Jag är med och tävlar

Eftersom att jag inte vann förra gången jag var med och tävlade om en palett så är jag med i en tävling om en annan palett med lite andra färger och hoppas på bättre lycka den här gången. Paletten skulle vara perfekt nu just före studenten och balen så ni kan väl hålla tummarna lite extra hårt för min skull? Hihi.

Om ni vill vara med och tävla så kan ni besöka Helens blogg.Play the moments. Pause the memories. Stop the pain. Rewind the happiness.

Förstår inte varför jag sitter vaken just nu. Borde sova då jag ska ta bussen till luleå tidigt imorgon och jag vet hur trött jag är om mornarna nu förtiden. Men jag kan inte sluta lyssna på härliga låtar, gamla som nya. Texter som tilltalar mig, gamla låtar som tar mig tillbaka till minnesvärda stunder, nya låtar som tar mig tillbaka till förra helgen, texter som får mig att gråta, låtar som får mig att minnas..

Get some tan

Har sagt åt mig själv att det börjar vara dags att besöka solariumet lite oftare då det snaaart är dags för bal och student och jag känner att jag inte vill bara blekare än min vita klänning. Sagt och gjort? Inte riktigt. Har tänkt tanken i säkert en månad eller två. Men det har inte riktigt blivit av. Men så igår kväll beslöt jag mig för att ta tag i saken och begav mig iväg till solariet. Fick mig just och just en liten mörkare nyans. Nu hoppas jag att jag orkar hålla i det så att jag får mig lite färg till studenten.

Bjuder på en outfit;

Jag är ett ufo utan landningsfunktionerSatt och bläddra bland bilder på datorn och så fann jag denna. Har nog aldrig visat den bruna slingan jag gjorde i håret för sisådär snart ett år sedan. Nu har jag blekt bort den, blivit ännu ljusare i huvudet och har fått ännu längre hår.. trots att jag klippte av en liten bit av det förra veckan. Köpte mig även lite löshår hos frissan.. men det sparar jag till balen så att det är nytt och fräscht!

Härliga fredag

Dagen började med en riktigt lång promenad tillsammans med min fina mamma. Därefter lunch på lyktan, där vi kunde sitta ute och äta samt avnjuta solen (dock blåste det lite kalla vindar till och från). Övningskörde en sväng med mamma och därefter en körlektion på körskolan. På måndag är det dags för halkbana, körkortet är ganska nära nu! Ett steg närmare frihet.

Nu väntar jag på att hjärtat ska sluta jobbet och därefter ska vi till farmor och grilla en bit kött och sen bada bastu.

Frisör besök

Kom just hem från frissan. Toppade bara håret så att det skulle bli fräscht igen. Inte så stor skillnad för ögonen utan mest en bättre känsla. Håret känns så tjockt och fräscht när jag rör vid det, underbar känsla! Köpte mig även nytt shampoo och balsam från biolage och hoppas att det ska hålla håret fräscht tills nästa frisörbesök. Beställde även löshår till balfrisyren som ska göras den 8:e juni. Dyyyrt men det kommer att bli så fint!

Nu: Kaffet blev just klart så nu ska jag poppa lite musik, städa och sen sätta mig ner och pilla på en fotobok.

RSS 2.0