Flygtrafiken är nere

Sitter på skolan. Har ljudlektion och vi håller på att dubba filmen "Hajar som Hajar". Jag har just skrivit klart manuset för hand och ska snart sätta igång och renskriva det men först måste jag få släppa ut detta.
JÄVLA SKIT!

Sen jag var 11-13 år gammal har jag gått och väntat på att jag ska få fylla 18år och få åka  till London med min faster. Bokade biljetterna för några månader sen, kanske ett halvår sen, nu har jag bara väntat och sparat ihop varenda liten krona och laddat upp för kommande onsdag. Dagen då vi skulle eller ska åka till London. Det är mindre än en vecka kvar och vad tror ni händer? Jo en jävla vulkan får ett utbrott och spottar ut aska som svävar/flyger runt uppe i luften och förstör motorer på flygplan.. DET SUGER! GAAAH. 

Jag håller mina tummar så gott det går
och är lycklig över att jag iaf inte hade hunnit åka så att jag nu varit fast i England i evigheter. 

Jag är även sjuk
. Tvingade mig till skolan imorse trots ett väldigt dåligt skick. Min hals är så svullen så jag kan inte ens svälja mitt eget saliv utan att tåras i ögonen och bita ihop. Fruktansvärd smärta! Väntar bara på att febern ska bryta ut. Förhoppningsvis slipper jag den men har jag otur, vilket jag är född med, så ligger jag hemma med feber resten av helgen och början av nästa vecka.

Någon som kan hålla några extra tummar eller tår för att flygtrafiken drar igång innan helgen är över?

Kommentarer
Postat av: hei-na

fin blogg

2010-04-16 @ 18:46:50
URL: http://mummsbiten.blogg.se/
Postat av: julia

hoppas du kommer iväg och krya :)

2010-04-16 @ 18:48:22
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Jens

Jag håller mina tummar älskling <3

2010-04-16 @ 23:06:32
URL: http://kizzm0.blogspot.com
Postat av: Sara ~ Candis

SV. De ser verkligen tjockt ut i videon, men verkligheten är de lite sämre med =// men de blir nog bra snart :)) hihi tack.



Kramisar

2010-04-17 @ 01:09:06
URL: http://candis.se
Postat av: Sandra

Hoppas verkligen du kommer iväg!

Ja jag tycker det är ascoolt, min mormor och morfar har varit gifta i 50 år och dom har bara haft varandra, min mor däremot letar brister hos folk och har haft tre förhållanden under tiden jag haft mitt nuvarande som fortfarande rullar på hur bra som helst haha! Vilken fin design du har fått nu du ! :)

2010-04-19 @ 21:56:08
URL: http://fakeyoursmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0