Enjoy the little things

 
I Skellefteå finns inte bara kärleken utan även den omtalade Yolliboxen. Jag och syster köpte oss en varsin box att snaska på till lördagsmyset och delade systerligt med oss till varandra så vi fick smaka från båda smakerna. Jordgubben föll mig mer i smaken än citronen men båda var goda och tillsammans var dem en super kombo av sött och syrligt.
 
Efter jobbet i fredags packade jag ihop en väska med lite nödvändigheter, åt middag med familjen hemma i Kalix och sen packade jag och syster ihop oss i bilen och styrde lite spontant mot Skellefteå för att överraska Anton med sällskap över helgen. Gissa om han blev förvånad när jag helt oväntat klev in genom dörren hemma i Skellefteå? Bästa beslutet på länge. Synd att helgen är så kort och att tiden går så fort när man har det bra och mår. Saknar redan min karl och vårat hem.

Rihanna - Diamonds world tour

 
 
 
 
 
 
Kan inte sluta beundra hennes talang och sen att hon är så förbannat jävla snygg gör ju det inte mer rättvist.
 
Rihanna var hur grym som helst när hon erövrade Globen. Minst lika bra som sist då jag var på hennes koncert i Helsingfors 2011 och då kan jag lova att hon bjöd på en show att aldrig glömma. Hade dock oturen att tvingas lämna ifrån mig min systemkamera med tillhörande utrustning vid entren till koncerten i Helsingfors då jag helt och hållet missat att sådan utrustning inte fick medtas. För att strö ännu lite mer salt i såren så hade min iPhone inte tillräckligt med batteri för att kunna ta en enda bild. Med lärdom från förra koncerten så lämnade jag systemkameran hemma eftersom att jag  denna gång uppmärksammat att det klart och tydligt stod på biljetten att inga kameror som kan klassas som "bra kamerautrustning" får medtagas. Min lilla kompaktkamera fick iaf följa med mig in till Globen så lyckades klicka av några halvkassa bilder, men bättre det än inga bilder alls.

RSS 2.0