"Mammadag"

Igår hade jag en riktigt mammadag, spenderade hela dagen tillsammans med min mamma! Vi började morgonen med att fräscha upp oss och åka till luleå för shopping. Vi båda hittade oss lite nya kläder och jag köpte även lite nytt till sminkväskan. Sällan som jag och mamma gör något bara vi två så dagen blev rätt mysig och gick tyvärr lite väl fort. Vi åkte till luleå runt 08.40 och var hemma strax efter 16.00 :] Blev fläskfilé och klyftpotatis till middag och därefter popcorn och idol med familjen.

Blev en cover all mix samt en pensel

 

Blev även en randig lite längre tröja och en marinblå klänning med söta knappar och fickor :]

 

 

Köpte även två par over knee strumpor men stora rosetter på samt ett rosa band att ha på jackan.


Gulliga accessoarer

Var till tandläkaren i morse och allting gick super. Har varit med i en tävling på en blogg där man kan vinna ett smycke från cocoo.se så nu håller jag mina tummar!


Hittade hur många fina smycken som helst från cocoo.se, ge mig ge mig ge mig!  Finns hur mycket coola, snygga, söta, gulliga, fina smycken som helst för en billig penning! Så jag tycker att alla borde ta sig en liten titt på cocoo.se's sortiment :)

 

Några smycken som jag inte skulle säga nej till :]

 

 


Livet kan inte alltid vara roligt

Mitt liv är verkligen tråkigt just nu. Det händer typ ingenting och mitt lov har blivit rakamotsattsen till det planerade lovet. Typ alla mina planer sprack och nu vet jag inte alls vad jag ska göra så..

Igår rensade jag hela min garderob och städade så nu är den fin igen! På kvällen var jag och simmade tillsammans med min farmor och efter det så var jag ut med Natalie på en promenad, lånade även den 4:e säsongen av SATC eftersom att jag såg klart den 3:e säsongen tidigare i veckan och var så himla nyfiken på vad som skulle hända sen. Pratade med Carro i telefonen lite senare på kvällen och sen såg jag typ 8 avsnitt SATC innan jag runt 03.20 stängde av för att sova.

Idag vaknade jag relativt tidigt och började morgonen med att fortsätta se SATC för att sedan promenera till gymet. Blev ett riktigt svettigt träningspass som sedan avslutades med några längder simning. När jag kom hem mådde jag riktigt illa och frös som bara den, trodde att jag skulle bli sjuk.. men icke! :D Jag la mig i sängen för att kolla ännu mera SATC och i sängen har jag spenderat dom senaste timmarna.. Roligt lov va? :P


J-sone - Head in the sky



tänkte dela med mig av en helt sjukt bra låt! :]

Stockholmsresan

Som det flesta vet så var jag i stockholm förra veckan från onsdag till fredag tillsammans med klassen. Vi gjorde ett besök på SVT och i fredags var vi med i tv. dock syntes vi inte så bra eftersom att vi satt i publiken, men det var riktigt roligt att få se hur det går till när man gör tv. Vi besökte även sveriges radio, DI (dramatiska institutet) och riksdagen. Vi hade super roligt nattfoto och resan böjd på massa nya kunskaper och massa ny inspiration. Tyvärr fick vi inte speciellt mycket fritid eller tid för shopping. Men jag lyckades ändå få med mig ett linne och en ring  från bikbok (på bilden här nedanför, dock är inte min ring i svart utan i silver med rosa pärlor, fanns dock inte den färgen på bikboks hemsida där jag lånat bilderna) samt ett par jätte söta mys tofflor från h&m som jag tyvärr inte har någon bild på.

 

 


Allt jag vill, är att ha dig i min närhet

 

Idag är jag lite tönt och saknar min man. Meningen var att vi skulle umgås nu på lovet, från typ onsdag och resten av veckan men det verkar inte bli av pga det vuxna livet med jobb osv så nu får jag faktiskt vara töntig och sakna samt vara lite överdrivet kär :] ♥

Slöa dagar

Kom hem från stockholm i fredags men har varit så trött efter resan så har inte gjort mycket annat än legat hemma i soffan eller sängen och sovit, kollat på satc och ätit frukter. Var och hälsade på farmor en stund igår kväll och just nu sitter jag här och grubblar över om jag vågar lägga upp några bilder från resan. Blev några bra bilder som jag gärna skulle visa.. men det är ju så många som är så klåfingriga och inte kan hålla sina fingrar istyr och tar andras bilder och påstår att det är deras.. väldigt störande. Så jag ska fortsätta grubbla.

Ska snart ut på en lång promenad och ikväll blir det simning tillsammans med farmor! Skönt att börja röra på sig lite smått igen. Ska även komma igång med uppdateringen här igen!

Yesyesyes!

Lämnade just in min historiauppgift som jag kämpade med hela kvällen igår och gissa om de känns bra att ha gjort bort de! De ska jag fira ikväll med att packa väskan, städa mitt rum, göra intervju frågor och lägga mig tidigt :P Vilket firande alltså :(


Sovmorgon

Nu har jag sovmorgon, är ännu hemma men börjar om en halv timme så ska snart börja dra mig.

Helgen var helt kanoners! Vi såg på filmen a walk to remember (en av mina favoriter), åt godis från godishuset, kalasade eftresom att Jens fyllt år, tog oss en sväng på stan, käkade pizza och kina mat :] Underbar helg med andra ord.

Igår var jag helt död för igår fick vi en inlämningsuppgift i historia om den grekiska och romerska antiken och den ska lämnas in idag klockan 14.50 så gissa om jag pluggade igår! :o Tog flera jävla timmar och runt 23.30 igår var jag klar! Ska små fixa lite till på den i skolan, jag vill ju att den ska vara perfekt ;P

I natt.. ska jag kliva upp 03.00, för att sedan 05.00 åka mot flygplatsen i Luleå och sen ta flyget till stockholm. Min klass ska åka iväg för att jobba med lite allt möjligt smått och gott inom median. Kommer hem på  fredag kväll och sen är det en veckas lov, som jag längtat! :]

Nu ska jag börja kila iväg mot skolan.

Åker snart till Umeå

Jag har absolut ingenting att göra. Har lektion tills klockan elva och då är de lunch och efter lunchen så åker jag till Umeå :) 12.15 går bussen och jag är framme 17.55, många timmar buss idag. Stannar tills på söndag så här på bloggen fortsätter jag att vara lite oaktiv. 

Det gör så ont när något så nära kan va så långt bort

Blogg.se racklar jätte mycket ikväll.. är helt sjukt seeegt.

Jag vet att jag lovade igår att ta bilder på helgens köp men blev inte riktigt av idag eftersom att jag har gjort annat. Idag är liksom en väldigt happy dag fast jag vet egentligen inte varför.

Gjorde engelska prov idag, tror de gick riktigt bra. Var och fixade lite saker på stan och umgicks lite med min söta farmor. Vi åt lite god mat och drack lite kaffe till efterätt :] När jag kom hem for jag och ida ut på en lång promenad, var riktigt länge sen som vi umgåtts så vi hade mycket att prata om. Sen ringde jag Jens och i telefonen fastnade jag, jag saknar min man! Nu är jag nyduschad och sitter här och borstar tänderna och skriver samtidigt. Imorgon har jag sovmorgon tills någon gång runt 10 tiden, sköööönt!


Nytt nagellack!

Söndag

Kom hem från mitt vinterland tidigare idag.

Igår blev en dag på stan tillsammans med min faster och syster. Vi shoppade, fikade och hade det mysigt. Alla hittade vi någonting (visar vad jag köpte imorgon). Kvällen avslutades med film tittande.

Idag så har jag pluggat engelska eftersom att vi har engelska prov imorgon, städat mitt rum, lekt med photoshop och kollat på sista avsnittet i säson 6 av one tree hill. Var då ny duschad och satt och smaskade på vanilj yoghurt, frysta hallon och kellogs all-bran, yumi!


I mitt vinterland

Nu befinner jag mig i finland hos mina kusiner.

Igår tittade vi på london resor och jag hittade en resa som var cirka 2000 kr billigare än den billigaste resan som vi tidigare hittat! Awsome! Kvällen avslutades med lite film mys och polly ätande.

Idag har jag inte gjort annat än vaknat och lekt med min yngsta kusin. Gjorde nyss tacos och har just ätit klart. Är nu helt bomb mätt i magen och väntar nu på att vi ska åka in till stan och kolla på lite kläder och grejer. Hoppas jag hittar något snyggt!

Här i Rovaniemi är de snö överallt, jätte mysigt! Mitt lilla vinterland :]

Music baby

Varit hemma i några timmar och allt jag hunnit med är engelska pluggande och äta middag. Nu sitter jag däremot och väntar på att Natalie ska äta klart och sen ska vi ut och gå en liten promenad. Ska bli skönt med lite frisk luft trotts att luften där ute pekar på minus grader och de är vatten och snö på marken. Slaskigt!

Precis just nu sitter jag och grubblar över om jag ska införskaffa mig en ipod eller inte. Min mp4 tappade jag i golvet förra veckan och den funderar inte alls just nu vilket är illa. Jag använde min mp4 flera timmar om dagen och de är verkligen saknad. Skulle behöva skaffa mig en ny musikspelare. Dock tycker jag att dom nya ipodsen är lite överdrivna om jag får säga de själv. Vem vill ha en videokamera på sin ipod? Inte jag iaf. Men jag vill ha de större skärmen som dom nya spelarna har. Ska grubbla lite till och sen får jag se om jag köper en nu eller väntar ett tag. Ny spelare ska jag iaf ha. Klarar mig inte utan en hur länge som helst.


Jag har ingen fritid längre :(

Har varit väldigt dött i bloggen den här veckan och veckan innan pga, träning, skola, läxor, shopping kvällar och helg med pojkvän. Men jag hoppas att jag snart är fri alla läxor. I måndags startade jag inte ens min dator, rörde inte i mitt tangentbord för jag åkte tillsammans med Carro, direkt efter skolan till luleå för lite eftermiddags shopping.Igår kväll startade jag datorn för spotifys skull medans jag städade. Sen läste jag en bok som skulle lämnas in i dag. Tog mig några timmar och jag fick mig hela 5 timmars sömn i natt.

I helgen åker jag till mina kusiner i Finland, åker på fredag direkt efter skolan och kommer hem någon gång på söndag. Lovar att bjuda på bilder på antingen Söndage eller måndag nästa vecka. För i helgen ska jag allt ta mig tid att fixa och trixa med mina nya filter. Dock så vet jag att jag har både matte och engelska prov nästa vecka samt en till bok som ska läsas ut :( Hujja. Jag gillar inte skolan alls just nu.

Ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan :P

L O V E

Min älskling har vart här i helgen och de har var underbart. I Fredags åt vi hemma bakad pizza och hyrde en Wallander film, Tjuven för att vara mer exakt. Vi konstaterade att dom filmerna blir bara bättre och bättre. Självklart åt vi lite gotta till filmen också. Vi hann även med att se idol tjosan innan vi såg på filmen.

 

På lördagen vaknar jag som vanligt tidigt, hur sent jag än lägger mig så kan jag inte sova längre än till nio, skit skola. Jag vaknade halv nio och Jens vaknade runt kvart över elva. Jag låg kvar i sängen och väntade på att mitt lilla charmtroll skulle vakna och sen åt vi frukost och duschade. Vi fixade oss lite och drog sen in till stan för att lämna tillbaka filmen, hyra nästa Wallander, Cellisten. Innan vi återvänder hem så fikar vi på café myggan. Blir en potatisbakelse för Jens del och en kladdkaka för min del, mums mums. Efter middagen som blev lasagne och efterrätten chokladpudding lägger vi oss i soffan för att jäsa och i soffan förblir vi resten av kvällen. Vi såg på körslaget (jag hatar, huvva) sen Wallander filmen och där efter filmen Vinnare och Förlorare, en svensk film som gick på tv 4. Blev en ganska sen film kväll och jag är riktigt stolt över att jag klarade av att inte somna speciellt tidigt någon av kvällarna.

 

Idag åkte Jens hem, precis som vanligt måste jag nästa säga.. söndagar är en skiljas åt dag, en åka hem dag. Alltid lite deprimerande men samtidig så vet jag ju att snart så ses vi igen. Jag åker dit på fredag om två veckor för att vara lite mer exakt.

 

Övningskört för andra gången ikväll och de gick faktiskt helt okej. De är roligt att sitta bakom ratten. Fast jag har självklart mycket kvar att lära. Blev iaf att köra i lite mer trafik idag för att lära mig att möta bilar och för att svänga i korsningar. Helt okej, gick bara lite väl sakta eftersom att jag är så himla försiktig.

Nu är de oth på tv:n, avsnitt som jag inte sätt så jag tänkte krypa ner i soffan med en skål yoghurt och hallon :]

 


Ju mer man uppskattar de små sakerna i livet, desto större mirakel sker

Igår var jag med farmor till haparanda och torneå för lite mini shopping. Fick med mig ett par skit snygga klackar, ansiktsvatten och ansiktsmjölk samt några sminksvampar. Smått och gott.

idag har varit min största oturs dag på länge. Imorse var de typ minus 9 grader ute, hurrv! Och jag valde att krusa hela mitt hår, vilket tog typ 40 minuter. Tog lite mer tid än beräknat så jag missade bussen och fick gå några kilometer, kallt! Påväg ut genom dörren tappar jag min mp3/mp4 i golvet och touchen slutar fungera. Den går inte att stänga av eller något, den blev total död :( Sen väl framme i skolan har mitt hår fryst och jag måste kamma ut hälften av alla krusar, jag som verkligen ansträngt mig :( och som vanligt så är de ingen höjdare att vara i skolan nuförtiden.

Mamma hämtade mig från skolan och vi åkte till happis för jag fick syn på en sak i sista sekunden igår och valde att åka hem och fundera och inte göra något impuls köp. Så idag när vi åkte dit för att köpa en sak så fanns inte erbjudandet kvar och den var dubbelt så dyr ingen. så vi åkte hem tom hänta, OTUR! eller ska man säga, typiskt min tur?

Var nyss påväg i duschen för att fräscha till mig lite, men näfan, där står de fullt med blommor och mamma har inte tid att ta bort dom nu, gick ner till andra duschen, samma sak där.. blir att kliva upp före 05.00 imorgon, för att duscha och fixa.

Imorgon efter skolan ska jag möta upp min baby, påväg hem ska vi köpa gotta och hyra filmer och bara krypa ner under samma täcke, värmas av varandra och bara mysa hela kvällen lång. Vad vi gör på lördag återstår att se. Ska iaf ha en riktigt underbar helg helt fullproppad med massa mys och kärlek :]

RSS 2.0