iPhone 4Har nog glömt att nämna att jag blev med iPhone tidigare i veckan. Bästa köpet på väldigt länge kan jag lova. Dock är jag ännu inte riktigt med på alla noter och vi har inte blivit bästisar ännu jag och iPhone men gissar att det snart släpper för oss båda! Hoppas på att få tid över till att fylla telefonen med musik samt aktivera mitt spotify premium som man fick på köpet.

Boende, check!

Är bara tre veckor kvar tills semster och det känns minst sagt underbart. Vi har valt att utöka våran semester till Helsingfors med en liten dagstur till Tallinn. Anton har ju aldrig varit där förut och jag har aldrig åkt företagets lite mindre båtar så ska bli intressant.

Idag fick jag brev från umeå universitet och beskedet om att nyckeln till min kommande lägenhet kan hämtas ut så fort jag får tid att åka ner. Har ledig dag på onsdag till kommande vecka så ska försöka planera in en liten tripp till skellefteå för att hämta nyckeln och ta lite mått i lägenheten så att jag sedan kan ta runda nr2 till IKEA. Hoppas även på att hinna göra mig en sväng på stan där nere, bekanta mig lite smått med staden, blir ju något helt nytt. Oj vad det här ska bli spännande!

Ca 1h kvar på jobbet sen blir det soffläge och några avsnitt oth. Tänker lata mig resten av kvällen, jag har nämligen jobbhelg så inga lediga dagar i solstolen för mig inte!

Lips that felt just like the inside of a rose. So how come when I reach out my finger, it feels like more than distance between us

Då var det bestämt. Jag tar mina flyttkartonger och ger mig av lite mera söder ut i landet för att plugga. Boendet är till 98% fixat och idag har jag spenderat näst intill hela dagen på IKEA för att inhandla små tjafs. Blev även lite kläder när jag ändå var i farten.

Eftersom att jag ska flytta och Anton inte flyttar med mig så tänker vi spendera de sista veckorna av sommarlovet tillsammans och verkligen försöka njuta av de dagarna som vi har kvar tillsammans här i Kalix. Trots det så har vi ju även en resa inbokad här i Augusti månad. En road trip ner till Helsingfors med en vecka på hotell samt en Rihanna konsert väntar på oss och det ska bli så kul!


Antagen!

Blandade känslor må jag säga. Är det nu som jag ska snöra ner hela mitt liv i flyttkartonger och lämna smahället som jag har bott i hela mitt liv? Är det nu som livet börjar?

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska tacka ja eller nej. Men vill jag studera så har jag två veckor på mig att fatta mitt beslut och sedan yttligare en månad på mig att skaffa bostad och flytta neråt i landet. Dock bara till skellefåteå.

Det är en snurrig värld vi lever i. Är det nu som livet börjar?

Onsdag 13 juli

Idag jobbar jag mellan 14.45-23.00, sena skiftet med andra ord. Har haft en lång och slö morgon tillsammans med min lilla syster (är "barnvakt" åt henne sen början av veckan). Vi gjorde i ordning en stor frukostbricka och tog med oss den till tvn för att se klart filmen som vi hyrde igår men somnade ifrån. Därefter satte vi oss ner med varsin laptop vid köksbordet och färgade våra ögonbryn. Gjorde i ordning lunchen i lugn och ro och fräschade sedan upp mig inför jobbet.

Biobiljetterna till Harry Potter är också bokade, blir bio fredag med lilla syster med andra ord. Är tre dagars ledig till helgen vilket ska bli helt underbart.

Från det ena till det andra, idag ska jag testa äta enligt GI-metoden en vecka och se om det är något som passar mig, omså så tar vi en vecka till och ser om det blir någon skillnad, önska mig lycka till! :)

Skepp och hoj matroser!

Det var inte igår som vindarna blåste mig hit. Det är "sommarlov" för de flesta men själv har jag knappt hunnit få en försmak på sommaren. Tiden bara rusar iväg och trots att skolan med alla prov och dylikt är över så är jag lika stressad som innan. Jobbar varje dag, hela dagar plus lite övertid var och varannan dag. På kvällarna är jag vaken påtok för länge och stresspluggar körkortsteori. De är nära nu, det där attans teoriprovet som måste göras och klaras om jag ska få mitt körkort som jag måste ha nu, helst igår.

Solen steker på och jag vill helst bara glömma att det är varmt ute
, jag ignorerar att jag är blek som en fis medan alla andra ser ut som goa pepparkakor, jag har ändå inte tid för att sola och känner inte för att göra "brännan" till yttligare ett stressmoment i mitt liv. Nu ska jag fokusera på mitt körkort och mitt jobb, inget annat fram tills att körkortet är i mina ägor.

Så detta var då en liten update om hur mina sommardagar ser ut.

RSS 2.0