Tentaångest så det sjunger om de'

Tenta imorgon och jag känner mig inte alls redo. Hade verkligen behövt plugga mer men nu har jag haft så mycket med flytten och annat som hör till så tiden har inte alls räckt till. Håller mina tummar att det jag kan ska räcka till att skrapa ihop ett godkänt resultat, om det så bara är poängen över godkänt. Annars är det bara att bita ihop och göra om den, hur som helst, så kommer det vara värt det. Jag känner mig verkligen lycklig just nu, sambo igen med världens finaste pojkvän, en fin lägenhet precis i min smak, en underbar vardag.. så en tenta som kan gå sämre än alla andra, mer än lyckade tentor som jag skrivit, ska inte få dra ner mig helt och hållet även om ångesten är stor nu såhär kvällen före.


Nybakat





Tack till världens bästa mamma och Kenneth för all hjälp med lägenheten! Vi var fyra personer som städade, organiserade, flyttade, lyfte och bar kartonger hit och dit igår. Tackvare hjälpande händer så kan man nu bo hemma hos oss. I början av veckan sov jag på en luftmadrass och roade mig med att diska tills mina händer blev så såriga så dem spack och började blöda lite här och var. Men att få ordning på vad som fanns i alla kartonger var minst sagt jobbigt, men med hjälp så blev det klart över en dag. Lite extra eluttag fixades också. Det är fortfarande långt ifrån klart men det som är kvar att göra får ta den tid det tar. Nu kan vi som sagt bo här hemma och vi trivs förjävla bra!

Idag var det värmande sol ute så vi tog oss en lång promenad i det fina vädret. Resten av dagen har jag tyvärr spenderat innomhus då jag verkligen behöver plugga till tisdagens tenta. Har dock lite paus i pluggandet och passar då på att testa ugnen här hemma med lite bakande. Har bakat toscakaka och är just nu mitt uppe i gräddandet av ett gäng tekakor. Ska ta och smaka dem senare ikväll när vi ska ta och se big brother för första gången i år, det sägs ju vara helt vrickat, precis som alla andra år.


You know that life is good when you can't fall asleep because reality is finally better than your dream

Kan man få träningsvärk av att flytta? Yesbox, det kan man verkligen kan jag lova.

Anton kommer ner med bilen i eftermiddag men jag kunde inte riktigt hålla mig ifrån att börja flytta lite smått. Vill ju bara ut ur den sunkiga studentlägenheten! Men smått blev ganska mycket i slutändan. Med hjälp av en blå IKEA-påse (alla som någonsin varit på IKEA vet exakt vilken påse jag pratar om) och mina egna ben flyttade jag halva min nuvarande lägenhet till den nya. Tog mig hela eftermiddagen/kvällen och en bit in på natten. Nu är det bara lite möbler och andra tunga saker såsom böcker och tidnignar i mängder kvar, tänkte spara det tills Anton anländer med bil.

Så för att knyta samman med träningsvärk, mina axlar och armar är helt döda, speciellt axlarna som dragit på alla tunga påsar fram och tillbaka mellan lägenheterna. Är inte alls sådär super kul när jag måste plugga och skriva långa noveller om inköp och lagar hit och dit idag. Måste passa på och plugga inför tentan nästa tisdag för ikväll ska vi tömma min lägenhet och det kommer både ta tid och förmodligen sista kraften jag har i kroppen!

At the moment sitter jag i campus biblioteket och tänkte försöka plugga lite till medan jag inväntar mitt lunchsällskap, blir taco buffé till lunch! Mumsigt värre.

Ha en bra onsdag alla där ute!

the begining of something good

Blev ett besök på friskvårdskompaniet nu på eftermiddagen för att få röra lite på flärret efter några lite väl lata dagar hemma i Kalix. Har föreläsning klockan 09.00 imorgon bitti men hoppas på att ta mig upp ur sängen långt före det så att jag hinner med en promenad före skolan. Men vi får väl allt se hur det blir med den saken!

Sov en sista helg i Antons 1:a, lägenheten som varit mitt hem i över ett år före jag flyttade söder ut. Nu är den såld och vi tänker börja ett nytt kapitel i våran nya gemensamma 2:a med extra rum. Alltså tre rum, men ett rum saknar fönster så lägenheten får inte heta 3:a på papper. Trots att jag är mer än lycklig över vårat köp av den nya lägenheten så kommer jag ändå sakna den lilla 1:an i Kalix. Har alltid haft svårt för att släppa saker, kasta gamla saker man inte längre använder och jag hatar även när saker går sönder, kan inte ens kasta trasiga saker ibland. Separationsångesten över att låta 1:an gå till någon annan är stor men jag tror att vi kommer få det riktigt bra och mysigt i våran nya vita och fräscha lägenhet, vårat första gemensamma hem ♥











Tänkte att ni kanske ville se hur det kommer att se ut hemma hos oss. Detta är dock bilder från annonsen på lägenheten men jag törs nästan lova att det kommer att komma fler bilder senare när vi fått i ordning på allting.
Jag personligen älskar att allting är helt ny renoverat och att allting är VITT. Det är så fräscht med vitt. Här kommer jag att trivas, det är jag säker på!

New home

Nu kan jag äntligen avslöja min enorma lycka som jag gått runt och burit på i hemlighet i några veckors tid. Som jag väntat på denna dag, dagen där mitt glädjebesked skulle trilla ner i brevlådan, idag är den dagen!

Nu vill ni såklart veta vad det är för papper och grejor som jag ordnat med hit och dit och vad som trillat ner i min brevlåda idag. Det är nämligen så att jag har blivit med ny lägenhet! Egen lägenhet! Fick första hyran och även nycklarna idag så nu ska jag ta tag i att packa ihop mitt lilla studentboende och flytta några kvarter bort till min och Antons nya lya. Yes, Anton flyttar nu äntligen efter, 7 månader av ensamhet är äntligen över, nu ska vi bli sambos igen.

Jag kommer förmodligen inte kunna blogga vidare mycket denna vecka med tanke på att vi ska flytta ut från mitt studentboende och städa det före nästa veckas tisdag och jag har även tenta nästa tisdag så skulle minst sagt vara behövligt att lägga så mycket tid som möjligt på studier när jag inte bär flyttkartonger, städar, donar och ordnat i våran nya bostadsrätt.

Idag är en riktigt bra dag, idag är jag lycklig.

Alla hjärtans dag

Alla ♥-dag, har blivit uppvaktad med fina blommor och snart serveras det lasagne här hemma. Lyxigt att få maten serverad och lasagne är min favorit så det kommer smaka riktigt bra, så lite extra mys har även vi trots att det känns som en helt vanlig Tisdag.

Tidigare idag var jag på lunchdate med Frida, har inte träffat henne på ca 8 månader så var riktigt trevlig att få träffas och prata om allt som hänt sen sist vi sågs. Tänkte fortsätta min vecka i samma spår och packa bilen och köra iväg till Uleåborg för två nätter hos Sofia. Har inte träffat den kvinnan sen i augusti så finns även där en heldel att prata om och tid att ta igen.

Tack du anonyma för tipset om 1:an inne i Skellefteå centrum men jag är inte intresserad av en liten etta, less på att bo i en skokartong!

120212

Fick tillbaka ännu en tenta med ett gott resultat. Känns riktigt bra att studierna går åt rätt håll. Måste tillägga att det känns som att det mesta går åt rätt håll nu förtiden. Men bara för att jag skrivit ut det offentligt nu så kommer det att vända.. så imorgon kommer jag säkert skriva några väl valda ord här. Hehehe.

Har haft en lugn helg här hemma i Kalix och det är dåligt med föreläsningar i skeå till veckan så tror minsann att jag stannar i Kalix i någon dag till. Nu ska vi ut på en promenad i det fina vädret.

Förresten, du Anonyma, du gör mig nyfiken. Vem är du? Kan du inte ens ge mig en liten vink om vem du är? Svårt att svara dig när du håller dig gömd.

I spend way to much time in my head




Har varit ute på en lång promenad och kallt kan jag lova att det var! Har tinat upp min frusna kropp i en stekhet dusch och nu tänkte jag krypa ner under täcket med ett glas vatten smaksatt med en limeskiva och se ett avsnitt 90210. Har lite att ta igen av den serien som jag missat när jag haft häcken full med allt annat.

Imorgon efter studiebesöket som är schemalagt tänker jag ta och fixa med lite nödvändiga papper och därefter åker jag hem till Kalix. Meningen var egentligen att jag skulle följa med familjen till Umeå över helgen men jag ändrade mig och åker istället i motsatt riktning. Måste passa på att åka hem nu. Andas in Kalix en gång till.

Två skönhetsfavoriter



Två underbara favoriter som gör min vardag så mycket enklare. Har införskaffat båda två här om veckan så har hunnit testa dem tillräckligt länge för att kunna säga att dem är mina nya kompanjoner här i livet.

Loréal mythic oil "förenar mild avokadoolja och len druvkärneolja för att skämma bort håret med glans, näring och kontroll" säger lycko.se om produkten, kan inte annat än att hålla med om att detta är bästa sättet att skämma bort sitt hår. Bästa produkten jag någonsin använt i mitt barr. Hejdå slitet hår och hej till glans och näring. Det kan man väl inte tacka nej till? Ångrar inte alls att jag la ner några få och väl investerade korvören i denna underbaring.

Lancome hypnose doll eyes kan jag varm rekommendera till alla som vill ha långa, tjocka och separerade fransar! Jag har alltid kört på lancomes klassiska hypnose mascara och har alltid varit riktigt nöjd med resultatet, men denna är snäppet vassare. Jag älskar borsten som gör det lättare att nå fransarna närmast näsan utan att kladda, eller ja, jag älskar allt med denna mascara. Det är verkligen skillnad på mascara och mascara.

Escada 20år

Escada fyller 20år med sina sommardofter och det firar dem med att lansera en Greatest Hit-collection. Denna kollektion släpps nu i början av februari och går redan nu att klicka hem på kicks.se. Dock får vi vänta till den 6:e februari innan dem går att köpa i butik. Hur bra??

Jag fullkomligt älskar escadas sommardofter så jag tänker nog köpa mig både en och två dofter. Är det några fler därute som är lika escada tokig som jag är och tycker att detta är ett super tillfälle att bunkra upp med gamla favoriter?

Colombiana

Hyr påtok för mycket filmer. Händer att jag hyr upp till fem filmer i veckan ibland. Dock inte under tentaveckor, men annars så slinker det med en och annan film från hemmakväll.

När Anton var på besök i Skellefteå hyrde vi oss fyra filmer varav en av dem var filmen Colombiana. Sevärd film. Trots att den till största dels var vädligt tragisk så kunde man få sig ett litet skratt här och där. Tycker alltid att filmer där tjejen är boven i dramat är extra bra, kul att se att det är lite ombytta roller, det är ju oftast karlar som är skurkarna. Tycker att filmen var riktigt grym.

Se den!




RSS 2.0