31 december 2010


When you put your heart into it, it can take you anywhere


Norge 2010


Gissa var?

Kan ni gissa var jag befinner mig just nu?

På jobbet såklart! Har varit här sen 12.15 idag och slutar nu 22.00. Har glömt täckbyxorna hemma så promenaden hemåt hade kunnat ta död på mig. Tur att jag har världens bästa mamma som hämtar mig för att sedan skjutsa hem mig till en efterlängtad liten pojk. Läxorna jag måste göra ikväll är dock inte lika efterlängtade.

På fredag är det sista skoldagen före jullovet (men inte för en loser som jag) för dem flesta själv ska jag sitta några timmar i skolan på måndag också för att få mitt efterlängtade lov. Hade hoppats på jobb under lovet men ser icke ut så. Istället får jag plugga ikapp och vila ut mig. Det kan vara härligt det också även om jag gärna jobbat.

Eftersom att jag är världens bästa stora syster och faktisk (sant, tyvärr) saknar min lilla syster, så ska jag ta med henne till luleå för lite julklappsshopping på fredag (har fan inte köpt en enda julklapp?!?!?!). Ser fram emot detta vecko slut!

I will always love you, as simple as that soundsSitter här på jobbet och känner hur tårarna pressar fram. Så fin! ♥

Got too deep, but how deep is too deep?

Försovit mig, tvättat, städat, lagat middag, handlat lite, pluggat och sist men inte minst jobbat mellan 18.00-22.00 är vad jag har sysslat med idag. Full upp med andra ord. Nu ska jag krypa ned med täcket i soffan samt med en kopp monster thé och datorn för kolla på film samt skriva klart en artikel. Bra avslut på den här måndagen.


Super gott monster thé som jag köpte isamband med halloween. Det smakar hallon och lakrits. Mums ♥

RSS 2.0