Hallå i stugan

Jobbar, jobbar och åter jobbar.. det är anledningen till att det står helt still här på bloggen.

Igår jobbade jag 07:45-20:00.. går samma pass idag. Sitter här i stolen med en kopp kaffe, tofflor, en stickad och mysig kofta och väntar på att det ska ringa in några kunder så jag får boka resor.


Don't hate me

Skjut mig om ni vill.. men det jag nu ska berätta är mina innersta önskningar..

JAG VILL HA HÖST! Jag längtar efter hösten. Det är fruktansvärt. Jag gillar sommaren men det känns som att det bara regnar och är det fint vänder så är jag instängd på jobbet. Jag vill ha myshöst istället. Tråkigt bara att man inte har någon att dela hösten och alla myskvällar med, men jag måste nog erkänna att jag är ett ganska bra sällskap till mig själv ;)

Längtar inte ni också efter hösten? Alla mysiga hemma kvällar med tända ljus, myskläder, tofflor och film.. Det är ju mot hösten som te börjar smaka så himla mycket bättre. Då teet värmer från topp till tå. Jag längtar också efter att tända en brasa i kamin. Och mest av allt längtar jag efter alla höstkläder, tjocksockar, stickade tröjor och koftor, tjockare leggings, alla snygga kängor och boots. Mysiga halsdukar, mössor och vantar. Uggsen, dem längtar jag också efter.. Galet, längtar efter hösten som ett litet barn som längtar efter jultomten!


Taggar fotbollsträning!

Sitter här och taggar fotbollsträning med kollegorna som man så vackert kallar det. Vi ska träna inför silja line cup och jag tycker att det ska bli riktigt riktigt kul! Men klockan går ju så förbannat sakta när man bara väntar.

Roar mig med att kolla på denna:

Så jävla snyggt ;) De är såhär de ser ut när jag gör mål, inga tvivel på den saken ;)

Natt på hotellet

KROGEN med ida blev det ;) Kom just hem! roliga människor på msn och nu ska jag prata med dem sen aska jag sova :D

Godnatt!

26 dagar



BARA 26 dagar kvar.. om 25 dagar åker jag till Rovaniemi.. och om 26 dagar klockan 05.10 svensk tid så lyfter planet mot London! Gissa om jag längtar?! Det kommer bli så jävla bra. Jag kommer må så jävla fint. Jag älskar storstäder, jag älskar stora, gamla, vackra byggnader. Ååååh. Det kommer bli så fruktansvärt awsome! :}

Godmorgon!

Tog mig en riktigt lång sovmorgon. Väldigt behövligt måste jag säga.. efter veckans alla tidiga mornar var jag nog minst sagt i behov av sömn. Solen skiner och det är över 25 grader varmt, vilket gillas, så nu ska jag sätta mig ute på ballen och äta frukost, man måste ta vara på dem få soltimmarna som vi har här uppe i norr! (har typ spö regnat hela veckan lång).

Jag fick också paket på posten igår.. ett litet paket. Vill ni se vad det innehöll? :}

I should go and this should end



Precis såhär sliten ser jag ut just nu. Ligger här i sängen och är så gott som utvilad. Har varit ute ikväll och borde vara trött men av någon anledning känner jag mig inte alls trött och lusten att försöka sova ligger på noll. Hämtade just en burk ananas att smaska på till filmen som jag nu ska se. Blir Dear John, är sugen på att se lite gulligull :}

Det regnade idag och det finns en mening med det

Spinningpasset blev inställt, vi var bara två som hade tänkt att delta.. tyvärr. Men istället för att sörja gick jag till gymmet. Blev ett långt och svettigt pass som kändes i varenda liten vrå av min kropp. Cyklade hem i spöregnet och tog sen en varm dusch.

Har pratat med min älskade faster ikväll. I massor. Jag är så himla tacksam över att jag har dig! Vad vore jag utan dig och dina tröstande ord och din förståelse för allting som har hänt. Du har ett hjärta av guld ♥


I used to be lovedrunk but now I'm hungover

Jag vill bara spy ut en massa jävla känslor. Jag vill gråta i ren förtvivlan och jag vill skrika rätt ut av ilska. Men den här gången så ska det inte ut. Den här gången biter jag ihop.

Bokat träningspass

Torsdag 22/7: Indoor cyckling/center
Måndag 26/7: BARS
Tisdag 27/7: Pilates

Bokade några grupptränings pass idag.


When I thought that I fought this war alone





 

I will let the memory heal
I will remember you with me on that field

When I thought that I fought this war alone

You were there by my side on the frontline
And we fought to believe the impossible
When I thought that I fought this war alone
We were one with our destinies entwined
When I thought that I fought without a cause
You gave me the reason why


Sex and the city 2

Äntligen! Som jag väntat på att få se den här filmen. Meningen var att jag och min vän Frida skulle ha sett den för några veckor sen. Stod i tidningen att den skulle visas men när vi skulle boka biljetter så gick det inte och filmen visades aldrig. Men igår så fick vi äntligen se filmen, på bio såklart! Bra filmer ska ses på bio, så är det bara.

Har hört många som tycker att filmen är riktigt dålig. Att den inte alls levde upp till förväntningarna osv. Men personligen så tyckte jag att den var riktigt bra. Massor av humor och en bra story. Både jag och Frida kände oss nöjda när vi lämnade biografen igår kväll.

Helt klart en film värd att se innan man dör ;)


"Slutför köp" - råkades klicka på den rackarns lilla knappen

Jag är väl medveten om att jag har köpstopp framtills London resan. Men jag fick hem h&m:s höstkatalog i brevlådan.. fanns så himla mycket snyggt. Jag är allt som oftast ute i sista sekunden vilket bidrar till att jag aldrig får shoppat det jag vill ha för allting hinner ta slut. Så jag bestämde mig för att vara ute i god tid och gjorde en beställning på cirka 1000 kr. Men det är ju höstkläder så valde att få allting i ett paket som levereras i mitten på september. Superduper! Så jag har inte brutit mot mitt köpstopp trots att jag shoppat lite. Eller vad säger ni? ;)


I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me

Det blev gymmet idag. Blev ett 1 ½ timmes träningspass och för första gången på länge kände jag mig motiverad. Imorgon blir det en långpromenad och sen på onsdag blir det gym igen.

Städade mitt rum när jag kom hem och sen följde jag med mamma och handlade. Efter coop besöket så tyckte jag att jag gjort tillräckligt för idag. Jobbet, gymmet, inga kolhydrater, städat rummet och följt med och handlat.. det räckte gott och väl för idag.

Resten av kvällen har sett ut såhär:







Mamma och jag var nyfikna på den nya? bravo juicen. Den var faktiskt riktigt god tycker jag. Blev en bit melon också, den var riktigt billig idag. Plus att vi har haft en varm dag så att avsluta kvällen men en svalkande melonbit satt inte alls fel. Fick även två tidningar. Myspys kväll här hemma ute i solen.

Nu ska jag se filmen, Bee season.

Ibland så kan jag inte låta bli att undra

Ibland undrar jag om du faktiskt kan se mig. Om det finns minsta lilla chans att du kan se mig och att du kan förstå vad det är jag känner. Jag undrar hur saker åting hade varit idag om man kunde göra gjort till ogjort. Jag undrar om du hade sett den personen som jag verkligen är, om du hade kunnat se vad jag växt upp till att bli. Jag undrar om du hade varit stolt över mig eller om du också hade sett mig som en besvikelse. Jag undrar om du någonsin skulle be mig om ursäkt och jag undrar om vi hade stått varandra närmare nu än då. Om idag hade funnits för dig. Om du hade funnits till här idag. Jag antar att jag är lite av en funderare och om jag inte minns helt fel så var du också det. Det finns kanske något som vi skulle ha haft gemensamt. Jag försöker minnas alla de goda stunderna men dem är så långt borta nu. Jag undrar hur det hade varit om du hade funnits här idag. Just idag är en sån dag då jag undrar. En dag som idag, då det känns som att ingen förstår. Då undrar jag faktiskt om det finns en chans att du hade förstått mig. Jag önskar att du kunde se mig, se människan som jag växt upp till att bli.

New in





Imorgon är det exakt en månad kvar till London och en klänning från hm är påväg hem till mig. Med andra ord fick helgens shopping bli vädligt liten. Fick mig iaf ett par sandaler och tre filmer. Nu ska jag försöka hålla hårt i pengarna för London är verkligen nära nu. Plus att jag hoppas att GI ska ta med sig några extra kilon från min kropp. Nu är det köpstopp på allvar! Där emot så gäller det inte när jag ska på bio på Tisdag. Men inte ett enda plagg, en enda pryl eller liknande ska hem till mig den närmsta månaden, punkt slut.

Scars


I tear my heart open, I sew myself shut
My weakness is that I care too much
And my scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel



Edit: Bilden är över 2 år gammal.

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Du gör mig illa. Så jävla illa.



It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away

And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Tallinn here we come!










Resan är nu bokad, däremot är den inte helt klar för det är lite små pill kvar att göra men vi har platser på båten och kryssningen är i stort sätt klar. Men flygbiljetter och bostad i stockholm fattas ännu.

Men för att komma till saken, den 21:a oktober åker jag och en mycket nära vän på en kryssning till Tallinn. Var flera år sen jag var dit, typ år 2001. Så ska bli roligt att få uppleva denna del av Estland med lite vuxnare ögon. Blir några dagar i stockholm också men hur många är inte bestämt. Vi håller som sagt ännu på och finslipar på resan :] Men det kommer bli så jävla kul!!!!!!

Men först blir det London den 19:e augusti, sen Tallinn den 21:a oktober. Vilken jävla toppen höst har inte jag då? Erkänn att ni är lite avis ändå? (a)


Onsdag.

Jobbade över en timme idag. Åkte sen med farmor till haparanda & torneå för att shoppa, var himla sugen.. men blev inte mycket till shopping för jag hittade ingenting. Typ ett nagellack, body splash, en ring och en deo... yeeeh. Men var ändå trevligt att umgås med min söta farmor.

Klockan var mycket när jag kom hem. Men satt ändå i telefonen med världens bästa Sofia en stund och planerade en resa som vi ska göra i slutet av oktober eller början av november. Jag längtar! Två resor på kort tid att se fram emot.

Nåja, för att komma till inläggets höjdpunkt.. efter samtalet med Sofia bytte jag kläder och snörade på mig joggingskorna och tog mig en rask promenad på en timme. Nu börjar det kännas som att jag kommer klara av det här. Jag kan ju!

På fredag åker jag till Rovaniemi, till mina andra halvor! Till min super söta faster och hennes underbara familj!

Tillbaka i gamla vanor?

Kom nyss hem från gymmet. Kan ni tänka er, jag fick faktiskt tummen ur röven! Köpte mig ett nytt gymkort och nu är jag redo för att besöka det flera gånger i veckan. Men började väldigt mjukt idag. Blev 40 minuter crosstraining (var as varmt inne i lokalen, kvavt som bara fan) och efter det så gav jag faktiskt upp, det brände i låren, var så himla länge sen sist nu. Blev dusch och bastu och håret fick lufttorka på cykelturen hem.

Klockan är nästan åtta och jag ska göra en till tidigt kväll. Blir nu att snabbt plocka lite på rummet och sen en film före läggdags :]

I need you to need me

ipoden på högsta volym. Med bestämda steg och tårar på kinden vandrade jag hemåt. Hjärtat var inte på plats, det var någon annastans. Det var inte här med mig. Och det var inte du heller. Jag traskade på med ledsna steg hemåt. Jag gick bestämt och fort, ville inte att någon skulle se vad som rann ner för mina kinder. Jag nästan sprang. Fullt fokuserad på att ta mig hem och märkte inte av klumpen som bildats i min hals. Jag var nära att brista. IGEN. Men den här gången. Just den här gången, bestämde jag mig för att det var okej. Det var okej. Allting måste ju ut någongång.

var är min motivation?

Nu kör vi! Hur varmt och skönt väder det än är ute imorgon så ska jag tvinga mig själv till gymmet. Dags att komma iform. Nu börjar jag lessna på min egen lathet. Börjar bli trött på att inte röra på mig, jag äcklas av mig själv när jag blivit så fruktansvärt lat och ofocuserad. Nu tar vi gymmet den här veckan och nästa vecka varierar jag med andra tränignspass, spinning och bars exempelvis.

Nu kör vi!

Berättar imorgon om jag fick fingrarna ur arslet och tog mig till gymmet.



Måndag morgon

Godmorgon!

Har jobbat sen 06.00 imorse och vaknade nästan utvilad strax innan fyra. Har sällan klivit upp när klockan ring utan sovit säkert en timme till och sen stressat som fan. Men inte i morse. Lockade t.o.m håret i morse men det gjorde jag tilll ingen nytta. Blåste galet mycket ute så när jag klev av cykeln utanför jobbet fanns det inga lockar kvar, eller jo några men dem var inte fina så jag valde att ta hårborsten i högsta hugg och kamma ut det som var kvar. Nu ser håret ut som "hej kom och hjälp mig", men det är ju trots allt måndag. Sminket är fint iaf!

Nu är min rast snart slut och jag ska återgå till jobbet. Ha en bra måndag!


Bjuder på ännu en till bild från midsommar.

New moon



Jag får aldrig nog av dessa filmer. Magen har mer eller mindre krampat hela dagen. ibland har jag bara legat på golvet och trott att jag ska dö. Men nu känns det lite bättre och jag har bestämt mig för att göra en tidigkväll. Är en dag imorgon också. Nu blir det new moon och ett stort glas iskallt vatten.

More than words is all I ever needed you to show

Hade en bra kväll igår. Planerna blev av och jag såg skotertävlingen på älven. Jag kom hem rätt tidigt och satt ute på balkongen i några timmar med familjen. Resten av kvällen låg jag ner bäddad i soffan och kollade på oth och greys anatomy. Stängde av  datorn strax före 05.00 och sov till strax efter tolv.

Nu sitter jag här i bikini och svettas. Fruktansvärt varmt här ute. Har inte heller ätit riktig mat, salt mat sen igår runt fyra så min mage kurrar rätt häftigt. Så middagen som snart äger rum är verkligen efterlängtad.

Bjuder på några bilder från igår:

Körde på ett pösigt linne från sheep monday (nytt, köpte det i fredags efter jobbet) & jeanskjol från hm.


Ansiktet och håret på plats.

Redo för skotertävling vid älven.



Liiiiiiiiiiiiiiiiite egovarning kanske :}

Vi kanske ljög fast vi sa att de var sant, vi var aldrig kära i varann men det känns precis likadant



Som jag tidigare nämnt så kunde det dyka upp fler bilder på blommor från midsommar. Här har ni en till!

Idag fyller låtsas pappa år och han fick jätte fina smyken i present av familjen. Nu väntar födelsedags middagen och därefter så ska jag försöka orka dra mig mot skotertävlingen i älven och umgås med någa vänner. Vi får väl se hur den här kvällen slutar.

Sov förövrigt till nästan kvar i två idag. Shame on me :( Sover bort Kenneths födelsedag, väldigt onice. Men jag har sovit så himla dåligt hela veckan så detta var verkligen behövligt.

Vill också påpeka att det känns så himla kul att blogga nu då jag får så mycket positiv respons på det lilla jag gör!
Tusen tack för alla positiva och glada kommentarer!


Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag




Bilder från midsommar. Precis som jag utlovat. Kan hända att det kommer några fler inlägg med liknande bilder. Beror på hur mycket jag orkar fixa och trixa. Just nu har jag inte tid. Ikväll ska jag verkligen försöka lägga mig i tid så jag orkar med morgondagen. Fastnade tyvärr i photoshop igår natt. Nu ska jag städa och dricka lite Proviva med jordgubbssmak.

Föresten, påtal om jordgubbar, idag åt jag den första jordgubben från vårat jordgubbsland. Så söt och god! Nu känns det verkligen som sommar.

Äntligen! ♥


Var och hämtade ut detta på posten idag. Dock har det varit fullrulle så har knappt hunnit testa det. Men efter helgen så blir det säkert endel bilder. Men av det jag testat så gillar jag den, massor! ♥

One thing they can't teach you is how to feel free and stand up in the beautiful world



Bild från midsommar. Har inte riktigt haft ork, lust eller tid att ta itu med bilderna som tagits den senaste tiden. Men igår natt kunde jag inte sova så detta lyckades jag iaf åstadkomma. Kommer fler liknande bilder från midsommar men detta får räcka för idag. Ska lägga mig tidigt så jag är pigg på jobbet imorgon.

Stolt tjej sitter här just nu

Ni kommer inte tro mig när jag säger detta.. men det är faktiskt sant, jag sprang cirka 1,4 mil idag!!! Jävligt nice, solen stekte på och jag tror mig minsann ha fått mig liiiiiite färg, inte illa.

Jag sprang hem till farmor och bastade och mamma hämtade mig sen, tyckte 1,4 mil var tillräckligt med motion för idag. Nu ska jag allt ta tag i mitt liv och börja kämpa lite mer för att bli fit for fight, ni håller väl tummarna för min skull? För att jag ska orka hålla i träningen och kostförändringen, det kan jag faktiskt behöva, lite stöd you know.

Bara för att jag klarade av hela rundan, trots att jag inte tränat ordentligt på säkert 2-3 månader, så känner jag mig starkare än någonsin. Kanske ska jag starta upp en egen kategori för träningen? Min resa till att bli fit for fight. Eller vad säger ni?


Någon gång, någonstans,är jag över dig och har glömt allt, att du fanns, kommer att glömma, jag ska sluta drömma








i'm a mess

Jag måste sluta leka med min cam :( Resultaten efter användning är alltid lika roliga att titta på. Det börjar oftast seriöst men det slutar alltid såhär:


How cute? ;) Hahahaha.

Time to move on, because things will never be the same again.

I realized, I have lost my own Edward.

Till anonym angående inlägget "renovering"

Posta din mejl i en kommentar så ska jag hjälpa så gott jag kan.

Eclipse



Sitter här och taggar som bara den! Ikväll klockan 20.00 så ska jag äntligen få se den. Världens bästa Gustav ska göra mig sällskap.

Nuläget: Hungrig som en hel elefant. Glömde lunch lådan hemma och hann inte äta frukost. Håller tummarna för att det är något riktigt gott till middag! :}

Takida ♥

Satt och lyssnade på Takida på spotify. Har man läst min blogg ett tag eller känner mig privat så vet man att Takida är något av det bäsa jag vet. Kom på att jag inte äger en enda cd, skam på mig. Så jag gick in på cdon.com och insåg att dem inte kostar måna kr st. Shoppingfingrarna tyckte att jag förtjänade.. så innan veckan är slut äger jag alla 3 CD-skivorna. ♥


zebra mönstrat





Här i bloggvärlden så är ju "animaliska mönster" något som nästa alla har. Men det är inte riktigt min stil. Men kör iaf på söta zebra sockar! ;} om mina fötter kunde tala så skulle dem säga "rawr & grrr" på första bilden.

Två nya lack till min samling



Jag har shoppat en heldel dem senaste veckorna. Har bara inte haft tid att fota, är så dåligt ljus när jag kommer hem från jobbet och jag hinner aldrig innan jag drar iväg till jobbet. Men jag ska försöka visa så mycket som bara möjligt inom en snar framtid.

Två nya sommarlack som jag köpte på Kicks någon gång förra veckan. Båda är riktigt härliga sommarfärger! :}

Impulsivt

Idag gjorde jag något så impulsivt så det finns inte. Eller ja, det gjorde jag igår också. Fast det är egentligen två helg olika saker, men båda väldigt impulsiva.

Igår, cirka en timme före sista bussen mot luleå skulle gå (bor 30 minuter promenad ifrån busstationen) kom jag på att jag skulle åka till luleå och umgås med en vän. Så blev det också. Var i luleå i cirka 2 ½ timme och åkte sedan hem med sista bussen. Var hemma på gården strax före ett igår natt.

Idag så vaknade jag strax efter 13.00 och låg i sängen i några timmar. Köpte ett nytt, tjockt, prassligt och allmänt underbart täcke, rättare sagt, farmor köpte det åt mig, igår. Så tog mig knappt ur sängen. Men mitt i allt, mitt under tiden på dygnet som det regnade som värst, så kom jag på att jag skulle ut och springa. Och så blev det. På med löparskorna och ut i regnet. Regnet blötte ner mig totalt, vattnet slog hårt i ögonen och det började svida. Men jag slutade inte att springa. Jag sprang så långt mina ben bar mig. Jag var hemma cirka 1 timme och 8 minuter senare. Genom blöt & nöjd. För första gången på länge. Så känns det som att jag lever!

-v-

The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

Tierd and lasy

Jobbat sen sex i morse och det har regnat som bara den hela dagen. Men när jag skulle börja gå hem närmare fyra så slutade det. Just i tid för min 40 minuters promenad, det tackar vi för.

Kom nyss hem från coop, handlade med mamma, intressant va? Nä, men det var jag som handlade med mammas pengar typ. Blir ensam hemma i helgen och jag måste ju äta något så.

Känner mig så fruktansvärt lat. Måste duscha men jag är lat. Nu ska jag fan duscha, annars blir jag bara ännu mer lat och får istället en jobbig och stressig morgon.


Det här var jag för några få minuter sen. En utslagen guldfisk.

RSS 2.0