SEMESTER

Min sista arbetsdag på TallinkSilja är snart över och det kan bara betyda en sak. SEMESTER!!

Resväskan är nästan färdigpackad och min hjärna är redan på semester. Snart drar vi till Helsingfors för 9 underbara dagar! Semestern är bara 1h 45 minuter ifrån.

Vi höres när vi höres!


IF YOU ONLY HAD ONE DAY TO LIVE


Bilder från fredagen och lördagen

Slutade tidigt i fredags och var ledig i lördags vilket resulterade i ett gäng härliga timmar som spenderades på bästa sätt. I fredags efter jobbet åkte vi ut till Ryssbält och lånade Antons föräldrars hus över natten. Där lagade vi ihop en supergod middag som bestod av ny plockad färskpotatis, grillad fläskfilé, tzatsiki, sallad och bröd. Efter maten kröp vi ihop i soffan och såg på tv i väntan på att det skulle skymma så att vi sedan skulle kunna åka ut till avasundet för grillning på stranden. Nattlig grillning blev det också, mysigaste eftermiddagen och kvällen på väldigt länge!


Lördag

Igår kväll var en toppen kväll och idag har varit en underbar dag som avslutades med ett eller två glas vin i sällskap av familj och släkt.

Nyligen hemkommen från mamma och nu sitter jag hemma i sängen och skäms över att jag längtar efter hösten. Jag längtar efter alla gosiga stickade tröjor och efter att te och kaffe ska smaka tusen gånger bättre. Jag längtar efter mysiga hemma kvällar med tända ljus. Jag ser fram emot att få flytta och pröva mina vingar helt på egen hand. Jag saknar att klä mig i mysiga halsdukar och strosa runt i varma tjocksockar. Att se alla löv skifta färg och ta långa höst
promenader är även något jag börjar se fram emot.

Men innan alla löv faller av träden så vill jag känna att det är sommar en sista gång. Det tänker jag också göra, för på torsdag så välkommnar jag sommarens semester med en varm kram! Äntligen.


RSS 2.0