3 dagar kvar!

Hela förra veckan från måndag (8/6) tills i lördags (13/6) var Sofia på besök. Måndagen bestod mest av promenader och några svängar in till stan. Vi hyrde filmen Babyloon AD och köpte glass som tilltugg. Tisdagen var min sista skoldag och bestod av nationellaproven i matte A. Jag tyckte inte att proven var speciellt svåra så jag hoppas på bra betyg. När jag kom hem efter nationellaproven åkte vi till haparanda/torneå och shoppade lite smått. I övrigt så tog vi många och långa promenader, fikade, hyrde filmer, solade, såg studentbalen och annat skoj.

Igår (söndag) började jag jobba, har jobbat idag och ska jobba varje dag fram tills torsdag då jag ska sluta runt 14.00 och sen åka direkt hem och packa klart, duscha och byta kläder för att sedan börja åka mot luleå och invänta planet mot stockholm som lyfter runt 19.35. Väl framme i Stockholm så kommer min fina pojke stå och vänta på mig på arlanda :] Ja, jag längtar verkligen, kommer bli en riktigt mysig vecka i stockholm :]

Blev en väldigt snabb och kort uppdate nu igen men med lite mer innehåll förhoppningsvis. Tyvärr så hann klockan bli rätt mycket med tanke på att jag ska till jobbet imorgon så det fick lov att bli lite som de blev :)

Kort uppdatering

Andra dagen på jobbet är avklarad. Bara tre dagar kvar av jobb och bara tre dagar kvar tills mitt plan lyfter mot arlanda/stockholm. Stockholm är såklart väldigt efterlängtat :]

Ska försöka ta mig ork och tid och skriva ett lite längre och mer detaljerat inlägg om min senaste vecka men först måste jag städa mitt rum och byta musik samt ladda min mp3 :)

Hoppas alla mina läsare har haft en bra helg och fått en bra början på sommarlovet!

Lördag eller ska jag säga Söndag?Sov bort över halva dagen.
Tog en promenad.
Fixade mig lite.
Åkte till Björkfors.
Firade min morbror som egentligen fyller år nästa vecka.
Grattis på 30 års dagens i förskott.
Åt tårta och kladdkaka.
Hyrde en film på hemvägen.
Har fortfarande inte sett filmen och vet inte om jag orkar ikväll.
Blir nog mest troligt imorgon.
Jag är snäll idag och bjuder på ego bild, vet att ni blir glada då :D

Hoppas att alla har en riktigt bra kväll.. eller ska man säga natt? :o

Shopping och flygbiljetter

Var ledig från skolan idag så jag passade på att sova ut. Nyvaken och glader cyklade jag iväg till farmor för att göra henne sällskap till Haparanda och Torneå. Påväg dit får jag sms av Jens, han berättar att han kan åka till Stockholm redan den här månaden, vi behöver inte vänta till augusti. Det var då allt kul började hända. Jag tog reda på en massa saker och nu sitter jag här hemma med flygbiljetter till Stockholm bokade, nya kläder och saker, världens bästa humör och en längtan. Just nu känns allting väldigt bra.

Kom hem från Haparanda och Torneå med:
- Tunika
- 3 par trosor
- Shampoo och balsam
- Body lotion
- Kitt katt choklad
- Mys byxor

och det bästa av allt var att jag inte behövde betala en krona. Farmor var väldigt snäll, precis som vanligt :)

Precis nu förtillfället är jag även en stockholmsresa rikare. Om 14 dagar klockan 19.35 lyfter planet påväg mot stockholm. Det kommer bli bäst!

Bli medlem

Nu är de såhär att jag tycker att alla som är snäll ska bli medlem genom den här länken:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=206194

Man samlar poäng och får gratis presentkort. Inte illa att bara sitta och klicka runt och sen få presentkort hem i brevlådan. Det är inte ens svårt att samla ihop poängen :)

SummerSamma bild, tre olika redigeringar :)


4 skoldagar kvar plus nationellt prov i matte

Idag på medieproduktionen redigerades mänger av bilder på blommorna som jag fotade förra Tisdagen. Än så länge så finns det bara några få smakprov av bilderna på bilddagboken och på pixbox, men tänkte att jag imorgon då jag kommer till skolan (där jag just för tillfället har bilderna) lägger upp några smakprov här i bloggen också, blev faktiskt rätt nöjd med vissa utav dom.

Efter skolan drog jag iväg och simmade några längder och när jag kommer ut ur duschrummet så ser jag att Natalie har försökt att få tag i mig. Har inte pratat med Natalie nästan något alls sen vi valde olika linjer men nu idag så kom vi överrens om att gå ut och gå en liten sväng. Den "lilla svägen" blev till en två timmars promenad, för visst har man mycket att säga och berätta efter en så lång tid. De var iaf mycket trevligt och de får gärna göras om.

Just nu väntar jag på att Sofia ska ringa så vi får planera nästa vecka. Eftersom att jag är helt ledig nästa vecka, förutom det nationella matteprovet som jag ska tenta av på Tisdag, så ska Sofia komma på ett litet lång besök till Kalix. Vilket jag verkligen ser fram emot. Känns som evigheter sen sist.

Stadig MVG:are

Jag fick tillbaka flera skoluppgifter nyss och bäst av allt, min hemtenta i ekonomi som vi gjorde för typ två veckor sen och jag är verkligen en stadig MVG:are. MVG på allting förutom en enda sak som jag fick ett VG+ på. Jag är bara så glad för äntligen har jag lyckats lyfta lite på mina betyg och jag kommer kunna gå ut med riktigt bra betyg i A-kurserna!

Och ännu mer plus är att vi nästa måndag är lediga, samma onsdag, torsdag, allt vi ska göra nästa vecka är ett nationelltprov i matte på tisdag sen är vi lediga och mest troligt så kommer Sofia till mig på söndag eller måndag. Man skulle nästan kunna säga att nästa vecka är sommarlovets första vecka om man inte räknar med nationellaprovet i matte. Åh, jag är bara så glad nu igen!

Plus att jag har världens bästa pojkvän som gör livet ännu mera glatt ;*


RSS 2.0