Hejdå internet :(

Idag har jag något sorgligt att berätta..


Idag, yes idag eftersom att klockan just nu är typ 01.17, alltså fredag, så ska jag flytta. Med andra ord blir jag utan internet, förhoppningsvis inte allt för länge, max 30 dagar, men de får bara inte ta hela 30 dagar, under 10 dagar annars blir jag super mega ledsen. Och ja, jag är beroende av internet, precis som alla andra! Förövrig så var jag till ikea idag för att köpa nya möbler, jag hade sjukt svårt för att bestämma mig för vad jag ville ha så jag köpte bara en lampa och ett ljus :P
Men hallå, jag ska tillbaka till ikea på tisdag, då har jag kanske bestämmt mig, eller ja, jag måste bestämma mig om jag inte vill bo utan möbler med bara kartonger i rummet så.

14 dagar kvar tills att Jens kommer och gör mig glad! <3

Peyton Sawyer

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes - all you need is one"

Datorkunskap

Nu har jag datorkunskap och inget alls att göra, läraren gick ut för att hämta några papper om våra elevanvändare och har varit borta ett tag nu så jag passar på att skriva lite.

Har inte gjort mycket annat än läxor och umgåtts med Johan och Caroline i veckan. Hade engelska prov i onsdags och det gick nog ganska så bra och sen hade jag matte prov igår vilket gick super, eller ja, riktigt bra för att vara jag. Jag och matte funkar verkligen inte men igår kändes de som att de klickade till ;P Sen har jag varit onyttig efter att jag varit hälsosam xD Haha, jag och johan var på gymmet i onsdags? och sen var vi och sola, därefter gick vi och åt skräpmat ;o Haha, vilken kombination. Igår var vi också på gymmet men vi lätbli skräpmaten! :D Fyra idag går min buss ner mot skellefteå där min helg ska tillbringas tillsammans med en massa kiddos som jag inte alls känner, men tur då att Robert och Carro kommer med :) Fast Carro ska ju inte spela innebandy med mig och Robert utan sjunga osv. :( Men de ska nog gå fint, om inte annat så hittar jag nya trevliga människor att spela innebandy med. La in nya låtar på mp3:n också så jag lär ska överleva bussresan också, sen är jag jätte gulligt sliten idag, så de är inte nödvändigt att kolla på mig, haha, men jag orkade inte fixa mig idag eftersom att vi har idrott om typ 40 min? Waaah, cirkelträning, deni, ah men nu ska jag sluta tjata om min allmänt ointressanta vecka.


7 dagar kvar! 

Musik <3

Kanye West - Heartless
Akon - Beautiful
Jordin Sparks - Tattoo
Chamillionaire - Keep Hatin´



Hur kommer de sig att jag lyssnar på sånt här? ;o

All you need is one

Six billion people in the world,
six billion souls and sometimes,
all you need is one.

Klagarn.

Idag är jag riktigt trött, trött på alltning. Men sovmorgon imorgon taggar jag iaf, börjar 09.50. Känns skönt och behövligt.
Förövrigt så måste jag egentligen plugga matte, engelska, so men orken finns inte. Jag får tvinga mig att göra de imorgon för de ska göras innan fredag.Och för övrigt så ska jag låna hem fina kamera prylar från skolan över helgen
så jag hoppas på att de kommer bli massa nya bilder lite överallt.Dock måste jag packa en massa också, typ lite mera än två veckor kvar tills vi flyttar, bara två helger kvar och jag är borta ena så de är typ allt som ska ner nu i helgen. Suck. Jag vill inte lämna mitt rum, jag älskar de, och jag vill inte ta bort min sköna säng. Helt ärligt, jag vill inte flytta, jag trivs här vart jag är, jag är inte ibehov av ett nytt rum som jag ändå inte vill ha. Blääääe, jag klagar mycket idag, förlåt.
Måste bara nämna att Jens har klippt sig idag och de blev riktigt bra!

Jag är trött, godnatt ;*

Flingor och bananer<3

Jens fyller 19 år idag! GRATTIS <3

Försov mig nästan, men bara nästan. Jag vaknade typ 40 minuter senare än vanligt men jag hann iaf i tid till skolan för jag tog bussen istället för cykeln vilket är ganska så jätte ovanligt. Vi hade samma lektion hela dagen, alltså musikvideo och allt jag gjorde var att redigera en massa stillbilder, långt ifrån kul. Och i slutet av dagen så var alla i klassen jätte trötta och ville gå hem så vi fick sluta en halvtimme tidigare, alltså en halvtimme längre på gymmet, de gillade Carro, Frida och Lina, yepp!
För övrigt så ska jag fortsätta gnälla över träningsverk, dock har den flyttat från armarna till benen och röven, gör ont att sitta, men vafan, de är ju så de ska vara när man tränar. Iaf så har jag lovat Carro att jag ska hålla henne sällskap imorgon när hon har håltimme så vi ska spändera timmarna på gymmet, och denna gång så kan inte Lina komma med, så nu är Johan som ska med. Förövrigt så skulle vi äta någon äcklig fiskfileé till middag idag, usch hur den såg ut, jag vägrade iaf att äta och åt mina mumsiga flingor och bananer istället ;> MUMS! Resten av kvällen gick till att plugga engelska och kolla på fullfrys och house. Nu börjar jag känna mig trötter och ska gå och borsta mina tänder, ciao!

And i believe that everything happens for a reason

Mer muskler och mindre fett åt folket!

Nu ska jag bli super mega nyttig och träna ordentligt ;D
Fast jag antar att jag kommer fuska ganska många ggr men de är iaf värt ett försök.
Var på gymmet idag med Carro och Lina och de var sjukt kul samtidigt som mina armar hatade de.
Jag har grym träningsverk men jag antar att jag får skylla mig själv, skulle ju egentligen bara kolla hur mycket och hur många jag orkade och sen sa de bara stopp och de känns som att en muskelhar pajja men de gör inget, de är säkert bara rejäl träningsverk som snart går över. Iaf, så var årskortet mycket billigare än jag trott så nu sitter jag och väntar på att min kära mamma ska sluta jobbet och komma hem så jag får fråga om hon vill bidra med lite pengar för jag gillar inte att slösa pengar, även fast att gymmkort är nödvändigt. Iaf så blire mera gym imorgon med Carro och Lina, eller ja de var inte helt säkert att dom kunde komma till kalix men kan dom inte så går jag själv för jag ska vara duktig och träna ;D Mera muskler mindre fett, jatack!

Helg med Sofia

Eftersom att Sofia varit här så har jag inte orkat sitta vid datorn så ska försöka sammanfatta helgen lite kort.

Fredag; Gym idag på idrotten, vilket var typ sjukt bra. Sen samhällskunskap och svenska, slutade typ 14.20 tror jag? men jag cyklade inte hem utan var snäll och väntade med Johan. Carro tog den tidiga bussen hem så Johan hade annars fått sitta och vänta helt ensam en fredag. När jag kom hem så var middagen nästan klar så jag åt nästan direkt och efter maten så var de bara att sätta igång och städa, jag kunde ju inte visa Sofia hur stökigt jag verkligen kan ha de på mitt rum. När jag skulle ställa tillbaka alla städprylar i skåpet så trillade ett paket tvättmedel ut och självklart så åkte alltning ut på golvet så jag fick börja om med städningen, dock i hallen, när jag var klar upptäckte jag att klockan var påtok för mycket så jag fick springa upp till ica där Sofia skulle kliva av bussen. Men ingen Sofia var där, kollade på klockan igen och väntade, bussen var typ 10 minuter sen så jag hade egentligen inte behövat springa, men de är väl aldrig fel med lite extra motion. Och påtal om extra motion så gick jag och sofia ut på en lite längre kvällspromenad, efter att jag hade lagat middag åt henne. Efter promenaden pratade vi lite, men vi bakade aldrig chockladbollarna som vi tänkte, vi ville inte bli feta så vi lät bli att baka.

Lördag; Vaknade klockan 05.30, men somnade om och klev upp 06.02. Vi gjorde oss klara och tog 08.15 bussen till luleå. Vi gick runt på stan och prövade mängder av kläder, dock köpte vi inte ens hälften av allt som vi prövade, vilket var tur, annars skulle jag varit ganska så ruinerad. Men jag hittade iaf en lång cardigan, ett linne, och en mjuk stickad sak som jag inte ens vet vad de heter och sen så lite smink. Sofia köpte typ byxor, en längre tshirt av något slag, en mössa och typ benvärmare. Kan hända att hon köpte något mera men inte som jag kommer ihåg iaf. Sen närmare fyra hade vi ont i benen och var kaffe sugna så vi gick till något konditori och hämtade take away kaffe och gick sedan till busstatioen för att vänta på att 16.35 bussen skulle ta oss hem. Vi hade en tråkig väntan och gick in på pressbyron för att köpa en tidning, jag kunde inte välja vilken tidning jag ville läsa så jag köpte tre stycken. När vi kom hem så stod middagen på bordet, och mamma hade gjort lasagne!<333 Så sjukt jävla gott, tyvärr var jag ganska mätt från dagens lunch på dagobert så jag fick inte i mig så mycket, men kanske finns de kvar så jag kan äta de idag (söndag. Vi var som två slitna riddare så vi orkade inte göra annat än att se på filmer resten av kvällen. Vi såg good luck chuck och a walk to remember, eftersom att de var mina filmer så hade jag redan sett dom flera gånger men de hade inte sofia. Och självklart så grät vi båda två i slutet på a walk to remember, och saken är den att vi inte kunde sluta gråta. Vi bara satt helt tysta och tittade på varandra med tårar i ögonen, sjukt. Men ja, självklart så slutade vi även med de efter att vi pratat i lite över en timme, skönt att få gråta ut ibland. Men tårar gör en även trött så vi somnade ganska fort därefter.

Söndag;
Sofia åkte nyss hem och jag vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Antar att jag måste plugga lite engelska, samhällskunskap och matematik, men de känns inte alls som att jag har någon lust att plugga så kanske drar jag till gymmet istället. De låter iaf mycket roligare, får väl se vad som händer. Annars så kan jag ju alltid sitta och hålla tummarna för att jag ska hitta ett nytt avsnitt av oth att mysa med, eller att de finns kvar lasagne som jag kan äta senare idag. Jag vet inte alls vad jag ska skriva nu så om de händer något intressant så kanske jag återkommer.


You used to be the one that put a smile on my face.
There are no words that could describe how I miss you.
And I miss you everyday.

Sofia kommer imorgon

Slutade spanska steg 3 igår så från och med igår slutar jag 11.40 på onsdagar istället för 15.30 och på torsdagar börjar jag 09.50 istället för 08.00, vilket är otroligt skönt.

Så idag hade jag sovmorgon för att sedan gå till skolan och ha engelska, lunch, svenska och matematik. Sen var de bara att gå hem i vårat regninga piss väder. Kvällen har bestått av datorn och telefonen, jag och Sofia har planerat våran helg.
Fredag;
* Sofias buss kommer till kalix vid 18.55
* Jag möter henne och vi går hem till mig
* Vi bakar chokladbollar
* Tänder ljus och sätter på bra musik
* Sen har vi tjejsnack och spelar gh

Alltså sjukt bäst och mysig fredag.

Lördag;
*Vi kliver upp tidigt och gör oss fina
*Vi åker till luleå och shoppar
*Vi äter helt klart lunch på dagobert
*När pengarna är slut så leker vi med kameran
*När vi lessnar på luleå åker vi hem
*Hemma ser vi film och myser

Bästa lördagen ever, erkänn att ni är avundsjuka?!

Sen så är inte söndagen planerad, men en sak är säkert, Sofia åker hem:(

Spanska böckerna skriker :(

Helgen spenderades i umeå hemma hos världens sötaste Jens! Vi såg några bra filmer och på lördagen åkte vi till stan för att shoppa, jag som är tjej och slösig köpte ingenting, men de gjorde Jens. Och de nämn värda var att han köpte sjukt snygga jeans! Var han inte redan snygg innan han tog på sig jeansen så var han garanterat vråååååååål snygg med dom på sig. Nu var jag väldig snäll.

Förövrig så har dagen varit ganska så okej. Morgon lektionen var inge vidare kul men det var däremot eftermiddags lektionen då vi lekte med adobe illustrator (tror att de stavas så). Blev lite små nöjd med mina "fina" loggor. Sen nu på kvällen så var det bara att sätta igång med att göra läxor. Så nu har jag typ någorlunda koll på alla sju partier och partiledare i riksdagen och typ bra koll på sveriges alla 22 ministarar i regeringen, de ni! :D Men hjärnan började haverera efter någon timmes pluggande, den blev typ överhettad och behövde luft så jag tyckte de att de skulle sitta fint med en längre promenad, så på med jackan och ut i vårat långt ifrån härliga väder. Men lite över en timmes promenad blev det iaf, så nu kan jag fortsätta med mitt spanska pluggande, långt ifrån lockande men de måste tyvärr göras om jag ska få något betyg i spanska. Förövrigt så kommer Sofia till mig på fredag, något jag ser fram emot, sen så blir det nog luleå på lördag och de är också något att se fram emot, shopping! :) Jag tror att de är bäst att jag börjar avrunda och tar tag i spanskan som ligger här bredvid och skriker på mig ;D

Puss!

Det handlar om att ge och ta

Livet är ett givande och tagande.
Man kan inte bara ta och ta utan att ge något tillbaka, de funkar inte i längden.

When stars go blue

Dagen skulle ha sett ut så här:                                                                 
  • Matematik
  • Engelska
  • Samhällskunskap
  • Spanska
Men våran spanska lärare skulle på möte så vi hade ingen spanska och slutade redan 11.40, sjukt skönt!
Men jag var snäll och stannade kvar och höll Caroline sällskap ett tag, dock orkade jagi inte vänta ända fram tills klockan 13.40 då hennes tyska skulle börja :( Så efter typ en timme cyklade jag hem och började fixa med mina läxor. Så nu är jag klar med svenskan och engelskan och nästan med spanskan, lite kvar. Sen är de typ hela matteläxan, jag ligger liksom lite efter och måste hinna ikapp, men de skulle vara så mycket bättre om jag och Caroline kunde sluta snacka så fasansfullt mycket på matte lektionerna och räkna istället så man slapp ta hem och räkna ^^
Har fotbolls träning vid halv åtta och vet inte alls vad jag ska hitta på att göra fram tills dess, kanska fixa med lite bilder på bilddagboken, pixbox, lunar eller något, längesen jag uppdaterade.




RSS 2.0