Bättre sent än aldrig

God Jul kära läsare, lite såhär i efterhand!

Anledningen till denna sena julhälsning beror endast på att jag har haft så mycket bättre för mig än att sitta framför en dator. Jag är äntligen hemma. Hemma hos min underbara familj och pojkvän. Vi har firat en underbar och mysig jul tillsammans. Super god mat och fin fina julklappar har jag fått. Jag och Anton firade jul ihop för första gången och det var verkligen mysigt.

Idag har vi varit på kalas för att fira Antons bror och lekt med mysiga bebisar. Känns som att var och varannan skaffar barn nu, eller så börjar jag bli gammal? Hahaha, nä det får vi hoppas på att jag inte räknas som ännu, trots att jag valde att stanna hemma med Anton och testa första receptet från våran matkasse som vi fick i julklapp istället för att gå ut på krogen och slå klackarna i taket ikväll. Vi sparar på festandet till nyår tänkte vi!

Förresten, sitter och funderar på om jag skulle ta och beställa mig en One piece. Det var det enda som tomten inte levererade av det jag önskat mig. Men vilken färg ska man beställa? Ska jag vara tråkig och beställa en svart bara för att svart är färgen som dominerar i min garderob eller ska jag tänka i nya färgglada banor och köpa mig en i någon rolig färg såsom grön, rosa, lila, blå? Vad tycker ni?


En dålig iPhone bild på våran fina julgran.

Two nights left

Nu är det banne mig knappt 2 dagar kvar innan jag åker hem. På onsdag kväll styr bussen hem mot Kalix och jag längtar så att jag blir galen!

Nu snurrar tvättmaskinen för fullt, dem två sista julklapparna är strax klara (var nyss och köpte ramar så ska bara montera dem och slå in dem), dem övriga julklapparna skickades hem med lastbil igår (vill helst slippa dra med alla klappar på bussen, nog mkt pakning iaf), rummet är snart städat och disken är bort gjord.

Nu återstår packningen och lite små fix samt två skoldagar innan jag är redo att åka hem. När jag väl kommer hem så har jag planerat in två dagar med julbak, en hemvändarfest, en mysig jul med familj och släkt, ett underbart nyår med mitt fina hjärta och massa andra mysigheter.

Leilas söta jul ikväll kl.21.00

Ni missar väl inte Leilas söta jul ikväll på kanal sju? Vet inte ens hur jag har kunnat snöa in mig på detta program, jag gillar inte ens att se på tv, men det här programmet är verkligen mysigt att titta på! Julkänslorna kryper verkligen fram och man blir så fruktansvärt inspirerad till att pröva på massa nytt i köket.

 

 

 


9 days left

Idag är det bara 9 dagar kvar tills att jag får åka hem till Kalix för lite ledighet över julen. Dock har vi en heldel hemstudier att ta itu med under ledigheten men att slippa alla föreläsningar och bara kunna vara hemma i Kalix och mysa med familjen om kvällarna känns underbart!

Idag sitter jag på campus i biblioteket hela dagen för att förbereda mig inför tentan på onsdag. Tänkte sitta här tills alla anteckningar är klara och sen tänkte jag bege mig in till stan för att sola. Måste försöka orka hålla i den här solningen, så att jag blir lite brun fräsch iaf. Oftast så tänker jag att nu tusan ska jag bli brun och solar en eller två gånger men lessnar sen, det är ju så fruktansvärt långtråkigt att ligga där inne och bara vänta ut tiden. Dock så är det alltid värt det!

Nu ska jag återgå till mina studier!

Ps. Det är alltid lika kul och skrattretande att få anonyma kommentarer. Jag förstår inte att man fortfarande inte växt upp och slutat mobba andra för att dem törs vara sig själva. Det känns väldigt mycket lågstadie över det hela måste jag bara påpeka. Fortsätt ni kommentera, det visar ju bara vem som fortfarande är kvar på lågstadiet och vem som har gått vidare. På återseende! ;) Ds.

Move your ass and your mind will follow

Fredag idag. Men det känns som vilken dag som helst. Jag har suttit i skolans bibliotek hela dagen och pluggat till nästa veckas tenta. Efter några timmars studier begav jag mig till friskvårdskompaniet för 45 minuter spinning, lagom såhär en fredag.

Citatet som ni kan se här ovan i rubriken är ett citat från en tavla som finns inne på en av friskvårdskompaniets toaletter och jag tycker att det är ett strålande citat. För visst är det väl så det är? Tvinga lat arslet att ta sig hela vägen till gymmet, trots att det känns tungt på vägen dit. Men när du väl är där så springer tiden iväg och det är hur roligt som helst. Finns ingen bättre känsla än den som man har efter ett riktigt jobbigt och svettigt träningspass. Nöjd över sina prestationer.

Har pluggat lite nu på kvällskvisten också men nu får det allt vara nog. Handelsbolag, kommanditbolag och aktiebolag hit och dit. Nu är det fredag och lite fredagsmys hade jag allt tänkt mig att få här i min ensamhet i form av en stor kopp te och något avsnitt satc.

Ha en underbar fredagskväll alla där ute!

 


Det juridiska ramverket

Igår var det allt bra fart på mig. Klev upp 05.45 för att sedan befinna mig på friskvårdskompaniet 06.30. Tränade  till ca 08.00 och drog sedan hem för att duscha och fixa mig för en 3h lång föreläsning om konkurs och likvidation på skolan. Slutade klockan 13.00 och drog då hem för att ta en PN men så blev inte fallet, hade för mycket energi för att kunna somna en stund. Kände mig även påtok för osugen på att plugga och det stora överskottet med energi fanns kvar så drog till gymmet för andra passet för dagen. Resten av kvällen tillbringade jag med att läsa helt fel kapitel i böckerna.

Eftersom att jag tillbringade någon timme med läsande av fel kapitel igår fick jag sätta mig ner och läsa rätt kapitel i morse. Nu har jag pluggat några timmar och beställt lite fler julklappar över nätet så nu börjar det vara dags att ta en rejäl paus. Jag vet att jag måste fortsätta mina studier ikväll (har sista tentan före jullovet i mitten på nästa vecka) så därför är det bäst att få mig en liten paus redan nu och göra bort några måsten och andra nödvändigheter.

Nu tänkte jag packa väskan och dra till gymmet för att springa av mig. Men påväg dit tänkte jag ta mig en sväng förbi några butiker och se om jag kan hitta mig några fina rullar julklappspapper.


Såhär ser det ut hos mig just nu. Pluggar juridik inom företagande och pimplar kaffe. Ska slurpa i mig fjärde koppen för idag nu innan jag drar iväg ;)

Vi tar en paus och lämnar rummet, nu släpper du min hand. På varsin sida av vägen som en främling för varann



Igår var mamma och Kenneth och hälsade på mig nere i Skellefteå. Första besöket av någon annan än min älskling sen jag flyttade ner. Behöver nog inte ens säga hur underbart det var! Vi började dagen med en shopping runda på stan för att köpa lite julklappar och äta lunch på waynes coffe. När de flesta julklappar var klara åkte vi ut till solbacken och handlade mat, shampoo och balsam i mängder och annat billigt skit. Kvällen avslutades med en tre rätters på kinarestaurangen Tatung, väldigt gott kan jag lova och mätt blev jag. Sen var det dags för familjen att åka hem och jag kunde inte riktigt säga hejdå, så jag packade ihop en väska på 10röda och hoppade in i bilen och följde med hem till Kalix för att överraska Anton.

Kvällen blev dock inte alls som jag hade tänkt mig men det känns bättre nu efter en rejäl sovmorgon. Nu ska jag ta och fortsätta söndagsmysa här hemma i Kalix i väntan på att Anton ska sluta jobbet. Nu blir det att värma en matlåda chili con carne och se några avsnitt Hart of dixie.

Rapport skrivning

Dagen bestod av ett långt seminarium och eftermiddagen och kvällen ända fram tills för ca 20 minuter sen har bestått av rapport skrivning. Men nu äntligen är den där rapporten i juridik avklarad. Nä där ljög jag men jag önskar att den vore de. Ska ta och kontroll läsa den imorgonbitti, den ska vara mailad senast kl.12.00 så jag ska nog hinna gå igenom det sista som jag skrev i nattmössan före den ska lämnas in. Sen ska den nedrans rapporten även redovisas och analyseras på tisdagens seminarium ... Men sen är det äntligen slut mellan mig och rapporten.

Nu ska jag på dejt med John blund.. Det ryktas om att eftersom att jag varit så duktigt det senaste dygnet så belönas jag med en runda på stan för att slösa lite pengar på julklappar :} godnatt!


RSS 2.0