Rihanna - Photographs



Underbart!

Lååång måndag

Hade helt glömt bort att vi inte längre har engelska på måndagar och slutar 11.00 istället för 13.30 så jag fick mig en glad överraskning idag :} Kändes som att jag hade hur mycket tid som helst över idag så jag drog till gymmet direkt efter skolan och blev där i 1 timme och 50 minuter. 45 minuter på en crosstrainer, 35 minuter på löpbandet och därefter lyfte jag lite vikter. Himla skönt var det. Men något som var mindre skönt var att de spöregnade snö blandat regn så innan jag var hemma var jag helt genomblöt.. ända in på underkläderna :( Huvva så kallt de var. Blev en varm och skön dusch här hemma och sen städning av rummet. Åt nyss middag och det känns som att hela dagen gått.. som att klockan borde vara runt 22-23 någon gång men icket, klockan är snart 17. Himlarns vilken skön dag!

Myskväll på G

Idag valde jag att följda med familjen till Luleå för att handla lite julklappar. Vilket resulterade i att jag nu är klar med alla julklappar förutom två. Himla skönt att bli av med så många måsten på en enda dag.

Ikväll har jag haft en liten tomteverksad i mitt rum och slagit in alla julklappar, duktigt! Och eftersom att jag varit i farten hela dagen och fixat och ordnat med både det ena och det andra så ska jag nu ta mig en välförtjänad dusch. Därefter ska jag ta på mig en mjukisdress, göra mig en kopp te, hämta daim glassen och mysa ner mig i soffan framför tv:n.. myskväll!


Snälla tomten (a)

Nu börjar det närma sig julafton så nu får man faktiskt börja önska sig saker (A)


Varje vecka är det helg

Nu är det officielt fredag och jag är ledig från skolan, en lärare är sjuk och den andra är borta = inga lektioner! Himla skönt. Planerna är att snart gå och lägga mig eftersom att jag inte tänker sova bort hela dagen imorgon utan har planerat att runt 11 tiden befinna mig på gymmet för att sen hämta matteboken i skåpet på skolan för att därefter dra hem och städa och göra andra nödvändigheter. För engångsskull ska jag ta vara på ledigheten.

Men jag har en sak jag bara måste få ur mig innan jag går och lägger mig. Något som jag egentligen borde säga rak ut till personen ifråga men det har jag redan gjort så många gånger så detta är ingen nyhet.. men here we go..

Jag har verkligen världens sötaste och bästaste pojkvän! Så otroligt söt och fin. Stöttar mig alltid och finns alltid där. Jag är så tacksam att jag har någon att sakna och älska och någon som saknar och älskar mig tillbaka. Att ha någon att säga godmorgon och godnatt till.. att ha någon i tankarna innan jag somnar och direkt när jag vaknar. Att ha någon som tar emot mig med en öppen och varm famn i både bra och dåliga tider. Att ha någon som värmer hela mig från topp till tå genom att bara finnas till. Att alltid ha någon. Jag tänker aldrig ta honom förgivet. Aldrig. Vi har det så jävla bra och att sätta ord på lyckan är omöjligt. Men fyfan vad jag är kär! Jens är helt klart det bästa som hänt mig, mitt lilla hjärta, tack för alla fina och underbara stunder du ger mig <3


Onsdag kväll

Efter skolan var jag och bowlade med några vänner som jag inte umgåtts med på riktigt länge, trevligt! Gick hem direkt där efter och just nu mår jag väldigt dåligt. Min mage värker och alvedon tycks inte alls hjälpa, jag är svullen som en ballong och känner mig rätt nere så jag tröstar mig med att kolla på dessa två serier samt äta pepparkakor. Doppar självklart pepparkakorna i ett glas mjölk, precis som alla små barn. Men jag får göra så här för jag har typ ont överallt. Dessutom bölar jag.. oc kan verkligen vara sorgligt.

 


Skolan (12.00)

Idag är en hemsk dag. En värdelös dag. En skit dag. Imorgon kommer vara desamma. Även dagen efter det och dagen efter den dagen och sen kommer det fortsätta så. 

Imorgon har jag skola på kvällen också. Hejja!  

Nu ska jag aldrig mera blogga sånna här skit tråkiga och ledsna inlägg.



No more tears to cry

Tävlar hos Foki

 

Jag är med och tävlar om ett smycke från cocoo.se hos fokis.se :]

Inte för att jag någosin vunnit men är man inte heller med och tävlar har man ju inte ens en chans att vinna. Var med och tävla ni också!


8 månader <3

8 månader proppfyllda med kärlek och mys har nu passerat och många fler månader kommer det att bli ;*

Jag älskar dig Jens <3

Fredag och jag är ledig!

Nu är det officiellt fredag och jag är ledig från skolan. De firar jag med att vara uppe lite extra länge och nöta första OC boxen. Annars så ser dagens planer ut såhär:

* Gym
* Matte pluggande
* Packa
* Åka till finland

Så åter igen försvinner jag över helgen.. vilket innebär ännu taskigare uppdatering.

Stockholm by night

Nu äntligen kommer några bilder från stockholmsresan med klassen. Anledningen till att jag la upp dom en gång för att sen ta bort dom är väldigt simpel.. det finns så många idioter som snor andras bilder och låtsas att det är deras. Men som min lärare sa tidigare idag "är det någon som snor är det bara att anmäla och ta ut en summa för det icke godkända "lånandet" av bilden". Samt att de vore dumt att inte få visa upp vad man kan bara för att andra idioter inte kan hålla fingrarna i styr.

 






Hurtbullen är igång igen

Inget regn i morse så jag lät bussen passera och gick till skolan istället. Blev en 30-40 minuters promenix. Blev en himla chill dag i skolan där vi knappt gjorde annat än se på film och slö surfa på nätet och redigera lite bilder. Efter skolan drog jag till gymmet och tränade i cirka 2 timmar. Därefter tog jag en promenad till farmors jobb som faktiskt ligger på andra sidan bron (crika 30 minuter från gymmet). När farmor slutade jobba drog vi tillbaka till sport city för att simma lite. Nu är jag hemma och min kropp gör lite små ont. Men de är såhär de ska kännas när man gör något bra för kroppen! Nu ska jag allt börja träna ordentligt igen. Hoppas att det inte regnar imorgon heller så går jag till skolan :] Hurbullen är på G igen! :D

Onsdag

Fick just veta att jag går skola till 20.00 imorgon och får då vara helt ledig på fredag. Har även sovmorgon imorgon så.. helt asnice! =)

To wish you were someone else is to waste the person you are

Jag fortsätter att sväva på mina rosa moln. Hade sovmorgon idag, riktigt skönt. Gick även för första gången iår osminkad till skolan. Kände att smink var inte nödvändigt eftersom att vi bara skulle se film på svenskan och sen skulle vi ha idrott och därefter slutade vi. Onödigt att sminka sig när jag kunde sova längre istället. Så blev sovmorgon och klädsim på idrotten idag. Dra åt helvette så jobbigt de var men himla skönt att sen få åka hem och lägga sig på soffan och mysa med täcke, filt och några avsnitt oth.

Nu ikväll har jag städat mitt rum och bytt sängkläder i min säng. Har även läst massor av bloggar, har ju vart borta hela helgen så finns hur mycket som helst att läsa och kommentera. Har även planer på att små plugga om en liten liten stund. Har tänd lite ljus och sitter med en kopp te och funderar över vad som ska hända nu i helgen. Blir en helg för mig själv om ingen annan kommer med ett bättre erbjudande. Kanske ska jag börja små handla lite julklappar? Det är väl påtiden att man börjar med sånt nu så att man slipper stressa sen.

Takida och sonic syndicate

I fredags efter skolan åkte jag hem för att äta och packa lite till och sen fick jag skjuts till busstationen för att sätta mig på bussen ner mot Umeå. Älskling hämtade upp mig vid en busshållplats i Sävar cirka 6 timmar senare. Klockan var rätt mycket så vi pratade lite, skrattade lite och sen somnade vi. Jag sov himla bra i en varm och mysig säng, är ju ett tag kvar tills nästa gång tyvärr :(

I lördags klev vi upp tidigt, gjorde oss klara lite snabbt och åkte in till stan för Jens skulle köpa en present och för att jag skulle köpa en glitter eyeliner från Make up store till kvällens roligheter. Jens böjd på kebab tallrik till middag, super mums! påhemvägen köpte vi även med oss lite godis till senare på kvällen. När klockan närmade sig 19.00 stod vi utomhus i ett hemskt snöande, fixade och fina, i en lång kö i väntan på att få komma in på Folkets hus IDUN i Umeå där Takida och Sonic syndicate skulle spela.

Gissa om de var bra! Helt underbart, känna musiken i varje vrå av kroppen, helt total nice! Förutom några få undantag som... idioter som tränger sig, att jag var så kort?! (jag är ändå nästan 174 cm lång) så att jag inte kunde ta en enda bild för jag såg inte ens mer än några skallar och en gitarr och bas här och där! Till en början såg jag mycket men jag orkade inte ta några bilder då utan tänkte "jag hinner, det har ju just börjat" dum tanke Frida, dum tanke! För efter dom tre första låtarna som takida spelade så såg jag inte mer än några skallar.. tråkigt. Tur jag har öron och en underbar pojkvän som stod och höll om mig och gungade våra kroppar i takt med musiken :] och nu till en fet höjdpunkt med konserten, jag fick med mig plektrum, Takidas plektrum som dom kastade ut!!! helt underbart. Köpte även med mig en tshirt som jag kan visa upp senare. Kvällen avslutades med en varsin vanilla coke och tv tittande. För att samanfatta allting kort och gott, LÖRDAGEN VAR UNDERBAR, helt AWSOME!

Söndag var som vanligt en "åka hem dag".. något som är mindre roligt. Men blev en lång mysmorgon och maraboutårta hemma hos jens och sen maxmat till middag. Mycket gott och flott denna helg, men så får de vara ibland. De som jag fick mest av och som var nyttigast av allt var alla mysiga och goa pussar :]

Bjuder på oredigerade bilder från sommaren 08 då jag och älskling såg Takida på PDOL:




Snart helg

Nu är klockan strax efter tio, det är en timme kvar till lunch och 5 timmar kvar till jag slutar skolan. Sen är de raka vägen hem för att äta en snabb middag och packa ner det sista för att sen ta 17.05 bussen mot Umeå. För att sen bli upp hämtad i sävar och sen bara få mysa mig ner i en varm och öppen famn ;* Jag längtar. Den här helgen kommer bli toppen, imorgon kväll är det takida och sonic syndicate som ska fylla mina öron med live musik, underbaaaart! 
Toppen helg here i come! 

Trött tröttare tröttast

Jag är så sjukt trött och frusen helatiden.. fan om jag blir sjuk! Jag tänker inte bli sjuk nu. Det är ju takida på lördag!
Nåja. Anledningen till att det är hemskt dålig uppdatering här i bloggen beror på att igår när jag kom hem från skolan somnade jag direkt och vaknade några timmar senare, tog en promenad med Natalie för att sen gå hem och duscha och sen somna åter igen :( Idag har jag bara sovit och kollad på tv och vaknat när någon ringt och när jag fått sms men annars har jag sovit konstat sen fyra i eftermiddags.

Imorgon ska jag dock inte sova utan packa väskan, gå en sväng till stan och göra några ärenden, redigera lite bilder, ladda kamera batteriet och massa annat fix inför helgen.

Nu är jag ny duschad och ska nu gå till soffan och kolla oth.. lär ändå ska somna igen inom en halvtimme :(

Tjöttis får man vara ibland

Att kliva upp i morse var ett rent helvette. Jag hade sånna problem med att somna igår.. ena sekunden svettades jag, andra frös jag som fan och så fort jag började blunda blev jag helt illamående. Usch usch usch.

Fick tillbaka massa uppgifter och prov som vi gjort innan höstlovet och jag måste säga att jag förvånade mig själv riktigt ordentligt. Vi gjorde en hemtenta dagen innan stockholmsresan och jag lyckades riktigt bra, ett MVG blev det! Gissa om jag blev glad! Sen låg resten av alla uppgifter på en VG/MVG nivå. Känns super!

När jag kom hem från skolan såg jag på gossip girl och oth på 5:an men somnade efter några minuters oth kollande.. sov sen ända fram tills halv sex då jag vaknade av mobilen som plingade för sms. Klev upp ur soffan, gick ut och postade ett brev (gick som en zombi, så jävla trött), gick in, gjorde en kopp te och fixade lite till på hälsauppgiften som ska lämnas in i morgon, tog en lång dusch samt rakade mina ben och fixade och trixade med annant. Nu är jag som en helt ny människa och ska snart sova.. jag är fortfarande trött :(

På fredag efter skolan åker jag till Jens och på lördag blir det Takida!

Eyes are for watching


Mys på hög nivå ;*

Det var så himla mysigt att möta upp Jens på busstationen i fredags, bli omhållen och få pussas lite igen. Tre långa veckor sen sist vi sågs, var helt underbart att få ses igen. Helgen blev till ett stort och mycket uppskattat pusskalas :] Jag har en himla söt och mysig pojkvän. Inget speicellt behöver hända men han kan göra allting himla speciellt genom att bara vara närvarande.

Lite om helgen då.. på fredag kväll kollade vi på tv, åt popcorn, glass, choklad och bara myste. På lördagen fyllde min älskade mamma hela 36 år, grattis mamma! <3 och då blev det att fylla magarna med tårta och go fika. På kvällen hyrde vi en Wallander film, prästen för att vara mer exakt. Kollade även på AFHV (America's funniest home videos), ett av mina  favorit program för att sedan avsluta kvällen med att kolla på en lång film på 3:an.

Idag är det helgens sista dag och även farsdag. Jag har inte någon riktitg pappa att fira men som tur är har jag en liten "låne pappa" och tårta över sen igår då det var kalas så snart är det middag och tårta till efterrätt som gäller, mums! Men den här söndagen är inte heller bara en "pappa dag" utan är även en "jens åker hem dag".. himla mycket mindre kul. Men som tur är så åker jag till han redan på fredag.. fredag den 13:e (buuuuuuuuuuuh! :D) för att sen lördag den 14:e se Takida!! Woooho!

Efter att jag idag lämnat av jens på busstationen och sett hans buss börja rulla hemåt så har jag bara haft en små mysig söndag med lite små tråkiga läxor. Men sånt är livet. Känner mig iaf nöjd nu för jag har gjort himla mycket läxor så nu har jag lite mindre att tänka på till kommande vecka! Och den mysiga känslan av kärlek kan fortsätta ligga och pirra i min mage och värma mig från topp till tå för resten av livet om den så vill! Jag tycker om att vara såhär jätte kär!



Snart!

Idag har jag varit på en mysig och trevlig lunch med Frida (ja, Frida umgås med Frida ;D). Det blev kina mat, friterad kyckling med ris och sötsursås, mums! Blev även massa girl talk och därefter lite mini shopping, blev bara lite nagel pyssel för min del.

Just nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 17.00 så att jag får börja promenera mot busstationen och möta upp Jens som just nu sitter på den jobbiga bussen. Jag längtar :] hihihi <3

en ny månad, en ny start

Här långt uppe i sverige händer de absolut ingenting. Första dagen i skolan efter lovet och de gick seeegt. Men jag har bestämt mig för att inte klaga, just nu så ser min framtid väldigt ljus ut och november verkar bli en riktigt bra månad av många anledningar..

Några anledningar till en riktigt lyckad månad:

* På fredag kommer Jens
* På fredag ska jag på bio och middag tillsammans men en vän
* 14:e är det Takida (tillsammans med jens)
* 20:e new moon har premiär
* Man får börja handla julklappar
* Jag har funnit mig en ny hobby (rullbandet på gymet i ett högt tempo, det ska riktigt bränna i benen när man väljer att gå av bandet)
* Inga historia lektioner på tisdagar (slutar tidigare varje tisdag)
* Sovmorgon varje tisdag och torsdag (ingen psykologi förrens efter jullovet)

Finns det någonting som tyder på att denna månad inte kan bli hur bra som helst? N E J !

Halloween 09

Lite små aktiv har jag iaf varit idag. Började dagen med att hjälpa till att handla och bestämma dagens mat. Gjorde en ljuslykta? av en pumpa som blev rätt så nice (jag vet, jag börjar bli lite förstor för sånt men de är ju roligt, och hallå, det är faktiskt halloween!) Har ni gjort några ljuslyktor av pumpor idag?

Middagen bestod av kyckling gryta med mini majs, vattenkastanjer och curry of course! Till grytan blev det ris och sallad, mums mums. När magen var mätt och belåten blev det att promenera iväg till kyrkogården i den bitande kylan (aldrig mer ska jag gå ut i tunna strumpbyxor den här årstiden!). Tände ett ljus i minneslunden för pappa, kollade in hur fint de var.. så mycket brinnande ljus överallt..! It took my breath away.

Resten av kvällen har gått åt till att ligga under filten samt duntäcket och kolla på hyrfilm och satc. Slumdog millionarie fick bli kvällens hyrfilm. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om filmen. Kan inte säga att den var dålig för på många sätt berörde den mig på något vänster. Jag vet inte riktigt. Svårt att förklara liksom.

Har 3st avsnitt kvar på den 5:e säsongen av satc som jag hade tänkt att ta mig igenom innan jag går och lägger mig.. men först ska jag bjuda på två bilder på min fina pumpa :)


 

Det är inte samma bild, utan två olika tagna med olika slutartider.


RSS 2.0