Älskade runda goa' tomat!

Varför varför varför? Små söta och goda cocktailtomater till lördagskvällen, ketchupen till pastan, tomaten i salladen, köttfärssåsen.. den goda tiden är nu förbi.

 

Fick utslag runt munnen för ett tag sedan och trodde att det bara var super size på munsår jag hade drabbats av så jag besökte apoteket för att köpa salva till det jag trodde var munsår, där fick jag rådet att besöka vårdcentralen, sagt och gjort. Allergisk mot tomater är vad jag är helt plötsligt, hu?

 

Har dock inte tagit så vidare seriöst på min nya allergi utan har ätit tomat (hur kan man låta bli?) fått utslag och sedan lagt på ett tjockt lager läkande salva för att bota konsekvenserna av mitt syndande. Har varit duktig i några dagar nu så var iaf en vecka sedan jag hade utslag runt munnen att smörja salva på, men idag är det valborg och vi grillade korv över elden och då vill man ju ha lite ketchup till korven och nu sitter jag här igen med dessa utslag.. svider och ser ut som att jag förstorat läpparna till de dubbla. Nu får det vara slut på dessa tomater. Jag älskar er men ni är inte bra för mig.. heartbroken.

 


Fredag 120427



På bara några få minuter ska jag ta och cykla iväg till skolan för lite handledning och därefter tänkte jag stanna i skolan för lite tentaplugg i biblioteket. Tänker att det är lika bra att göra bort dagens studier såhär från morgonen/förmiddagen så har jag sen en ledig eftermiddag och kväll tillsammans med Anton.

För ett tag sen bestämde jag mig för att det var dags att sluta med allt onödig socker såsom fika, chips, godis, läsk och även minska på alla kolhydrater eftersom att jag tycker att den senaste tiden så har det blivit lite för mycket av alla delar och anser inte att det är nödvändigt att fylla kroppen med massa socker dagarna i ända. Det har gått bra såhär långt, men varför blir man alltid lite extra sugen på något riktigt gott när man tar fram skolböckerna? Nästa vecka är tentavecka.. då är skolböckerna mitt enda sällskap.

Ledig från skolan men fullbokat schema ändå

Tvättat, städat, letat inredning, måttat i hela lägenheten, beställt inredning och börjat planera en tripp till Sundsvall för Ikea och övernattning på hotell. Avslutade kvällen med att promenera broarna runt för att kunna smälta ångesten över att jag ännu inte öppnat en bok medan tentan närmar sig med stormsteg..

Nu ska jag invänta att mitt nymålade nagellack ska torka och sen mysa ner i Antons famn <3


The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched - they must be felt with the heart

Fem underbara dagar hemma i Kalix har nu passerat och jag är tillbaka i Skellefteå. Var riktigt skönt att vara hemma hos mamma och bli ompysslad och slippa alla vardagsbrkymmer såsom disk, tvätt, matlagning, handla osv.

I lördags var jag ut med ett gäng härliga människor, åt middag på vikingen, drack vin, var på Takida konsert och hade det riktigt roligt och mysigt. Helgen bjöd även på en heldel långa promenader i sällskap av min fina mamma och även endel syskon mys med min lilla syster. Både ett och två besök hos min farmor hann jag också med, tiden bara flyger iväg när man är hemma och myser med nära och kära.

Nu är det tillbaka till verkligheten med en överfull tvättkorg, en skitig lägenhet och planering av middag för resten av veckan.

Bildinfo: Hämtade ut mitt paket med min vinst (super söt etikett på paketet), min middag på vikingen, min plånbok, Takida konsert, kände att det var på tiden att jag tog mig tid till att läsa något annat än studentlitteratur, en av tekopparna som låg i paketet på första bilden, påväg till Kalix stannade vi i luleå för lunch på bästa dagobert♥, super gott vin, insidan av tekoppen som jag vann.

Mystisdag

Började dagen med någon timme i skolan och sen gjorde jag Elin sällskap på waynes i väntan på hennes buss. När Elin åkte hem kom Anton in till stan för lite shopping och middag. Nu väntar vi på att bion ska börja och sen blir det hem och packa för imorgon åker vi hem till Kalix över veckoslutet, mysig dag och fler mysiga dagar väntar!


Chocolate teacups från Happyhedgehog.se


Jag tävlade om dessa söta tekoppar hos Amanda för ett tag sedan och hade helt glömt bort det.  Så ni kan gissa hur min reaktion blev när jag idag loggade in på facebook fick jag se att jag vunnit. JAG VANN! Det händer aldrig att jag vinner, så super roligt att få vinna en av alla de tävlingar som jag deltagit i. Dessutom passar dessa fina koppar perfekt i vårat lila kök!

Tusen tusen tack!!

Dags att tenta av HRM kursen

Imorgon är det lördag och jag ska infinna mig på skolan kl.09.00 för att skriva tenta. Har haft min syster och hennes vän på besök hela veckan så har i stort sätt inte rört en bok sen i påskas.. Men jag tror nog att jag ska kunna det ändå, det handlar till stora delar om ganska självklara saker plus lite luddiga lagar på det.. Ska ta och läsa igenom mina egna anteckningar medan Anton duschar och sen ladda upp med sömn så får det sen gå hur det vill imorgon. Ser iaf fram emot att kunna ta helg imorgon när tentan är bortgjord.

Sovgott!


Glad påsk!



Tänkte bara kika in här och önska er alla en GLAD PÅSK!

Trots att det känns lite väl sent att göra det såhär på söndag när större delen av påskhelgen redan har passerat. Själv har jag pysslat ihop påskriset som ni ser på bilderna här ovan och pluggat inför nästa veckas tenta. Inget party för mig med andra ord. Tyckte iaf att jag var värd lite påskmys så igår kväll var jag och hjärtat på bio, såg den nya american pie. American pie är american pie, mer behöver jag nog inte säga!

Nu ska jag ta och fortsätta med mina studier samt städa lägenheten då vi får påsklovs besökare imorgon!

Breakfast




Vaknade runt halv tio idag, stod i hallen klockan tio, fullt påklädd och redo för att starta dagen med en långpromenad ute i det fina vädret i sällskap av Sandra. Solen värmde riktigt härligt när det inte blåste och det blev hela 1h 45minuter promenad. Fixade mig en nyttig och super god frukost när jag kom in som jag avnjöt tillsammans med både ett och två avsnitt sex and the city. Nu tvättar jag för fullt och tänkte snart sätta mig ner med skolböckerna och beta av lite plugg inför tentan nästa lördag.

Ha en bra torsdag alla där ute!

Ta det men en nypa salt .. till en stor tequila!



Idag fyller jag hela 20år,
lite åldersnoja måste jag medge att jag har. Känns konstigt att man börjar bli så gammal, känns som om det var igår som jag gick runt och pratade om allt jag skulle göra när jag väl fyllde 18år. Nu 20år gammal så kan jag erkänna att varken 18 eller 20 känns vidare speciellt. Ett år här eller där.

RSS 2.0