www.tikei.se

Super nöjd med proverna från tikei.se! Beställde dessa små söta prover från tikei för ca två månader sen. Har använt dessa mirakel mineraler flitigt sen dem införskaffades. Ögonskuggor, rouge, foundation allting har varit förvånansvärt bra och dem har varit väldigt dryga. Ett prov kostar 10kr (billigt!) och nu två månader senare så har några favoriter tagit slut (dem var ju trots allt bara i provstorlek) så i måndags klickade jag hem en ny laddning med nya prover. Så när jag får testa produkterna som är påväg hem till mig så har jag nog testat alla produkter jag vill pröva på. Med andra ord, nästa beställning blir i större burkar då jag verkligen är nöjd med resultatet.


5 februari

Tjohej!

Det var ett bra tag sen sist känns det som. Tänkte bara nämna att vi invigde galleriet FOTOGRAFISKA här i Kalix idag. Underbart! Det har verkligen varit en lyckad dag och det var så kul att få ställa ut sina bilder för allmänheten. Inte nog med det, sålde även min första bild/tavla idag! :}

För att göra den här lördagen ännu bättre så bjuder älskling på 3rätters middag. Känner lukten från köket... mmh! Hungrig är jag också. Efter middagen blir det bastu och mys. Toppen kväll med andra ord.

Vad gör ni ikväll? ser ni melodifestivalen kanske? :)

RSS 2.0