Utbildning måndag & tisdag

Idag har jag varit på utbildning/jobbat hela dagen. Kände mig helt trött och slut när jag kom hem, dagen har känts så himla lång.. men trots det så var jag tvungen att pilla dit det sista på mitt historia arbete om 1900-talet. Nu är pricken över i:et satt och när jag är tillbaka på skolan igen, dvs. onsdag för att göra nationella proven i matte B så kan jag lämna in arbetet. Känns som en fet sten trillat av mina axlar, dock finns det fortfarande stenar som tynger som jag måste göra mig av med så fort som bara möjligt.

För er som läst min blogg vet att jag sommarjobbat, jullovsjobbat och påsklovsjobbat på silja lines boknings central tidigare och det är alltså sommarens jobb också. Ända skillnaden är att jag fyllt 18år nu och får sitta på bokningen nu också. Dock så ska jag göra massor av olika arbetsuppgifter nu i sommar plus att jag jobbar 3 veckor längre än vanligt nu i sommar också. Härligt! Då kan jag leva gott sen till hösten och när jag åker till London den 19:e augusti.


Jag dör.

Inte bokstavligen men nästan. Dom har dragit in tiden på alla sista deadlines så jag har 11 dagar på mig att göra klart 18 uppgifter.. flera uppgifter om dagen måste alltså göras klart. Nu gäller det att sätta fart. Men jag är faktiskt peppad på att göra klart allting..

Inte för att skryta men min lärare, hade aldrig kunnat tro det, men hon kom faktiskt fram och gav mig sjukt mycket beröm för massor av arbeten som jag lämnat in dom 3 senaste veckorna. Hon var rent utav sagt stolt över mig! Känns himla bra att veta att man får igen lite, har liksom jobbat flera timmar mer än jag brukar med skolarbete och verkligen gett allt för att göra klart så mycket som möjligt.

Ikväll ska jag skriva lite mera på min uppsats om andra Pearl Harbor, andra världskriget. Försöka lägga dom sista pusselbitarna på plats så jag sen "bara" har 17 uppgifter kvar.

Åker till Umeå imorgon, så jag har några timmar bussande, vilket innebär att jag har några timmars pluggtid. Jag vet att jag kan om jag vill ;D

Så bloggen kommer verkligen att åtsidosättas dom 2-3 närmsta veckorna. Inte för att jag är speciellt flitig med bloggandet ändå. Men men, nu ska jag vänta på att min lärare kommer med lite papper om projektarbetet och sen ska jag hem och plugga. Plugga massor!

High tech lighter

Har inte mycket vettigt att komma med idag så tänkte ge er läsare ett super tips!



High tech lighter Platina från make up store! Mirakel produkten som får vilken ögonskugga som helst att bli dunder bra. Lovar, jag överdriver inte. För 155kr tror jag att det var, så kan du få vilka ögonskuggor som helst att sitta bra och hela dagen. Jag ångrar mig inte för en enda sekund att jag köpte denna. Man behöver också så himla lite för att få ett fint reultat, så den räcker länge! ♥

Nelly.com ♥



Jag älskar känslan av att komma hem och nästan springa fram till postlådan, få se att den är tom några gånger för att sedan få se det som man har väntat på. Är det bara jag som gillar att få post?

Däremot så kan inte paket med materiella ting göra mig lika glad, lika tårögd och lika rörd som den gången då jag fick ett brev där adressen var skriven upp och ner, ett hjärta bakom mitt namn, en kärleksjulgran på insidan, ett stort hjärta i mitten och världens finaste ord. Det är det finaste brev jag någonsin fått, inget kan mäta sig med det. ♥

innan natten vaknar

Det är natt & jag fryser
Fönstret står öppet & månen lyser
Jag kan inte förklara, min vackra underbara
Att jag måste gå, att jag måste gå,
Att jag måste gå, att jag måste gå.

Dina ögons forna glans,

Går ej finna någonstans,
På ditt hjärtas jämna slag
Som så tryckt fanns där en dag
Har du lämnat och glömt bort
Ja din kärlek blev för kort,
Den blev för kort

Söndag = pluggdag

Har iof sig pluggat en heldel hela helgen oavsett dag.

Igår kväll var familjen bjuden på middag till släkt/nära och kära, väldigt god mat och väldigt trevligt!

Nu sitter jag och analyserar lite artiklar och ska därefter skriva lite på en annan uppgift sen tänker jag ta och ge mig för idag. Har nämligen planer på att möblera om. Har planerat det i typ ½ års tid men blir aldrig av. Men jag hade tänkt att börja lite smått idag om det hinns. Annars kanske jag tar mig en cykeltur till farmor för att slappa och ha de lite gött :}

hur ser eran söndag ut?

One tree hill ♥

Såg just avsnitt 22 på säsong 7. Först bubblade det i mig av lycka, alltig var så fint och så gulligt, så varmt och underbart avsnitt ♥
Men sen i dom sista sekunderna så hände det som absolut inte fick hända.. ni som inte sett avsnittet, se det!




Tvserier

Blir en lugn hemmakväll med tvserier. Det är så grymt jävla bra och jag är super sugen på att klicka hem några till boxar till min samling men icket. Efter London resan och när jag sommarjobbat klart. Då ska jag fylla på med boxar, närmare höst och vinter, just nu ska man ju vara ute i det fina vädret!




the OC och gossip girl blir kvällens serier :}

Tävlar hos tinkerbella

Nu är jag med och tävlar hos söta tinkerbella om en reflexskärm från tvspelsweb. Har ju alltid velat testa en reflexskärm, verkar bli ett himla bra resultat och en super fin skillnad i bilderna om man använder den på rätt sätt. Så nu hoppas jag att jag vinner en!

Temat på fototävlingen är sommarkänslor och här är mitt bidrag:


Jag tycker att hela bilden uttrycker sommar. Den gröna bakgrunden, lövet som har slagit ut. Den super fina fjärilen (jag vet inte varför men jag tycker att fjärilar är magiska, dom är så fina! lite sagolika)som är påväg att lyfta är så sommar, det är somrigt.

Vet inte riktigt hur jag ska motivera bilden med ett annat ord än SOMMAR. Bilden är sommar. Den är sommar i högstagrad. Tycker iaf jag :)

Nu hoppas jag att mina få, men ändå bästa, läsare ska hålla sina tummar för att jag vinner och får chansen att testa på lite porträtt forografering med reflexskärm. Skulle passa så bra nu till det nya obejekltivet som kommer finnas i min kameraväska runt midsommar :} Håll era tummar, jag ska då definitivt hålla mina! :)

Fullt upp

Jag har haft en helt toppen vecka på många sätt. Dock har den varit väldigt fullbokad så därav den dåliga uppdateringen.

Natten mellan Tisdag och Onsdag sov jag över hos min söta farmor. Vi grillade till middag, bastade och pratade. Det är så skönt att bara komma hem ifrån ibland. Fick sova i en stor dubbelsäng i hennes gästrum och gissa om det var skönt! Dagen därpå fixade hon världens underbaraste frukost, att sova hos mor- och farföräldrar trotts att man är 18år är udnerskattat!

Mamma och jag var på IKEA igår och handlade lite smått och gott. Blev lite nya förvaringslådor, doftljus, frukostbricka och lite kaffe muggar. Har även nu efter några om och men bestämt mig för att köpa svarta förvaringskorgar till min vita bokhylla, så nästa gång blir det ännu mera nytt till rummet. nu då jag, vela och fundera nr1, har bestämt mig.

idag har jag bara pluggat och kollat avsnitten av andra avenyn som jag missat. Ska återgå till skrivandet på en skoluppgift. Kaffet och en banan väntar på mig.


Sommaren är snart här :}

I fredags fanns det inget grönt alls på våra tre björkar här på gården, igår fanns det pytte små knoppar.. idag när jag vaknade så fanns det gröna blad :} wiiiho. Sommaren är på G!




Prickigt in my ♥

Idag har jag inte gjort mycket annat än pluggat och druckigt kaffe i mängder. Blev crika 5 a4 på en uppsats (inte klar ännu, men på godväg) och har läst lite till filmtekniksprovet som jag ska skriva på onsdag. Måste dock läsa lite till innan jag går och lägger mig.

Fy sjutton vad det är varmt ute! Jag dör av att vara inne men jag dör av att vara ute också, har ju inte tid för att steka i bikin precis. Måste plugga som en tok nu dom sista veckorna före sommarlovet!

Idag körde jag på prickiga ben :} i like!

Lördag 16:e maj

Lördagen var minst lika mysig som fredagen. Vi tog en lång promenad genom stan för att sedan gå hem igen, det var super varmt och skönt ute! Sen tog vi bilen in till stan för glass på café myggan lät så himla lockande så det fick det lov att bli! Vi handlade också med oss lite annat gotta hem som vi kunde äta när vi såg på film. Vi såg en super bra dans film (älskar dans filmer) som Jens hade med sig på ett USB till mig :} Center stage turn it up heter den. Super bra, se den alla ni som gillar dans filmer.







Fredagsmys ♥

Bloggandet har legat i botten eftersom att jag har haft besök och vädret har varit på topp! Det har varit stekande hett om dagarna och regnat om kvällarna och nätterna så varmt/kvavt har det varit. Nästan lite jobbigt varmt ibland.

Men jag har haft en jätte mysig långledighet från skolan. I fredags var jag och Jens till IKEA. Han skulle ha sig en ny säng och en ny säng blev det. Fast jag trodde jag skulle dö.. jag som vanligtvis älskar IKEA och kan gå runt där inne i flera flera timmar blev jävligt less efter bara en timme för det var så himla mycket tjorv, vagnarna var slut, väntan och väntan i värmen.. det blev jobbigt varmt och det var en jobbig lång kö som sniglade sig fram. Men efter många om och men tog vi oss ut från IKEA och säng och lite annat smått var köpta.

Resten av dagen och kvällen satt vi på balkongen och stekte i värmen. Mot kvällen drack vi några cider och åt kladdkaka, vaniljglass och jordgubbar :} vi spelade också skippo. Började även åska som bara den lite senare. Men det hindrade inte oss från att sitta ute på balkongen. Mysigt med åska ju!




Min sötnos med sina nya brillor :} ♥

Jobbiga söndag

Snart blir jag ensam igen.. efter 5 dagars sällskap :( Inte kul alls. Men jag har massor av skolarbeten att göra och massa annat att göra och han har jobb. Blir en jobbig och tråkig söndag idag.

Men om inte annat så har jag massor av bilder och annat att bjuda på sen senare idag eller sen under veckan. Kan inte lova något för dessa 4 sista veckor som vi går i skolan har jag fullt upp och som tidigare sagt, häcken full. Nu ska jag mysa lite innan han tar bilen hem.

vi hörs senare! föresten... vilket jävla toppen väder vi har fått!

Årets första riktiga sommardag

Termometern har stått på cirka 28 plus grader nästan hela dagen, underbart! :}

Idag har jag tvättat, diskat, städat, lagat middag (kyckling och nudelsoppa), hyrt två filmer och suttit ute i solen i flera timmar! Så himla skönt att kunna sitta ute i lätta sommarkläder och nästan tycka att det är för varmt.

Var en sväng på stan idag och lämnade igen gårdagens film som vi hyrt och hyrde två nya och passade på att gå i några butiker men köpte inget annat än cider och en glass. Ska ju till haparanda/torneå imorgon så jag sparar mina pengar. Även om jag hittade en suuuuuuuper läcker herrskojrta. Finns det pengar över och den inte kostar skjortan så ska den hänga i min garderob innom en snar framtid. Kollade inte prislappen av den anledningen att den satt på en skyltdocka :P


Satt ute på balkongen i flera timmar och läste cosmopolitan och åt glass, sommarkänslor som bara den! :}

Gratisbio.se

100% gratis shopping, fika, mat, bio eller tidningsprenumeration, kan de bli bättre? Allt du behöver göra är att bli medlem och klicka.



Är det verkligen så enkelt?

Ja, bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 och få hela 75 startpoäng. Du behöver 200 poäng för att få ditt första presentkort, och genom att värva en vän, en enda vän, så får du hela 200 poäng!! Alltså värvning av en vän=1 presentkort i någon av de 93 butiker som gratisbio erbjuder. Några exempel på butiker är gina tricot, H&M expert, din sko, body shop, cubus, bik bok, JC, MQ, team sportia, kicks, cdon.com, wayne's coffee, MAX och många många andra butiker.

Hur kan man annars samla poäng?
Genom bara några få klick, enkelt och snabbt. Handla online och få poäng, besök hemsidor (helt gratis), gör erbjudanden (helt gratis), skriv om gratis bio på bloggen (du kan få allt från 10-1000 poäng per inlägg), värva vänner, dela ut flyers osv.

Gratisbio har någonting för alla
Är du inte riktigt en shopping människa utan tar hellre en fika på stan med dina vänner så kan du välja ett presentkort på ditt favorit fik. Är du personen som gillar att äta ute så finns de presesentkort på just din favorit restaurang. Om du är personen som gillar att ha koll på allt som händer i kändisvärlden så passar kanske en gratis tidningsprenumeration bättre? Kanske föredrar du film på den vita duken, så vad sägs som gratis biobiljetter? Allt du behöver göra är att klicka. Det är enkelt, det går fort och det är roligt och du får ut så mycket utav de!

Så vad tänker du göra nu? bli medlem på gratisbio.se http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780

Ikväll umgås jag med andra världskriget

Här är det tyst som i graven. Pluggar och städar är typ allt jag gör i dessa dagar. Är så sjukt mycket i skolan just nu :(

Fotade iaf i studion i skolan, seriös fotografering för första gången. Modeller med Brudtema fotades. Ska se om jag får upp några bilder ifrån fotograferingen imorgon under skoldagen då vi ska redigera och fixa med bilderna, har inte tid för det ikväll.

Fick mitt paket från elf idag så längtar efter att få testa det nya jag beställde.

Ikväll blir det jag, kaffekoppen, andra världskriget, pearl harbor.. uppsatsskrivning.

Resa till luleå

WIIIIIIIIIIH!

Jag är så glad just nu! Jag är så glad så jag har lust att plugga bort lite jobbiga saker som jag har kvar att göra innan året är slut.. :o

Klev upp tidigt idag och gjorde mig redo för att följa med familjen till Luleå och för att ha en systerdag på stan. Jag tänkte inte handla speciellt mycket eftersom att jag sparar mina pengar till nästa vecka då jag ska på IKEA och till rajala för hoppningsvis. Men jag fick med mig enhel del nytt och det bästa av allt var att det gick inte speciellt mycket pengar och jag har pengar kvar.

Kika in lite senare idag så ska jag visa er vad jag FYNDAT!

Marabou polka

Imorgon är det två nationellaprov i engelska som ska göras och jag är inte pepp för fem öre. Har peppat ikväll genom att slappa i soffan, städa garderoben (inte hela men en del av den), druckigt juice i mängder och smakat den nya maraboun med smak av polka. Väldigt gott måste jag säga ♥


Angående nuknuk bannern

Såg just att nuknuk bannern hoppat och blivit ful... den såg inte ut sådär tidigare idag. Nåja får fixa det sen. Nu ska jag iväg och träna! :]

I hate school

Skolan tar verkligen död på mig just nu.. finns hur mycket som helst att göra. Blä.

Åt iaf nyss middag, fiskpinnar och potatis, gottans. Nu är min mage mätt och glad så nu tänker jag dra iväg till sporthallen och simma bort lite av maten så jag inte blir fet :] Hahahahahhaahhahahaha!

Resten av kvällen kommer bestå av att plugga psykologi. Hoppas även på att jag ska hinna med att måla mina naglar och färga/noppa mina ögonbryn. Tyvärr ser dom rätt så förjävliga ut så jag ska inte hoppas på för mycket. Två rejäla buskar har jag. Onice!

Annars så har jag statat ett litet sammarbete med Nuknuk.se, tycker ni ska klicka er in på bannern på vänster sidan och klicka hem en fin väska eller något fint smycke, det förtjänar ni! :]

Godnatt hälsningar från pluggisen

Nu är hela kapitel 4 i matteboken klart, har räknat cirka 3 timmar idag totalt och har plöjt igenom 6 sidor. Har skrivit en slutsats på enkätsvaren i psykologi (lite över ett a4), jag har svarat på pyskologi frågorna i boken och sist men inte minst så har jag skrivit klart en artikel som jag nämnde i förra inlägget.

Inte illa pinkat alltså! Nu ska jag sova, sängen kallar och jag är verkligen trött. Godnatt!

Back on track

Igår bestämde jag mig för att ta tag i träningen på nytt efter cirka 3-4 veckor av endast promenader och simning. Blev 2 timmar på gymmet och därefter cirka 30 minuter simning. Kändes riktigt härligt!

Idag har jag inte riktigt hunnit med någon träning, tog en promenad till skolan och hem som vanligt (jag har cirka 30-40 minuters promenad till skolan) och sen hade vi boxersize? eller hur det nu stavas.. på idrotten. Det fick lov att räcka för idag.

Har varit hos mormor hela kvällen, övningskört och pluggat matte samt skrivit klart ännu en artikel. Hejja mig!


Dagens frukost; Frysta björnbär och hallon + en kopp blue fruit te :]

Renovering

Bloggen är under renovering och eftersom att jag är väldigt dålig på allt som har med koder hit och dit att göra och har väldigt dålig tid pga mycket i skolan så kan det säkert ta några dagar innan allting är som jag vill ha det.

Men just nu är bloggen lite bredare och har ändrat bildstorleken på några bilder.. många bilder ser små ut nu när bloggen är bredare.. men att ändra bildstorlek på varenda bild är ett evighetsgöra så det kommer ta tid.

Har centrerat rubrik texterna också.. men hade tänkt byta typsnitt och lite till. Tror även att jag ska byta tillbaka menyn till andra sidan igen och eventuellt ändra bakgrund och liknande eftersom att jag vill ha en mera vårig design nu. Men som sagt. Om något är helt skevt och tokigt så är det bara tillfälligt :]

Har fått mycket hjälp av super söta Sandra :]

Topshop ♥

Har haft en väldigt lugn och skön helg med massor av film tittande med min söta lillasyster som i fredags kom hem från sjukhuset ny opererad. Vi har ätit glass i stora lass eftersom att det är en av få saker som hon får äta just nu. Annars har jag funderat ganska mycket på allt möjligt. Suttit och varit arg på askan som inte lät mig åka till London så jag fick shoppa på topshop (självklart missade jag mycket mer än topshop).

Hade det funnits ett topshop någonstans här i närheten (tror närmaste är stockholm som ligger typ 100 mil härifrån) så hade jag redan imorgon gått och köpt mig den ljusrosa koftan som finns på bild här nedanför. Så super söt!

Såhär hade jag mer än gärna sett ut idag. Allting är från topshop :}


Eyes lips face

Nu har även jag, som så många andra, gjort mig en beställning på eyeslipsface.se. Är bara att vänta på att paketet kommer och sen ska här testas lite nytt. Var ju så himla billigt och när jag väl tog mig orken att beställa så tog jag lite. Vågade inte ta flera ögonskugger osv ifall det skulle visa sig att dom inte var bra men tog en av varje (förutom när det kom till läppglansen) och får beställa mer sen om det visar sig att det är bra. Var iaf hur billigt som helst och man fick mycket för pengarna.

Det blev iaf 4st läppglans, 1 st mineral foundation, 1st mineral ögonskugga och en kabukiborste :} Får se om det är någon kvalité på sakerna men dom som har beställt verkar ju vara nöjda så. Vi hoppas på det bästa :]



Går inge bra med mitt shopping förbud :(

Shopping :}

Var ju i Umeå förra helgen och då inhandlades lite nytt. Inte mycket, men jag kan lova er att pengar gick de ändå.


Blev en High tech lighter från mus.


Köpte också två st eye dusts, super fina färger!


Sist men inte minst, en LILA iPod nano :} Den ser inte så lila ut på bilden men den är lila. I vilken vinkel jag än fotade den så såg den mera blå ut. Men icke sa nicke, den är LILA :}



Gratisbio.se

100% gratis shopping, fika, mat, bio eller tidningsprenumeration, kan de bli bättre? Allt du behöver göra är att bli medlem och klicka.



Är det verkligen så enkelt?

Ja, bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 och få hela 75 startpoäng. Du behöver 200 poäng för att få ditt första presentkort, och genom att värva en vän, en enda vän, så får du hela 200 poäng!! Alltså värvning av en vän=1 presentkort i någon av de 93 butiker som gratisbio erbjuder. Några exempel på butiker är gina tricot, H&M expert, din sko, body shop, cubus, bik bok, JC, MQ, team sportia, kicks, cdon.com, wayne's coffee, MAX och många många andra butiker.

Hur kan man annars samla poäng?
Genom bara några få klick, enkelt och snabbt. Handla online och få poäng, besök hemsidor (helt gratis), gör erbjudanden (helt gratis), skriv om gratis bio på bloggen (du kan få allt från 10-1000 poäng per inlägg), värva vänner, dela ut flyers osv.

Gratisbio har någonting för alla
Är du inte riktigt en shopping människa utan tar hellre en fika på stan med dina vänner så kan du välja ett presentkort på ditt favorit fik. Är du personen som gillar att äta ute så finns de presesentkort på just din favorit restaurang. Om du är personen som gillar att ha koll på allt som händer i kändisvärlden så passar kanske en gratis tidningsprenumeration bättre? Kanske föredrar du film på den vita duken, så vad sägs som gratis biobiljetter? Allt du behöver göra är att klicka. Det är enkelt, det går fort och det är roligt och du får ut så mycket utav de!

Så vad tänker du göra nu? bli medlem på gratisbio.se http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780

RSS 2.0