Lördag

Jag vaknade runt nio i morse och åt frukost i sängen medans jag kollade på lite gossip girl. Efter frukosten så har jag städat, städat i flera timmar så nu är det rent och fräsch i några timmar iaf ;P Jag förstår inte varför jag är så bra på att stöka ner.. fort går det också ;(

Nu ska jag skriva klart det sista på min uppsats som Martin Luther och sen ska jag börja fundera på att fräscha upp mig inför kvällen/nattens jobb.


Efterlängtade fredag

Jag är evigt tacksam över att det faktiskt är fredag idag! Jag har knappt gjort annat än än att plugga i en hel vecka, tränade på gymet i måndags and thats it. Annars har jag varit som fastlåst i mina skolböcker och pluggat som en idiot. Jag har tyvärr fortfarande läxor kvar att göra så imorgon ska jag plugga lite till och hoppas att jag blir av med det sista som ska göras innan sportlovet som är vecka 10.

Ikväll har jag faktiskt tagit lite ledigt från studierna och läst lite bloggar (hade hur många olästa inlägg som helst på blogglovin), kollat på flera avsnitt av gossip girl och bakat chokladmuffinsar. Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle gå och lägga mig någorlunda tidigt ikväll även om det är fredag, jag hade faktiskt planerat att göra klart mitt historia arbete om Martin Luther imorgon samt leka med min kamera (skamligt längesen sist).

Nu ska jag duscha och gotta med några fler avsnitt gossip gril :)


Dåligt med uppdatering

Jag vet.. jag har varit mer än en urusel bloggare men det har sina orsaker. I måndags pluggade jag som bara den, jag var helt inne i min egna värd och pysslade med en riktigt rolig sak måste jag säga. Jag jobbade med en näringslivs bilaga om min låtsaspappas jobb. Massa bilder och text. Projketet skulle vara klart idag och vet ni vad? Det är klart. Det är förmodligen påväg till tryckeri nu. Känns helt underbart! Men bara för att just det projektet är klart så betyder det inte att jag är läxfri.. långt ifrån. Så nu kastar jag bara upp en liten snabb uppdate och sen sätter jag igång med nästa projekt vilket blir att förbereda mig för en muntligredovisning i engelska och sen ska jag skriva en uppsats som Martin Luther.

Anledningen till att jag inte bloggade alls igår var för att jag inte alls var hemma. Jag var först hela dagen i skolan, sen åkte jag hem till Frida för att äta middag och därefter åkte vi till luleå för att lyssna på en föreläsning om hälsa. Det var hur intressant som helst och på gick i flera timmar. Köpte med mig en bok hem som jag har tänkt att jag ska läsa såfort jag får lite tid över. Tid är tyvärr en bristvara för tillfället.

Ha det bra!

Snart spinning

Slöat i sängen hela dagen. Sällskapet heter gossip girl och har varit ett väldigt rogivande sällskap. Åt just middag, inte min favorit middag men det gick ner i magen och nu så ska jag snart börja åka iväg mot sport city för ett spinningpass.

Hur har eran söndag varit?

Min små mysiga lördag

Frukosten bestod av fil med musli och banan. Därefter plockade jag ihop på mitt rumt och gick ut på en riktigt lång promenad. Väl hemma var jag så stel frusen så jag gjorde mig en kopp te, åt från kycklingsalladen som vi åt igår och gjorde mig en macka med fullkornsbröd, ost och gurka! hur gott som helst.

Runt fyra ringde Natalie och ville hitta på något, så jag böt tröja och kammade igenom håret och drog iväg hem till henne där vi böt lite filmer. Så nu har jag gossip girl säsong ett här hemma på lån så snart ska jag dra igång ett litet mini maraton. Vi drog iaf vidare till B4 där vi köpte oss en varsin stor kopp te och delade på en bit morotskaka (jag vet, jag fuskade lite). Vi satt nästan två timmar på B4 och sen när jag skulle börja promenera hem stannade jag till på coop för att köpa vanilj te, en cosmopolitan och hårspray. Blir första lördagen på väldigt länge utan godis och det känns himla bra.

Nu blir det fil med musli och banan samt vanilj te medans jag kollar på ett avsnitt gossip girl. Hade även planerat att ta mig en dusch, finns inget så skönt som att ligga i sängen helt ny duschad!

Have you ever

Have you ever loved somebody so much
It makes you cry
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right
Have you ever, have you ever

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything to make them understand
Have you ever had someone steal your heart away
You'd give anything to make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start

Have you ever found the one
You've dreamed of all of your life
You'd do just about anything to look into their eyes
Have you finally found the one you've given your heart to
Only to find that one won't give their heart to you
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there
And all you can do is wait for the day when they will care

What do I gotta do to get you in my arms baby
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand how I need you next to me
Gotta get you in my world
'Cuz baby I can't sleep


Godmorgon!

Vet ni hur duktig jag har varit?! Termometern stod på minus 23 grader men jag trotsade kylan och klädde på mig lite extra kläder för att sedan promenera till skolan. Så nu är jag i skolan och väntar på att ljudlektionen ska börja. 
Morgonen har varit helt super. Klev upp i tid, han göra lite morgon övningar, dricka hela tekoppen (brukar vanligtvis lämna mer än halva pga tidsbrist), sminkade mig i lugn och ro, klädde på mig, fixade mitt hår och till sist så såg jag cirka 30 minuter av filmen som jag inte hann se klart igår. Känns som att halva dagen redan gått och jag känner mig piggare än någonsin. 
Ikväll ska vi på kalas och äta fika. Tur jag promenerat till skolan så jag förtjänar fika ;P 

Braun silk épil soft perfection

Spinning/center passet var mer än jobbigt. Har nog aldrig svettats så mkt ;) Charmigt info, i know you like it! När spinningen var slut och det  var dags för mage och rygg pass så brast det, jag fick riktigt kämpa för att ta mig igenom hela programet. Så nu är jag hemma, ny duschad (tack och lov) och äter lite fil med musli och banan, mums!

Tänkte tipsa er om en riktigt bra grej. Braun silk épil soft perfection, en epilator som är hur bra som helst! Jag fick den i julklapp av min älskling och sen jul har jag bara använt den en gång, i helgen hade jag tänkt att använda den gång nr 2, vilket innebär att mina ben har varit lena och fina i mer än en månad tack vare denna super produkt. Jag älskar den verkligen! Först var jag lite rädd för alla hade ju sagt att det skulle göra jätte ont och att det var ett rent helvette, men vad är det för mesar? Jag personligen tycker att det gör ondare att noppa ögonbrynen. Men är det nu så att man tycker att det gör väldigt ont så får man väl tänka "vill jag vara fin får jag lida pin" ;) Hur som helst, jag rekommenderar verkligen denna epilator, kan vara värt att investera sig en så att man slipper raka benen var och varannan dag.


Vrååååååålhungrig

Kom just hem från skolan och nu sitter jag här och är vrålhungrig. Vet nämligen vad som väntar, hemma gjorda biffar, potatis,gräddsås och lingonsylt! Så jävla gott. Men är tyvärr över en timme kvar till middag plus att jag vet inte om jag vågar äta så tätt inpå dagens nästa moment som är spinning.

Har även lite läxor att pyssla med men kan inte konsentrera mig när jag är så hungrig ;P Skolan bjöd på konstig fisk idag vilket inte riktigt föll mig i smaken och frukosten hade jag bara kunnat drömma om att hinna äta, så men två apelsiner i magen kan jag inte plugga :P

Vad gör ni idag?


Gratisbio.se

100% gratis shopping, fika, mat, bio eller tidningsprenumeration, kan de bli bättre? Allt du behöver göra är att bli medlem och klicka.



Är det verkligen så enkelt?

Ja, bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 och få hela 75 startpoäng. Du behöver 200 poäng för att få ditt första presentkort, och genom att värva en vän, en enda vän, så får du hela 200 poäng!! Alltså värvning av en vän=1 presentkort i någon av de 93 butiker som gratisbio erbjuder. Några exempel på butiker är gina tricot, H&M expert, din sko, body shop, cubus, bik bok, JC, MQ, team sportia, kicks, cdon.com, wayne's coffee, MAX och många många andra butiker.

Hur kan man annars samla poäng?
Genom bara några få klick, enkelt och snabbt. Handla online och få poäng, besök hemsidor (helt gratis), gör erbjudanden (helt gratis), skriv om gratis bio på bloggen (du kan få allt från 10-1000 poäng per inlägg), värva vänner, dela ut flyers osv.

Gratisbio har någonting för alla
Är du inte riktigt en shopping människa utan tar hellre en fika på stan med dina vänner så kan du välja ett presentkort på ditt favorit fik. Är du personen som gillar att äta ute så finns de presesentkort på just din favorit restaurang. Om du är personen som gillar att ha koll på allt som händer i kändisvärlden så passar kanske en gratis tidningsprenumeration bättre? Kanske föredrar du film på den vita duken, så vad sägs som gratis biobiljetter? Allt du behöver göra är att klicka. Det är enkelt, det går fort och det är roligt och du får ut så mycket utav de!

Så vad tänker du göra nu? bli medlem på gratisbio.se http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780

Tonfisksallad

Skola hela dagen. Gjorde en muntligredovisning om upplysningen/robinsonader som faktiskt gick väldigt bra. Jag hatar vanligvis att prata inför klassen då alla stirrar på mig, men idag så var det ovanligt lätt. Klickade även runt på blogg.se's startsida idag och fann då ett par som bloggar från Australien och Sverige, gissa om jag blev sugen på att resa iväg till varmare breddgrader. Här är det ju hur jävla kallt som helst.

När jag gick hem från gymmet (gick dit efter skolan) så stannade jag till på coop för att handla lite ingredienser så att jag kunde göra mig en tonfisksallad till middag. Är bara jag och syster hemma idag, men tydligen så gillade inte hon alls min idé så fick göra kötbullar och makaroner till henne och tonfisksallad till mig. Salladen smakade bra och har legat i min mage ett bra tag nu. Så funderar på en kopp te och en blodapelsin till filmen som jag snart ska börja se.


Tonfisksallad ♥

 


With you is where i'd rather be




Hallå bloggen!

Som jag skrev i torsdags eller fredags? Kommer inte riktigt ihåg vilken dag.. så tog jag ledigt från skolan imåndags för att få mig en dag extra med min fina älskling. Dock spenderades cirka 6 timmar av måndagen i en buss. Läste senaste glamour och prövade den nya lokan, som förövrigt blev en ny favorit.

I lördags var jag och min fina på stan i Umeå och jag letade efter ett par lite rejälare skor men det var svårt att hitta eftersom att jag är ganska kräsen plus att det finns mera vårskor i butikerna nu, jag är lite sent ute. Så jag får hålla ut med mina nuvarande skor och istället köpa nya vår och sommarskor lite närmare sommaren. Fyndade mig iaf en söt skjorta från Monki och köpte mig en ny mascara. Ingen stor shopping med andra ord. Där emot hittade jag massor av saker som jag vill lägga vantarna på men det får vänta. Jag fyller år om inte allt för länge och det är bara crika två månader kvar till london.

I söndags var det alla hjärtans dag så till middag fick det bli kina mat på Eastern palace, friterad kyckling, ris och sötsursås. Efterrätten skulle ha blivit friterad banan och glass men vi var så mätta så vi tog oss en promenad mot Waynes coffee och åt morotskaka istället. Väldigt gott! Kvällen avslutades med filmmys <3

Umeå imorgon

Nu har jag textlektion, dagens näst sista lektion. Engelska kvar sen, fyfan. Jag vill bara dra hem nunununu. Fast jag ska på gymmet efter skolan, behöver träna lite för antar att det blir en tjockis helg eftersom att det brukar bli så när jag är med min älskling ;P

Har nyss bokat in mig på ett spinning/center pass tills nästa torsdag. var fullbokat i början av hela veckan.. såg även att det är ett spinningpass på fredag också.. men två dagar efter varandra? Hum... tåls att tänka på ;P

Imorgon efter skolan, runt 17.05 börjar bussen rulla ner mot Umeå, har tagit ledigt från skolan på måndag så jag får faktiskt lite lång helg. Dock spenderas måndagen i en buss ;( :P


Har markerat vägen med ett röttsträck ;D Fint tycker jag (a)


Så söt



Bild från Jokkmokks marknad


Skolan

Sitter i skolan just nu. Jobbar med näringslivsbilagan och bilderna från Jokkmokk. Redigerat bilder sen 08.00 imorse och jag har cirka 13 st klara bilder. Näfyfan. Tar mig en välförtjänad paus och skriver det här inlägget istället. 
Dagens planer är att plugga samt simma med farmor. Blir inget gyn idag för jag har så extremt mycket att göra i skolan just för tillfället. 




Bild från i fredags då klassen var på marknad i Jokkmokk

Spinning

Hello! idag har jag vart på spinning, jesus vad det känns i benen. Men jag blev taggad till tusen så när jag kom hem ville jag genast boka in mig på något pass tills nästa vecka men såg att det är fullbokat måndag, tisdag, onsdag och tyvärr så kan man inte ännu boka in sig på torsdag utan måste vänta två dagar. Måste se till att få mig en plats till spinningen på torsdag nästa vecka. Är så härligt att svettas och sen få träningsverk.. hahaha :D

Annars så var jag en stund på stan med mamma efter stan. Mamma köpte mig nya jeans vilket var väldigt uppskattat och minst sagt behövligt! Fina var dom också. Sen tog jag och mamma en mellan lång promenad och åt där efter middag. Sen var det spinningen och sen läxor. Nu har jag äntligen gjort mig en kopp te och sitter här och läser andras bloggar.

Ska snart stänga av datorn och ge psykologiprojektet några välbehövda minuter till. Svårt om datorn står igång och tar min uppmärksamhet!

äkta vänner finns alltid kvar

Igår natt fastnade jag i några "nya" bloggar som jag råkade klicka mig in på. För mig är dom nya och dom är helt super. Jag inspirerades och lärde mig massa nya saker (måste kanske även tillägga att det var fotobloggar som jag hittade). så någongång runt tre tiden i natt bestämde jag mig för att stänga av datorn och lägga mig, jag ställde alarmet på åtta för jag ville upp och fotografera. Vaknade runt åtta och såg att det snöade och att det inte var någon sol utan bara massa moln, lusten pös ur mig och jag somnade om.

Har gått igenom nästan vartenda inlägg i dessa bloggar, lekt med photoshop och lärt mig lite nya trix. Har även vart en sväng på stan, städat mitt rum, gymmat och simmat med farmor. Kan ni gissa vad jag gör just nu? jo jag letar efter gamla bilder att manipulera i photoshop.

Snubblade nyss över några bilder från mina första dagar på medieprogramet, dagar då allt det här med kamera var nytt. Visst hade jag ägt min kamera en stund före jag började där men jag kunde inga som hälst inställningar och körde på full automatistik. Sen började skolan och man började fördjupa sina icke existerande kunskaper.. första fotouppgiften i ettan..









Min helg

Nu har snart hela helgen rusat iväg och jag har nästan inte gjort något alls, känns det som iaf.

I fredags var jag från 08.00-18.00 borta med klassen på Jokkmokks marknad och jobbade med lite foto och film (orken för att redigera några bilder har inte funnits så dyker kanske upp några i veckan). Resten av fredagskvällen låg jag på soffan och kollade tv och film, somnade även på soffan.

Igår var jag en två timmars vända på gymmet. Hur skönt som helst, nästan inget folk och alla masiker var lediga. Gjorde nog inget mer av värde igår, om jag ska vara helt ärlig.

Idag har jag pantat flaskor (bra för miljön om inte annat), städat garderoben och halva rummet. Just nu sitter jag här med en kopp te (ny sort som jag köpte idag) och skiriver på mitt psykologiarbete om självkänsla. Har faktiskt kommit en bra bit på vägen så känner mig rätt så nöjd. Snart är det middag och efter middagen ska jag till farmor för en långpromenad, bastu, ögonbrynsfärgning och annat mys.

Är förövrigt ledig från skolan imorgon, är någonslags lovdag. Någon annan som har lovdag imorgon?

Gratisbio.se

100% gratis shopping, fika, mat, bio eller tidningsprenumeration, kan de bli bättre? Allt du behöver göra är att bli medlem och klicka.



Är det verkligen så enkelt?

Ja, bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 och få hela 75 startpoäng. Du behöver 200 poäng för att få ditt första presentkort, och genom att värva en vän, en enda vän, så får du hela 200 poäng!! Alltså värvning av en vän=1 presentkort i någon av de 93 butiker som gratisbio erbjuder. Några exempel på butiker är gina tricot, H&M expert, din sko, body shop, cubus, bik bok, JC, MQ, team sportia, kicks, cdon.com, wayne's coffee, MAX och många många andra butiker.

Hur kan man annars samla poäng?
Genom bara några få klick, enkelt och snabbt. Handla online och få poäng, besök hemsidor (helt gratis), gör erbjudanden (helt gratis), skriv om gratis bio på bloggen (du kan få allt från 10-1000 poäng per inlägg), värva vänner, dela ut flyers osv.

Gratisbio har någonting för alla
Är du inte riktigt en shopping människa utan tar hellre en fika på stan med dina vänner så kan du välja ett presentkort på ditt favorit fik. Är du personen som gillar att äta ute så finns de presesentkort på just din favorit restaurang. Om du är personen som gillar att ha koll på allt som händer i kändisvärlden så passar kanske en gratis tidningsprenumeration bättre? Kanske föredrar du film på den vita duken, så vad sägs som gratis biobiljetter? Allt du behöver göra är att klicka. Det är enkelt, det går fort och det är roligt och du får ut så mycket utav de!

Så vad tänker du göra nu? bli medlem på gratisbio.se http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780

Onsdagkväll

Gymmet är avklarat och det blev ändå en riktigt jobbig träning. Testade min kondition lite (a) Jag vil inte vara den som inte orkar spinningen på Tisdag så skulle kolla om den fortfarande fanns kvar, så det blev att springa i 45 minuter på bandet och sen cyklade jag i 20 minuter. Lyfte även lite vikter innan jag gick hem.

Nu har jag ju gjort bort dagens ända måste, självklart finns det alltid lite skolarbete att ta itu med men inget som det är bråttom med. Därför har jag nu tänkt att jag ska läsa lite bloggar, dricka lite te och plocka undan lite saker från mitt golv. Tänker däremot avsluta kvällen med lite psykologiarbete.

Vad gör ni ikväll?

Godmorgon!

Idag fortsätter snöandet och jag börjar nästan undra om det aldrig tänker sluta snöa?
Har egentligen inte så mycket att säga men jag har det himla tråkigt och bör egentligen redigera bilder från i måndags eller klippa film men jag känner mig helt orkeslös. Ikväll ska jag sova tidigt och jag har som mål att orka ta mig iväg till gymmet efter skolan. Håll tummarna för att jag ska orka! 

Avatar

Wow alltså, så himla grym och vacker film! Jag är nästan tom på ord. När den finns i butik så ska den direkt infinna sig i min filmhylla!

Så för alla er som inte sett den (antar att det flesta bör ha sett den vid de här laget), se den! Gör det gärna på bio också.

Åt även himla massa popcorn och godis så nu har jag gjort bort min lördag. Kan åka till gymmet på lördag istället eller gotta med fruktsallad. Inget godis eller annat sött för resten av den här veckan. Jag är en riktig godisråtta :(

Bio ikväll!

Skoldagen är avklarad och jag har just varit ute och skottat massor av snö. Ville vara lite extra snäll med mamma eftersom att hon jobbar till 22.00 idag och sen så ska hon hämta mig och min vän Frida från bion runt 22.45, blir Avatar ikväll! Som jag längtat efter att få se den.

Tänkte boka ett spinningpass tills på Torsdag men var helt fullbokat resten av veckan så jag bokade ett spinningpass tills på nästa veckas Tisdag istället. Får se om jag kanske bokar in något annat pass tills nästa vecka också.. var fullbokat på alla pass hela veckan förutom på tantgympan och det är inte riktigt vad jag vill träna :D

Nu ska jag svepa ett glas apelsinjuice och sen dra på mig kläderna och börja gå mot bion. filmen börjar 20.00 men ska möta Frida klockan 19.30 (för att få bra platser) och det tar cirka 30 minuter att gå här hemifrån.


Annorlunda måndag

Steg upp 03.45 var klar cirka 04.15.. upptäckte att jag klivit upp förtidigt och somnade om med kläder på och håret uppsatt och sprayat. Väcks 05.15 och sticker iväg direkt. Är framme i luleå runt 06.00 och sätter därefter igång med dagens göra; fotografera Bergnäsets åkeri samt fota Kenneth då han jobbar.

Vi kör ut avisning till flygplanen på kallax (flygplatsen i luleå), vi diskar bilarna (okej, jag fotar dom andra jobbar). Jag offrar mig verkligen för bilderna och klättrar upp på lastbilarnas tak och lägger mig på rygg i stora snödrivor, får massor av snö i nacken, skriker lite och fortsätter vara en galen paparazzi. Innan dagen är slut har jag drygt 460 bilder som jag nyligen överfört.

Efter "jobbet", "fotouppgiften" eller vad man nu ska kalla det drog jag till gymmet. Blev där i cirka 2 timmar. Kommer hem, äter köttfärssås och spagetti, övningskör 7 mil, sitter här, somnar nästan sittandes. Handlade även lite nödvändigheter på hemvägen från luleå. Inget märkvärdigt men hade ändå tänkt att visa. Men eftersom att jag är i ett stort behov av sömn så kommer blider från idag imorgon istället.

RSS 2.0