Jobbsöndag

Nu kommer ett till heltråkigt inlägg. Bara för att liksom.

Det händer inte allt för mycket i mitt liv just för tillfället. Meningen var att jag skulle ha varit ledig från jobbet i fredags men så blev det inte. Fick rycka in och jobba i hela två timmar, mer kunde jag inte då vi var bort bjudna på middag hos Antons vänner. Blev en helt underbart god middag, oxfilé och potatisgratäng samt förrätt. Mumma!

Meningen var att jag igår (lördag) skulle ha jobbat 10-14.00 men istället blev jag kvar på jobbet tills 16.30. Gårkvällen spenderades annars hos mormor och morfar och hemma hos mamma. Sålde lite New body. Blev även en rätt så tidig kväll... Justfan, jag spelade även lite wow igår :o Hehehe. På Antonsgubbe, jag dog förövrigt! Hehe.
Idag vaknade jag strax före åtta pigg och utvilad, gjorde anton sällskap vid frukostbordet och vinkade hejdå när han drog till jobbet strax före nio. Själv skulle jag inte ha börjat förren 12.30 idag men icke sa nicke, 09.34 ringer mobilen och 09.58 befinner jag mig på jobbet, åter igen för att göra några timmar extra.

Jobbar heltid hela nästa vecka, 7 dagar isträck. Dock bytte jag bort halva tisdagen så att jag får jobba ett halvpass före stängning, kan jag vara ledig med Anton underdagen och följa med honom till luleå och shoppa lite nya kläder. Blev iof massa nytt istockholm men inga byxor, ingen vinterjacka, inga snygga klackar och annat nödvändigt, får ta det nu på tisdag med andra ord.

Thanks for making me smile


Bild från sommaren 2008

I söndagsnatt hämtade Anton mig från flyget. Var hemma runt 01.45, insåg att jag aldrig mer vill åka bort en hel vecka utan honom.. fast å andra sidan, fytusan så mysigt det var att komma hem igen. Jag är så kär så jag tror att jag spricker. Jag har helt klart världens finaste pojkvän, utan tvekan!

Igår var jag och Anton duktiga och städade, tvättade, diskade, handlade, bakade och lagade mat. Så jag har inte hunnit göra speciellt mycket sen jag kom hem. Idag har jag pluggat sen jag slutade skolan, finns fortfarande massa uppgifter kvar att göra men tar en lite paus nu.

Anton står i köket och wookar, mumsi! Jag sitter här och skriver något om Jesus.. religion alltså. Trist men måste göras. Ska sluta babbla och fortsätta med läxorna. Men nu vet ni iaf att jag är hemma igen. Efter en veckas semester så är jag tillbaka i rätta armar.

Kalla fötter eller resfeber?

Jag vet inte om jag ska kalla det resfeber eller kallafötter?

Imorgon lyfter planet mot stockholm, där tänker jag också stanna tills på Torsdagkväll då det sen bär av på kryssning till Tallinn. Vi är tillbaka i Stockholm på lördag morgon och stannar då i stockholm tills sista planet lyfter på söndagkväll.

Det ska bli en riktigt härlig vecka full av fotografering, shopping, träffa vänner och släkt, party, goa middagar och annat nice. Men jag kan gissa på att jag kommer att vara riktigt trött och sliten när resan väl är över.

Jag har rest såpass mycket så jag är inte speciellt spänd eller så, så resfeber är väl det sista jag har måste jag nog säga. Men kanske lite kallafötter? om man nu kan kalla det så. Jag vill inte sova ensam enhel vecka, jag vill inte vara utan min egna sol, mitt lilla söta hjärta som förgyller min vardag. Det känns inte bra alls. Men jag klarar det. Det kommer ju bli hur kul som helst ju! Måste peppa på ordentligt nu idag.




I live it now 'cause nothing's gonna last









London. Jag saknar dig varje dag.

Tips: Björn borg love all foxy red

 

Idag då jag var på stan luktade jag på denna underbaring från Björn borg. Den luktade super gott, lite åt det sötare hållet, vilket jag gillar. Så den fick helt klart följa med mig hem. Priset var inte heller fyskam, 149 ynka kr gick denna kärlek på.

 

Lägg "björn borg love all foxy red" på minnet nästa gång ni har vägarna förbi stan/centrum/city ;)


I think of life as a good book. The further you get into it, the more it begins to make sense.



Varit i skolan hela dagen lång. Redigerat några bilder till projektarbetet och inser nu att jag faktiskt har hur mycket bilder som helst på datorn som skulle behöva få sig en omgång i photoshop och sen läggas i mappen med bilder till fotoboken. Min bok kommer säkert bli skitdyr och tjock som jag vet inte vad.

Det regnar utanför fönstret och jag har planer på att promenera. Jag vill röra på mig. Helst nu.

Sunday morning

Lugn och skön söndagsmorgon. Sitter på jobbet i mjukiskläder, äter lite russin och dricker varm choklad samt lyssnar på lugn och mysig musik.

Det ringer mer än igår känns det som. Men inte tillräckligt mycket för att det ska vara en stressig och hetsig dag. Det är nästan lite för lugnt kan jag tycka, men just nu känns det rätt skönt att det är så för jag är själv lite små trött.

Att göra klart svenskan står på schemat idag, det är allt jag tänker försöka orka med. Eller nja, en promenad och den där attans disken ska också göras med det gör sig nästan av sig själv.

Dagens låt:



Cupcakes


Det var ett bra tag sen, iaf två veckor sen?, som jag bakade dessa cupcakes. Men tiden för att lägga upp biler och blogga är inte den bästa. Men nu så. Mer bilder på dessa godingar kommer sen när jag får några fler minuter över.

Har jobbat mellan 08.45-16.45 idag och därefter blev det städning och middag. Anton gjorde den största delen av middagen för pinsamt nog så är jag ingen höjare på det där med mat.. men baka kan jag iaf :} Det blev riktigt gott.

Resten av kvällen har spenderats framför tv:n. Vi hade nämligen filmkväll med Antons bror och hans tjej och deras 1 ½ månader gammla bebis. Var faktiskt en bra film även om jag var skeptiskt ibörjan av filmen då den såg lite barnslig ut. Nu i skrivandes stund kommer jag inte ihåg namnet på filmen men kan göra ett litet inlägg om det imorgon om jag kommer ihåg.

Nu ska vi ut på en promenad runt stan och se vad som händer. På med tunnare sockar, sitter och myser med tjockisar på fötterna, och sen i skorna.


Jag är så fruktansvärt kär.
ville bara säga det.

She talked about the empty world





Två av flera hundra bilder från min lilla fototrip till Norge. Finns hur mycket som helst att visa, men vi tar lite i taget så det inte blir världens största bildbomb.

Nu börjar klockan vara påtok för mycket för mig som ska upp och jobba imorgonbitti. Har just borstat tänderna så nu är det allt dags för sängen.

Sovgott!

They say it changes when the sun goes down


bild tagen i stockholm år 2008

Idag började bra för att sedan bli sämre, för att sen få ett litet lyft för att sedan bli sämre igen. Jag åt en jätte mysig frukost med världens bästa i morse, vilket gav en riktigt bra start på dagen. Skoldagen gick segare än segast vilket tog lite på humöret. Sedan fick jag ett sms om att jag glömt nycklarna hemma så jag tar mig inte in någonstans efter skolan, vilket gjorde mig arg på mig själv. Nåja, jag hämtade nyckeln på Silja och tog mig hit. Fick mig jobb i samma veva, jobba fredag, lördag och söndag. Jobbet gjorde helt klart allting lite bättre men nu då jag väl är hemma så mår jag riktigt illa. Huvudvärk och illamående till tusen.

Nåja. Jag tänker inte sitta inne hela eftermiddagen bara för det. Lite kräm i magen nu och sen drar jag till mormor & morfar med mamma. Jag kör!

Underbar frukost



Idag stekte jag plättar tíll frukost vilket var uppskattat och riktigt gott hoppas jag. Själv åt jag inga plättar idag för jag åt de igår så tyckte det var Antons tur att gotta sig i dem idag.

Strömmen gick i stora delar av Kalix idag, så fick sluta 40 minuter tidigare. Håller på att organisera och rensa på bärbara datorn just nu och tänkte passa på att kasta upp ett litet inlägg här innan det är dags för mig att ta itu med skolarbetet som jag skjutit upp allt för länge.

And now they're gone and you wish you could give them everything


bild från förra vintern


Sitter hemma hos mamma på min stationära dator, det var väldigt länge sen sist. Mamma ringde imorse och frågade om hon kunde få bjuda oss på middag idag, självklart får hon det. Men i samma stund fick jag en gnutta hemlängtan så efter svenska lektionen hämtade mamma mig och nu sitter jag här, i mitt rum hemma hos mamma. Bärbara är hos Anton så stationära gamlingen får duga. Det känns fint att vara hemma även om jag trivs som bäst hos Anton. Hemma är ju alltid HEM. Det är något speciellt med det.

Klockan 15.00 har jag lektion på trafikskolan, ska ut och brumma lite bil i stan idag. Det ser jag fram emot. Därefter ska vi hem till mamma och äta och sen ska jag och mamma ta varandra i handen och gå på ett pass power pilates. Härligt med träning! Börjar faktiskt komma igång igen. Har fått med mig gubben på promenad två kvällar i rad, tro mig det är inte det lättaste, så jag känner mig riktigt nöjd över min egen insats.

Det händer som sagt mycket i mitt liv och jag har redan planerat dagen. Hoppas att jag lyckas ta mig igenom allt jag har planerat, skulle vara skönt att få göra bort lite måsten samtigt som jag har det roligt och trevligt.

Nu hade jag tänkt se om jag kan hitta några vita trådkorgar här hos mamma som jag sen kan ta med mig till Anton och ha inne på toaletten. Jag har ju grejer över allt där inne. Hade vart fint om jag fått stökat bort lite utav det. Måste plugga lite svenska innan körlektionen också.

Vi hörs senare ikväll, det lovar jag!

Hej bloggisen!

nu var det ett tag sen igen och jag får lov att be om ursäkt. Jag vill blogga och jag vill blogga om massor men jag finner inte tiden eller orken. Jag har mycket att göra nu förtiden och får inte ens tid över att läsa bloggarna som jag vanligtvis brukar läsa dagligen.

Jag har mycket på gång i mitt liv och jag mår helt underbart bra. Det finns en människa att tacka för det. Egentligen finns det flera själar som får min vardag att bli så förbannat underbar, men just Anton ska ha ett extra tack. Världens bästa och då menar jag det. Aldrig har det känts så bra, aldrig har det känts så riktigt.

Nåja, tycker vi sätter punkt där för hur mycket jag än skulle skriva och hur mycket jag än skulle beskriva och förklara så skulle det inte räcka, det är så mycket mer än så.

Just av den anledningen (och för att jag klev upp lite väl tidigt idag) så gjorde jag en liten frukost med det lilla extra. Fruktsallad, vanilj yoghurt, hallon kräm, rostade mackor, ost, smör, mjölk, musli osv.. osv..osv.. det vanliga plus det lilla extra. Anton som är ledig idag klev iaf upp för att äta frukost med mig och den var verkligen uppskattad så detta är något jag helt klart kommer fortsätta med. Jag tror vi tar plättfrukost imorgon ;)


RSS 2.0