Framgång kommer från de som vågar. De som är dåraktiga nog att satsa allt för att våga lyckas.

Igår packade vi ihop oss i bilen och begav oss till Piteåtown för shopping, lunch och ett besök till havsbadet. Hur mys som helst. Fyndade ett par jeans och en ring, käkade lunch på café röda lyktan och badade tills hela jag kunde jämföras med ett russin. Det var så kul att besöka havsbadet, man blir aldrig för gammal för att leka i badhuset, åka vattenrutschkana, bubbla i bubbelpoolen och bara vara som ett barn igen. Vi hade helt klart den bästa lördagen på länge.
 
Idag har vi tagit oss en super lång sovmorgon, lyckades kasta benen över sängkanten strax efter 11.30 och nu börjar det vara dags för att packa ihop mina grejer, byta kläder och åka iväg till friskvårdskompaniet för 1h gym och 40min core. Har fortfarande träningsvärk från torsdagens bodypump, men det sägs ju att träning botar träningsvärk ;}
 
Mina nya jeans och min nya ring, så nöjd med båda! En mysig frukost. Close-up på den nya ringen.

Mar. 14, 2013

Det har blivit lite glest mellan inläggen här på bloggen.. Men det är sånt som händer när livet kommer emellan.

Min fina lilla syster hade sportlov förra veckan och hon valde att spendera några av hennes dyrbara lediga dagar hemma hos oss i Skellefteå. Det blev bullbak, simning, promenader, lunch på stan, några timmars springandes i butiker och filmkvällar. När hon åkte hem förra torsdagen så blev det ett djupt dyk ner i skolböckerna.

Jag har ett PM kvar att skriva samt en tenta nästa veckas lördag, sen är det "bara" examensarbetet kvar sen är jag officiellt arbetslös för första gången i mitt liv. Hoppas dock att jag hinner få mig ett jobb så att jag slipper arbetslösheten.

Har blivit mycket träning på senaste tiden vilket har bidragit till att träningsvärken från helvetet är på besök. Kan inte byta sovposition utan att bli påmind om värken i magen och benen vilket är väldigt frustrerande just nu. Trött är bara förnamnet men ändå kan jag inte sova.. Suck!


RSS 2.0