Bakdag

Jag måste låsa fast mina shopping fingrar nu fram tills resan, annars blir jag pank. Råkades få med mig en klänning och två nagellack påväg hem från skolan. Köpte även en liten present till mitt hjärta, nu får jag hålla tummarna för att han tycker om det.

Resten av kvällen har jag ägnat till att städa och baka chokladbollar och tigerkaka :] Börjar nog bli ganska klar med baket, ska sätta fyllningen i tårtan imorgon kväll och kanske baka någon mera ruta eller muffins. Men fika finns det iaf till alla gäster som kommer på Fredag. Vet att vi återigen bakat påtok för mycket och kommer ha frysen full i fika i flera veckor efteråt, men det brukar ju vara så när det är kalas ;D

imorgon slutar jag skolan klockan 11.20 och sen får jag ett efterlängtat påsklov. Imorgon natt kommer min Jens hit med bussen och på fredag är det min 18 års dag. Så jag kan inte säga annat än att livet känns rätt toppen. Däremot så känns min kropp väldigt rutten, måste sätta fart med träningen nu annars blir det ingen rolig sommar! :P

Del 2 av shoppingen

Jag skrev om att jag fått ett paket från på torsdagen eller fredagen förra veckan, mitt minne är inte så färskt så jag minns inte till 100% men jag lovade ju då att jag skulle visa vad som fanns i mitt paket och har jag lovat så ska jag hålla mitt löfte också även om det blev lite senare än planerat.

Detta innehöll mitt hm paket:

Lite smått och gott som sagt, ingen större shopping bara lite för att underlätta vardagen ;P

Del 1 av shoppingen

Förra veckan var en liten shopping vecka för mig där jag shoppade lite smått och gott vid tre olika tillfällen och veckan innan var jag på en lite större shopping runda där jag köpte mig en skinnjacka med mera. Tänkte att jag skulle ta och visa i lite olika omgångar nu så inte allting kommer på samma gång. Vi börjar med den senaste shoppingen som var i lördags.



Lite smått och gott bara. Åker ju till London om 3 veckor så egentligen har jag köpstopp vilket inte alls märks. Tycker jag shoppar mer än vanligt. 4 shopping dagar på 2 veckor är inte likt mig som bor ute i skogen. Jag är sällan in till ett centrum med butiker. Men men, så det kan gå ibland ;P Detta var alltså vad jag shoppade i lördags när jag var till Rajala i Torneå.


uppskjutaren nr1

Varför, varför, varför
är det så sjukt svårt att göra det man verkligen måste och ska göra?! Jag har skjutit upp allt för många skoluppgifter så nu har jag häcken full om jag ska hinna göra klart allting i tid. Jag måste göra massor idag, för idag är sista dagen på väldigt många uppgifter. Jag ska läsa ut två böcker, skriva en film rapport på engelska, skriva klart en artikel och plugga till ett matte prov som jag ska göra imorgon. Jag klev upp tidigt för att hinna med allting.. vilket inte hjälpte för jag har fortfarande inte börjat. Varför finner jag ingen ro?! åååååh. Jag har istället städat, fotat, läst bloggar och nu skriver jag i min egen. WHAAAAAAAT. Nejnej, skärpning. Jag MÅSTE plugga NU om jag ska hinna med allting som ska göras i veckan också. Måste baka och städa i mängder i veckan, var en fågel som viskade i mitt öra att en viss Frida fyller 18år på Fredag.. hum. Kan jag få lite mera tid tack?

Nu ska jag skriva film rapporten och jag ska inte röra en fena förrens den är klar (självklart måste jag röra fingrarna men jag ska icket lämna datastolen och jag ska icket surfa runt) sen ska jag ta en liten break för middag och promenad i snöstormen (JAAAA! DET SNÖAR SOM BARA F*N HÄR!) sen är det matten och böckerna att ta itu med.

NU: plugga!

Helg med farmor

Sov över hos farmor från igår tills idag. Vi hann tyvärr inte mycket mer än att kolla på en film eftersom att farmor slutade klockan åtta och hämtade mig därefter. Vi gjorde även ett stopp på coop på vägen hem till henne, ett stopp för att handla frukt och påskmust.

Fick sova i en dubbelsäng i gästrummet, så skönt med en massa utrymme att röra sig på. Något som gjorde saken ännu bättre var att jag fick sova med ett helt nytt täcke! Var super skönt och det prasslade sådär mysigt när jag röde på mig. Jag älskar att höra det mysiga prasslet från mjuka och sköna täcken.

Idag vaknade jag tidigt och gick en långpromenad tillsammans med farmor. Därefter åt vi lunch och fixade oss sen för att åka till Happis igen (vi var ju där i Torsdags). Köpte även lite smått och gott idag. Visar bilder imorgon. Var så himla mörkt när jag kom hem så bilderna hade inte alls blivit bra.

Just nu ligger jag i sängen med systers bärbara eftersom att hon sover, har en halsduk virad runt halsen eftersom att jag fryser, mina rosa skullcandy sitter på mitt huvud och New moon ligger i cdläsaren (säger man så?) så nu ska jag ta och se New moon innan jag somnar.

Imorgon väntar en dag full med pluggande och städande. Har ju även lovat att visa mina nya saker som jag fått nu i veckan :)

Glöm inte att klockan ska ställas om kära läsare!

Natti natti!

Det roliga är över

Nu är projektveckan över och det känns faktiskt väldigt tråkigt.. jag gillade verkligen att jobba med live tv. Okej, mycket beror nog på att vi gjorde en sån rolig talkshow och att allting gick så bra tillslut. Ingeting är lätt när man gör det första gången, så många knappar och allting måste bli rätt i precis rätt sekund eftersom att vi gjorde live tv. Men fyfan vad vi var bra! Nu är tvprogrammet klart och projekt veckan är som sagt över och jag ser inte alls fram emot nästa vecka som kommer bestå av berg med läxor och det "vanliga skollivet" är tillbaka med dom tråkiga och vanliga lektionerna..

Men lärde jag mig mycket den här veckan? Oja! Hade jag roligt? YES! Var det bästa skolveckan på länge? JAJEMEN! Så veckan har varit bra trotts att vi fått gå över, börjat tidigare osv osv. Det har vart toppen!

Paket!

Gick över idag igen. Men imorgon blir nog tvprogramet klart och det kommer självklart att vara helt awsome!

Efter skolan åkte jag med farmor till Happis för att handla lite. Meningen var att jag bara skulle följa med som sällskap eftersom att jag sparar mina pengar till Londonresan. Har bara en sak att köpa innan jag åker och det är en present till Jensmannen. Så idag köptes del ett av hans present, kan inte avslöja mer för jag vet att han kommer att läsa det här innom en snarframtid. Men jag lovar att visa er nästa helg när han själv fått öppna det, jag gillar presenten^^

Jag hade även lite tur. En ny tröja fick följa med hem samt ett par örhängen, ett läppglans och  ett paket nagelvård. Själv betalade jag läppglanset som kostade hela 19,90 på HM. Hahahaa. Bortskämd jag är ibland. Dock var tröjan ett riktigt kap!

Såg även att mamma hämtat ut HM paketet som jag skickade efter förra veckan så fick mig lite nytt när jag kom hem också.


Kika in under helgen så ska jag visa vad som fanns i paketet ;)


Hurtbulle

Vilken dag alltså, trött i hela kroppen! Först har jag varit på folkhögsskolan hela dagen (hela veckan förövrigt, vi lånar deras studio nu under våran projekt vecka. Vi gör tvprogram) och sen har jag varit på en 45 minuters promenad och därefter har jag simmat med farmor. När jag kom hem var jag så himla sugen på att jogga lite så jag drog iväg. 35 minuters jogg/spring innan jag gav upp för idag.

Nu ska jag hämta mig en frukt och dö i sängen tillsammans med den bärbara och en engelska uppgift :)

Som utlovat

Sådär ;> Bilder från min luggtid och lite kortare hår från i somras och en bildsom nu är lite över ett år gammal tror jag. Hårfärgen som jag har på bilden med den rosa/rutiga tröjan har är min neutrala hårfärg på vintern. Har ljusare hår på sommaren eftersom att det bleks. Nu när jag gjort slingor i helgen så är jag lika ljus i håret som på bilderna med lugg ^^, Tjorvigt. Däremot så har jag nog lika långt hår som på den utan luggisen. Komplicerat.

Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen och sen ska jag läsa. Måste läsa ut två böcker innan veckans slut vilket innebär cirka 1000 sidor och ena boken är en klassiker, på engelska. Fyfan. Måste sätta fart! Godnatt :*


Nu ska det bli nyttigt även i matväg här!

Kom just hem från spinningen. fyfan vad jobbigt det var idag! Så nu har jag just tryckt i mig en smoothie gjord av youghurt, hallon och banan :] Super gott.

Igår kväll var västa kvällen på länge på ett både skönt och dålig sätt. Jag hade planerat att jag skulle plugga massor vilket jag inte alls gjorde utan jag och syster tog oss en promenad till stan för att köpa oss en varsin vimto och en varsin godispåse. Sen kom vi hem och såg film resten av kvällen. Hahahaha, onyttigt och dåligt gjort av mig som behövde plugga. Kan trösta mig med att mer än halva godispåsen finns kvar och jag var väldigt sugen när jag vaknade i morse men var stark och gömde undan den i en låda här i rummet i stället och varjegång jag blir godissugen så ska jag låtsas som att lådan inte existerar. Bra va? :D

Idag var även första dagen som jag klarade att inte äta en enda kolhydrat. Hur awsome är inte de då? Jag är en riktigt pasta älskare så att överge min pasta nu ett tag framöver känns inge roligt men jag ska klara detta :D PeppPeppPepp!

Föresten, jag hittade ju som sagt? (tror jag nämnt det för några dagar sen) en massa bilder på mig för ett till två år sen, vissa är bara sen i somras. Men jag har inte tagit några som helst bilder på mig själv på väldigt länge och tänkte att eftersom min blogg inte innehåller mycket till bilder på mig själv så tänkte jag publicera några senare ikväll. Vad sägs om de? ;P Kika in igen om en liten stund.

1 år ♥

" Love is just a word until someone comes along and gives it meaning"


365 dagar.. 12 månader.. 1 år. Det är sjukt hur fort tiden har gått och jag är fortfarande lika kär. Du är det bästa som har hänt mig och jag hoppas vi får många fler underbara och fina dagar, månader och år tillsammans ;*

Jag älskar dig Jens Edström ♥

Helgmys


Vilken helg alltså!

I fredags åkte jag som sagt iväg till mina kusiner som bor i Finland.

Jag var framme runt sjutiden så den kvällen blev det inte allt för mycket gjort. Jag följde med faster och handlade för att sen äta lite kvällsfika och dyka ner i sängen med en bärbar och kolla på filmen Niko, som jag fann i mina kusiners filmhylla.

På lördagen klev jag upp tidigt som tusan (för att vara helg och i finalnd är dom ju en timme före oss i sverige). Jag åkte med till Muurola för att kolla och skriva/fota Jesses volleyboll cup, en skoluppgift. Cupen slutade med att deras lag fick brons i regionsmästerskapen vilket inte alls var fyskam.

Senare på kvällen drog jag i några silingor i hela håret.
Stor eller liten skillnad, är en bra fråga. Själv så tycker jag att det syns och jag trivs bättre med mitt hår såhär. Ska se om jag kan slänga upp någon bild nu i veckan. Gräddade även lite vofflor till allihopa och det var hur gott som helst. Avslutade kvällen med att kolla på New Moon, japps, nu finns den i min filmhylla! Käkade även mitt absoluta favorit godis, lösvikt från Makuuni.

Idag har jag bara svettats i en buss.
Tagit en promenad med mamma har jag också gjort. Även redigerat lite naturfoton som jag klickade igår. Dom ska nämligen lämnas in imorgon och nu är dom klara, bra jobbat! Har även druckigt latte, fyfan så gott de är.

Nu ska jag sluta tjattra och gå och duscha, vill vara fräsch till skolan imorgon.




En månad kvar nu!

Det är mindre än en timme kvar tills att bussen börjar rulla hemåt. Vilket känns himla tråkigt för jag trivs så himla bra här!

Farmor ska möta upp mig på Torneås busstation och sen skjutsa hem mig till Kalix. Har hänt lite nytt och lite annat kul här i helgen men får berätta mer när jag kommer hem. Nu måste jag packa ihop mina saker och göra ett sista toabesök innan hemresan.

Idag är det precis på dagen, en månad kvar tills att jag åker till London! Gissa om jag längtar?! :]




Bye bye Kalix!

Nu sitter jag på skolan, har rörligbild och sen kvar i tre hämtar mamma mig för att sedan skjutsa mig till torneå. Ska ta bussen från torneå till Rovaniemi för att göra endel skolarbeten.
Ha en bra helg! 

En bild tre olika versioner







På fotolektionen i morse hade jag egentligen väldigt lite att göra så jag redigerade bilder på min söta kusin Jimi som jag fotade när han var ute och lekte under sportlovet. Vilken av dessa tre bilder gillar ni bäst?

Onsdag

Spinningen gick jätte bra igår och tidigare idag så bokade jag in mig på ett spinning/bars pass tills på söndag (hoppas bara att jag hinner hem från Rovaniemi). Sen bokade jag även ett spinning pass tills på tisdag nästa vecka, funderar över att barspass nästa måndag också. Jag ska bli riktigt fit for fight nu! Var även och simmade med farmor tidigare idag.

Gjorde mig en fruktsallad för en stund sedan som jag åt medans jag pluggade matte inför provet som skulle ha skrivits i måndags men flyttades till torsdag. Läste även lite på engelska glosorna tills imorgon.

Nu ska jag kolla grays som går på 5:an och dricka upp resten av min tekopp! Men först ska jag snabbt lägga upp några bilder som jag fixade på fotolektionen.. kika in här snart igen för att se bilderna :]

Nytt i garderoben

 

Nu funkar det att lägga upp bilder igen och jag tänkte att jag skulle ta och visa er bilden på mina nya leggins som jag lovade att jag skulle visa igår. Gick runt med mina mystofflor. Anledningen att det är två bilder är för att visa färgerna på legginsen med och utan blixt. Den vänstra är tagen utan blixt och den högra med blixt.

Har tyvärr inte tid att skriva mer nu när jag ska iväg på spinning snart. Nu måste jag sätta fart och byta om!

Ciao ciao!


15:e mars

Hade sovmorgon till 09.40 men klev upp 05.30. Hade lite hemma träning på rumsgolvet, duschade, lockade håret, drack lite morgon kaffe i min söta rosa mugg och invigde mina nya leggins som jag köpt nu under sportlovet. Promenerade till skolan och hem, räknade matte och drog sen till sportcity för att träna. Nu är jag hemma sen nästan tre timmar tillbaka och ska snart sova. Har planerat att jag ska kliva upp 04.30 imorgon och ta mig en lite längre promenad innan skolan börjar, jag börjar klockan åtta imorgon. Dags att ta tag i träningen igen, jag känner mig faktiskt ganska peppad!

Tänkte att jag skulle bjuda på en bild på mina nya leggins och en webbcam bild från morgonkaffet men det går tyvärr inte att ladda upp bilder just nu. Så ni får se mina nya leggings imorgon istället om det går att ladda upp bilder då :)

Jag är med och tävlar om en valfri klocka från WearDesign.se

Linn och två andra tjejer lottar ut en valfri klocka från WearDesign.se

Klockorna är hur snygga som helst, super snygg accessoar. Det finns klockor i alla tänkbara färger och en färgglad klocka skulle passa så bra nu mot våren och sommaren. Piggar upp alla svarta och tråkiga plagg. Var med och tävla ni också :]



Te med smak av vanilj ♥

Tyvärr går det inte alls bra med överföringen av sportlovets alla bilder vilket känns väldigt trist. Funkar med min lilla digitalkamera men funkar inte alls att föra över bilderna från systemkameran. Så jag har kastat in handduken för idag och ligger nu på soffan (gör ett litet undantag just nu för att skriva det här inlägget) under mitt mysiga täcke med en av Jens tshirtar som han så snällt låtit mig överta :] Jag saknar honom så himla mycket och önskar verkligen att han kunde krypa ner under täcket och doppa ballerina kakor med smak av kladdkaka i mitt mjölkglas tillsammans med mig (a) Tyvärr är det bara önsketänkande. Jag har varit utan honom i några veckor nu och tre veckor till ska jag stå ut tills det äntligen är dags för att plocka upp min man på busstationen. Jag saknar honom grymt mycket!

Nu ska jag fortsätta doppa ballerina kakor med smak av kladdkaka i mitt mjölkglas i min ensamhet medans jag avverkar ännu ett till avsnitt av oc. Ska även ta och dricka upp min kopp vaniljte :]





Söndag morgon

Hallå!
Vaknade redan runt åtta tiden idag. Jag har klivit upp runt sju/åtta tiden hela lovet så jag är väl van. Har legat framför tv:n hela dagen och kollat oc, det är så himla bra och det är nog över ½ sen som jag såg något avsnitt från första säsongen. Börjar man se så blir man fast, tyvärr. Men jag har nyss gjort mig en paus för att städa ihop på rummet, föra över bilder till datorn, duscha och blogga. Rummet är redan städat och när det kommer till bilderna så är det något knas igen med minneskortsläsaren så det funkar inte just nu :( Så typiskt! Nu är det bara att duscha kvar sen ska jag återgå till mitt OC tittande och sen plugga lite matte.. prov imorgon, blä.

Just nu är jag super sugen på fruktsallad, speciellt på fruktsalladen som jag och Sofia gjorde förra söndagen, så himla god! Tyvärr har vi inget annat än äpplen hemma just nu så jag ska ta och skära mig några äppelbitar efter duschen.


Vi gjorde en super god fruktsallad av äpplen, bananer, röda vindruvor, blodapelsiner, mango, papaya, kiwi och en annan söt liten frukt som jag inte minns namnet på.. men den hade söta svarta/lila ränder på sig (A)


Vi åt fruktsalladen med lite vaniljglass! Yummi.

Den söta lilla frukten som jag inte minns namnet på :]

 




Borta bra men hemma bäst!

Hemma! Jag kom hem från finland tidigare ikväll, eller ja, runt sex tiden typ. Har just packat upp väskan och gjort i ordning två mackor (finskt bröd med ost och gurka, yummi!) och ett glas juice. Tänkte inte rabbla på så länge eftersom att jag är väldigt trött och tänker snart lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt oc och räkna lite matte. Det är förtidigt för att sova redan nu.

Tidigare idag har jag varit på 30års kalas i finland, en stor del av släkten på pappas sida var samlad och det var väldigt trevligt att träffa allt folk som jag inte träffat på väldigt länge, okej, vissa har jag träffat för bara några dagar sen, men långt ifrån alla.

Annars så började min dag på bästa sätt.. klev upp runt sju svensktid, sminkade mig och lockade håret (med locktången som jag köpte mig igår) medan jag drack en kopp kaffe och åt en burk hedelmäpommi ("fruktbombs yoghurt"). Fick sen skjuts in till stan och köpte äntligen skinnjackan som jag suktat efter ett tag nu. Hängde nyss in den i garderoben i väntan på våren (eller så London), men det känns så himla fint att den hänger där inne och väntar.

Har inte mycket mer att berätta just nu, tänkte att jag skulle försöka vara en super bloggare imorgon och uppdatera med lite bilder osv. Men just nu har jag ingen ork eller lust, jag är bara trött.


Du bröt ett löfte


Rovaniemi

Befinner mig fortfarande i Finland och har det faktiskt ganska bra. Igår gjorde jag faktiskt inte annat än att städa där hemma i mitt lilla rum i Sverige och bilade hit till Rovaniemi. Däremot så har det varit mer fart på mig idag. Klev upp runt åtta finsktid = klockan 7 hemma i Sverige. Klädde på mig, åt en underbart god smoothie till frukost, lockade mitt hår (har aldrig blivit så bra resultat av en locktång, lånade fasters.. vill låna med mig den hem!) och fick skjuts till stan.

Jag och lillasyster vandrade runt på stan i flera timmar, prövade kläder i mängder och köpte endel.. men långt ifrån allting som vi prövade. Till "lunch" blev det glass på spice ice tillsammans med faster, himla gott och jag ångrar verkligen att jag inte tog med mig kameran till stan!! Den blev tyvärr hemma hos kusinerna.

Nu på eftermiddagen har inte allt för mycket hänt, varit lite mörkt så inga bilder har blivit av förutom några extremt flummiga på mig och lillasyster. Men imorgon blir det skärpning på den punkten också. Har annars tagit en promenad med faster och diskuterat och planerat lite kring våran Londonresa som närmarsig med storm steg!

Imorgon ska jag upp tidigt för att fotografera lite i dagsljuset och en lång promenad ska gås, en sväng in till stan kanske också blir av. Får allt se vad morgondagen har att erbjuda imorgon. Nu tänker jag avrunda kvällen med lite OC på den bärbara och lite citronvatten.

Ciao ciao!

8:e mars

Min älskade vän Sofia kom hit i lördags och har stannat här tills tidigare idag då hon åkte vidare till en annan vän. Lördagen började med att jag och min söta farmor mötte upp Sofia i Haparanda för att sedan möta upp min faster som kom från Rovaniemi. Vi shoppade på rajala och IKEA för att sedan göra ett mat stopp på kinarestaurangen Lei Lani. Efter maten avrundade vi med matshopping på ica maxi.

Igår (söndag) tog vi oss en sovmorgon. Därefter klev vi upp och åt en dunderfrukost som innehöll lite av varje. Sen återgick vi till sängen och därblev vi kvar fram tills middagen. Efter middagen blev det åter igen sängen för att prata och diskutera lite mera. Tillslut drog vi på oss lite kläder och tog oss en ganska lång promenad. På hem vägen stannade vi till på coop och köpte oss massa frukter och ett paket glass. Väl hemma blev det super god fruktsallad med vanilj glass.

Idag har Sofia åkt vidare till hennes kompis Caroline och jag har planerat att blogga hela dagen men det blev det ena problemet efter det andra.. det började med att datorn inte känner av mitt minneskort så jag kan inte föraöver några bilder från igår. Sen nu på kvällen så har min datamus tjorvat på som bara den. Ena sekunden funkar den inte, andra så rör den sig av sig själv så fort så att jag knappt kan se den.. nu tar det typ en halv minut för muspekaren att ta sig fram över skärmen.. dags för att köpa en ny datamus? Tror så. Fast det är kanske inget att sörja över? Jag har faktiskt super stor lust att köpa en trådlös datamus som lyser i olika färger.

Åker ju hur som helst till finland imorgon och stannar där tills på lördag kväll då jag mest troligt kommer hem. Så det blir nog inte mycket till uppdatering men jag tänker använda kameran flitigt så förhoppningsvis har jag både ett och annat att visa här på bloggen när jag kommer hem :)

Promenixar

Varit på en föreläsning med skolan idag. En föreläsning där en tjej pratade om hennes liv, om hur hon förut levt med ätstörningar och varit självdestruktiv. Det var verkligen en tankeställare.

Hursomhaver, jag promenerade till skolan och hem från skolan idag. Solen har äntligen hittat hit och snöstormen har lagt sig, den har ju pågått i några dagar vilket varit lite trist. Tog sen en timmes promenix med mamma efter skolan för att sen äta middag och åka till sportcity för att simma med farmor.

Nu är jag hemma och ny duschad. Ida lämnade tillbaka en film som hon lånat av mig för hur länge sen som helst så jag är rätt så sugen på att se filmen. GOAL! heter filmen för er som undrar. Blir nog film innan jag ska sova om inte planerna ändras.

Gokväll!

Sådärja! Nu är jag hemma igen efter en 2 timmar och 15 minuters promenad med stavar. Stavarna känns jävligt pinsamma, man känner sig som en mormor typ men vafan.. dom gör hela promenaden nästan dubbelt så effektiv så skitsamma om man ser ut som mormor i någon timme ;P

Kan iaf erkänna att det tog endel i låren och i överarmarna, skönt! Det blåste även jävligt kallt ute och eftersom att det blåser så kraftigt så att all snö yrar omkring i luften blev ansiktet aningen blött och kladdigt så nu funderar jag starkt på att ta en dusch och krypa ner under täcket i soffan och kolla på tv. Var som ett bra tag sen som jag ens tryckte på "on" knappen på fjärrkontrollen.

Nu duschen!

Onsdag morgon

Idag bjöds det på frukost i skolan och efter frukosten såg vi 1:ornas och sen våra filmproduktioner som vi gjort under det här skolåret. Snart har vi naturfoto genomgång och fick just veta att det blir läxor över sportlovet, no good. Jag som trodde att jag snart var kvitt alla läxor men icket :( 

Idag har jag ingen som helst lust att gå till gymet så jag tänker promenera hem, byta musik på mobilen och sen ut på en riktigt lång promenad. Man ska inte tvinga sig iväg till gymet om man verkligen känner att man inte har lust med det. Efter att jag varit på gymet nästan varje dag i över ett år har gjort det lite långtråkigt så ska nog snart göra en paus i mitt gymmande, mitt gymkort går ut den 7:e så har inte många dagar kvar på kortet. Blir bara lång promenader och spinning 1-3 gånger i veckan. Behöver byta träningsmetod nu i en period. 

Föresten så är det snart sportlov och då har jag verkligen lovat mig själv att använda kameran lite mer. Jag vill ju verkligen fota men tiden är så dålig och det är så mörkt när jag kommer hem från skolan så ljuset blir så himla dåligt. Men på lovet så ska bloggningen ligga på topp! :) 

Jag är så seg :(

jag är så himla oaktiv :( Men skolan måste verkligen gå i första hand just nu. Finns typ tusen saker som måste göras och nuförtiden är jag så himla trött också. Ett bra exempel på det är gårkvällen. jag la mig i sängen runt halv nio för att se en film, typ 15 minuter senare sov jag som en stock och vaknade sen klockan 02.51, drack då ett glas vatten och somnade sedan om igen. Skulle upp klockan 06.00 men måste ha stängt av klockan i sömnen för vaknar sedan påtok försent, hur lyckas man försova sig när man sovit hur många timmar som helst? No idéa men jag lyckas då med allting.

Just nu har syster ett helt gäng med vänner inne på sitt rum och det känns jävligt surt. Jag är helt nyduschad och vågar inte ens lämna mitt rum för att hämta en hårborste och ett glas vatten.. blä.

Nu ska jag nog göra ett nytt försök med filmen och vänta på att Sofia ska ringa, vi kom överrens om att hon skulle ringa någongång efter sju idag så vi får väl se om det inträffar :D

RSS 2.0