New York is always a good idea

 
Nu är det bara 32 dagar kvar till avresa. Tror inte ens att jag behöver berätta hur underbart skönt det ska bli med semester eller hur fantastisk det ska bli att få uppleva New York och speciellt i juletider. 

Annars så rullar vardagen på här hemma hos mamma i Kalix. Jag jobbar alla vardagar och åker till Skellefteå så ofta jag bara kan på helgerna. Förra helgen storstädade jag köket och förrådet hemma i Skellefteå och helgen där före var jag och syster till Skellefteå över helgen och då passade jag på att plantera om alla blommor och äntligen få fram mina nya krukor till köksfönstret. Igår skickade jag iväg Anton för att köpa tapeter så nu blir det fondvägg i vardagsrummet och förhoppningsvis någon ny vardagsrumsmöbel. Med andra ord så kan vi väl konstatera att det börjar hända något i lägenheten där hemma. 

På fredag jobbar jag bara halvdag eftersom att det är dag före röd dag så det blir en tur till Skellefteå över helgen, tredje helgen på rad. Helgens planer blir att planera vardagsrum, rensa hallen och garderoberna och sen ska jag självklart mysa med Anton så mycket som möjligt och det ser ut som att det blir bowling för oss på lördagkväll. Det ser ut som att det blir en bra helg med en balanserad mix av städning, fix och mys! :} 

RSS 2.0