As we go on, we remember all the times we had together

Sitter i soffan och kikar på Two and a half men. Vi har projektvecka i relionen så vi såg en massa omskakande filmer idag som jag har lite svårt att smälta och i samma stund så ska jag fundera ut någon idé till morgondagens fotografering. Jag ska fota en bild som ska höra ihop med citatet "gör allting i kärlek". Mina idéer brukar vara många men idag har jag absolut ingen. Måste ta och kika runt efter en klänning till julfesten med jobbet också. Eller någon snygg topp.

Såhär skulle jag mer än gärna gå klädd imorgon. Allting är från topshop ♥

Rihanna

Är det bara jag som tycker att Rihanna har släppt en rad grymma låtar nu dem senaste månaderna?

Tycker att flera av hennes låtar är riktigt grymma, hon har blivit en av mina nya favoriter.  Som ett plus på allting så har hon inte bara en röst att avguda utan även en helt grym stil. Lovely.


Önskar jag hade lite mera tid

Sitter på jobbet. Är väldigt lugnt och skönt här, händer inte så mycket så har tid att skriva ett litet inlägg medan jag tuggar i mig en banan och sörplar på en kopp söderte. Har nyss börjat, eller för cirka 40 minuter sen. Jobbar till åtta och sen ska jag hem och plugga inför nationella provet imorgon, läsa igenom häftet en extra gång, stryka under, köpa frukt så att jag kan mumsa på det medan jag skriver imorgon. Skriv tiden är mellan 08.00-13.00 och därefter blir det jobb. 13.30-20.00.

Jobbar till åtta nästan varje kväll ända fram tills söndag vecka 49. Jobb, jobb, jobb. Hinner inte med mycket annat än skolan och jobbet. Träningen ligger verkligen på hal is.. ska FÖRSÖKA ta tag i den också, så fort jag får sovmorgon eller liknande.

Be great. Be true. Be you ♥Skolan gick smärtfritt förbi. Har just kollat på eclipse, tänt lite ljus och legat under täcket och bara myst. Älsklingens mjukisbyxor och min nya och underbara fleecetröja♥ får lov att pryda min kropp här hemma i soffan. Har egentligen inte så mycket att säga. Pillade just lite på denna bild, lånad från googel. Nu är det top model på TVn och sen har jag några osedda avsnitt gossip girl på datorn. Mys måndag!

We all fall down

Jag har jobbat och slitit hela veckan. Igår var vi på kalas hos mamma. I förrgår lagade jag mat (jag är inte världens bästa på den fronten), det blev avokadosallad, kotletter och limesås. Gottgott. Idag är jag ledig från både skolan och jobbet, första dagen på evigheter känns det som.

Fick massor av paket idag på posten, ska se till att visa imorgon, är jätte nöjd med flera av sakerna. Nu måste jag tyvärr återgå till att skriva mitt tal. Skriver ett tal om det svenska språket som ska läsas upp imorgon och betygsättas, jävla nationella prov säger jag bara. Jag hatar att prata inför folk. Uscha. Håll tummarna för mig och mitt tal!..

Jobbat hela dagen lång. Från 10.00-18.15. Dock så har jag varit på jobbet sen 09.00 då jag inte ville gå i världens jobbigaste och äckligaste regn. Tog chansen och åkte in med Anton.

Farmor fyller år idag så blev middag och fika hemma hos henne direkt efter jobbet. Syster kom också med vilket bidrog till många skratt.

Resten av kvällen har bestått av städning. Anton tog köket (disk och sånt) och gjorde det jätte fint, jag tog och plockade upp och vek undan kläder som låg runt om i övriga delar av lägenheten. Nu är det jätte fint här hemma och jag är redo för sängen. Imorgon börjar inte förrens 11.45, så skönt!

RSS 2.0