Jag är med och tävlar


Jag är med och tävlar hos http://hiilen.blogg.se/om denna underbara palett som jag kikat på i flera månaders tid. Smink är bland det bästa jag vet, så tusans kul så skulle vara jätte roligt att vinna denna palett. Dock framgår det inte speciellt mycket i bloggen då jag aldrig har tid för att fotografera mitt kladd om mornarna.

Klicka här för att komma direkt till tävlingen och delta du också! Kolla även in Helens blogg som är full av snygga sminkningar och grymma tips!
It's like a story of love

Många dagar har passerat sen jag skrev här sist. Men nu är jag tillbaka. I alla fall för idag.

Idag är jag hemma från både jobbet och skolan. Det är jag, febern och förkylningen som får lov att umgås idag. Samma visa som igår med andra ord. "Vi" ligger hemma och ser på första säsongen av The OC och försöker att vila upp oss så att vi eventuellt ska orka oss till både jobb och skola på torsdag, den där torsdagen är en viktig dag så jag måste se till att ha kurerat mig tills dess. Skulle även behöva göra mig ett pass senast imorgon. Den 4:e april åker jag till Milano.

Förövrigt så är min dator på lagning = inget photoshop.. vilket suger nu då man har feber och hur mycket tid som helst till att använda sina vakna timmar till att pilla på bilder i photoshop. Får låna älsklingsdator när han inte använder den och klicka i min hårddisk och använda mig av lite äldre bilder.

Bild från alla hjärtans dag 2011

RSS 2.0