Season 9 episode 11

Jag kommer aldrig kunna acceptera att denna underbara serie närmar sig sitt slut. Jag vill fortsätta följa serien och se hur karaktärerna utvecklas, nio säsonger räcker inte!

Har precis tittat klart på avsnitt elva på säsong nio. Jag är blödig och har lite svårt att se igenom fläckarna efter alla tårar som har torkat och lagt sig som en hinna över mina extra ögon (läs: glasögonen). Det var så sorligt! Mitt hjärta ville hoppa hur min bröstkorg hundraelva gånger och jag bölade så Anton fick komma in i sovrummet och trösta mig och säga att "det är ju bara tv, det händer inte på riktigt". Det vet jag väl tänkte jag lite surt, låt mig gråta färdigt, det är ju sorligt!

Det borde vara förbjudet att bli så inne i det man ser, men samtidigt är det så skönt att bara få släppa på alla tårar och allt som tynger någongång mellan varven!


Biokväll

Nu blir det bio med älsklingen <3

 


Let's zumba!

Jag lovade mig själv att jag skulle pröva på Zumba, som jag hört ska vara riktigt roligt, den dagen då vi köpte oss ett Wii. Jag tänker hålla det löftet med mig själv, så igår beställde jag ett Zumba från cdon, hoppas verkligen på att det ligger i min brevlåda imorgon för jag vill dansa och fjåna mig.

Imorgon ska vi också hämta garderoben som vi köpte idag men tyvärr inte fick plats i bilen och vi hade inte planerat att köpa en garderob till hallen idag, så vi hade inte heller med oss något släp. Men imorgon så ska hallen få sig en omgång!

Nu blir det ett glas vitt och film med min andra hälft ♥

Sommarlov, tack!

Känns som att jag inte gör annat än tentar.. (kan man säga "tentar"?) och förövrigt pluggar röven av mig för att klara av allting. Har många sidor att försöka ta mig igenom imorgon inför fredagens tenta.. Blä. Vill bara somna nu och vakna upp sen på lördag, då fredagen är förbi.

Nu ska jag sluta klaga, det brukar ju ändå gå vägen i slutändan.. Lite sömn så att jag orkar sällskapa med böckerna hela dagen imorgon..


Taggad till tusen?

En helt vanlig dag på campus. Frida och Elin sitter och taggar till tenta.


Can you?Now you're just somebody that I used to knowFörra veckan köpte vi elfa inredning för att göra oss en liten walk in closet. I helgen skruvade vi upp garderobsinredningen och ikväll har jag vikt kläder tills jag storknade och ordnat upp allting i fina högar på hyllorna i garderoben. Super nöjd, bästa garderoben hittils! Dock är det ju lite synd att man inte får ha hela för sig själv ;) Dock så har jag inte så mycket kläder så att jag skulle lyckas fylla upp hela.. men det går nog att ordna ;) Hihihi.

Världsproblem.. mina naglar går bara av nu förtiden.. länge sen jag hade nagellack på mina naglar. För ett år sedan var det väldigt sällan som man såg mina naglar omålade, idag är det tvärt om, sällan man ser dem målade. Långa är dem inte heller.. usch. Drömmer mig tillbaka till mina fina naglar som jag hade i juni när jag tog studenten. Gjorda på salong, enkla men ack så fina!

Nintendo wii

Jag har gått runt och suktat efter ett nintendo wii i flera års tid men har inte tagit mig i kragen och köpt ett när vi alltid bott så trångt, så vad kan då passa bättre än att införskaffa ett nu då vi äntligen har lite yta framför tv:n i vardagsrummet? Beställde ett från dustin home, så det tar nog tyvärr några dagar innan jag får hem spelkonsolen, men får väl roa mig med att leta efter lite spel och sånt i väntans tider. Hoppas på att få testa Zumba nu, i lugn och ro, utan att oroa mig för att jag skall tappa takten och helt falla ur koreografin när någon ser på ;) Fritt fram att fula sig i tvrummet!


120306H-A-P-P-Y-!

- Jag klarade tentan som jag hade sådan ångest över. Plus i kanten är att jag inte bara klarade den utan även fixade den riktigt galant!

Sprungit runt i butiker hela dagen på jakt efter inredning. En ny gardinstång till köket, nya panellängder till köket, en liten ljuslykta till köket, en stor ljuslykta att ställa på golvet i vardagsrummet, bordstablett (visst heter det så?) till köket och sedan lite smått och gott till mig själv blev resultatet av min shoppingrunda. Mycket nöjd måste jag säga!

Håller på att byta gardiner och färg på inredningen i köket. Tänkte även ta och fålla upp våra nya vardagsrums gardiner när jag ändå fållar upp gardinerna till köket. När vi flyttade in så fick vi inredning av min mamma i gröna och vita nyanser, men efter att ha bott här i två veckor så kände jag att grönt inte var riktigt vad jag ville ha i köket samt att jag ville ha en annan typ av gardiner till våra fönster så nu ska jag byta ut det gröna mot lila, vitt och lite grått. Tror att det kommer bli fint när det väl är färdigt.

Nu måste jag återgå till hemmafixet så att jag sedan kan dra iväg till gymmet och därefter sätta näsan i skolböckerna.

RSS 2.0