Love sucks when you don't know what it's made of. We get naked but I can't undress your heart

Då var projektarbetet för andra terminen färdigt och inskickat. Bara en tenta kvar, nästa fredag, och sen är ett år av min utbildning avklarat. Bara ett år kvar att kämpa igenom för att få mig en examen.

Projekt arbetet har tagit upp all min tid denna vecka så ska bli skönt att kunna ägna sig åt lite tentaplugg imorgon. Trots att jag kämpat in i det sista med arbetet så hann jag med att testa mina talanger i köket med ett nytt, och nyttigt, recept på kycklingsoppa. Mer än lyckad måste jag få tillägga. Inga kolhydrater, endast färska grönsaker (inget halvfabrikat med andra ord), cocos mjölk, krossade tomater, lite kryddor och serveras med turk yoghurt, super smarrigt!

Nu ska jag bara njuta av en ledig kväll.


'Cause trying not to love you Only makes me love you more

You call to me, and I fall at your feet
How could anyone ask for more?
And our time apart, like knives in my heart
How could anyone ask for more?

But if there's a pill to help me forget,
God knows I haven't found it yet
But I'm dying to, God I'm trying to

'Cause trying not to love you, only goes so far
Trying not to need you, is tearing me apart
Can't see the silver lining, from down here on the floor
And I just keep on trying, but I don't know what for
'Cause trying not to love you
Only makes me love you more


Sometimes it's easier to say that you don't care, than to explain all the reasons why you do

 


Everything reminds me of you

Död åt all pollen. Fy tusan vad sjuk jag blir av den skiten. Har känt mig mer eller mindre deprimerad hela veckan när jag måstat ligga på soffan eller sängen med snuva, hosta, rinnande och kliande ögon samt feber. Solen har gassat utanför fönstret och jag har vägrat kolla alla uppdateringar om bikinisar, solning, brunbrända ben osv på facebook, vill inte veta allt jag missar av att ligga inne i sängen med feberfrossa.

Men idag bestämde jag mig för att trotsa pollen, tog en tre dubbel dos av mina allergipiller, fyllde ögonen med droppar som tydligen ska vara bra mot pollen och tog på mig den där bikinin och tog logistikboken under armen och gick ut och la mig på altan. Gu så skönt! Låg där och pressade i tre timmar trots klia i ögonen och en uppsvälld hals. Imorgon kör jag solning hela dagen om det är möjligt, vill bli brun! Vill man vara fin får man lida pin. Sådeså. Pucko pollen.


?

 

 


Tjöööttis

Åkte Kalix-Skellefteå i morse för att inte behöva missa enda skoldagen på hela veckan.. Men just nu undrar jag varför jag gjorde det egentligen? Är så trött så orkar inte alls lyssna.. Allt jag kan tänka på är min säng och mina nya tv-serie boxar som jag köpte i helgen, vill ju hem och mysa ner under täcket som jag planerar att krypa under direkt jag kommer hem och får sparkat av mig skorna.


Pendla är inte min grej..

Sitter i lastbilen på väg hem till Skellefteå efter en kväll och natt hemma i Kalix.

Igår kväll när jag somnade så var de två dygn sen sist jag sov så när klockan väl ringde runt 05.00 imorse kände jag mig så jävla bakfull, av ren trötthet. Hade nog behövat få mig några fler timmar sömn men bara för att saker åting går åt helvette behöver inte allt annat också göra det. Bara bita ihop, lära sig att sova ensam, gå till skolan och försöka finna koncentration under dem sista skolveckorna. Nu kör vi! ;)


.


Finner inga ord


True that


Skål!

Ikväll kör vi i Skellefteå och imorgon kör vi Piteå!


.


Av hela mitt hjärtaVärldens, sötaste, finaste, bästaste, goaste pojke! ♥
Tungt att bo så långt ifrån dem allra bästa.

120510

Jag och min kamrat Sandra tog oss 1 och 1/2 tur runt broarna ikväll. Med hjälp av ett riktigt härligt väder, därav ett extra halv varv, skitsnack och motivationen på topp travade vi runt älven i 2h 20min, inte illa!

Tror att jag kommer sova riktigt skönt i natt.


120506Fick lite kritik idag om att jag lägger upp för lite bilder på mig själv här på bloggen. Jag försökte såklart förklara bort det genom att svara att jag inte riktigt har tid för att ta bilder på mig själv och sedan blogga om det. Jag har ju knappt tid eller ork att forma ett inlägg med lite ord men då fick jag minsann höra att det tar bara 2-3 minuter att ta en bild och sen fem minuter att snöra ihop ett snabbt litet inlägg.

Riktigt så fort går det inte men jag kände lite press att prestera så vad tusan. Här har ni en bild på en Frida som lördagsmyser med varma mackor, alla vi barn i bullerbyn och lotta på bråkmakargatan i sällskap av lilla syster. Då vet ni och här har ni mig! :)

Vadå??

I bilen påväg till Coop

Frida (jag) säger: jag vet inte vad det är med mig idag. Känner mig tom. Känns som att jag borde ta en revolver och skjuta mig!
Julia (syster): vadå, skjuta dig med en roll-on?

Hahaha!


120502

Räknat och tragglat kalkyler och budgetering hela kvällen så nu är jag helt tom i bollen (huvudet). Känns som att jag börjar förstå vad det är jag sysslar med och även som att alla modeller och formler har fastnat i huvudet nu. Håller tummarna för att det jag hittils lärt mig finns kvar i huvudet imorgon när jag vaknar så att jag kan ta mig ett sista ryck med inmatning och hantering av information inför fredagens tenta.

Förutom ett besök i skolan och några timmars pluggande här hemma så har jag hunnit med en lång prommis i sällskap av Sandra. Vi gick samma 1h och 30minuters runda som vi gick igår. Imorgon tar vi oss en sväng om på friskvårdskompaniet. Vi är så duktiga!

Förresten så fick jag super besked idag, fina systeryster kommer och bor hos oss över helgen ♥

RSS 2.0