Snabb leverans, de gillas!

Anledningen till att jag vart tyst är för att jag har pluggat och tränat i massor, iaf pluggat.

Just nu har jag en liten lugn stund för mig själv så tänkte passa på att blogga lite. Har nyss målat mina naglar i en ljuslila och väldigt glittrig färg, lacket heter Monika och kommer från make up store. Dom har så sjukt bra nagellack så de finns inte. Håller gör dom också. Räcker med att måla ett varv. Och något annat som jag nyss upptäckte, ja för typ 10 minuter sen då mamma kom hem från jobbet och tog in posten, mina filter har kommit! Jag beställde dom i lördags (på en helgdag) och dom är redan här hemma. Var tvungen att snabb testa ena, hur underbart som helst! Hinner jag så ska jag bjuda på lite bilder imorgon.

Imorgon har vi ingen vanlig skoldag utan ska till skolan där min lilla syster går och typ "föreläsa" om medieprogramet, förklara vad vi gör på media och visa lite av materialet som vi själva skapat. Känns lite små roligt :) Hoppas vi får sluta tidigt för jag är riktigt sugen på en riktigt lång sväng på gymet imorgon. Direkt efter skolan, med tanke på att mina filter kommit är de lite farligt att först fara hem, hehehe. skulle nog fastna med kameran vilket inte är bra för jag behöver både träna och plugga engelska.

Gratisbio.se

100% gratis shopping, fika, mat, bio eller tidningsprenumeration, kan de bli bättre? Allt du behöver göra är att bli medlem och klicka.



Är det verkligen så enkelt?

Ja, bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 och få hela 75 startpoäng. Du behöver 200 poäng för att få ditt första presentkort, och genom att värva en vän, en enda vän, så får du hela 200 poäng!! Alltså värvning av en vän=1 presentkort i någon av de 93 butiker som gratisbio erbjuder. Några exempel på butiker är gina tricot, H&M expert, din sko, body shop, cubus, bik bok, JC, MQ, team sportia, kicks, cdon.com, wayne's coffee, MAX och många många andra butiker.

Hur kan man annars samla poäng?
Genom bara några få klick, enkelt och snabbt. Handla online och få poäng, besök hemsidor (helt gratis), gör erbjudanden (helt gratis), skriv om gratis bio på bloggen (du kan få allt från 10-1000 poäng per inlägg), värva vänner, dela ut flyers osv.

Gratisbio har någonting för alla
Är du inte riktigt en shopping människa utan tar hellre en fika på stan med dina vänner så kan du välja ett presentkort på ditt favorit fik. Är du personen som gillar att äta ute så finns de presesentkort på just din favorit restaurang. Om du är personen som gillar att ha koll på allt som händer i kändisvärlden så passar kanske en gratis tidningsprenumeration bättre? Kanske föredrar du film på den vita duken, så vad sägs som gratis biobiljetter? Allt du behöver göra är att klicka. Det är enkelt, det går fort och det är roligt och du får ut så mycket utav de!

Så vad tänker du göra nu? bli medlem på gratisbio.se http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780

Lördagsmys med lillasyster

Syster och jag var nyss i stan och hyrde film och köpte lite kvälls gott. En Ben & Jerry's fick också följa med hem eftersom att syster aldrig smakat. Så nu ska jag ha myskväll med lillasyster!

 

 


Renovering

Idag har jag fixat och trixat med bloggen som ni kanske ser, har fortfarande lite att fixa.
Detta med blogg design är verkligen inte min grej, men den andra har jag haft i nästan ett år så den kändes väldigt tråkigt. Så lite nytt behövdes, fixar dock lite mer imorgon :)

Om ni inte ser dom nya förändringarna så tryck F5

Nytt till kameran

Börjar lördags morgonen med att skicka iväg en efterlängtad beställning. Den här gången blev de inga kläder eller filmer utan istället två filter till min kamera! Ska bli riktigt kul att få testa dom. Så nu ska jag gå och längta efter att jag får en avi med posten.

Vi får snart gäster så ska skynda mig in i duschen och fräscha till mig lite medans mamma står nere i köket och bakar sockerkaka. Hoppas att jag även hinner med att städa ihop lite på rummet.


Träningsverk

Blev att dra till gymmet en sväng idag också. Men imorgon blir de inte annat än en promenad för jag har sån sjuk träningsverk i mina lår. De är förjävligt, gör ont av att lyfta benen i trappen. Men samtidigt är de så skönt, när man har träningsverk så vet man ju att träningen gjorde nytta och tog. Tröstade iaf mig själv med lite fruktsallad och glass.

 

Nu ska jag fortsätta mumsa och se lite gossip girl :)

 


Dance with me baby

Well baby, it takes two to tango.
But I can not even dance the rythm or hold a rose in my mouth.
Would you still try to dance with me?

Motivationen är tillbaka

När skoldagen närmade sig sitt slut (när de var typ två timmar kvar) kändes de inte alls som att jag skulle ha minsta lilla ork att dra till gymmet efteråt som planerat. Jag var helt depp och hade ingen energi alls. Men innan dagens slut så ändrades de ganska kvickt. När jag cyklade mot gymmet var motivationen på topp och jag orkade 1000 gånger mer än jag trodde, dock fick jag pressa mig själv lite. Blev intrevaller på rullbandet, styrketräning och cykling. Stannade på gymmet i cirka två timmar sen bytte jag om till bikini och sen var de 45 minuters simning som avslut på de hela. Helt lovely! Jag älskar att träna.. så imorgon efter skolan ska jag till gymmet, de har jag bestämt mig för. Dock ingen simning för så mycket tid har jag inte över imorgon, tyvärr.. jävla mattebok!

Äntligen så är jag på G!

 

Det är precis som de ser ut. Ikväll har jag övningskört för första gången! Jag dog inte, jag körde inte på någon stackars oskyldig tant med rullator eller liknade. Utan helt värt om, jag var kalasnervös när jag åkte ut mot platsen där vi skulle byta förare, där jag skulle få börja köra. Men de gick över fort, jag upptäckte nämligen att de var roligt och de var inte heller allt för svårt. Visst har jag fortfarande en väldigt ojämn rytm i mitt kopplande och gasande men alltså de gick helt över förväntan. Som avslutning på mitt körande fick jag hämta syrran från hennes gamla skola, gissa om jag imponerade på lilla syster ;D Hahahahahaha!


6 månader ♥

6 underbara månader fulla av kärlek och mängder av mys ;*

Eftersom att ingen av oss har möjligheten att umgås på veckodagar när jag går i skolan så hade vi lite "halv års mys" i helgen som gått. De var nämligen så att Jens överraskade mig med en present i fredags, något som jag inte räknat med så jag blev väl lite glatt chockad :] Var även världens finaste och sötaste present som jag ska bära med mig varje dag. De var en väldigt fin ring för er som är nyfikna. Hur fin som helst, i både silver och guld. I love it!
Eftresom att jag inte hade någon present åt min baby (skam på mig jag vet!!) så valde jag att bjuda på en söndags lunch/middag istället innan jag åkte hem :)

Jag älskar dig Jens ♥




With every single breath I'm gonna love you

Här på blogg fronten har de varit dött hela helgen. Vilket oftast tyder på att jag haft en underbar helg och de har jag verkligen haft!

I fredags efter en låååång bussresa plockade Jens upp mig på sjukhuset. Eftersom att klockan var runt 18 när jag klev av bussen så passade de oss båda helt perfekt att köpa med oss varsin godispåse och daim bit innan vi åkte mot Sävar. I bilen påväg mot Jens planerades kvällens middag, båda var vi oätna, så de fick bli rullkebbab på Generalen? (tror de heter så, samt att... ni kommer aldrig tro de här men.. de var min första rullkebab ever!!) och de var hur gott som helst. Resten av kvällen spenderades framför tv:n med idol och film.

Lördagen blev inte så mycket till sovmorgon för min del eftresom att jag har "stiga upp" rutiner nu då jag går i skolan och vaknar automatiskt före nio :( Men ibland lyckas jag somna om. Nog om de. De blev en dag i stan, äntligen är jag ägare till ett par uggs! Helt lovely. Jens hittade sig också en grymt snygg hood. Vi båda blev då nöjda. Dagens middag blev makaroner a lá Jens och kötbullar a lá Frida :] ännu mera vuxen poäng åt oss! Kvällen avslutades med tecknad film (som jag valde,hihhi) och som vanligt så somnade jag innan filmen var klar. Den var liksom inte tillräckligt spännande :] hihihih!

De blev ännu mera shopping på söndagen för min del. Två bas linnen från gina tricot, ett svart och ett turkost, lyckades jag köpa med mig hem samt en brun höstig rouge från kicks. Helt lovely med nya saker. Påväg mot bussen möter vi Jens kompisar Peter och Samira. Vi stannar och pratar lite, eller Jens pratar för jag ville helst bara ta mina påsar och springa för livet. Jag är så satans blyg så jag typ tappade rösten och ville sjunka genom jorden. Jag blir även nervös när jag blir blyg, vet inte vart jag ska kolla, vad jag ska säga, om jag ska stå still eller springa för livet. Jag är knäpp ibland ;P Sen var de en jävla lång bussresa hem igen.. en bussresa som tog mig många mil ifrån min kärlek. Men förhoppningsvis så får jag snart tillbaka den med bussen :] Hihih.

Mina nya skor är underbara!


my heart is anywhere you are

Handlat, ätit, städat, plugat, duschat, packat lite, tvättat lite, de är vad jag har gjort efter skolan idag. Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och ska nu packa klart och sen äta lite hallon glass :]

Imorgon åker jag med 12.15 bussen till Jens :)


Morgon tröttare människa får man leta efter

Skolan gick bra och jag fick ändå gjort endel, trotts låååånga håltimmar. För vi använde håltimmarna flitigt genom att filma lite så vi blir klara med filmen på fredag då de är deadline. Efter skolan cyklade jag hem för att läsa lite bloggar medans jag åt lite fil. Cyklade sen iväg igen, men denna gång till gymmet. Gymmet gick bra och de var skönt att träna. Peppen på att träna är så stor just nu så allting går så bra och lätt så de är faktiskt riktigt roligt.

Därefter har jag bara gjort nödvändiga saker som, räknat matte, städat, tvättat, letat efter billiga flyg biljetter till London (letandet får lov att fortsätta imorgon för jag har lite mer nödvändiga saker att göra idag), ätit en banan (nödvändigt för filen till middagen mättade inte så länge), pluggat in några engelska ord och nu är de dags att göra några grammatikuppgifter.

Jag är även helt seriös när jag säger att jag efter att jag gjort dom uppgifterna ska sova. Jag måste sova. Jag är så sjukt trött varje morgon då jag vaknar så jag håller på att dö. Samtidigt som jag tyvärr försovit mig både igår och idag, även förra veckans torsdag och fredag. Inte alls bra. Men jag hinner i tid till skolan, men jag får stressa och skippa massor av mina "morgon rutiner" speciellt frukosten. Den hinner jag då inte med. Så skärpning nu!

Utsedd till veckans läsare


Sånt här händer aldrig mig, och gissa om jag blev glad när jag fick se detta! Sara är en sån extremt söt och glad tjej så man kan inte bli annat än glad när man läser hennes blogg. Bloggen har någonting för alla men något som jag verkligen beundrar henne för och något som verkligen är inspirerande är hennes otroligt vackra bilder och extremt bra videoblogg inlägg! Hon är även en extremt duktigt designer, riktigt kreativ sådan. Jag rekommenderar er att ta en titt i en av mina absoluta favorit bloggar!

Höst känslan är på besök

 

Suttit och kollat runt på massa kläder och drömt mig bort. Snart är hösten här på riktigt och jag ska vara ärlig, jag längtar! Finns så mycket mysiga höstiga plagg att införskaffa. Just därför vill jag så gärna ha ett par uggs, just dessa som är på bilden är ovan. Den sköna stickade cardigan på bilden ovan är också något som jag verkligen vill ha. Gärna lite mysiga ribbstickade leggins också. Sen är jag redo för en mysig höst.

 

Jag vill även ha massa mysiga höstkvällar med min man. Mysiga hemmakvällar med filmtittande och tända ljus. Långa sovmornar under de varma täcket. Te smakar så mycket bättre på hösten. Alla löven skiftar färg och kameran går varm. Hösten är så fin och så mysig. Höst känslan är på besök.

 

I helgen, då jag förhoppningsvis är hos min man, så får jag kanske tillfälle för att leta reda på just dessa plagg? Ska hålla mina tummar. Jag älskar hösten.

 


I´m falling even more in love with you

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Du är så jävla bäst.

Jag älskar dig ♥


www.gratis5.se

De finns fullt med bra gratis hemsidor som ger en möjligheten att bara klicka lite och sen få massa fina presentkort! Sånt gillar vi, så se nu till att bli medlem på gratis5.se och få 50 poäng som start poäng, krävs bara 180 poäng för ett presentkort. Blir du medlem via den gär länken:

http://www.gratis5.se/user/register/Lostinthedark

och anger "Lostinthedark" som användare så får ni även 25 poäng extra utöver dom 50 poängen som alla får. Bra va?

De är hur enkelt som helst att samla ihop poängen som krävs för ett presentkort.

True colors


Önskar de var du som värmde mig om natten

Igår kväll när jag skuttade ner i sängen för att sova fick jag en chock. De var tokigt kallt i min säng. Hösten är verkligen på g och de är dags för elementen att börja göra sitt igen. Iaf.. klev direkt upp ur sängen för att hämta mig ett par rena och mjuka mjukisbrallor samt en hood och stickade tjock sockar! Blev genast skönare att ligga i min kalla säng. Jag somnade rätt fort för de blev snabbt varmt och gossigt i min säng.

Ikväll har jag redan förberett mig på de värsta. Tog nyss en varm dusch och har nu tagit på mig mjukisar, en hood och mina söta rosa/grå randiga tjock sockar som mormor har stickat till mig på beställning. Inatt ska jag inte frysa. I natt ska jag hålla värmen själv. För jag har inte någon varm och mysig bakom min rygg i natt, ingen kärleksfull famn att krypa ihop i och känna mig liten. Inatt är de bara jag.

Mina söta tjockis sockar (bild från igår)

 


Shopping haparanda/torneå

Klev upp tidigt för att ta 10.05 bussen till haparanda/torneå. Medans jag åt frukost klev mamma upp och frågade vad jag gjorde uppe så tidigt på en lördag. Förklarade att jag skulle åka iväg och handla lite nya kläder och annat nödvändigt. Mamma ville komma med, perfekt, slapp bussen. Jag trodde inte att jag skulle hitta speciellt mkt, men lite nytt blev de faktiskt.

Halsduk och kofta/cardigan (vad man nu vill kalla de)

 

Hood

 

Benvärmare med söta rosetter

 

Foundationpensel, shampoo, balsam, hårinpackning och ett puder

 

Detta var vad jag fick med mig hem från dagens shopping. Lånat lite bilder eftersom att de är så konstigt ljus i mitt rum så mina egen fotade bilder blev inge vidare bra.

Nu funderar jag på vad jag ska hitta på resten av eftermiddagen och kvällen. Har tidigare idag städat min garderob och åt nyss god middag. Grillat kött, potatisgratäng och magosås :] Mums!


Nytt i garderoben och nytt i sminkväskan

Igår var jag trött och grinig hela dagen. Hände massa trista saker och fick tråkiga överraskningar. Var inga stora saker som att någon dog eller sådär. Men dagen började aldrig bra och saker blev bara värre och värre. Saker åting sket sig. Några exempel; jag försov mig, de spöregnade så jag var genomblöt när jag väl var framme i skolan, lååååååånga tråkiga lektioner, oförberett prov, internet fungerade inte, vi fick veta att hela klassen tvingades att åka till luleå idag på en kass amatör filmfestival.. behöver jag säga mer?

Något som var positivt samtidigt som de var negativt med gårdagen var att jag fick mitt linne från Kan Dee. De positiva var att jag länge suktat efter ett och äntligen fick hem ett, trycket är ballt och jag älskar linnet. De negativa var att de inte riktigt var som jag hade föreställt mig. De är as fint, de är de. Men trycket är så långt ner och mindre än jag förväntat mig.. dock gör de inte så mycket. Men däremot så är linnet i sig så tunt så t.o.m ett födelsemärke som jag har på ena höften/sidan av kroppen syns igenom. Allt syns igenom. Blir att inhandla ett liknade vitt eller svart linne att ha under, sen ska de börja användas.

Linnet


Som sagt så blev klassen, eller jag den delen av klassen som verkligen inte ville till Luleå dit tvingade. Så dagen har spenderats i luleå. Massa amatör filmer sågs. Jag fann en låt som jag tidigare inte hört i en film, la texten på minnet och googlade. Nu spelas den om och om igen på spotify. Köpte mig en matt cream foundation på make up store på lunch rasten. Lunchen fick bli en kycklingsub.



Nu ska jag sätta igång med lite läxor och sen ska jag göra en kopp te och ha en liten mys kväll. Har även planer på att senare runt 20.00 följa med syster till risön där hon ska träna. Tänkte att jag skulle passa på att hälsa på farmor medans hon tränar. Vi får se hur jag gör med den saken.

Myskväll för mig själv

Skoldagen gick faktiskt rätt fort för att vara en måndag. Började dagen med en matematik där jag faktiskt räknade och var riktigt flitig. Sen gick hela första och andra året på en så kallade "rock konsert". Där efter var de lunch och sen engelska. Slut för dagen.

Efter skolan drog jag till gymet. Även där var jag mer aktiv än vanligt och prövade på lite nya masiker som jag varit lite nyfiken på i ett bra tag nu. Fyllde på mitt gymkort med ett halvår ihopp om att bli lika duktig på att träna nu igen som innan julen.

Idag har jag inga läxor att göra och tänker ta de riktigt lugnt och mysa för mig själv. Så jag var nyss till stan med mamma och hyrde mig en film. Finns glass kvar från i helgen och även en halv flaska portello så jag ska även gotta mig lite.

En shopaholics bekännelser får bli kvällens film. Jag hoppas på att den är lika bra som alla påstår! :)

Någon annan som har sett den, isf vad tyckte ni om filmen?


My life with you means everything

Helgen har spenderats med min baby, inget kan få mig att må så bra. Vi gjorde helt ärligt inte allt för mycket denna helg, vilket faktiskt var helt skönt.

I fredags när Jens anlände till Kalix var de tänkt att vi skulle till badhuset och motionssimma lite. Men riktigt så blev de inte. Vi promenerad iväg till badhuset och klev i bassängen, jag hann simma 6 st längder innan Jens hittade sig ut till bassängerna och vi simmade en eller två längder sen kommer Jens på att han inte kan simma som alla andra, så länge sen han gjort de så vi väljer istället att bada och bubbla i bubbelpoolen. Helt mys! efter badet åker vi hem till mig för att äta middag och sen promenera till stan för att handla gotta. Godis, cider, portello och glass :] Kvällens filmer fick bli Män som hatar kvinnor och Super zebran.

Lördagen bestod av en lång morgon i sängen. Iaf för min del som vaknade runt åtta tiden och låg och väntade på att Jens skulle vakna. Han vaknade inte förrens runt elva tiden så jag passade på att kolla på Super Zebran utan ljud, för att inte väcka min lilla bebis när han sover. När vi tagit oss upp ur sängen äter vi frukost, duschar och tar på oss myskläder för att sedan somna om i några timmar till. Min baby är mysigast och framför allt sötast när han sover. Innan lördagens middag tar vi bilen in till stan för att hyra en av dom senaste Wallander filmerna, Kuriren för att vara mer exakt. Vad ska man säga om den, bra film, precis som alla andra Wallander och Beck, bra filmer!

 

Söndag, precis som alltid, eller oftast iaf, åka hem dagen. När jag pussat hejdå med Jens på busstationen och sett hans buss åka iväg mot söder hämtar farmor mig. Jag och farmor myste på med söndags fika som jag inhandlat medans Jens handlade lite att tugga på till bussen. Gotta får man göra när de är helg. Sen gör jag något rätt oväntat. Jag följer med farmor till skogen för att plocka blåbär och där stannar vi i över 3 timmar för att sen åka tillbaka hem till henne och äta middag för att sen åter igen åka tillbaka till skogen i typ en timme. Blev iaf några hundra kronor rikare och de känns fint, trotts att de inte är så nice att leka skogsmulle. Men lite extra pengar är aldrig fel.


i'd withstand all of the hell to hold your hand

Blogg.se är lite sick idag, jag kan inte se kommentarer eller mina egna inlägg eller någonting på "nytillkomna objekt" eller vad de heter utan jag får gå in på min egen "blogg sida" liksom in i själva bloggen och leta reda på nya kommentarer, så om jag missar att svara på någons så är de inte med mening.

Hursomhelst så upptäckte jag just en sak, igår var de cirka 86 unika läsare mer än de vanliga :o vilket känns helt "wow". Dock känns de trist att så många läser men ingen lämnar minsta lilla spår efter sig.

Nåja, nu till min dag. Dagen började med en sovmorgon till 10.10. Sov till cirka 08.20 och åt frukost i sängen medans jag såg lite av filmen Super zebran. Helt klart en riktigt värd morgon! Sen jag kom hem från skolan har jag helt ärligt nästan inte gjort annat än städat. Jag har städat mitt rum riktitg noga och sen har jag även städat hela övervåningen. Imorgon innan jag går till skolan ska ja göra de sista, byta till rena sängkläder. Jag och Jens (som kommer hit imorgon) ska få sova riktitg gott i helt nytvättade sängkläder.

Har även funderat lite, jag borde försöka ta mig lite mer tid och se till att uppdatera med bilder lite oftare. De är ganska för lite bilder här i bloggen vilket är synd..

Och som kanske vissa läsare har upptäckt, vissa inte, så har jag nu skaffat mig lite kategorier här i vänstra meny raden. Allt för att ni ska hitta de ni söker lite lättare :) Dock så tänker jag byta namn på vissa kategorier när min fantasi fungerar lite bättre. Hoppas dom gör lite nytta iaf.

Som säkert alla förstår kommer jag dö bort lite i helgen eftersom att min baby kommer hit. Vill ju inte missa minsta lilla underbara minut att få vara nära honom nu då vi äntligen ses :]

Jag tävlar hos kan dee

Jag är med och tävlar hos Kan Dee om ett super snyggt galaxy linne.

Hon är grym på att teckna!

www.kandeedrawings.blogg.se

 

Snart öppnar hon även en egen hemsida där hon bland annat säljer sina egen designade linnen:

www.kandeeshop.se


Besök hennes blogg och hennes hemsida, shoppen öppnar om någon vecka :)


man träffar dem för sällan, alldeles för sällan

I fredags åkte jag till Uleåborg för att umgås med Sofia. Blev en bra helg som innehöll lite shopping (har inte orkat fota mina köp och vet inte om jag kommer orka heller, kanske imorgon), promenader, god toast på något nytt ställe, goda bullar som Sofias mamma bakat eftersom att hon vet att jag älskar dom, hälsade på emma, luggen blev klippt (pytte pytte lite, syns knappt men nu hänger den inte för ögonen iaf) och jag åkte på att betala dubbelt så mkt mer än vad jag brukar betala för bussen dit. Men sånt är livet, ibland får man små nitlotter. Men de var hursomhelst värt pengarna, länge sen jag var där sist. Tyvärr togs de inga bilder, vet inte riktigt varför men vi hade inte så gott om tid, en helg är väldigt lite tid, speciellt när de faller bort några timmar i resande också.

Igår var jag och simmade med farmor efter att hon slutat jobbet. Jag gjorde klart lite läxor och därefter gjorde jag mig en riktigt fin upptäckt, mamma har köpt hem en crosstrainer, hon vet allt hur man gör mig glad. Visst, de är hennes men självklart ska jag väl få låna den när de behövs? typ två gånger om dagen? ;D Skönt att starta morgonen med lite träning för att sen duscha och fixa sig och gå till skolan, pigg lär man iaf ska bli om inte annat.

Var till tandläkaren idag och de gick bra, fick dock lite klagomål från min tandläkare som inte gillar att jag var ärlig och sa att jag hatar min bettskena och inte använt den på typ ett år eftersom att den gör så jävla ont. Jag blöder alltid as mkt i munnen av den och en gång fastnade den så mamma fick slita ut den med en gaffel, jag var typ förstörd och rädd och mamma bara skrattade åt de hela. Anyway, jag ska få en ny som inte ska sitta lika hårt, vilket är bra för jag behöver verkligen den där skenan.

Slutade runt 14.50 idag och sen dess har jag faktiskt helt ärligt nästan bara suttit med läxor. Jag skrev över ett A4 på en historia sak om människor och tid och mejlade iväg den till min lärare eftersom att den skulle in idag. Gjort en fotouppgift, den kan finslipas med några till bilder men dom tar jag imorgon på morgonen, annars är den också klar. Hittade några arkitekturer nära mig så de tog faktiskt inte allt för lång tid. Pluggat in lite engelska meningar och börjat på en svenska uppgift, ibland har jag också goda stunder.

Nu ska jag ta mig en lång och varm dusch, de förtjänar jag! Har förövrig varit en nästan sommar värme här idag :)


RSS 2.0