I’ve seen pretty people disapper like smokeHallå alla nattugglor! Har spenderat påtok för mycket tid framför photoshop idag. Men skulle nog nästan säga att det var välbehövligt, nu har jag massor av bilder att visa. Sitter just nu och väntar på att sista tvättmaskinen ska snurra klart så att jag får lägga mig i sängen och sussa. Passar på att kasta upp ett inlägg med lite fler bilder på fina Sandra som så vänligt modellade åt mig för några veckor sedan. Enjoy!

Every move is magic

Börjar bli dags att avrunda skoldagen och börja tralla hemåt för lite städning och lite sent morgon kaffe. Här ovan ser ni dagens projekt och jag känner mig faktiskt ganska nöjd, trots att jag inte gillar att sitta och arbeta i photoshop i skolan. Känner mig så begränsad då jag inte har alla roliga extra finesser till programmet som jag har hemma i det egna photoshop.

I can’t fake a thing and lying is not my style

Lunchat med farmor idag och visat henne min super fina balklänning! Känner mig så nöjd. Just nu sitter jag och kollar på lite smink sidor och bloggar och blir super inspirerad. Så fort min ögonbrynsfärg har torkat och gjort mina ögonbryn aningen mörkare så ska jag ta mig en dusch och sen börja kladda med lite ögonskuggor och testa mina nya sminkpenslar från Make up store som jag införskaffat i helgen.


Prinsessa för en kväll

Ett litet lyckorus for just igenom hela kroppen!

Ringde just till butiken där jag beställde min balklänning (ca 4 veckor sedan) och frågade om den hade kommit. Dem sa att det skulle ta 3 veckor så började bli lite smått orolig. Till en början så fick jag som svar att den inte hade kommit, att dem inte hade beställt någon och att den inte var betalad (jag har betalat den!!). Jag fick världens klump i magen och började nästan må lite illa.. baldagen närmar ju sig med stormsteg och jag kan ju inte gå utan klänning. Men så efter en lång tystnad så utbrast personen på andra sidan luren "häääär!! här är ju klänningen! Jag hade bara hängt den lite fel. Du är välkommen att hämta den när du har tid". Världens lättnad sköljde över mig och att dem hade öppet på lördag trots påskafton hade ju inte kunnat passa mig bättre. Så på lördag får jag min klänning!


Milano del 2

Maten, glassen och latten var riktigt undebar i Italien! Min favoritsmak blev helt klart "yoghurt" (den vit/krämiga smaken på bilden nedan).
L Ö R D A G

Har jobbat från 08.45-16.45 och sen har jag hämtat ut paket på Ica eftersom att det inte blev av igår. Resten av kvällen har spenderats hemma hos mamma med en kopp kaffe och körslaget. Nu sitter jag bänkad i soffan framför kanal 4 och filmen 27 dresses.. ikväll får Anton stå ut med mina mysfilmer. Det är så fruktansvärt skönt att inte behöva stressa över vad man ska ha på sig för kläder eller behöva tänka på hur sminket ska se ut.. bara kunna ligga i soffan med mjukiskläder och mysa med mannen, b ä s t a känslan! :}


Sista påsklovet någonsin?

Nu är mitt sista påsklov här.. iaf för min gymnasietid som nu börjar närma sig sitt slut.

Inviger påsklovet med 4 timmar jobb (ca 50 minuter kvar innan hemgång) och sen påvägen hem ska jag göra ett litet stopp på Ica i stan och hämta 3 efterlängtade paket. Ett från kicks.se, hm.se och ett från ginatricot.se. Resten av kvällen ska bestå av filmmys, hemma gjord kebab (snabbt och enkelt när man jobbar sent) och någon bra rulle.

Hur resten av lovet blir är inte spikat men jag har ganska mycket jobb och en heldel pluggande som jag måste pricka av innan jag får tänka på andra roligheter. Måste plugga bort lite restuppgifter och även avsluta några kurser så att det inte blir så stressigt när studenten närmar sig. Måste också köra mycket bil och plugga teori som en galning så att jag klarar uppkörningen och teoriprovet här om någon vecka, säger inte riktigt när det är dags för att pröva mina kunskaper som bilist ;) Det är något jag tänker hålla för mig själv.. inte ens Anton eller mamma får veta! hihih.


Milano del 1

Ciao!

Jag vet, jag är världens sämsta bloggare. Jag tänker alltid att jag ska ta tag i det och börja blogga ordentligt igen men det blir liksom aldrig av. Det senaste halvåret har varit så stressigt med allt jobbande, med skolan, med allt fix inför studenten och all stress med körkortet. Men nu tänkte jag börja lite smått med ett inlägg med bilder från Milano och sen får vi se hur flitig jag orkar och känner att jag har tid att vara här på bloggen.

Som jag kanske nämnt tidigare? eller som jag kanske helt och hållet glömt att berätta? Hur som helst, så har jag spenderat en vecka i Milano nu i början av april. Kan väl börja med att säga att Milano var inte precis som jag hade föreställt mig och tiden var precis som den alltid är, för kort, för att jag skulle hinna med att utforska stadens alla hörn. Veckan i Milano var en vecka full av intressanta studiebesök, goda måltider, älskvärd glass, trevliga Italienare och värme! Vi hade 25-35 grader varmt varje dag. Dock så hade vi runt 20-27 grader på kvällarna. Var riktigt härligt att få njuta av försommaren om det så bara var för en vecka!

Tänker inte tjöta på så mycket mer om Milano utan låta bilderna nedan tala för sig själva. Kommer mer bilder under helgen för er som vill se mer! :)
GRATTIS TILL MIG!

Bara sådär så blev man 19år gammal. Farmor har varit hit och fikat tidigare idag och nu är det snart dags för att fara hem till min kära mor och bli firad och ompysslad! Inte alls illa skulle jag vilja påstå.

Hoppas att alla ni får en minst lika bra lördag! (även om ni inte fyller år;))

Alla har vi varit små ;)

RSS 2.0