Mobilblogg: En heldag i Luleå med mamma

Klev upp med tuppen för att göra mig i ordning för en dag med min fina mamma. Som planerat åkte vi till Luleå på present jakt, äntligen färdig med alla födelsedagspresenter förutom mammas då jag inte vill att hon ska vara med när den köps. Plus att jag har lite ide torka när det kommer till hennes present.

Fick även med mig lite saker till mig själv också, såklart. Blev en ny jacka (ett riktigt fynd!!), ett par jeans och en ny halsduk då jag glömde halsduken (som jag köpte i skeå i måndags) på IKEA igår :/ det var verkligen den perfekta halsduken så var tvungen att köpa en ny!

Nu måste jag sova, anton sussar redan så sött här bredvid, imorgon ska jag plugga hela dagen. Konstigt nog så längtar jag efter att få göra lite nytta. Godnatt!


Mot Kalix!

Fördriver dem 20 sista minuterna av den fyra timmar långa bussresan hem mot Kalix. Läser i företag och marknad och hoppas på att det ska ha bidragit med något gott till mitt läshuvud.

Missade förövrigt bussen jag hade tänkt att åka hem med. Blev så sent med all tvätt, packning, disk och städning så jag vaknade när bussen gick och fick istället ta nästa buss. Men det gör inget, nu är jag snart hemma hos anton och min familj :}


Laundry day

Goddag i farstun!

Har varit i skolan hela dagen och fått lite hemstudier för två veckor framöver. Har inga föreläsningar förrens 7/11 så har bestämt mig för att göra bort lite måsten här hemma i Skellefteå ikväll så att jag kan åka hem till Kalix imorgon och spendera resten av veckan där tillsammans med min familj och världens bästa Anton♥ Någon gång under nästa vecka ska jag åka vidare till Finland och fira att min goa farmor fyller hela 60år och träffa min underbara faster och fina kusiner! Har inte sett någon av dem där borta i Finland på evigheter så det ska bli så mysigt, jag längtar ihjäl mig!

Nu har jag tvätt tid mellan 19.00-22.00 och den tänker jag ta tillvara på, för annars kan jag absolut inte åka hem! Det råder brist på rena kläder i denna lägenhet.


Pease come closer, because my heart doesn't touch yours anymore

Det blev en skön sovmorgon. Såg att vädret inte var något vidare idag så bestämde mig för att äta frukost i sängen och stanna där resten av dagen och så blev det. Åt ett kokt ägg, drack några koppar te medan jag läste boken "Elsas mode". För ca 2 timmar sen bestämde jag mig för att det var dags att kliva upp. Har stökat undan lite disk, dammusgit och gjort lite andra nödvändigheter. Nu har jag precis bytt om till träningskläder och det börjar vara dags att röra sig mot gymmet. Försöker ta mig dit varje dag nu och jag måste säga att jag har förvånadsvärt bra motivation just nu så jag har faktiskt lyckats ta mig iväg till gymmet 2 timmar både i fredags och igår. Det går bra nu.

.

See I don't mean to run away,
to places you would not believe.
I’m wishing you were there with me.
Tell me all I need to know
You can be my one and only

Låååång hemresa

Hej, sitter på bussen på väg till Skellefteå. Har varit riktigt mysigt att kunna åka hem några dagar såhär mitt i veckan men nu måste jag tyvärr hem. Imorgon är det skola och redovisning som står på schemat.

Tänkte testa och se om det funkar att publicera det här inlägget från bussen. Har inte funkat att blogga från blogg.se appen tidigare i veckan, får hålla tummarna för att det funkar nu! :)


You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dream

Helgen har varit helt underbar. Anton är och hälsar på mig här i Skellefteå. Vi har proppat i oss god mat, gått långa promenader, hälsat på Sandra och Jari för söndags fika och haft flera myskvällar med filmer, morötter och dipp till det :} Nu är det dags att sova så att jag orkar med skolan imorgon samt en eventuell hemresa till Kalix. Hemresan beror dock på vad veckans case blir. Men mest troligt åker jag hem med Anton imorgon eftermiddag, mys! :}

P.s.. tentan i fredags gick super! (tror jag iaf) ;)

every relationship is messed up, but what makes it perfect is if you still wanna be there when things really suck

.

to love someone is nothing, to be loved by someone is something, but to be loved by the one you love is everythingNu vill jag bara att den här tentan ska vara över. Trots att jag inte riktigt ännu känner mig redo att skriva den. Men fytusan vad skönt det ska bli när den är över. När jag inte behöver känna paniken över att den närmar sig. När jag inte behöver ägna varenda ledig minut till att plugga inför tentan. När min första tenta någonsin är över och känslan över att den gick bra sköljer över mig. Den känslan längtar jag efter.

We want to be happy. No one wants pain. But you can’t have a rainbow without any rain

Idag har varit lång dag. Känns som att dagen aldrig ska ta slut. Har gjort mina skolböcker sällskap hela dagen med avbrott för mat och en promenad. Nu har jag duschat och gjort mig en kopp te så nu är det bäst att jag tänder lite ljus och kryper ned under täcket och myser med några avsnitt oth. Imorgon är en ny dag och jag hoppas jag orkar mig ut på en morgon prommis före skolan då jag misstänker att jag inte kommer ha tid för någon senare på kvällen då planerna är att plugga med Elin på Waynes.


Sandra toppade mitt hår igår. Jag sparar längden på håret så blir inga stora förändringar när saxen kommer fram. Men idag satt jag och tittade på gamla bilder och nu är jag sugen på att klippa av det och göra något roligt med det. Men nu har jag sparat det så länge så känns trist att bara klippa av två års sparande. Men nog måste jag erkänna att jag saknar frisyren här ovan!

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending

Lördagen är här och jag fick ställa klockan så att jag inte skulle missa min tvättid. Nu är tvätten klar och torr och disken är bortgjord. Bara dammsugning kvar med andra ord. Men den tänker jag skjuta upp tills senare i eftermiddag. Nu tänker jag ta mig en dusch och sedan kila över till Sandra och låta henne toppa mitt hår. Därefter blir det att tillaga middag, dammsuga och sedan sätta mig med skolböckerna och göra lite anteckningar inför tentan.


Solen skiner idag, härligt att slippa allt dystert regn. Bjuder på en bild tagen i december år 2009, bara för att jag ser så glad ut.

RSS 2.0