Cheers to the freakin' weekend

Bara några timmar kvar att avverka på jobbet före det är dags att stressa hem och packa ner det sista i resväskan och kasta i sig lite mat för att sedan börja rulla mot flygplatsen där SAS ska ta mig och syster till huvudstaden.

 

Syster fyller år nästa vecka och min present till henne är några dagar i huvudstaden, biljetter till Rihanna på måndag och självklart bästa sällskapet ever, awsome! ;) Dessutom så blir det lång helg för mig då jag tagit ledigt måndag och tisdag nästa vecka, ännu mera awsome!

Trevlig Fredag, hoppas ni får en minst lika fantastisk helg som jag vet att kommer ha ;)

 


LET'S GET UNDRESSED, CAUSE I WANNA SEE YOU NAKED

 
Dagen har bjudit på jobb, en promenad på lunchrasten, kinesmat till middag i sällskap av farmor och syster, en lång promenad med mamma och en bastu. Nu har jag, sent som vanligt, snurrat in mig i täcket med en kopp te och ett avsnitt eller två av 2 ½ men i ett försök att bli trött så att jag får mig några timmar sömn före klockan ringer tidigt imorgonbitti. Godnatt världen!
 
 

Never miss a chance to dance

 
 
 
 
Latest weeks through instagram.
 
Dem senaste veckorna har bjudit på midsommarfirande tillsammans med familjen och vännerna. Agerat fyllechaffis till boden för ett besök på western farm och checka in norlie & KKV. Stadsfesten i Skellefteå som bjöd på fylla, thaimat, Petra Marklund, Magnus Uggla, Petter, Rebecca & fiona, borttappade smycken och trasiga kläder. Långa och många promenader i sällskap av vänner, musik och regn. Det har också blivit många timmar på jobbet och endel övertid för att hinna med allt som måste göras. Det var väl mer eller mindre mina senaste veckor, kortfattat.
 
På återseende!
 

RSS 2.0