Härlig kvällsprommis avklarad

Skellefteå bjöd på skitväder igår, regnet öste ner mer eller mindre hela dagen. Idag har det varit mulet men ändå uppehåll så efter att ha städat i flera timmar och avslutat hemsysslorna med att tillaga laxknyten till middag knöt jag på mig skorna och släpade med min andra hälft ut på en promenad. Vi tänkte bara ta en kort promenad men eftersom att det var så skönt med friskluft efter några dagar av inomhus aktiviteter så blev promenaden 1mil lång. Kommer nog sova gott i natt!
 
Hennes rosa och hans orangea på promenad.

Enjoy the little things

Planet landade i Skellefteå i fredags och efter avstigning har det inte hänt vidare mycket. Måste försöka komma in i pluggmood och städmood men det är inte det lättaste när semester feelingen fortfarande sitter i och tanken på att skolan drar igång på måndag gör mig bara ännu mer osugen på att börja ta tag i livet igen.
 
Vi hade några riktigt bra dagar i stockholm och det känns minst sagt pissigt att ha dem dagarna i bagaget istället för framtiden. Men nu vill ni såklart inte höra mig klaga på att resan är över utan istället höra om vad vi sysslade med under våra semesterdagar?
 
Vi strosade runt på stockholmsgator, myste på i gamla stan, besökte en polkagris tillverkning, åt god mat, träffade mina släktningar, besökte Antons syster, åkte ut till Skärholmen för lugnare shopping, cafémyste, utgång tillsammans med småkusin Shigo, överraskade Anton med en hotellvistelse, besökte ladureé och annat smått och gott.
 
Bjuder på några iPhone/instagram bilder sålänge.
Latte på espresso house (blev ganska många sådana). Bästa salladen från café fåtöljen. Mysiga ladureé. Glad tjej påväg in till stan för middag. Vårt underbara hotellrum. Det väntade bubbel, praliner, fruktfat och annan lyx på hotellrummet när vi anlände. Köpte underbart goda macarons från Ladureé. Polkagris tillverkning. Blev bjuden på lyxmiddag på restaurang Grill.

Packa pappas kappsäck

Har bott i en resväska hela sommaren och packat upp och packat ner saker i väskan så många gånger att jag tappat räkningen. Ett "packa väskan proffs" är vad jag borde vara efter denna sommar men så är det inte. Här sitter jag nu på golvet, stirrar på en tom resväska, stirrar in i garderoben för att sedan stirra tillbaka på en tom resväska. Planet lyfter om fyra timmar och har massor att göra här hemma före vi åker, det faktum att min väska är tom och garderoben inte erbjuder något lockande att packa ner gör mig bara stressad och irriterad. Varför alltid dessa packnings problem? Hoppas att huvudstaden ger mig möjlighet till att shoppa mig en helt ny garderob, är sjukt less på allting som finns där inne just nu.
 
Vi hörs när vi hörs!

Sunny day

Haft dåligt samvete över att jag stökat på inomhus hela veckan och inte tagit vara på det fina vädret som vi äntligen fått. Men idag hade jag inget möbelbyggande, rensande eller städande att ta itu med så har spenderat några timmar i bikini tillsammans med en bok, melon och iste ute på altanen, blev brun på smalbenen men annars så är jag rätt blek på övriga delar av kroppen, hahahaha! ;D

Bokade flygbiljetter till Stockholm igår så på söndag bär det av på en liten mini semester till Stockholm, ska bli så sköt med lite omväxling! Annars så blev det en trip till Kalix nu på kvällskvisten, ska sova hos mamma i natt för imorgon ska jag spela silja cup (fotbollscup med jobbet) och sen styr jag bilen hem till Skellefteå, Kalix är alltid bäst i en liten dos!


Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever

Det var några dagar sen sist och lite har det väl ändå hänt i mitt otroligt händelserika liv (ingen ironi här inte;)).

Spenderade några av veckans dagar i skellefteå, klarade teoriprovet och därmed fick jag körkort, ätit super god smörgåstårta som farmor bjöd på, fikat på Stigs konditori med Anton, Sandra och Jari, haft ett flertal myskvällar i soffan i sällskap av Harry Potter samt jobbat några av mina sista arbetspass på TallinkSilja. Känner att mitt super intressanta liv rullar på rätt bra nuförtiden.


The tans will fade, but the memories will last forever

Alltid kul att få paket, vare sig man förväntar sig att få det eller ej. Måste verkligen ge cred till kicks.se för deras otroliga service. Beställde paketet nedan runt 13-tiden på tisdag och på onsdag, dagen därpå, hade jag paketet i mina händer. Det är ju suveränt, speciellt nu då jag är i Kalix och inte har tillgång till att besöka någon kicksbutik. Gillas stort!
 
Brush cleanser, primer, foundation (budget favoriten), puder, kajal och ansiktsmask som ej syns på bilden samt tre nya penslar innehöll paketet.
 

Lasy day, and i like it

Efter jobbet åt jag lunch/middag i soffan framför tvn och strax därefter somnade jag på soffan. Ligger fortfarande kvar på soffan och här har jag sovit av och till hela eftermiddagen och kvällen. Blir en lugn kväll med mina nya vänner, familjen kardashian. Tar tag i livet och studierna imorgon istället.


RSS 2.0