Torsdag

Vet ni? Jag klev upp i tid imorse. Klockan 05.30 stod jag på bestämd plats, redo för en powerwalk med en vän. Vilken kickstart på morgonen. Däremot så måste jag erkänna att jag la mig och sov i cirka 1 ½ timme när jag kom in igen.

Dagen har spenderats i skolan och eftermiddagen i haparanda med farmor. Hon skjutsade mig dit för jag behövde nämligen köpa lite presenter till två av mina kusiner som fyllt år den senaste månaden. Jag, Anton, farmor och lilla syster åker ju till Rovaniemi imorgon eftermiddag. Det är släktfest på lördag, därför vi åker dit.

Bokade nyss flygbiljetterna till mig och Carro, nu är det bara räkningen på kryssningen kvar att betala och sen är det bara att åka :} Ska ta och betala kryssningen nu och fortsätta titta på idol.

Håll era tummar!

Ikväll har jag varit ute på en promenad och handlat frukt. Med andra ord så blev det fruktsallad ikväll. Riktigt gott måste jag säga, jag kan jag också! ;P

Sitter och väntar på att min hjärtevän ska bli redo för sängen så att vi sen kan göra en tidigkväll. Jag har nämligen lovat en vän att vi ska ut på en morgonpromenad före han börjar jobba imorgon. Han börjar sju och jag har sovmorgon till halv elva.. så vi ska börja morgonen klockan 05.30 med promenad. Håll tummarna för att jag tar mig upp ur sängen. Får motivera mig med att jag får krypa ner bredvid en varm älskling när jag promenixat klart :}

Tisdagsmys



Nu har jag parkerat rumpan i soffan och har planerat att stanna här resten av kvällen. Idag är jag en riktigt tröttis. Men trots det så har jag varit ut på en två timmars promenad och handlat. Blev så sugen på att hyra film, känns som att det var evigheter sen sist och förut hyrde jag nog 4-5 filmer i veckan.

Så nu sitter jag här i soffan nyduschad med två hyrfilmer, middag och därefter väntar lite glass i frysen.

The blind side



Igår kväll åt vi middag hemma hos farmor, spaghetti och köttfärssås. Riktigt, riktigt gott. Efter en god middag med trevligt sällskap var vi båda lite smått trötta så vi lade oss i soffan för att äntligen se filmen The blind side. Jag har tänkt se den i flera dagar men det har inte blivit av. Måste säga att det var en riktigt bra film. Av mig får den ett högt betyg och den är verkligen värd att se. Mysig och fin film och i rätt skällskap så blev den helt underbar.

Betyg:
♥♥♥♥/5

And I hope you are the one I share my life with and I'm praying you're the one I'Ve build my home with, I hope I love you all my life

Ringer lite på jobbet idag. Så sitter och lyssnar på musik medan jag gör adressändringar. Väldigt lugn och mysig söndag här på jobbet.

Ikväll är vi (anton & jag) bjudna hem till hans föräldrar på middag. Sen ska jag se om jag inte kan orka knyta på mig mina nya promenadskor och gå ut på en mellanlång sväng. Känner att jag skulle behöva röra på mig lite. Man sitter still så frutkansvärt länge här på jobbet.

Dagens låt får bli en gammal goding som jag glömt bort att den existerade. Visst är den mysig? så fruktansvärt fin och underbar text.






Pssssst..

förresten så hade jag eventuellt, om orken finns, göra ett nytt försök med att gå hem och hämta bilderna från norge och fixa iordning lite andra roligare inlägg ikväll så jag har redo inför imorgon.

Blir det en lugn dag på jobbet (vilket det är stundvis idag), så vill jag gärna blogga eller så för att hålla mig sysselsatt med något. Som ni ser idag så har det blivit några inlägg, rätt meningslösa. Därför tänkte jag att nu då jag är beredd på det så kanske jag kan fixa något. Lovar inget. För jag vet inte om Anton tänkt att vi ska hitta på något speciellt ikväll. Men vi får väl allt se.

Bara så ni vet... (ett till meningslöst inlägg, men jag har tråkigt. Ursäkta mig)

Inga nej här inte

Jag gillar inte ordet nej. Min såkallade lediga söndag blev till en söndag med jobb från öppning till stängning. Man ska inte säga nej till jobb då man får erbjudande. Eller iaf inte jag.

Everything means more now than words could explain

Vi fortsätter med jobbandet idag också.

Blev en lugn kväll igår. Var hemma runt halv nio och la mig i sängen med en risifrutti och kollade på medan anton spelade en liten stund. Sen bar det av hem till mig för att hämta lite kvarglömda saker och sen blev det att åka runt stan allt för länge. Vi väntade nämligen på en av Antons vänner som skulle ha sig skjuts in till krogen. Anton skjutsade och sen for vi hem för att sova.

Imorse så ringde inte min väckarklocka så jag vaknar när farmor står utanför, redo för att plocka med mig till jobbet. Så här sitter jag, ofixad från topp till tå. Har inget smink, håret ser förjävligt ut, gårdagens kläder och en stor myströja som jag hann slita med mig påväg ut genom dörren. Känns inte så fräscht kan jag ju ta och tillägga.

Imorgon är jag ledig. Då ska jag faktiskt försöka kliva upp någorlunda tidigt så jag hinner plugga, träna och eventuellt städa lite. Men vad det blir av morgondagen återstår att se ;) Ska inte förvänta mig för mycket. Har nu jobbat tre dagar i rad och varit borta från skolan nästan hela veckan så jag har nog tyvärr endel att ta igen..


Skulle sitta fint med helg nu

Jag vill ha helg, helg, helg tjalalalalala!

Näääästan... det hjälper inte att sitta här och sjunga inne i min lilla skalle. För när jag går hem om cirka 1 timme så måste jag först gå hela vägen hem till Antonpanton i världens kyla i en för kall jacka. Sen så måste jag leva resten av kvällen med tanken på att jag ska upp tidigt imorgon för att jobba. Dör av tanken, men när jag tänker på att jag faktiskt kommer få lite extra klirr nästa månad också.. så är det nästan värt att förstöra den här helgen med jobb. För med handen på hjärtat så vill jag jobba. Jag trivs på mitt jobb. Jag tycker att det är ett roligt jobb med bra kollegor.


At work

Meningen var att jag skulle jobba mellan 14.00-18.15 idag. Ett halvpass med lite små uppgifter här och där. Men hann inte mycket mer än komma till jobbet så fick jag förlängt pass! Underbart. Så istället för att sluta 18.15 så slutar jag 20.00. Det är bara 1 timme och 45 minuter längre men det är mer jobb. Som sagt, att få jobba lite extra idag är inte så vanligt. Dåligt med jobb överallt. Så jag känner mig väldigt glad och tacksam över varenda timme jag får jobba och tjäna lite extra.

Skamsen

Godmorgon!

Jag har något jag måste erkänna. Jag har idrott om cirka två timmar. Men jag vet inte om jag ska orka ta mig till skolan för att vara med på en enda idrottslektion och sen knappt hinna duscha och ta mig till jobbet som börjar klockan två.

Det är skam. Det är inte likt mig att skippa skolan. Men idag, en enda idrottslektion, för att istället jobba en fredag eftermiddag och kväll. Så käns det faktiskt okej. Jobb växer inte på träden.

Hemma från Norge men på jobbet just nu

Kom hem från Norge runt åtta/halv nio i morse. Tänkte ta en snabb dusch och snöra mig i sängen på momangen! Var/är så satans tröttis så det finns inte. Har sovit några få minuter här och där inatt. Var vaken till närmare tre och sen sov jag någon 20 minutare här och där. Är ledig från skolan idag, för att jag skulle få sova ut. Men det hjälper inte riktigt när jag istället sitter på jobbet. Får man chansen att jobba så ska man ta den no matter what.

Så här sitter jag, glad i hågen och pimplar kaffe som en annan pimpelfiskare ;>

Jobbar till 18.15 och därefter ska jag nog hjälpa Anton med tvätten.
Vi höres!

I'm exactly where I'm supposed to be now



Jag är löjligt kär och jag är löjligt lycklig.

Men ändå så saknar jag tjejen på bilden. Hon var så driven, så positiv, så full av energi och ork. Hon tränade nästan varje dag. Hon var duktig i skolan, hon hade ett stort hjärta som rymde mycket. Men något rubbade hennes existens och hon hittar inte riktigt tillbaka. Hon vill och hon vet att hon kan men någonting fattas.. motivationen. Vart fan har den gått och gömt sig? Vart har min vilja tagit vägen?

Nä vet ni vad? nu får det allt vara skärpning. Jag vet ju att jag kan!

Nu ska jag mysa ner i antons soffa och se sex and the city 2 och äta lite frysta hallon. Börjar närma sig dags att gå ner och handla och packa ihop lite saker och åka hem till mamma. Det bär av mot Norge ikväll för lite jobb. Fotojobb. Det ska bli riktigt roligt men samtidigt lite trist att lämna hjärtat här hemma. Tur att jag är hemma redag på torsdag, lagom till tvättiden! :D

You're even more beautiful than you think

Tyckte lite synd om mig själv. Träningsvärken höll på att ta död på mig. Så jag tog min käraste i handen och gick ner till coop och köpte olika frukter plus lite annat nödvändigt. Söt som han var så satte han ihop en supergod fruktsallad av alla frukter jag köpte. Till det så blev det chokladmuffinsar som jag bakat tidigare idag, en varsin kopp kärleks te och tvtittande från Antons famn. Min kväll kunde inte ha blivit bättre. Nu sover han så sött på soffan medan jag sitter här och nördar.

Imorgon åker jag till Norge med lastbil. Ska åka med på en liten resa med ett företag som vill ha lite bilder och annat smått och gott. Jag ska göra så gott jag kan med tanke på min träningsvärk.

Hihihi. Nu ska jag knuffa lite i sötingen därborta på soffan och göra en lite tidigar kväll än vanligt.

Godnatt allesammans!

Träningsvärk!

Finns bara ett ord som ekar i mitt huvud och som känns i hela min kropp. T R Ä N I N G S V Ä R K ! . Fy sjutton också. Var på ett barspass för lite mindre än en timme sen. Det nya passet, med nytt program liksom. Ojojojojoj så det kändes och det brännde i varenda muskel. När jag skulle duscha efteråt ville jag nästan bara grina. Armarna gjorde/gör ont som fan. Känner t.o.m av träningsvärken nu då jag skriver. ATTANS BANANER.

Tur jag bara ska sitta i en lastbil och  J O B B A åt ett företag hela vägen till norge fram och tillbaka imorgon.... :( Kommer inte kunna hålla i kameran! Är iaf ledig från skolan ;)

Söndagsmys

Har just gjort mig en kopp te och valt ut kvällens film. Letters to juliet får det lov att bli. För idag är inte vilken dag som helst. Idag är en riktigt, riktigt bra dag. Men varför behåller jag för mig själv. Men jag kan lova att det är bra.

Anton spelar, som han brukar göra om kvällarna så då tänker jag passa på att mysa lite för mig själv. Känns riktigt mysigt faktiskt.

Imorgon är det skolan, bilskolan och ett BARSpass som står på schemat. Ska försöka klämma in lite pluggande och några minuter solarium. Blir nog en toppen måndag skulle jag tro.


Trying to close the gaps of the past


This is my heart, please take care

Klänningen och väskan är fixad men nu återstår frågan om skor, hår och smink. Naglarna blev aprikosfärgade och tårna fick en touch of pink colour. Nu då mitt hår faktiskt innehåller en rätt mörkbrun färg och är lite kortare samt en lugg.. så vet jag inte riktigt vad jag ska ta och göra av det. Undra om det fortfarande är fint att locka? men vad gör jag med luggen då? :o Vilken/vilka fräger ska jag ha på ögonskuggan.. hum. Tur jag har lite tid på mig att fundera innan jag ska sätta fart med sminket och håret.

Imorgon ska jag försöka att kasta upp ett inlägg med bild på mitt nya hår och sen ska jag även försöka hinna med att visa mina super söta cupcakes som jag bakade igår. Bara det att jag lär sova ruset av mig imorgon, plus att jag måste plugga och sen fyller mormor år så behöver åka dit också. Sen måste jag övningsköra inför lektionen på måndag. Shit. Imorgon blir en dag med tempo om jag ska hinna med allt. Måste även dra mig till ett solarium. Jag är blek som en fis.. :(


Vi forsätter med bilder från arkivet. Över ett år gammal.

Laddar inför en toppen kväll

Sitter här nyduschad och målar mina tånaglar rosa. Var ner på stan tidigare idag, kände mig tvungen att köpa en ny klänning. Ska ju ut med några brudar ikväll och då kände jag att jag ville vara lite extra fräsch. En klänning från vila blev det, blev även en plånbok från friis&company, nu är jag redo för att fräscha till mig lite och sen ut med vänner.

Blir en mini förfest hemma hos mig och sen ner iväg redan klockan 20.00 då det är förfest för alla tejer på B4. Förest med middagsbjudning och drinkar. Det här kan bli en riktigt fin kväll!

Får nog även avsluta kvällen med att krypa ner hos Anton. Bättre kan de inte bli.

Bakar

Jag har nu äntligen gett mig in på det här med att baka cupcakes igen. Har gjort det två gånger förut, första gången blev dem helt okej, men då gjorde jag ett berg av grädde istället för frosting. Vilket mättade något fruktansvärt och jag gillar inte ens grädde så.. Andra försöket gjorde jag frosting men dem blev ändå inge bra. Frostingen blev typ dålig och dem blev fula. Så nu gör jag ett tredje försök, stora amerikanska muffinsar i grunden, något jag inte gjort förut när jag gjort cupcakes. Själva muffinsarna är gräddade och alla förutom en ser bra ut, en svämmade över och ser rätt kul ut. Heheh.

Nu ska jag iväg och rösta och därefter ska jag ta mig an frostingen!

Uppe med tuppen!

Vaknade tidigt av mig själv idag?! Yesbox. Utvilad och allting. Så jag har tagit mig en riktigt slömorgon. Druckigt några koppar te, sminkat mig och klätt mig i lugn och ro. Tänkte just att jag skulle fixa håret men insåg då att jag glömt min plattång hemma. Ajdå. Så jag får helt enkelt gå till körskolan med ofixat hår. Men det ska jag nog överleva?

Funderar på vad jag ska göra resten av dagen? Har annars inget på schemat förutom projektarbetet men det får man jobba med hemifrån och jag satt hela gårkvällen med projektarbetet plus alla andra kvällar denna veckan .. älskar att pilla på projektarbetet, det är så roligt!

Funderar på att överraska anton med lite bakverk tills han kommer hem. Stackaren jobbar hela långa dagen, från tidigt i morse till sent ikväll :( Så jag hade tänkt att vara världens bästa flickvän (nog för att det är jag redan;)) och baka lite. Städade gjorde jag igår så det är inte direkt nödvändigt idag. Bädda sängen skulle jag iof kunna göra innan jag går iväg för idag.

Har även några planer på att rösta idag. Men det är ju så fruktansvärt svårt att veta vad man ska rösta på :o Eeeewh. Hur som helst så ska jag rösta, det är lite av en skyldighet.. har man inte röstat så ska man inte klaga heller.

Blir även en liten förfest hos mig imorgon före jag och några underbara brudar drar iväg på hotellet och dansar oss trötta. Är någon tjejkväll med lite sminkvisningar och annat kul på hotellet imorgon. Det ska vi inte missa.. Påtal om imorgon.. vad fan ska jag ta på mig?! Jag har då inget lite festligare.. funkar det med mjukisbrallor tror ni? ;P hehehehe. Nä, jag undrar om man faktiskt får ta sig i kragen och åka till happis imorgon och kolla om jag kan hitta något snyggt att ta på mig imorgon.

Oj så jag svammlar på. Men jag har inget bättre för mig.
Väntar bara på att klockan ska bli 11.45 så jag får vrida igång motorn och brumma iväg och göra kalix osäkert ;)

But I need you to know that I care, and I miss you


Bilden är tagen en kväll förra veckan.

Hösten börjar verkligen tränga sig på nu och det känns rätt så mysigt. Även om jag verkligen kommer sakna allt det gröna och alla fina blommor.

Just nu: Sitter i soffan framför tv:n med datorn i knät. Gräver i mappar med gamla bilder. Letar efter bilder att fylla min fotobok med och letar efter bilder som är värda att framkalla. Dricker även en kopp super gott grönt te. Köpte tre nya sorter när jag var till luleå med Ida förra veckan. Alla var helt super!

.Klipp.klipp.


Om några timmar ska jag klippa av mig håret. Det är sant. Jag har lite smått ångest. För jag älskar att ha långt hår men mitt hår är tyvärr så tunt så om jag vill ha långt hår så kan jag inte ha det minsta lilla uppklippt eller liknande och det är någonting som jag vill ha. Dagens ilandsproblem.

Har iaf bokat tid för klippning, slingor och för färgning och plockning av mina ögonbryn. Jag vet att jag kommer att måsta klippa av en hel del av mitt hår för det är så fruktansvärt slitet. Och när det ändå försvinner så mycket av håret så då är det lika bra att ta det ordentligt. Får väl se vad frisören tycker och hur det blir.

Håller mina tummar!


.

►Play the moments ▌▌Pause the memories ■ Stop the pain ◄ Rewind the happiness

Städa.Diska.Handla

Fick inget vettigt gjort i skolan eftersom att jag inte hade något att göra på foto C lektionen då min modell ska fotograferas imorgon, kunde bara sitta och spåna på lite idéer och sånt inför imorgon. Orkade inte vänta fyra timmar på svenska lektionen så jag gick hem. Oansvarigt men sant. Ska jag vara helt ärlig så gick jag inte riktigt hem heller utan jag gick till Anton och här är jag fortfarande. Han är duktig och flitig och är på jobbet.. medan jag sitter i soffan och ser på tv med datorn i knät. Dock så har jag varit väldigt duktig ändå. Har diskat bort ett litet diskberg, städat hela lägenheten, vänt upp och ner på varenda liten grej och städat rätt så noga. Kan ha missat någon ynka damtuss. Kom nyss in efter ett besök på coop, kände att jag ville vara lite extra snäll och handla lite nödvändigheter.

Nu börjar det helt ärligt bli dags att ta min tunga väska och bryta axlarna påväg hemåt. Har varit här sen i torsdags? fredags? några dagar iaf. Så gissa om jag har mycket att bära hem. Döör av bara tanken. Men det måste ju hem och tvättas och innehållet måste bytas. Borde sätta lite fart nu för måste vara tillbaka här tills gubben slutar. Vilket är om typ 1h 20min.

Förhoppningsvis bloggar jag lite mer ikväll och förhoppningsvis blir det lite roligare inlägg då :}

Puss!

Over 6 billion souls in the world but you're the only one I want

Det är måndag. Igen. Tiden går men läker inga sår? Nej. Så ska jag inte säga. Jag mår ju faktiskt hur fint som helst. Hade en super mysig söndag igår och har endast haft en lektion plus en körlektion idag.

Har nyss diskat och fixat lite här hos lillgubben. Han bjuder på köttsoppa idag, vilket jag verkligen ser fram emot. Så fruktansvärt gott ju. Hade också tänkt att jag skulle ta och plugga lite ikväll. Läsa lite bok och lite annat vettigt som kan tänkas göras.

På onsdag ska jag klippa håret. Har även bokat tid för slingor samt färgning och plockning av ögonbrynen. Kommer bli som en ny människa ;} Något annat att se fram emot den här veckan.

Angående resan som också börjar närma sig, ska ju kryssa till Taliinn. Meningen var att min vän Sofia skulle med men hon fick förhinder så då tänkte jag först avboka resan men istället följer Caroline med mig, blir med andra ord en riktigt fotoresa.

Bjuder på en egobild från början av 2008.


You won't be lonely even if the sky is falling down


'Cause today is a great day for falling in love



Fredag idag. Riktigt nice. Har slutat rätt så tidigt och därefter har jag bara städat. Har städat och organiserat bland mina saker. I flera timmar. Så nu har jag bestämt mig för att ta det relativt lugnt resten av kvällen. Blir eventuellt en promenad ikväll, men bara för att jag vill inte för att jag känner mig tvungen. Tänkte också sätta mig ner här och pilla vidare på mitt projekt arbete, det är så himla kul!

Ha en bra fredag!

Dream about you

Innan jag började media, typ 2-3år innan började mitt fotointresse ta fart. Jag köpte mig en kompakt digitalkamera och fotade lite allt möjligt. Den hade hela 4 megapixlar och var på den tiden hur bra som helst. Jag var så nöjd med den. Jag och min vän Sofia lekte alltid med den, tog med den överallt och hittade på massa roliga fotosessioner.

Hittade just något lite roligt här på skolans dator. En bild från några år tillbaka. Detta är alltså en bild tagen med kameran som jag nämt här ovan och det är jag i sjunde klass på bilden. Minns när jag var skitnöjd över denna bild!


Last days

Igår började jag skolan runt 12 tiden. Var på folkets hus hela dagen. "skoldagen" slutade klockan 20.30 så jag orkade helt enkelt inte göra annat än att städa lite när jag kom hem igår kväll.

Skulle egentligen ha sovmorgon till elva idag.. men icke sa nicke. Vi ska skriva någon artikel nu på morgonen så måste vara här. Har suttit här sedan åtta. Dör lite. Är skolfoto idag också, man ser alltid ut som skit så känner mig inte så jätte pepp. Däremot har jag körlektion och det ser jag fram emot! Jag ska tamefan ha det där jävla körkortet snart. Dock tar det nog fram till jul för det finns så sjukt dåligt med tider på körskolan.

Förövrigt så hade jag ingen skola i tisdags så jag stor städade hemma och var till IKEA med mamma. Köpte mig också ett par super bekväma springskor. Bästa 1000-lappen jag någonsin spenderat. Så jävla bekväma.


Like a fairytale

Det är så fruktansvärt vackert! Nu ska jag dricka upp tekoppen, torka mina tårar och försäkra mig om att nagellacket har torkat innan jag börjar gräva fram mina träningskläder. Sen blir det gymmet!


When you tell the world you're mine

Just nu är jag hemma. Tvättar och sånt tråkigt. Men sånt måste ju också göras någon gång. Medan jag väntar på att tvättmaskinen ska stanna målar jag mina naglar.. Äntligen! Dem har sett ut som skit ett bra tag nu, men tiden räcker inte riktigt till.

Hade tänkt att jag skulle jobba lite på mitt projekt arbete ikväll plus en sväng till gymmet. Blir en liten "Frida" dag idag.. ta hand om mig själv lite. Ibland är det mer än välbehövligt måste jag säga.


I need you like an heart need's a beat but it's nothing new

Det blev hem för middag och ett bakande av blåbärspaj. Den blev helt okej men lovar att den hade smakat bättre med färska blåbär och om den hade varit kanske 5 minuter till.. eller ja, kanske 3 minuter till i ugnen. Men den var god ändå.

Nu är jag hos A igen. Han spelar och nördar medan jag sitter här med boken "du och jag i trafiken". Imorgon har jag körlektion igen, börjar faktiskt ta mig någonstans.

Sovmorgon har jag imorgon också, två lektioner.. en kort dag med andra ord. Så imorgon hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och gå på gymmet en sväng. Även om träningen är bättre än den var förr så är den inte på topp, det ska de bli ändring på!

Nu ska jag återgå till att läsa lite teori.

Sunday.will.you.last.forever

Har inte ens varit vaken i en timme.. eller jo det har jag säkert men har legat i sängen och dragit mig och sovit en 15 minuter lite här och där. Ibland somnade jag i en hel halvtimme. Hehe.

Andra dagen i rad som jag blir serverad plättar (pannkakor) till frukost. Jag börjar nästan bli lite bortskämd! Har iaf just tryckt i mig två st plättar och nu funderar jag på om jag skulle ta och klä på mig och fixa mig lite så att vi sen kan dra och handla och sen hem till mig (för en gång skull) och baka något gott.. tror nästan de blir blåbärspaj. Är himla sugen på de!

Ha en bra och mysig söndag!

Du håller ingens hand, du tror att alla skulle titta då. Men jag håller din ibland för det är kallt nu och jag fryser så





Jag gillar egentligen inte att vänta. Jag har så fruktansvärt tråkigt ibland. Då går det som det går. Jag gillar egentligen inte att bjuda på mig själv heller. Men jag är inte som jag var förut. Jag tror lite mer om mig själv. Förut låg jag på botten. Det är liksom okej att vara pinsam ibland. Jag tycker faktiskt om att vara lite pinsam ibland. Idag känner jag för att vara pinsam. Efter en natt i tält i minus grader så vill jag vara pinsam. Så jag är pinsam nu.

Föresten så är min nya mobil helt underbar. Ångrar mig icket!

Onsdag kväll

Nya mobilen är toppen! Lite klurig att förstå.. men jag har alltid internet med mig och det finns massor av andra coola funktioner som jag verkligen gillar.

Inatt sover jag hemma, ska njuta av värmen av att sova inomhus.. yes, ni hörde rätt..
Imorgon sover jag i ett tält, funkar säkert fint om man bor i södra delarna av sverige men jag bor faktiskt i norrbotten och vi har typ max 5 grader varmt ute om nätterna. jag taggar inte att sätta mina överlevnadstalanger på prov.. men det kommer säkert bli bra när jag väl snörar på mig kängorna och lyfter upp den minst 20 kilo tunga packningen som bland annat innehåller tält, sovsäck, stormkök, diskmedel, mat, kniv, kompass, extra sockar, extra varm tröja, ficklampa, toapapper, vatten och andra saker man kan behöva för att överleva lite mer än ett dygn ute i skogen.

Ska se ett avsnitt 90210 och sen ska jag sussa så gott i min egna säng med mitt eget täcke med mitt eget sällskap :}

HTC



Nu är jag ägare till denna fina pärla! Äntligen ska min FINA w810i gå i pension.. dem 5 år som vi fick tillsammans är nu över. Känns faktiskt riktigt bra trots att jag känner lite separationsångest.

Köpte lite andra nödvändiga prylar.. visar dem lite senare :} Känner mig iaf riktigt nöjd med mitt telefonköp.. nu ska den bara ladda klart och sen ska vi tjura tillsammans när jag inte fattar ett skvatt!

RSS 2.0