Du finns inte här när jag behöver dig som mest

Du är mig alltid nära. Men just nu är nära alldelens för långt bort. Nära känns som tusen mil ifrån. Just nu i detta ögonblick, i denna sekund, i denna minut.. just den här natten, är du alldelens för långt ifrån. Jag kan låtsas som om avståndet inte rör mig i ryggraden. Men det vore ren lögn. Avståndet emellan oss är alldelens för stort och det rör mig minst sagt i ryggraden. Det rör mig över allt. Jag kan känna avståndet som bildats oss emellan i varenda vrå av min kropp. Jag känner hur avståndet växer och det smärtar. Ja, det gör ont överallt. Jag känner hur det samlas vätska i ögonvrån och jag gör allt för att hålla det tillbaka. Hålla tillbaka det som gör ont och det som gör smärtan synlig för dess åskådare. Jag skyndar mig på med ytterkläderna och traskar hem i mörkret. Hem till ensamheten, hem till tomheten. För varje steg jag tar blir avståndet större och mängden vätska i ögonvrån ökar. Jag försöker hålla en rask takt. Jag tänker på allt mellan himmel och jord. Men hur mycket jag än tänker så klarar jag inte av att minska avståndet. Inte i natt. Trots att du alltid är mig nära så är nära alldelens för långt ifrån i natt.

Första skoldagen efter lovet

Hejhopp!
Just nu befinner jag mig i skolan, tröttare människa har ingen skådat. Stor städade hela badrummet inatt (runt 00.30 typ) och låg i sängen och funderade på livet i flera timmar. Fick mig cirka 3 timmars sömn, någon minut mer eller mindre och sedan klev jag upp 06.12 för att vara exakt. Jag snoozade nämligen några minuter, 12 st minuter för att vara alldelens exakt. Jag var jätte pigg och jätte glad när jag vaknade. Gjorde mig en kopp kaffe, sminkade mig i typ 45 minuter, klädde på mig, parfymerade mig, åt en frukost bestående av fil med gulkiwi, sötmandel, pumpafrön, frysta hallon och en kopp kaffe på det hela. Gottigt. Gick till skolan och var här 9 minuter före jag började. Lyxigt! Men nu går det utför.. tröttheten har hunnit ikapp mig :(
Som ni säkert förstår så är jag jätte trött men finns tyvärr inget att göra åt saken. Skola till 13.20 sen till gymmet, viktigt viktigt. Därefter får jag gå hem för tvättvikning och tacopajs lagning. Alltså ska vi äta tacopaj idag. Därefter ska jag äta pajen och sen måste jag tyvärr plugga, hetsplugga då jag har mycket att göra.
Vi höres när jag kommer hem! :)

Bästa veckan på länge närmar sig..

Det är söndagkväll. Andra dagen på det nya året. Jag har varit på jobbet idag och jag har sovit några timmar nu under kvällens gång. Just nu är jag pigg och sitter och ser på några avsnitt 90210. Jag mår riktigt bra. Jag har mycket att göra kommande vecka.. men vet ni? Jag är LEDIG! Ända fram tills söndag nästa vecka. 6 dagar ledigt.

Jag har egentligen hela veckan full med massa "måsten" men egentligen är det inga måsten då jag verkligen längtat efter dessa måsten. Jag har längtat efter att få sova och vila ut mig ordentligt, att få umgås med vänner (sofia kommer och hälsar på i veckan♥), åka till luleå och shoppa, plugga, träna, laga en god och ordentlig middag, städa lägenheten ordentligt, ta långa promenader, lyssna på grym musik, ta långa bad tillsammans med en bra bok, starta dagen med att läsa böcker i flera timmar.. det ska bli så skönt att få andas ut.

RSS 2.0