Godmorgon!

Jag har varit vaken ett bra tag nu eftersom att klatjag vaknade 03.37 men mina ögon såg att klockan var 09.37 så jag rusade upp för jag trodde att jag försovit mig. Gick ner i köket och började grejsa med frukost när jag såg att klockan var några minuter i fyra. Jag vände om och gick upp och la mig igen, somnade om men vaknade av mig själv cirka en timme efteråt. Så jag har varit vaken sen 05.00 i morse, ätit frukost i sängen medans jag kollat endel av en film. Skön morgon faktiskt även om jag stressade upp mig helt i onödan. 
Efter skolan tar jag bussen till Torneå/Haparanda för att shoppa lite. En sista shoppingrunda innan jag sätter mitt shopping förbud för några veckor fram. 
Har också lite bilder hemma som jag hoppas att jag har tid att bjuda på ikväll när jag kommer hem :)

Jordgubbar

Jag har haft så himla tråkig och seg dag! Alltså jag har varit så rastlös som man bara kan bli och jag funderar seriöst på att sova klockan 22.00 för jag har inget annat för mig liksom..

Åt middag när jag kom från skolan, såg klart dom sista 20 minuterna som var kvar på Robin Hood (tecknade) filmen som jag började se igår.. och sen ville jag bara dö av tråk. Tog mig en lång promenad och gick sedan till Ica för att hämta ett paket på posten.. gick förbi en hylla med massa färska jordgubbar som ropade att jag skulle köpa dom. Så självklart var jag snäll och gjorde det. Nu ligger dom i min, systers och Kenneths mage :} Goda var dom!


Himmelskt gott!

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt. Men imorgon efter skolan så ska jag.. helt själv olyckligvis.. ta en buss till happis så jag får köpa en efterlängtad klänning/tunkia och lite annat nödvändigt.

Froot guard

Är ni också sånna som alltid bär runt på frukt i väskan? Vad kan vara bättre än en söt froot guard att förvara frukten i? Minskar risken för dålig frukt och kladd i väskan. Jag har mosat frukt i min väska oräknerligt många gånger.. måste införskaffa en froot guard. Om inte annat så är dom väldigt söta! :}



Finns att köpa här

Mysigaste helgen på länge :}

Anlände till Kalix strax efter åtta. Känns inge vidare att vara hemma helt ensam efter en sån super helg som jag har haft.

I fredags, klockan 06.15 för att vara mer exakt, började bussen rulla ner mot Umeå. Sov bort en ganske stor del av bussåkandet och väl framme i Umeå gick jag runt på stan i väntan på att Jens skulle sluta jobba. Jens plockade upp mig efter jobbet och vi åkte till Mediamarkt för Jens skulle köpa sig hörlurar och så blev det. Vi avsulade kvällen med att köpa gotta och kolla på filmen 2012.

Lördagen var en "gå på stan dag" (vilket jag berättat i ett tidigare inlägg). Jag köpte mig smink från make up store och Jens klippte håret och fick en gratis färgning. Han köpte sig även glasögon. På kvällen åkte vi in till stan igen för att se filmen Remember me på bio. Den var hur bra och mysigt som helst! Vi båda fällde en tår på slutet. Påväg hem från bion stannade vi till på Max vid E4:an för att hämta med oss lite mat hem. Vi avslutade kvällen med att se Avatar och käka Maxmat i Jens säng :} Superdupermysigt! Jag blev helt döende mätt, hamnade typ i matkoma och somnade ett tag efter att jag ätit.. charmigt ;]

Idag fick jag vakna upp i Jens armar. Var så himla mys att bara få slå upp ögonen och se mitt lilla charmtroll i ögonen och se han lee samtigit som jag kunde känna hans armar runt om mig :} Myyyyyys!

Köpte mig även en lila iPod på Mediamarkt innan jag åkte hem. Ska snart sätta igång och ladda den.. men kände att jag först var tvungen att få skriva av mig lite. Känner också en liten dålig klump i magen.. jag vill inte sova ensam :( Jag vill mysa ner i älsklings famn ikväll igen och vakna upp där också!



Att köpa eller att inte köpa.. det är frågan

Nyligen hemkommen till Jens efter en låång dag på stan. Jens klippte och färgade håret, han köpte sig glasögon (dyyyyyyyrt, är verkligen tacksam över att mamma betalar mina!) och make up store ruinerade mig. Jag fattar inte att smink ska vara så himla dyrt. Egentligen köpte jag inte speciellt mycket men tre små burkar blev ändå till att kosta närmare 500 kr.

Vågade inte shoppa speciellt mycket mera eftersom att jag sitter i ett kval.. jag vill så gärna köpa mig en iPod och kan inte bestämma mig för om jag ska göra det eller icket :o Jobbigt val. Jag har alltid beslutsångest. Men jag behöver verkligen en iPod, är väldigt många månader sen som min MP4 gick sönder och sen dess har jag inte kunnat bära med mig musiken.. vilket suger. Trist att promenera själv utan musik, trist att åka buss utan musik, trist att vänta utan musik, trist att ta sig fram till skolan utan musik.. Dags att köpa sig en iPod?

Får se hur jag gör..


Godmorgon bloggen!

Godmorgon!

Idag är det en ny härlig dag och solen skiner. Vi har vaknat, haft en mys morgon i sängen, duschat och fixat till oss, vi åt just frukost och nu sitter vi vid varsin dator och ska snart börja åka mot stan :} Blir lite shopping och Jens ska klippa sig. Jens har även bestämt sig (redan igår) för att om det är fint väder idag så ska vi käka glass ute i solen. Så blir väl go'glass senare idag :}

Jag ska även till Make up store och köpa lite nytt smink och lite annat smått och gott från andra butiker. Varför kan inte kalix också ha ett centrum med bra butiker? :(

Ikväll blir det Remeber me på bio! Awsome. Hoppas nu den är så bra som alla säger att den ska vara.

Ha en riktigt bra lördag, sitt inte inne om ni har strålande sol utanför fönstret!

Hos Jens

Sitter just nu i sängen hos Jens nere i Umeå :] Tagit med mig min bärbara och just nu sitter jag och snor lite film från hans dator. Får alla Landet för längesedan filmerna, flera år sen jag såg dom sist! Får även lite oth säsong 7. Tur jag har världens finaste baby :*

Imorgon ska vi på stan och imorgon kväll ska vi på bio :} Myyyyyys!

Inställt

Flyget är inställt och jag har väl inte riktigt hunnit reagera. Jorden har ju inte gått under iaf och det är ju positivt.

Är fortfarande i Rovaniemi och ska snart ut på stan (vill tröst shoppa men tror inte att det hjälper) så farmor bjuder på kinamat och glass till efterrätt :} Bra tröst!

Om inte busstrafiken tänker krångla den också så åker jag till Umeå på fredag, pussar är något som jag verkligen skulle behöva! :}

Sunshine outside my window

Idag är en glad-dag. Även om saker åting ännu är oklart.

Lunchade med mamma på stan tidigare idag, en god liten kyckligbaguette trillade ner i min mage :} Har packat det sista och städat hela övervåningen känns det som. Är fortfarande typ 20 minuter kvar innan farmor hämtar mig för att sedan skjutsa mig till Rovaniemi så jag tänkte passa på att blogga en sista gång innan jag åker. Kanske bloggar jag lite ikväll eller imorgon. Beror på om jag har något att säga och om mina kusiner inte spelar bilspel på internet hela kvällen :]




Idag är jag glad, oavsett hur morgondagen kommer att se ut. Solen skiner och jag kan inte annat än se saker åting positivt. Jajemen, tror detta är första bilderna någonsin som jag publicerar där jag bär mina Dolce brillor ;} i wear them every day!

Faster ringde nyss och berättade att imorgon klockan nio ska flygtrafiken i Rovaniemi igång och våran avgång är inte förrens närmare ett. Än finns de hopp. Om inte annat så får jag åka sen senare i år, blir annars Umeå på fredag också :} Mys med min baby sitter inte heller dåligt :} Nääääästan lika bra som London ;)

Pray for my vacation, please.

Skoldagen segade fram eftersom att det inte fanns mycket jag kunde bidra med till vårat nuvarande projekt. Vi (våran klass, MP2) ska filma en gala som äger rum på Torsdag, men jag har ingen aning om jag kommer kunna delta eller ej.. eftersom att jag inte ännu fått något besked om jag tar mig till London eller inte. Jag vet att man kan tycka att detta med London och flygtrafiken börjar kännas lite uttjatat men det är det enda som surrar runt i min skalle just nu. Jag vill ju så hemskt gärna åka!

Ikväll har jag packat (jag försöker ge mig fan på att vi kommer få åka) och städat så det är fräscht här hemma när jag förhoppningsvis kommer hem på söndag.

Låt oss säga såhär. Imorgon är jag ledig från skolan eftersom att jag inte riktigt vet när jag ska börja åka mot finalnd (flyger därifrån) och jag har endel jag behöver ta itu med innan jag åker. Saker som att se till så att allting är klart för resa, att skoluppgifter lämnas in, ,checka så att alla pengar har gått in på mitt konto osv. Så imorgon ska alltså del ett av min resa börja (förhoppningsvis), delen av resan då jag åker till Rovaniemi för att få det lyckliga beskedet om att på onsdag förmiddag så kommer vi (min underbara faster och jag) sitta på ett av finnairs plan påväg mot London, England. Orden ger mig rysningar. Fyfan så jag hoppas och längtar...

Smakar på orden: London. England. Topshop. Primark. London eye. Fish and chips. Starbucks café. Madame tussauds. Oxfordstreet. Fotografera. Äta gott. Umgås. Lycka. Föreviga minnen. Shopping. Victoria secret.

Hur härliga låter inte dessa ord?! Nej nu är det slut tjatat om denna resa. Vill bara säga en sista sak om den, och det är.... mina ytterst få läsare, håll tummarna för mig så är jag evigt tacksam.

Vi hörs en liten sväng imorgon innan jag ger mig av mot Finland. Skriver jag inte mer sen på hela veckan så är det för att jag har det mer än bra, mer än bäst.. ända borta i underbara London. Skriver jag däremot på onsdag kväll eller torsdag.. då är jag nog mer än olycklig.. hemma i Sverige. Bara så ni vet. Ni ytterst få människor som kanske kommer sakna mina ord här på bloggen, om de ens finns några sånna människor? :o

Nu ska jag checka en film, blir en gammal goding, The holiday.
Passande film, ellerhur?


Ser så långt jag orkar. Måste erkänna att jag är lite trött.
Natti natti :*

Saturday

Jag ligger fortfarande i sängen och har gjort det hela dagen förutom en super kort promenad med Natalie, ett försök som inte gick riktigt som det skulle. Började snöa en masse efter typ 15 minuter så jag var hemma inom 40 minuter.

Förkylningen vill inte släppa och av flera olika orsaker mår jag lite sämre än vanligt just nu. Har iaf just dragit över några avsnitt av Sunes jul till den bärbara från den stationära så nu ska jag ha det lite mysigt för mig själv. Har kvar lite glass från igår också :}

Hörde också på nyheterna att Londons flygplatser eventuellt ska öppna ikväll! Yeeeh. Bara att hoppas att Rovaniemis och Helsinfors flygplatser också gör det så jag tar mig till London! ;>Hoppas hoppas hoppas.


Flygtrafiken är nere

Sitter på skolan. Har ljudlektion och vi håller på att dubba filmen "Hajar som Hajar". Jag har just skrivit klart manuset för hand och ska snart sätta igång och renskriva det men först måste jag få släppa ut detta.
JÄVLA SKIT!

Sen jag var 11-13 år gammal har jag gått och väntat på att jag ska få fylla 18år och få åka  till London med min faster. Bokade biljetterna för några månader sen, kanske ett halvår sen, nu har jag bara väntat och sparat ihop varenda liten krona och laddat upp för kommande onsdag. Dagen då vi skulle eller ska åka till London. Det är mindre än en vecka kvar och vad tror ni händer? Jo en jävla vulkan får ett utbrott och spottar ut aska som svävar/flyger runt uppe i luften och förstör motorer på flygplan.. DET SUGER! GAAAH. 

Jag håller mina tummar så gott det går
och är lycklig över att jag iaf inte hade hunnit åka så att jag nu varit fast i England i evigheter. 

Jag är även sjuk
. Tvingade mig till skolan imorse trots ett väldigt dåligt skick. Min hals är så svullen så jag kan inte ens svälja mitt eget saliv utan att tåras i ögonen och bita ihop. Fruktansvärd smärta! Väntar bara på att febern ska bryta ut. Förhoppningsvis slipper jag den men har jag otur, vilket jag är född med, så ligger jag hemma med feber resten av helgen och början av nästa vecka.

Någon som kan hålla några extra tummar eller tår för att flygtrafiken drar igång innan helgen är över?

Söker sommarjobb

Har sökt sommarjobb som en galning ikväll.. räknade matte tills att jag fastnade på ett tal som sög ut mina sista hjärnceller och gav därmed upp. Resten av kvällen har jag suttit och mejlat iväg olika ansökningar till olika sommarjobb. Alltså jag bryr mig inte alls om vad det blir för jobb, bara jag får ett jobb så jag slipper vara fattig resten av sommaren. Plus att jag inte heller bara vill sega sönder hela lovet, liksom gå hemma och dega medans alla andra jobbar osv.

Så nu är det bara att vänta och hålla tummarna för att jag får mig ett sommarjobb! Annars så har jag hinkat i mig kaffe och försökt skriva lite på sportartikeln men orken och lusten fanns icket så jag tror jag ger det en bättre chans imorgon.

Juste, som jag tidigare nämnde så tog carro massa fula och flummiga bilder på mig idag i ishallen då vi var där på "fotouppdrag", har jag tur så kan hon ge mig några bilder imorgon som jag sen i min tur kan ladda upp här. Jag är ju så snål när det kommer till att bjuda på mig själv.. men imorgon blir det eventuellt andra bullar ;> Hihihih.

Häcken full

Ojojoj så dött det har varit här. Men jag har helt ärligt häcken full! massor att göra och ordna innan jag åker. Yes, lite uttjatat men jag längtar som en tok, om en vecka befinner jag mig i London! :}

Har tränat, städat mitt rumt, lagat mat, tagit långa promenader, pluggat, solat, tagit fram skinnjackan, varit i skolan, sett pearl harbor (favorit filmen) ♥

Det är vad jag har sysslat med dom senaste dagarna. Idag har jag varit i skolan, njutit av den varma och härliga solen, blivit plåtad av carro (hahahahaa), varit en sväng på apoteket och handlat sminkborttagningsmedel, solat solarium, gått en promenad, simmat och nu sitter jag här och äter tonfisksallad och satt nyss på en kopp kaffe.

Dags för att ta fram matte boken och räkna några uppgifter för att sen fortsätta skrivandet på sportartikeln.

Photographs

jag tror ni är less på att läsa om mitt rentutavsagt super ointressanta liv, så idag bjuder jag på lite gammla bilder som jag tror att jag aldrig visat förut :}




Två bilder från första sommaren med min 400D


En bild från första hösten med min 400D




Stockholm sommaren 08, också från första året med 400D


Vet inte varför jag publicerar dessa, dom är inte speciellt bra och dom är cirka 2 år gammla. Men enjoy ;}

KURR!

Min mage gapar och skriker efter mat. Den har inte fått något alls i magen på cirka 6 ½ timme så nu börjar det bli dags att fylla på förrådet. Blir GI soppa (typ tacosoppa) och ostfrallor, doftar super gott här hemma.

Annars så jag jag nu kollat 18 avsnitt oth av säsong 7 på två dagar så jag känner mig lite nördig men det har varit så spännande och beroende framkallande så jag vet inte vad.

Håller även mina tummar för att mamma kommer med mig ut på en lånpromenad efter middagen. Har köpt frukt så blir fruktsallad till mitt fredagsmys ;)

Inte ens två veckor kvar tills att jag åker till London!! Awsome! Min kamera kommer verkligen trivas där, däremot så kommer min plånbok få lida fan. Finns ju ett helt underbart topshop, ett ur nice primark (säger alla som vart där), victoria secrets och massa annat mums som jag bara längtar efter att få lägga mina vantar på! :} Om typ 11 dagar, då är det dags!

Middag! YUMI!

Nattinatti

Godnatt och sovgott alla fiskar :}

nu ska jag sova, även om det är påsklov. Imorgon ska jag påbörja ett nytt projekt. Har börjat med det flera gånger och med andra ord misslyckats flera gånger. Förra vintern klarade jag det riktigt bra och höll i det under en längre period men jag sumpade det med tiden. Nu ska jag ge det ett nytt försök och jag tänker lyckas. Håll tummarna för mig nu den här gången! Jag vill och jag kan, visst?

Helt död i varenda lemm

Här har det varit lika tyst som i graven.. och det har faktiskt sina orsaker. Jag har påsklov och är helt slut i varenda lemm i hela kroppen så jag vilar. B O K S T A V L I G T. Jag sov till halv tolv idag. Åt varmkorv med bröd till frukost, inte nyttigt men väldigt gott. Låg i soffan och kollade OTH säsong 6 som jag fick av min fina pojkvän i födelsedagspresent <3

Jag har gått en låååång promenad, typ 2 timmar, var sånt himla skönt vårväder idag så kunde gå ut i bara vindställ. Har även simmat några längder med farmor och suttit i bubbelpolen i några minuter. En sån pool skulle man behöva ha här hemma i relaxen, då skulle det bli en ännu bättre relax. Har förövrigt på tre kvällar sett hela säsong 6 (OTH) och känner mig nu jävligt rastlös. Har cirka 390 inlägg på blogglovin att läsa men jag har ingen ork.

Ska se om jag hittar säsong 7 av OTH på internet och kolla via webben. Det är så beroendeframkallande!


Filmhelg

Jag har haft en toppen påsk! På långfredagen fyllde jag som sagt 18år och det firades tillsammans med nära och kära. Jag fick en ny dator (laptop), tomas sabo halsband, oth säsong 6, påskägg, pengar, saker till London resan (resesockar, pryl till vägguttagen så att jag ska kunna använda hårtork osv) och presentkort på gina tricot samt en älskling.

Jens kom ju som tidigare nämnt i Torsdags och åkte hem i eftermiddags. Kändes så himla bra att få umgås och mysa lite med min älskling nu igen efter ett 2 månaders uppehåll (inget uppehåll i förhållandet, utan det har helt enkelt inte funnits tid till att ses). Nu känns det självklart piss att han har åkt hem igen men jag ska göra det bästa av tiden som är kvar av lovet.

Jens och jag hyrde massor av filmer och käkade god B&J glass. Vi smakade någon sort som vi inte tidigare smakat, den hamnade inte på topplistan men den var okej. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette och jag är påtok för lat för att orka googla det.

Dessa filmer hyrde vi:


Nu ska jag trycka på play och fortsätta se oth säsong 6. Har inte sett hela säsongen så det är spännande att få se vad som händer :) Har även en hel flaska Loka- krusbär/päron här bredvid så nu ska jag ha en toppen kväll för mig själv. Sånt behöver man också ha även om det hade varit himla mycket mysigare att ha min man här tättintill. Känner mig typ helt nykär, känslorna sprätter i hela kroppen. Saknar min mysprutt redan <3

Nu: 18 år

Som det flesta redan räknat ut fyllde jag 18år i fredags. Det var en toppen dag som firades med nära och kära. Anledningen till att det varit riktigt dåligt med uppdateringen här på bloggen är för att Jens är här. Jag försöker ta vara på tiden tillsammans med honom för han åker hem imorgon.

Just nu sussar han så sött här bredvid mig, yes, jag har datorn med mig i sängen.. fick en bärbar av mamma och låtsaspappa i 18års present. Fick även massa annat fint som jag tänkte att jag skulle visa sen när Jens åkt hem.

Ska ta och läsa lite bloggar medans jag väntar på att älsklingen ska vakna :)


Snaaaaaaaart!

Snaaaaart är jag hela 18 år gammal! Känns helt super samtidigt som jag får ångest. Fyfan vad jag känner mig gammal. Hur många år har jag inte liksom väntat på 18års dagen.. som bara är några timmar ifrån mig just nu.

Nä, nu ska jag fixa det sista och sen ska jag börja gå mot busstationen för att möta upp min älskling som anländer med 00.00 bussen :] <3 Min fina gubbe ;]

RSS 2.0