Gott nytt år

Nyårsafton idag. Uppdateringen suger men det beror på att jag verkligen försöker spendera så mycket tid som bara möjligt tillsammans med min älskling som faktiskt åker hem på lördag.. :( I tisdags hyrde vi två filmer, Wallander "läckan" och Bruno. Igår hyrde vi också två filmer, Wallander "skytten" och The proposel.

Idag har vi bara varit på stan och handlat lite nödvändigheter. Vi har varit på mellandags rea i både umeå och kalix men jag har då inte fyndad någonting alls. Däremot så har i stort sätt alla mina hudkrämer och dylikt varit helt slut så man skulle kunna säga att jag har handlat vardagsprylar/nödvändiga/tråkiga saker för 700-900 kr. Vilket inte känns så jätte kul men allting var ju nödvändigt.

Förövrigt så är detta sista dagen som jag äter sötsaker fram tills den 21:a april 2010 :( Så därför har jag köpt en jätte påse godis som jag tänker snaska i mig ikväll till all god cider som älskling köpt åt oss.

Har ni några nyårslöften?
Jag har flera stycken och jag har bestämt mig för att verkligen hålla dom iår. Nytt år, ny start. Jag ser verkligen positivt på det nya året. Inviga den nya kalendern som jag fick i julklapp. Ett nytt år, ett år som kommer bli toppen. Det vet jag.

Bilder och dylikt kommer när älskling åkt hem och jag har tid att redigera och lägga upp :)

Hos älskling

Julen är över och igår klockan 06.15 satte jag mig på bussen påväg mot Umeå. Så nu är jag här och bara myser. Vi tog oss en sväng ut på stan idag för att kolla mellandags rean men jag var så slut så jag orkade inte riktigt anstränga mig för att hitta något.. (mina glasögon gick sönder igår och jag har inte med mig några linser.. så mitt huvudvärker och jag får riktigt anstränga ,mig för att skriva detta). Jens hittade sig en fimlbox med anime filmer, det var allt som handlades idag. Däremot ska vi göra oss ett nytt försök på måndag, då ska vi även kolla in idol Erik och Calle i MVG gallerian.


Angående julafton och mina julklappar.. så kommer det en bättre uppdatering när jag kommer hem :)

GOD JUL

GOD JUL!

Ät nu mycket gott,
umgås med nära och kära,
var lite extra söt och trevlig mot den du älskar.
Nu är det julafton :]

Beroende

Nu ska jag bekänna någonting tragiskt.. i veckan hittade jag ett nytt onlinespel som verkade vara ett bra tidfördriv.. som sedan blev till mer än ett tidsfördriv. Detta är vad jag suttit och gjort om kvällarna. Men nu på morgonen slog jag mitt rekord som då var 259 poäng.. nu är mitt nya rekord 726 poäng ;P Blir lite svårare att slå rekord nu :( Nu har ni fått se mitt nördiga jag.

 


http://www.jesper.nu/onlinespel/tankespel/5053-bubble_spinner/


Glögg och tvmys med syster

I helgen är jag och syster ensam hemma så blir att umgås med lilla syster hela helgen. Ikväll har vi inte gjort annat än kollat på tv:n och lagat oss lite Tacos till middag. Eller vad ska man säga.. jag lagade middagen och syster dukade ;P Nu har jag just gjort mig en kopp glögg och syster har hällt upp ett glas julmust så nu ska vi väl återgå till tvtittandet och mysa ner oss i ett varsitt täcke i soffan.

Förövrigt så har jag jullov nu, så sjukt skönt!

Counting the days

Det har varit bra långfilmer på tv dom senaste dagarna.. och med de vill jag nog säga att jag har legat ner bäddad i soffan med en förjävla magverk och kollat på långfilmer och tvserier dom senste kvällarna. Därför har det inte blivit någon uppdatering här på bloggen. Hur som haver, så har jag inte kollat på tv alls idag utan försökt att plugga till morgondagens två prov. Det kommer nog gå okej. Denna gången har jag inte riktigt orkat anstänga mig plus att jag har glömt engelska häftet i skolan så jag har inte kunnat plugga ordentligt eftersom att det finns massa viktiga "att kunna saker" till provet i häftet.. alla glosor, all grammatik osv. Men det löser sig, ett G ska jag nog iaf kunna knåpa ihop.

Vad har annars hänt då? Jo..
- Idag blev jag bjuden på kinamat av min söta farmor
- vi har fått massa snö och hur många minusgrader som helst
- Jag var tokig och gick ut på en långpromenad i gårkvällens -20 graders kyla
- Kollat på filmerna "skicka vidare", "Eight below" (tror den hette så) samt "Bridget Jones dagbok" på kanal 5 och 9 om kvällarna
- Jag har fått ett paket med massa kläder och annat fint och roligt från h&m
- Jag har inte riktigt kommit in i julstäming
- Jag har simmat två kvällar denna vecka

Det är väl allt som hänt sen i söndags skulle jag tro.. inget märkvärdigt med andra ord. Men vet ni vad? om några få timmar är det bara en vecka kvar tills julafton och det är bara två skoldagar kvar tills jullov! LOVELY!

Lockigt

Gårdagen gick åt till att leka med min söta lilla kusin och umgås med mina långt ifrån söta skolböcker (matte och engelska). Jag och min 4åring till kusin bakade en kladdkaka och spelade Mix max.. dock inte efter spelreglerna utan efter hans regler såklart ;P

Avrundade kvällen med tvserier och bloggläsande. Bloggläsandet resulterade i massa hårnålar och knorrar i hela håret.. Linda hade ett himla bra tips på hur man kunde få fina lockar genom att bara använda händerna och några hårnålar. För mig som har ett himla tunt hår funkade detta bättre än alla olika locktångar jag prövat (äger 4 olika).. inga locktångar har gett mig ett bra resultat. Men detta gillade jag skarpt. Bara att göra några knorrar i håret innan man lägger sig och när man vaknar på morgonen tar man ut hårnålarna och rullar ut knorrarna med fingrarna.. lite hårspray och vips så var det klart! Perfekt för den som har det stressigt på mornarna :)

Resultatet:


if only i could turn back time

Känner att uppdateringen här inte ligger på topp.. men det ska jag allt ta itu med!

Dagen började med att se ett luciatåg och därefter gjorde jag Carro sällskap på hennes ryskalektion. Farmor hämtade mig från skolan och jag föjde med henne hem för min lilla 4åring till kusin har kommit hem till henne för att hälsa på över helgen.. han ville ju ha leksällskap och självklart ställer jag upp! :] Bilar är jag bäst på att leka med. Hahahaha!

Kom hem för någon timme sen och har städat massor. Vänt upp och ner på hela rummet för att sen städa ihop allting. Tände nyss massa värmeljus och nu sitter jag här och väntar på att ansiktsmasken ska torka så att jag får ställa mig i duschen och fräscha upp mig lite. Därefter blir det myskläder och en kopp te.

Morgondagen börjar jag med en lång promenad för att sen plugga resten av dagen typ, finns massa läxor att ta itu med!


Here we go!

Jajust ja! Igår hade jag något riktigt magiskt att berätta men det for helt från mitt huvud. Igår blev allting bokat och klart. Underbar känsla. Hemma hos faster ligger biljetterna och bara väntar på att få användas. Den 21:a april blir drömmen om London sann. Lööööve the feeling!

 

 

 


I won't give up that easily

Man ska inte ge idioter för mycket uppmärksamhet eller låta dom ta över livet. Här är det jag som bossar över mitt eget liv ;) Hihih.

så jag tog en lång promenad efter skolan för att rensa tankarna, gjorde klart en artikel och efter det gick jag in till stan för att köpa mammas julklapp och ett nytt puder till mig (använde dom sista resterna i morse). Himla skönt att ha fått gjort någonting idag, något vettigt. Nu är min mage jätte vrål hungrig och typ skriker efter mat men orken att laga mat är inte så stor så jag har just gjort mig en tekopp och ska bädda ner mig i soffan och stanna där resten av kvällen. Mys!

9 skoldagar kvar

Sen är det efterlängtade jullovet äntligen här! Har fixat och trixat med många julklappar dom två senaste veckorna men har några få kvar som jag tänkte ta itu med nu i veckan. Har himla mycket i skolan som också ska göras innan jag får jullov. Men det fixar sig, det gör det ju alltid. Imorgon hade jag även tänkt ta itu med den dagliga träningen igen, antingen gym eller en promenad om dagen. Förra veckan hade jag ju en sån skrämmande träningsverk så jag funderade på om jag skulle stanna hemma från skolan flera dagar för att benen inte riktigt fungerade som dom skulle :P

Nu ska jag till sängen och läsa.. måste bli av med några av dom två närmaste veckornas måsten inom skolan.

 

Mamma hade lite torkade rosor kvar från hennes födelsedag.. som nu tyvärr ligger i soporna.


New moon :]

Åter igen har en helg tillsammans med mitt hjärta nått sitt slut. Men mysigt har vi allt haft det. Igår bakade vi lussekatter och pepparkakor.. lussekatterna blev inte alls någevidare. För att  vara helt ärligt blev dom katastrof och har åkt ner i soporna, oätbara. Men som Jens sa: "dom var iaf bakade med kärlek" :] Kvällen avslutades med en resa till luleå för att se New moon på bio. Himla underbar film! Och jag blev så himla glad över att jag fick se filmen tillsammans med Jens, det blev helt perfekt ;*

Nu sitter Jens på bussen påväg hem till Umeå och jag sitter här.. mormor och morfar var nyss här och mormor hade med sig våran klara "hålla handen vante" som hon stickat åt oss. Så nu får jag se fram emot den 25:e december då jag åker ner till Umeå nästa gång. 19 days to go..

 


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

I morse när jag vaknade fick jag nästan bråka med mig själv för att ta mig upp ur sängen. Jag var himla trött och funderade på massor av ursäkter för att stanna hemma i sängen resten av dagen.. men jag vet att mitt samvete inte skulle palla att ljuga ihop något så efter många om och men klev jag upp och fixade mig, tog bussen till skolan och sen gjorde vi inte alls mycket vettigt resten av dagen.

Däremot har jag varit väldigt aktiv sen jag kom hem.. eller ja, så aktiv jag bara kan vara med tanke på en brännande träningsverk i lår och biceps.. aj säger jag bara. Som sagt så var jag på humör för att göra och fixa idag så rummet fick sig en liten uppryckare i form av städning, inte så avancerat med andra ord. Sen blev det middag och efter middagen skjutsade mamma mig till stan för att göra några intervjuer som ska vara klara imorgon. Intervjuerna gick snabbt och smärtfritt ;P Nu väl hemma har jag pluggat och slagit in flera julklappar och klistat på fina juletiketter på alla eftersom att vi inte hade några hemma sist jag lekte tomteverkstad :P Nu har jag en hel kväll att fördriva, med vad vet jag inte riktigt, kanske bara se om jag hittar några fler läsvärda bloggar eller göra en tidig kväll. Något blir det iaf, sen vad det blir till att göra är en helt annan fråga ;P


Årets första lussekatt

Kom till skolan runt 10 tiden eftersom att vi vanligvis skulle ha börjat då.. men när jag kommer till skolan får jag veta att svenska lektionen inte blir av och vi börjar tolv. Lite besviken blir jag.. men istället för att sura så köpte jag en lussekatt, årets första lussekatt är nu i magen. Vanligvis brukar jag bara få äta en lussekatt per år som man får i skolan på lucia.. vi brukar inte baka lussisar hemma och jag vet inte riktigt varför men surt är det då.. jag älskar ju lussisar.

Klockan tolv hade vi idrott som bestod av ett träningspass bars. Då ångrade jag verkligen gårdagens  träning av lår för fysatan vad det brände av träningsverk påväg hem sen. Nu är det ganska chill men jag hade stora problem med att ta mig upp för trappen till mitt rum när jag kom hem ;P

Just nu: Trött, less och frusen. Lite halvt ledsen också men det går över.

Snart: Den varma sängen tillsammans med en kopp te och boken som ska vara utläst nästan måndag? Blä på boken.

RSS 2.0