Hejdå ett tag!

Första dagen på lovet är snart avklarad, ska snart gå och sova för imorgon klockan 06.15 ska jag sitta i bussen fixad och klar för att göra något vettigt av lovet och för att förhoppningsvis ha något roligt att berätta om. Hursomhelst så var jag på stan idag och inhandlade lite nytt och fikade med Evelina, kladdkaka och glass blev de! Sen tog vi bussen till Töre för att umgås med Carro ett tag och nu är väskan packad och jag taggar? att lämna kalix för några dagar.

Pusshejs på obestämd tid

say that you love me cuz i´m not sure

Egentligen så har jag inte alls mycket till nytt att berätta men några rader hade jag iaf tänkt att jag skulle lyckas slänga ihop för här i bloggen känns de tomt.

Helgen har spenderats med mina kusiner. Fredag kväll blev de film och mys med godis ocg på lördag så åkte vi till Haparanda och Torneå. Jag hittade massa kläder och grejer som jag ville köpa men jag stod emot och väntar tills jag åker till Umeå på fredag, jag hittar säkert mycket mera där. Tänkte ta en tidigare buss än vanligt så jag hinner gå på stan riktigt länge och bara vara för mig själv på ett helt annat ställe än hemma, kan behövas. Sen har jag även planerat att jag ska börja göra lite mera, leva livet på ett lite annorlunda sätt för jag har påtok för mycket tid till att tänka och känna efter, vilket gör att jag lätt sätter mig själv i en sits där jag börjar må dåligt av saker som jag kommer på. Just nu känns allt som en stor känslobomb där allt är hullerombuller och jag vet inte ens själv vad jag känner längre för allt känns så olustigt och konstigt. Usch nej, nu ska jag sluta tänka så mycket och börja göra något vettigt av dagen, typ städa, byta sängkläder (köpte helt nya igår), plugga sen är de fotbollsträning som gäller. Och jajust ja, igår fick jag tråkigt så jag slingade mitt hår brunt, så de är lite andra nyanser i mitt blonda hår, de är inte lika ljust längre trotts att slingorna knappt syns så är de lite nyansskillnad iaf.

Hoppa av glädje, idag mår jag toppen

Egentligen så har jag svenskalektion men jag måste bara få säga att de har varit världens underbaraste morgon! Jag mår super mega bra och idag så strålar jag av glädje. Jag har lust att bara ställa mig upp och hoppa, jag vet inte riktigt varför. Jag oroar mig inte mer för jag är tuff, kan stå på mig och säga "vill du inte ha mig så är de upp tilll dig" jag tänker inte böna och be eller vänta mer, för de spelar ingen roll längre, jag orkar inte hoppas mer nu, händer de så händer de och jag har de bra med dig som de är. Men jag tänker inte gå runt och lägga förhoppningar på varje helg för att sedan känna hoppet svika. Det är upp till dig, jag tänker inte känna mig dålig bara för att jag inte riktigt duger, eller för att du tvekar på mig.

TOPPEN MORGON! och min nya jacka är underbart varm och skön :]

Mer plus än minus

Fick nyss igång tänket ordentligt! Saker börjar verkligen klarna. De handlar om att vända och vrida på bitarna så att alla tillslut passar ihop med varandra. Helt ärligt så ska man inte bry sig för mycket, vara lite iskall emellan åt, ta dåliga saker lite chill och inte dra igång världens bråk, för tillslut tappar man ändå lusten på att försöka när ändå ingenting blir som man önskar eller vill och då har man laggt ut all energi på bråk helt i onödan. Alla når vi en gräns då vi inte orkar mer.

Okejdå, har egentligen inte så mycket annat att berätta så tänker dra dagens + och dagens - :

Dagens +
- Köpt en ny vinterjacka (farmor betalade)
- Orkade mig iväg till gymmet
- Träningsverk i armarna
- Ätit världens godaste winerbröd
- Börjar känna mig klar i huvudet och slutar se allt så negativt


Dagens -
- Engelska redovisningen gick inte allt för bra
- Åt skräpmat

Fredag den 13:e och alla hjärtans dag

Ibland borde jag verkligen skjutas pga. alla otänkta saker som jag ibland säger.

Har varit väldig oaktiv när det handlar om bloggandet och till störstadels beror de på skolan och träningar. Den här veckan har snart nått sitt slut vilket är både bra och dåligt. Med tanke på hur stressigt det var i böjan av veckan då jag skulle hinna med att plugga i mängder, städa, träna innan torsdag så är det riktigt skönt att den här jobbiga veckan snart är över. Men om jag tänker på vilket underbart veckoslut jag haft så är det sjukt trist att tiden skulle gå så fort och att allt bra satte sig på en buss och åkte hem, men alla åker vi hem någon gång.

Torsdag;

När jag slutade skolan kom även Jens buss fram till kalix. Vi fördröjde lite tid i gallerian i väntan på att få skjuts hem, var ett jävla kallt väder ute. Väl hemma åt vi middag och kröp ner i sängen och kollade på Snow buddies, super söt barnfilm. La oss ganska tidigt eftersom att jag skulle upp till skolan nästa dag.

Fredag;
Skrev två prov som faktiskt gick hyffsat bra. Jag vet att jag kan bättre men resultatet blev ju iaf dugligt. Jens tog lokalen in till stan för att möta mig efter skolan och ta en liten runda på stan. kollade i lite affärer och köpte kvälls gott, blev bens & jerrys glass, cider och någon typ av chips som Jens var tvungen att smaka. Eftersom att det var fredag den 13:e så ägnade vi kvällen åt att kolla på en skräck film.  Vi såg på Mirrors, One missed call (jag såg inte hela för jag somnade), plus att jag mitt i allt blev sugen på komedi så vi kollade också på filmen Dan in real life.

Lördag;
Vaknade några timmar före Jens så jag såg klart filmen One missed call, filmen blev klar och Jens sov fortfarande så jag började se filmen Finding neverland, men jag hann inte alls se många minuter av filmen innan Jens vaknade och såg klart filmen med mig. Morgonen i sängen blev lång för ingen av oss kände för att kliva upp så kollade även på filmen Superbad, wierd film som Jens tyckte var skit kul, okej visst var den kul men den var så överdriven, snopp hit och snopp dit ;D Sen blev det frukost och dusch. Mot kvällen fick vi skjuts in till stan för att gå ut och äta kinamat, var ju trotts allt alla hjärtans dag, men alla bord var upptagna och det var fullt med folk överallt, så det fick bli pizza på Trocadero istället. Mätta och belåtna gick vi och bokade en bowlingbana. I väntan på våran bowlingtid gick vi till Ica och handlade tidningar och godis. Efter bowlingen fick vi lov att gå hem, sjukt kallt men det var de värt, för det var en av dom bättre kvällarna jag vart med om. Hemma kollade vi en till film (blev en heldel film i helgen) Zodiac, fick bli kvällens film.

Söndag;

Jens åkte hem med 12.15 bussen. Följde med till busstationen, vilket är ganska självklart, konstaterade att de är 12 dagar kvar tills nästa gång vi ses och då känndes de plötsligt lite bättre att krama hejdå. Har nyligen städat ihop det värsta i rummet och har kvar en massa godis så tänkte att jag skulle använda min söndag eftermiddag på bästa sätt nämligen se några avsnitt av andra avenyn och bara chilla med godispåsen. Jag har en sprängande huvudvärk pga. sömnbrist så jag har även stora planer på att lägga mig riktigt riktigt tidigt ikväll.

Längtar ordentligt

Imorgon kommer Jens hit, längtar :]

Låt mig vara den enda för dig

Låt mig vara den enda,
låt mig vara den enda du håller i dina armar,
låt mig vara den enda du ger dina varma kyssar till.

Låt mig vara den enda,
låt mig vara den enda du ser innan du somnar,
låt mig vara den enda du vill vakna vid varje dag.

Låt mig vara den enda,
låt mig vara den enda som du håller varmt om hjärtat,
låt mig vara den enda du ser på ett kärleksfullt sätt.
Låt mig vara den enda för dig.

Just want to be with you

No matter what its gonna take
I've gotta make this move
Your the one, that I choose
You know I'm coming for you
And I just can't go another day
Without you next to me

Now that you know the truth
Just want to be with you
Can't hold back
This is real
Cause what we share
Its undeniable
Don't want to hide no more
Here I am
And I'm coming for you

<3

I will love you endlessly

Morgonen började med att  försov mig och humöret blev inte precis bättre av att bussen var helt smockfull. Jag vägrar att ta bort lurarna från öronen och sitter tyst och stilla hela morgonen, tro mig, jag brukar vara en av dom som pratar och pratar men inte idag, det räckte inte mitt humör till. Men lektionen avbröts hastigt av att klassen fick besök av skolsköterskan i en timme där hon informerade oss om en massa saker, en av sakerna som jag verkligen la på minnet var då hon jämförede tjejer och killar i kåta situationer "killar är som glödlampor, av och på, tända och sen helt plötsligt släckta medans tjejer är som gammla strykjärn, svåra att få igång och tar lång tid att värma upp". Hon ritade även en jätte fiiin glödlampa och ett strykjärn på tavlan och pekade medans hon pratade, hon var faktiskt jätte söt :) Sen fick vi egna tider för hälsokontroll och individuella samtal senare på dagen. På eftermiddags lektionen fick vi leka med bamboosarna vilket gjorde mig på bra humör igen. Gick och solade solarium efter skolan sen hem för att äta middag och sen till gymmet. Jag antar att jag måste vara någorlunda brun för jag fick iaf en kommentar på gymmet "shit vad nice brunfärg du har på benen". Så lite brun har jag nog ändå blivit trotts att jag har svårt för att bli fint brun. Tyvärr så kallar läxböckerna på mig, två prov på fredag, usch :(


Do you believe In love at first sight
I think you do
We're hanging out with one another
Those are the best days of my life
Oh I never want to be without you
So just stay with me
I will love you endlessly

Snart snart snart

Snart är de dags för att dra på fotbollsmöte angångde hur den kommande säsongen ska se ut. Jag är nyfiken och vill veta. Efter mötet är de träning, ska bli riktigt kul för jag känner verkligen peppen trotts att ryggen värker apa idag, men som tur är finns de värktabletter! Har varit duktig och städat en heldel idag inför torsdagen. ska fortsätta senare ikväll och sen lite i morgon, finns tyvärr massor att städa. Var på stan en snabbis efter att jag vaknat, jag hittade en ny body cream som luktar hur super gott som helst, min nya drog. Plus att jag köpte garn åt mormor så att hon kan sticka nya sockar åt mig, duktigt av mig. Igår drog jag även ner 7 nya filmer så ikväll blir det att kolla film medans jag räknar matte och skriver klart en artikel. Men nu börjar de närma sig fotboll, dags att börja dra sig iväg om jag ska hinna i tid.

PUSS!

Äntligen fredag

Samhälls lektionen var inställd så vi fick sluta redan vid 12 istället för tjugo över två. Värt! Antiken provet blev flyttat från torsdag tills idag, så provet skrevs, två och två, jag och Madde var riktigt duktiga. Skolorken har vänt, äntligen börjar jag göra det som jag faktiskt måste göra. Efter sista lektionen stannade jag med Carro i skolan. I lite över en timme  satt vi och bara pratade och åt klubbor i väntan på att jag skulle få klippa håret och på Carros skjuts. Jag klippte håret och det blev precis som jag ville ha det, för engångs skull är jag faktiskt ganska nöjd. Fick även hjälp med att sätta upp min nya tavla på väggen, äntligen. Och resten av kvällen har spenderats vid datorn och nu känner jag verkligen för en varm kopp te och en bra film.

Puss!


<3

Vi är inte sånna som i slutet får varann

Ångest på besök

Stäng av alla tankar och känslor.
Bli kall och känslolös ett tag.
Slippa känna allt som hugger och framkallar tårar.
Vissa dagar är sämre än andra.

Kan inte bara all ångest gå och dö. Jag trodde aldrig att orden "nu ger vi upp" skulle komma från min mun, men nu så gör dom de. De sliter mig i stycken.

I don't care about the past, I care about the future

Fick alla rätt på matteprovet och lämnade in två inlämningsuppgifter i tid, woOh!
Efter skolan idag så gick jag och Carro ner på stan för att luncha, gott var de!
Kvällen har bestått av att plugga till antiken provet som ska skrivas imorgon.
Det kommer gå bra för jag har pluggat ordentligt den här gången.
Bara en vecka och en dag kvar så kommer Jens mannen hit och gör mig glad :]

You can never be replaced

And all I can think about is you
The way you say you love me too
And every time
I close my eyes I see your face
My love can never be erased
And you can never be replaced

<3

Nickelback <3

I need to here you say:
I love you,
I have loved you all along and I forgive you,
for being away to far too long.
So keep breathing,
cause I'm not leaving you anymore.
Believe it,
hold on to me and never let me go.

RSS 2.0