Att ständigt ha tusen fjärilar i magen



Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen.
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.

Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
att bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.

Det handlar om att kunna kyssa bort svårigheten,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt.
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen,
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
händer som dras genom hår och fingertoppar
som smeker längs ryggraden.

you make the sun rise in my heart

Du gör mig lycklig.

I said oohh come on baby turn the lights off

Kom just hem efter ett pass bars. Hur härligt? Även om jag nu känner av träningsvärken på flera ställen och vet att den kommer vara ett helvette imorgon då jag ska klä på mig och sminka mig. Men det var så värt!

Jag har varit så upptagen med jobb och massa annat hela sommaren så träningen har legat lite på hyllan... nästan så långt uppe på hyllan så att jag glömt bort hur jävla kul det är!

Skickade just iväg syster (mutade henne) till coop för att köpa loka och frysta hallon till mig. Förtjänar jag nu!

Bjuder på en härlig låt från dagens träningspass

Jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter sen till år

Nu är jag redo för att ge mig av för kvällen och natten. Tänkte bara slänga upp ett inlägg innan jag börjar promenera iväg.

Imorgon ska jag till Luleå för shopping av höstkläder och leta efter htc legend mobilen. Jag ska också byta min stav i tungan. Imorgon har jag nämligen haft piercingen i en månad vilket innebär att jag får byta till en kortare stav. Så det ska jag också fixa med imorgon. Ser även ut som om det blir en utgång imorgon kväll med ett gäng vänner, iaf med en Caroline. Var ju ett tag sen jag gick ut med den tösen så det ser jag fram emot.

Jajuste.. mest troligt ska jag träffa en annan bloggare imorgon också.. ser iaf ut så nu :} Gissa vem? ;D


Nu ska jag avrunda och bege mig ut i mörkret i sällskap av min ipod och ha världens bästa fredag.

London del 1

















Första bildbomben från resan. Finns så himla mycket bilder så jag går nästan i taket. Svårt att välja vad jag ska visa. Kan ju inte lägga upp flera tusen bilder. Men här är iaf första urvalet av bilder, precis som utlovat.

En tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, en är din


En bild från Lodnon.. dock inte dem bilderna jag hade hoppats att jag skulle ha tiden och orken att fixa klart och lägga upp här.

Den här veckan har bestått av skola, två st körlektioner, två besök i gymmet, övningskörning hemma och två nätter borta. Vilket bidrar till dålig tid för allt annat som jag egentligen skulle behöva göra. Men jag ska försöka sluta lägga mig i sängen när jag kommer hem, för jag somnar alltid och sover typ 2 timmar, en redig power nap efter skolan är inte så bra. Jag missar både tid till att göra vettiga grejer och jag får det svårare att släppa sommarlatheten och göra något vettigt sen resten av kvällen.

Träningen börjar rulla på igen.. de tackar vi gudarna för. Nu är det bara hålla tummarna för att det håller i sig. Men det måste de göra. Känns som att jag tappat varenda muskel jag någonsin haft och som att hela kroppen säckat ihop sig till en sopsäck.. NO GOOD! Jag vill inte heller se en enda gottesak eller andra onyttigheter. Usch nej. Den här sommaren har bjudit på allt för mycket av de goda.. om man får uttrycka det så? S T O P.

London bilderna kommer också upp som sagt.. men det kan tyvärr ta ett tag till. Lägger upp dem i olika delar och har några bilder klara här på lager. Ska se om jag får fixat några till innan jag drar iväg för kvällen och natten. Om inte annat kanske jag tar med mig datorn och kanske eventuellt får något gjort på bilderna då.

Har kanske inte heller nämnt att jag äntligen ska byta ut min trogna w810i? Det blir mest troligt, eller ja, det blir en htc legend som ska få ersätta min fina pärla. Alla klagar på att jag borde byta och dem har klagat i över ett år men jag har sån separations ångest när det gäller grejer som jag ägt en längre tid. Min w810i har jag ändå haft i cirka 5 år, köpte den då den just kommit ut i butik, då var den verkligen en pärla, och min är det fortfarande.. bara i ett lite sämre skick.

Det var nog allt jag hade på hjärtat just för stunden.. men kommer mer innan jag lämnar hemmet för ikväll. Måste göra en liten paus för städning och packning.


Typiskt.

Jag sov 48 minuter längre än planerat imorse.. stressade som fan till skolan. Kommer upp till mediaprogrammet och ser att det är så gott som tomt där uppe. Kollar på klockan och ser att jag är 5 minuter sen.. börjar fundera och hittar snart två andra från klassen som förklarar att vi inte har någon foto C idag.. jag var alltså på skolan påtok för tidigt. Timmar förtidigt. Irriterande.
Nåväl. Nu sitter jag här.. fortfarande. Det är så kallt så jag har tjocksockar och ett par andra tjocka sockar under.. förbannat kallt både inne och ute..

Leave a mark that can't erase neither space or time







3 bilder på Big ben. Fick lov att köpa mig ett litet, tyvärr smått ostabilt stativ. Blev lite nöd på det hela så tog första bästa jag kunde hitta. Lyckades iaf åstadkomma något.

Jag har hur mycket bilder som helst att lägga upp men skulle bli ett himla långt inlägg.. plus att det skulle ta mig ruskigt många timmar att fixa alla bilder. Med andra ord tänker jag lägga upp lite i taget.. vilket innebär att det säkert blir rätt mycket london bilder ett tag framöver.

Hjärta

Nu då det börjar bli mörkt och lite kallt om kvällarna så är en varm och öppen famn det bästa som finns. Men det är också himla mysigt att vara för sig själv. Tända lite ljus, ta på sig mysiga kläder och tofflorna får vi inte glömma! Värma en kopp te och slå på någon mysig musik och bara mysa för sig själv.

Detta är precis vad jag gör just nu. Riktigt mysigt! Melissa Horn spelas på spotify, perfekt musik för öronen nu i mörkret. Hon är verkligen grym. Ångrar inte att jag åkte tidigare till LK så att jag han se henne live, det var verkligen värt att se!


the way you're not alone

Jag vet att jag är segare än segast på det här med bloggen just nu. Det går som lite upp och ner i perioder. Men just nu är det uruselt med updates. Men det ska bli ändring. Typ snart. Jag måste bara få rull på resten av livet först.

Måste få mig en fet spark i arslet och börja träna igen. Köpte mig faktiskt ett nytt gymkort innan jag åkte till London och jag tänkte börja bruka det idag men så blev det övningskörning istället. Så jag får helt enkelt sparka igång imorgon.

Första skoldagen på det sista året och första körlektionen ägde rum idag. Har som tidigare nämnt också varit ute och kört lite bil med mamma för en stund sen. Nästa körlektion är på torsdag.. ligger i rätt bra nu så jag snart får mig ett körkort!

Som sagt, väldigt mycket på G nu så bloggen hamnar på utkanten av allting men jag ska nu gå och sätta på en kopp te och sen slå ner rumpen vid andra datorn och gå igenom lite london bilder och se om jag snart har fixat iordning något att kasta upp här på bloggen.

På återseende!

Hemma!

London var obeskrivligt! Det är bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv och jag funderar helt seriöst på att åka tillbaka i december eller januari för att få se det under vintern också.

Vilken jävla upplevelse alltså. Bilderna överförs från kamera till dator nu och jag har 3 resväskor som ropar på mig. Måste packa upp och tvätta. Så vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon.. jag är nämligen väldigt, väldigt, trött så blir kanske sängen när väskorna packats upp och tvätten hoppat in i maskinen. Vi får se vad krafterna och den resterande orken säger!

They bring me to you


Gammal bild

Nu är jag less på att packa, städa, ladda batterier, tömma kamera, leta efter passet och allt annat som man bara måste göra innan man ska ut och resa. Visst. Jag erkänner. Jag älskar känslan av att veta att jag snart ska åka iväg. Känslan av att det är riktigt nära nu. Samtidigt som det känns som att det är så himla mycket som ska göras så jag vet inte alls i vilket hörn jag ska börja.

Väskan är iaf så gott som packad. Ena batteriet till kameran är färdig laddat och det andra ligger på laddning. Minneskortet sitter i datorn och håller på att tömmas. Med andra ord har jag kommit en bit på vägen. Har fortfarande lite smått och gott kvar att fixa.. men det hinner jag göra imorgon.

Nu vill jag bara duscha för att sedan mysa ner i sängen. Jag har varit allt för effektiv idag för mitt eget bästa.. förkylningen sitter ännu i och krafterna är inte dem bästa, så nu förtjänar jag att bara ta de lugnt resten av kvällen. Var evigheter sen sist jag fick lite tid över till att läsa andras bloggar. Så det är vad jag ska göra efter duschen.

Packning och nudlar

Sov borta inatt och har haft massor att göra hela morgonen och förmiddagen så nu ska jag slå ner arslet framför garderoben med en tallrik nudlar och bara stirra rakt in i den medans jag äter.. JAG HATAR ATT PACKA! Speciellt nu då jag vet att jag verkligen inte får ha med mig mycket om jag ska ha hem det jag handlar.. vad av allting ska få följa med och vad ska stanna hemma? Jag blir galen.. jag hatar verkligen att packa men det måste göras.. helst nu.

Så nu ska jag ta min nudelskål och sätta mig på golvet framför garderoben som utlovat..

thousands of butterflies in my stomach





Till er som frågat efter bilder på mitt hål i tungan som inte är mer än en vecka och två dagar gammalt. Nu har svullnaden gått ner och staven är lite förlång men jag kan äntligen äta någorlunda normalt. Om 3 veckor är det dags för att byta stav och fundera ut nästa ställe att pierca ;) hahaha. Nä tungan får räcka för ett tag nu.

Bilderna är tagna i morse med en helt kalas dålig cam, i min hemmamys tröja och med helt ofixat hår. Däremot så är facet ny fixat, smink alltså ^^ Däremot är det icke lätt att ta normala bilder med utsträckt tunga, så ha överseende tack! :D

London baby!



På torsdag åker jag och det känns kan jag lova! Planet lyfter 05.10 svensk tid. Den här gången ska inga askmoln förstöra min resa.. nu ska jag verkligen åka.. awsome!!!! :}

Watch the world come alive tonight



Nu då jag äntligen har tillgång till min egen dator och bara sitter och väntar på mörkret, på att det ska bli så svart som det bara kan bli en kväll i mitten av augusti, så tänkte jag faktiskt att jag skulle bjuda på en bild från förra seriösa nattfotograferingen jag gjorde.. som förövrigt var för nästan ett år sen.. att jag inte skämms! Nattfoto måste vara något av det bästa som finns.. men i oktober blir det en stockholms resa och då ska det allt nattfotas igen.

Detta är förövrigt en bild som jag själv faktiskt gillar.. grandhotell som speglas i en vattenpöl, simpelt men ganska coolt ändå :}

Vad tycker ni om bilden?

Nattlig picknick på G

Jajemen, ni hörde rätt! I väskan ligger nu melonbitar, jordgubbar, lite socker (hade ingen grädde), brownisar som jag själv bakat och en flaska loka med päronsmak! Anders skulle ta filten och komma med som sällskap.. Vi är båda intresserade av foto så vi hade tänkt att vi skulle ta och se om vi kan få några bilder på stjärnfallen som man sägs ska kunna se just ikväll/inatt! Så nu väntar vi bara på mörkret sen ska vi åka in till gammelgården och bre' ut en filt mitt på fotbollsplanen och ha lite trevligt i väntan på dem perfekta bilderna ;)

Blir nog förmodlingen sista inlägget för ikväll och inatt eftersom att jag lär ska vara stendö när jag kommer hem.. började ju jobba 07.45 idag..

Ha en bra kväll!

One of the most beautiful things I know is to just lay down with my head on your chest, close my eyes and listen to your heartbeats


Gammal bild

Nu är jag ledig i två dagar och sen har jag jobb lördag och söndag och sen är det färdig jobbat för i sommar. Nästa vecka på torsdag åker jag till London och jag taggar som tusan! Ska bli grymt som fan.

Just nu väntar jag på att mamma ska bli klar så vi får dra iväg till Daniel, även så kallad morbror och gratta honom.. sen håller jag mina tummar för att denna kvällen blir lika mysig och varm som istort sätt veckans alla andra kvällar.. förra veckans också för den delen.

Funderar på att ta med mig kameran på en runda imorgon då jag är ledig om det är fint väder.. tror det är en bra idé.

Nu ska jag iväg. Ha en riktigt bra kväll allihopa!

Bästa dagen på riktigt länge..

Jag har faktiskt inte en enda bild från luleåkalaset, inte en enda.. men jag måste tillägga att det var bästa kvällen på riktigt, riktigt, riktigt länge!!

Mitt hjärta hittade hem och jag fick mig en piercing på tungan.. kan det bli bättre? :}

Okej, jag ska vara ärlig och säga att min tunga gör fruktansvärt ont nu då jag jobbar och babblar helatiden.. men jag ska också passa på att tala om att när svullnaden lagt sig.. om typ 2 dagar till dvs, så kommer min tunga vara helt super snygg.. ;) eller vad tror ni?

God natt !

Första natten hemma på några dagar.. mitt älskade duntäcke ligger här tätt intill och väntar. Imorgon ska jag upp 07.00 senast, fotbolls cup all day long och sen party och Lk all night long ;P

Erkänn nu.. jag har världens sötaste sockar?!


Saturday, my only day off



Ni ser helt rätt. Imorgon är jag LEDIG, vet ni hur underbart det känns? Jag gillar att jobba, jag jobbar gärna över om chansen finns.. men det ska bli riktigt skönt att vara ledig imorgon. Iof så ska jag spela Silja cupen tillsammans med jobbet, men fotboll är ju riktigt roligt så det ska nog gå fint det också, vara lite involverad i jobbet trots ledigheten. Blir även luleåkalaset imorgon kväll, artister som Melissa Horn och Takida ska ses tillsammans med Ida. Kommer bli en grymt fin dag/kväll/natt imorgon.. även om jag jobbar sen på söndag igen :)

I eftermiddag blir det alko direkt efter jobbet och sen blir det att träffa släktningar från södertälje som kommer på besök.

Vad händer i helgen för er andra då?


it's only love

Everytime I see your face
My heart takes off on a high speed chase
Now don't be scared, it's only love
Baby, that we're falling in

I can't wait to tomorrow
This feeling has swallowed me whole
And know that I've lost control
This heart that I've followed
Has left me so hollow
That was then, this is now, yeah you have changed everything


Jobb jobb och åter jobb..

Jag jobbar hela dagarna.. helatiden. Förra veckan jobbade jag varenda dag hela veckan och jobbade 07.45-20.00 både fredag och lördag och sen på söndag jobbade jag 10.00-20.00. Idag jobbar jag 09.00-20.00.

Så facebook är så gott som orört, hinner slänga upp lite uppdateringar under raster eller då det är lugnt på jobbet.. men hinna blogga är nästan omöjligt! Har ju inte heller några bilder här på jobbet så känns rätt trsit att bara skirva massa text utan bild.. skulle ju kunna blogga lite på kvällarna men då har jag inte tillgång till datorn för jag är typ aldrig hemma längre...

Äter lunch och middag på jobbet nästan varjedag och därefter hem för att duscha och ta väskan och dra iväg. Jag har haft sällskap varje kväll nästan hela veckan, eller ja, alla dagar förutom en. Vilket inte alls känns dumt! hur fint som helst.

Nåja, ikväll är det jobb till 20.00 sen fotbollsträning 21.00-22.00 och därefter får vi se om jag har minsta lilla ork att slå ner ändan vid datorn eller om jag somnar som en stock efter många nätter med dålig sömn.


Hur är det med alla er där ute? :D

RSS 2.0