Fredagsmys

Började morgonen med att skriva en dugga som gick oväntat bra, skrapade ihop lite poäng till kommande tenta.

Städade därefter lägenheten och pysslade på med lite inredning och cyklade sedan till Coop för att handla lite till fredagsmyset.

Nu ska jag mysa ner i soffan och mumsa på en god smörgås och applepie te :} myyys!


You are like google. Everything I search for.

Har spanat efter den perfekta väskan i en rimlig prisklass hela sommaren men inte riktigt hittat en som lever upp till mina förväntningar på den "perfekta väskan". Lättade lite på kraven i måndags när vi var till Luleå och köpte en helt okejsnygg väska inne på Sisters, var verkligen i behov av en ny väska då min gamla är så sliten så att den är pinsam att bära runt på.

Efter några timmar shopping i luleåtown var kroppen trött så avrundade kvällen med lite slösurf och självklart hittar jag en väska på nätet bara för att jag köpte en väska tidigare under dagen. Skönheten är nedanför är min syn på en "perfekt, enkel, men ändå snygg" vardagsväska. Den gick lös på 679riksdaler plus frakt, perfekt! Håll tummarna för att den är lika snygg i verkligheten som den är på bilden.
 

Somebody is going to miss you. Somebody is gonna wish that you were here, that somebody is me.

John blund glömde nog mig återigen. Tur att han saknar kontaktuppgifter för annars hade han minsann fått sig ett argt samtal nu, bums. Blir så stressad när jag vet att jag ska upp tidigt och orka lyssna och vara människa hela dagen imorgon trots att sömnen inte vill infinna sig hos mig ikväll. Det börjar vara kallt här hemma och det är minsann inte varmt här i sängen trots att jag har dubbla duntäcken. Tror att jag får traska upp ur sängen och hämta mig ett par tjockissockar att sätta på fötterna före jag gör mitt hundrade försök till att somna.


Flowerbomb

 
 Ett stycke flowerbomb fick följa med mig hem från Stockholm, kunde inte motstå den underbara doften. En ny favorit, helt klart! Är dock ganska sugen på Marc Jacobs nya doft, dot, delvis för att den doftar ljuvligt men kan inte heller neka till att den söta flaskan skulle se snygg ut på badrumshyllan. Kanske får den följa med hem från taxfreen när jag och några brudar ska och kryssa i oktober. Ingenting är omöjligt ;)

RSS 2.0