Min dag i korta drag

Ännu en skoldag avklarad.

idag har jag:

* Varit på bra humör heladagen
* Fått världens bästa godmorgon sms
* Haft första matte och engelska lektionen
* Gjort min första läxa
* Städat mitt rum
* Växlat pengar
* Promenerat
* Duschat
* Packat

nu ska jag se oth precis som vanligt och imorgon ska jag ta 16.50 bussen från kalix till haparanda och sen promenera över till torneå/finland och åka med 18.20 bussen till Uleåborg, stannar hela helgen :)

Allting är bra, allting går bra

När man är i skolan går dagen så långsamt men när man väl kommer hem på eftermiddagen så rusar den fram, lika så kvällen. Känns som att man inte gör annat än att gå i skolan.

Min eftermiddag och kväll har bestått av en sväng på stan med lilla syster direkt efter skolan. Där jag köpte ett nytt mattehäfte och en kräm från apoteket.  När vi kom hem blev de middag, plättar som jag verkligen tycker är gott! Sen satt jag en stund vid datorn och designade lite på en blogg som jag designat lite i till och från hela veckan och helgen. Tjugo över sex hämtade farmor mig och vi åkte till sport city för att simma lite. På träningsfronten blir de bara bättre och bättre. Vi fick även små läxor idag som jag faktiskt inte gjort speciellt mkt åt eftersom att dom är så små och ända tills nästa vecka så de hinns. Jag har ju en bussresa på fredag, kan gott och väl döda lite busstid med läxor.

Vi ska läsa en bok från typ forntiden.. okej, de var lite till att ta i, men äldre böcker iaf, så idag på svenskan lånade vi böcker så antar att kvällen ska avslutas med att läsa lite Oliver Twist och öggna igenom några avsnitt oth. Tro de eller ej, vi har faktiskt en sovmorgon iår iaf och det är imorgon eftersom att Iv-valen inte startar förrens nästa vecka. Så imorgon börjar jag 10.10, stört skönt!



Jag har gjort tabben att se filmen före jag läst boken, men pojken är så söt och minns jag inte fel så är de lite synd om han så någon tår kanske trillar ner för en kind innan boken är slut.

i skolan

Sitter nu i skolan, haft Foto B och ska nu ha medieproduktion. 
Gick och la mig 21.20 igår för att jag var så trött och trotts de så kunde jag inte alls sova, jag hostade, mådde så sjukt illa, svettades och till slut när klockan närmade sig ett blev jag arg för att jag inte kunde sova utan bara låg och vände och vred på mig. Sista gången jag kollade på klockan var den 03.25 någon gång därefter somnade jag.

Idag är jag väldigt trött men de gör inget, de fixar sig. Efter skolan ska jag till stan och köpa ett mattehäfte och lite annat och därefter ska jag och simma med farmor. Inte så nice dag, men de funkar ju.

Första dagen i skolan

Inga problem med att kliva upp på morgonen och allt annat gick också som planerat. Jag behövde inte alls stressa och hade gott om tid att göra mig klar och hade t.o.m tid för att gå till skolan idag. Var riktigt roligt att få träffa alla fina människor som man inte sett på hela sommaren. Det blev lunch på myggan idag, kyckling baguette för min del. Slutade klockan tre och promenerade hem sen. Imorgon blir de nog cykel för jag börjar en timme tidigare än idag.

När jag kom hem kollade jag snabbt några få saker på internet och gav mig sedan ut på en lång promenad, riktigt lång! Började med att jag gick min vanliga runda som vanligtvis brukar ta cirka 1h 45 minuter men bestämde mig för att gå lite längre eftersom att jag inte hade några läxor eller liknande som väntade på mig hemma. När jag är halvägs hem igen efter min lilla 30 minuters extra bit möter jag Natalie som också tänkte promenera min vanliga runda på 1h 45minuter och självklart kändes de roligt med sällskap så jag tog samma runda igen. Blev en 3h 30 minuters promenad istället för 1h 45 minuter. Nu är jag helt slut i benen och har nyss duschat och kokat vatten så nu blir de te och film tills sovdags.




Vitamin well's


Äntligen har jag smakat dessa omtalade vitamin well's, okej inte alla men två av dom iaf. Farmor köpte den oranga (längst ut till höger) som smakade betydligt bättre än den rosa / lila (längst till vänster) som jag valde. Vi smakade från varandra och den oranga var helt klart bättre än den rosa / lila. Alla olika smaker har ju även sin egna egenskaper. Egenskaperna som Fokus, Recovery, Defence, Everyday, Care, alla smaker är bra för någonting, ett plus i kanten. Den jag valde smakade ytterst lite, men tanken på att de var ett bättre val än coca cola eller liknade gjorde de genast lite bättre. Trist bara att dom tog 23 kr för en flaska. Antar att dom är billigare på ica, coop, willys eller liknande. Tre smaker kvar att smaka. Och jag kommer helt klart hellre köra på detta eller mina älskade bonaqua istället för cola och annat läskeblask i framtiden :P

Sista dagen av sommarlovet

Idag klev jag upp 09. 20 och igår la jag mig strax efter 23.00, inte illa. Blev att äta frukost i sängen idag igen tillsammans med några avsnitt oth. Hade vart roligare att äta frukost i sängen med Jens som sällskap men sån tur har jag inte med tanke på avståndet. Efter de tog jag mig en promenad på cirka 1,5 timmar, känns skönt att börja röra på sig nu igen.

Lite otur har jag också haft idag. När jag kom hem från promenaden och tog av mig högra skon såg jag att min socka var mer röd än vit, ena min tå hade fått ett pytte litet sår på insidan, hur kan de komma så mkt blod från ett så litet sår? Plåstrade iaf om mig själv och gick sen till köket för att göra en kopp te. Tyckte att de stod för mkt disk på köksbänken och bestämde mig för att vara duktig / snäll och ställa in allt i diskmaskinen och då ser jag inte kökskniven som sticker upp och cuttar upp handen, fick plåstra om mig själv igen för att sen duscha (smart att sätta plåster före duschen? nej.) Ny duschad och ren kryper jag ner i sängen igen med en kopp skogsbärs te och en banan (misstolka inte, jag åt bananen direkt för jag var hungrig!)

Sen rusade klockan iväg och farmor kom och hämtade mig för en tur till sport hallen och simma. Så blev även 30-40 minuters simning nu på kvällen och därefter hårinpackning och bastu, underbart!

Nu ska jag städa mitt rum och inte fördriva allt för mkt tid vid datorn för jag ska faktiskt lägga mig ännu tidigare idag så jag orkar till skolan imorgon. Ja, nu är mitt sommarlov över för denna gången :(

Men jag har insett att jag faktiskt har ganska mycket att se fram emot just nu, och just nu iaf så mår jag vädligt bra. Så de här ska nog gå bra. Även om jag inte längtar efter alla läxor, prov, lektioner osv så längtar jag efter några små ljusglimtar som jag inte sett på hela sommaren!

nu ska jag sluta svammla och börja städa, jag orkar nämligen inte städa imorgon eller senare i veckan om de skulle vara så att vi har sån jävla otur och åker på läxa redan första dagen. De gjorde vi förra året och ingen liten sån. Så jag är förberedd på de värsta!

Nu städa!

Puss och go!

Power walk

Jag är ännu sjuk och de suger. Imorgon är min sista dag av sommarlovet och de suger ännu mera. Vaknade 09.50 idag väldigt ovanligt, dock på ett positivt sätt med tanke på att skolan börja på tisdag. Frukosten åt jag i sängen medans jag kollade på oth säsong 4, såg runt 8 avsnitt innan jag klev upp ur sängen. Jag kan inte kurera min sjuka hela dagen, blir så himla lång tråkigt så jag började leta efter farmors gåstavar som jag en gång för länge sedan lånat, men kunde inte hitta dom. Mamma har säkert städat bort dom till något finurligt ställe. Så istället gjorde jag något som jag tycker är 100 ggr pinsamare än stavgång, jag tog en power walk! Man ser så dum och löjlig ut, tur att jag bara mötte ett gammalt par med rullator på min hela 1h 45minuters power walk. Var iaf duktigt gjort av mig med tanke på min sjuka.

Jag har även lekt syslöjdslärare med mammas symaskin idag. Äntligen tog jag mig i kragen och sydde in en förstor tshirt som jag köpte förra sommaren men aldrig använt för att den varit lika stor som ett badlakan :P Hejja jag!

Nu till mitt klagande som egentligen var syftet med hela de här inlägget.

* Jag har bara en dag sommarlov kvar :/
* Jag är sjuk :/
* Jag får inte se min man på fler veckor :/ :/
* Jag lovar att vi kommer ha minst en läxa innan veckans slut :/
* Jag får ingen sovmorgon iår :/
* Jag måste lägga mig tidigt ikväll :/
* Jag måste vakna tidigt imorgon annars fungerar inte jag på tisdag :/

Mitt liv är inge roligt just nu :( Slut på allt klagande. Nu ska jag kurera mig med en kopp te och oth säsong 4 för er som vill veta :D

Jag nämnde inte att jag slösurfade på h&m:s hemsida idag och satt ihop en shoppinglista till ett värde av 1986 kr ;D De är bara att börja beta av den listan.. någon gång :P Om de är någon som är sugen på att ge mig endel av listan så gör de inget om ni vill höra av er :P

Puss & kram!

nothing can compare in this world to you

Min dag kan beskrivas med några få ord sjuk, säng,sex and the city, tidningar och dator. Nu är de bara två dagar kvar tills skolan börjar, trist men ändå skönt, vem vill inte bara göra bort dom här två sista åren och sen bli av med skiten?

Förövrigt så är jag helt fast i sex and the city, de är så jävla bra! Varför har jag inte sett de tidigare? Tv-serier måste vara de bästa som finns!

Annars så har jag och min man 5 månader idag, fem underbara månader, full proppade med massa kärlek ;*

Luleå / shopping

Klev upp runt 07.00 idag, åt frukost, duschade och fixade mig. Premiär använde mina nya skor, sköna och snygga är vad dom är. Var i luleå runt 10 tiden och började gå igenom affärerna, orkar inte köpa mer sommarkläder med tanke på att här uppe i norr är det nästan höst och de är minus grader om nätterna och höst nyheterna hade inte riktigt kommit in i butikerna ännu. Men lite nytt blev de iaf :)




Blev att köpa 5 st nya antecknings block med söta monster på, skolan börjar ju som sagt snart :( Jag tog alla som fanns kvar, mohahahaha! :P Köpte också ett torrshampoo och tänkte pröva på om de fungerar lika bra i mitt hår som de verkar göra för alla andra. Blev även raknings gelé, en svart kjol med högmidja från hm (bältet ingick) och säsong 2 av sex and the city, verkligen en bra serie!

Mamma bjöd på max mat vilket satt jätte bra i magen. Men ack så flottigt. Har lovat mig själv att på Måndag ska jag bli nyttig, för hälsans skull eller något ;P

Antar att jag ska börja trappa ner på mina sena kvällar och sluta sova till klockan 12, dags att börja vända tillbaka dygnet lite. Annars kommer jag vara död i skolan och de är ju inte precis en sån start jag vill ha.



De är Fredag idag och de får man ju inte glömma! Kvällen är räddad, tidningar och sex and the city, hemma mys för mig själv med andra ord :) Ska snart byta om till mjukisar och en hood och sen bara ta de lugnt resten av kvällen.

Nybakat

Varit till mormor en sväng nu på kvällen, hon bjöd på nybakat fika, inte fyskam! Annars har jag inte gjort mkt annat idag än att hjälpa en tjej med hennes bloggdesign.

Imorgon bär de av till luleå vilket uppskattas. Håller mina tummar för att jag får med mig något roligt hem :]

Musik på bloggen

Nu har jag fixat lite musik till bloggen i form av en ipod här på vänsterkanten. Dock bara tre låtar, ville ju som bara testa lite. Så imorgon ska jag förhoppningsvis se om jag får fixat dit några fler låtar nu när jag faktiskt vet hur man gör :]

Höst på G

Morgonen började med städning för att sedan duscha och fräscha till mig lite. Eftersom att jag är lite krasslig ännu, tjurig hosta och en näsa full med snor så bestämde jag mig för att bara sitta hemma vid datorn / tv:n resten av dagen. Tur att de inte riktigt blev så, för de lät ju inte speciellt lockande!

Nej, istället så blev de först en "mellan lång" promenad med Natalie, sen hjälpte jag henne att panta lite flaskor och hon köpte plastpåsar på ica. Sen gick vi hem till henne och pratade en stund för att sedan åter igen ta oss en lite kortare promenad. Blev bara ett varv runt stan. Själv hade jag ju en promenad kvar innan jag var hemma.

Promenaden hem var inte rolig. Hösten är verkligen påväg och jag kunde knapt sms:a på hemvägen för mina fingrar frös. Så nu längtar jag verkligen efter att få äga ett par mysiga uggs, stor stickad halsduk, mysiga mjuka vantar och fina stickade sockar! Något som jag också längtar efter är mysiga vinter kvällar tillsammans med Jens. Att få vira in sig tillsammans i täcket och värmas av varandra medans man tittar på ett gäng filmer, äter lite gott och de självklara.. tända ljus! Så mysigt och så efterlängtat!

Håll mig tills natten blir till dag

Att kliva upp 04.00 på fredag morgon gick lite sisådär, jag var trött som ett as och en dusch var inte mycket till hjälp men jag tog mig iaf upp ur sängen och på bussen. Däckade nästan direkt jag satt mig på min plats, halvsov halva resan iaf. När jag kommer till Umeå så möter min man upp mig på busstationen för ett litet pusskalas. Vi åkte sen till ett parkeringshus för att ta oss en shoppingrunda på stan. Shoppingens resultat blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom att jag inte hittade något av de som jag skulle ha. Nåja, ingen av oss åkte hem tomhänta iaf, inne i stan på biljettcentrum köpte vi oss varsin Takida biljett, så den 14 november blir de Umeå och Takida.



På lördag tar vi sovmorgon trotts att jag somnade tidigt kvällen innan. Skönt att vara utvilad och slippa kliva upp 04.00, skönt att vakna upp bredvid Jens varma kropp. Vi konstaterade också att den som sover ytterst i hans säng vaknar först, lite konstigt kanske, men de är faktiskt sant. Den som sover ytterst dvs, närmast golvet vaknar alltid först. De blev en dusch och god frukost. Stackars jag blir sjuk i världens förkylning och orkar inte riktigt med allt för mkt så vi ligger i sängen några timmar under dagen och kollar på tv / film för att sen bege oss in till stan och leta efter skor åt mig. Blev inga skor men Jens överraskar med middag på Balder, blev tacobuffé, underbart gott! Påväg hem till Jens efter maten går vi genom stan mot parkeringshuset och då får vi syn på Peter (Jens kompis som jag bara hört en massa om och sett en enda gång) och jag börjar fundera, första gången jag såg Peter var förra sommaren när vi åt på Balders uteservering precis som nu och han cyklar förbi. Nu när vi nästa gång, sommaren efter äter på Balder igen så direkt efter ser vi Peter, lite komiskt ;D Kvällen avslutades med att se film som jag gillar, På andra sidan häcken, as söt och rolig! Jag vet inte varför jag tycker om tecknade söta filmer, de bara är så.



På söndagar brukar jag ju åka hem och så var de tänkt från början men under middagen kvällen innan bestämmer vi att jag ska stanna lite längre vilket känns underbart. Snart börjar ju skolan och då har jag mkt att göra och då är de färre helger att kunna ses på och blir inga lite längre stunder utan bara över helger. Trist.

Eftersom att jag fortfarande var riktigt krasslig så blev de varm oboy till frukost, väldigt länge sen jag druckigt varm oboy och de smakade asnice. Min hals gillade också att de var varmt. Efter frukosten tog vi oss en lite längre promenad runt om i Sävar. Därefter tar jag mig en dusch och vi fixar oss för att åka till ersboda och kolla vad D&D och intersport hade att erbjuda. Därefter hämtade vi Jens mamma från jobbet och sen blev de god middag som jag faktiskt inte har någon som helst aning om vad de heter. Sen några minuter innan ica stänger blir jag fruktansvärt sugen på glass så vi åker till ica och köper oss en burk daim glass att dela på. Blir glass ätande, tv tittande och massa mys resten av kvällen.

Måndag blev en ligga i sängen hela dagen dag. Självklart såg vi massa tv och sådär. Blev även lite dator sittande.

Tisdag, dagen då man ska åka hem kommer alltid. Meningen var att jag skulle åka hem med 14.15 bussen men när klockan ringde 09.30 (vi hade tänkt att vi skulle hinna göra lite saker på stan innan bussen började rulla hemåt) ville ingen av oss kilva upp. De var så otroligt varmt och mysigt under täcket så vi sköt upp min hemresa med två timmar för att få ligga kvar i sängen i två timmar. Mysigaste morgonen på väldigt länge. När vi väl tagit oss upp ur sängen blev de frukost, dusch, fixande och packande för att sen åka in till stan för ett sista shopping försök. Försöket visade sig bli bästa försöket. Både jag och Jens fick oss skor, på halvapriset, likadana fast i dam och herrmodell. Jag köpte mig även några armband, wash gel och pennor.



På bussen påväg hem får jag sms från mina lärare där de står att vi inte börjar skolan på måndag som planerat utan att vi börjar på tisdag och att vi börjar klockan 09.00 istället för 08.00. Inte illa men en dags längre sommarlov och dessutom få en mjukstart med sovmorgon, helt nice.

Eftersom att jag fick en så mysig och oslagbar morgon igår var de nästan ledsamt att vakna upp och frysa och inte ha någon bredvid sig. Blev lite emo men de gick snabbt över och jag tog tag i städandet och uppackandet av min väska.


Städa och fixa

Idag har jag precis som alla dagar den här veckan tagit mig sovmorgon. Men till skillnad från alla andra dagar så har jag faktiskt varit rätt duktig idag.

När jag väl klev upp och gjort mig klar gick jag in till vårat lilla centrum, köpte lite tidningar och annat nödvändigt till bussresan imorgon. Har kommit ihåg att ladda mitt mp3 batteri och lagt in lite ny musik. Började städningen av mitt eget rum och min egna toalett runt tre tiden och har städat ända fram tills åtta ikväll, nej, mitt rum var inte så smutsigt utan när jag var klar med mitt hjälpte jag mamma att städa resten av huset.

Middagen blev hämtpizza, väldigt gott och väldigt länge sen som vi gottade med pizza här hemma.

Börjar bli dags för sängen nu, imorgon ska jag upp 04.00 och iväg med bussen 06.15. Vad gör man inte för sin kära? :]

Handledarkurs

Jag har inte riktigt orkat blogga dom senaste dagarna för det händer typ ingenting just nu.

Igår var jag med Johan några timmar under eftermiddagen/kvällen. Mycket nice eftersom att jag inte sett en enda människa från klassen i sommar. Jag har bara varit upptagen. Jag och Johan åt sen lunch/middag på myggan, kyckling baguette fick de bli för min del. Att jag aldrig lessnar på kyckling, fast iof, tur är väl de! Vi tog oss några vänder i de lilla utbud av butiker som kalix har att erbjuda för att sen sätta oss på en parkbänk och snacka iväg timmarna tills de var dags för Johan att åka hem.

Dagens "to do" var att gå med mina "föräldrar" på den där handledarutbildningen. Som förövrigt tog 4 timmar och 15 minuter, rent lyssnande på en massa babbel, as jobbigt! Man var ju som tvungen, annars blir de inget körkort, nu är de iaf bara några papper som ska trillar ner i brevlådan sen är de dags för att börja övningsköra.. ja, jag är helt livrädd, jag vågar inte ens vrida om nyckeln i Jens bil, pinsamt men sant! Fattar inte att jag ska ta körkort, jag är påtok för feg och kommer garanterat dö när lapparna hamnar i brevlådan och de är dags.. om lite mer än ett halvår är de ju dags att göra alla prov. Huvva!

Jag tävlar hos Linda

Tävlingsregler:
- För att tävla måste du ha en blogg/bilddagbok som jag kan se.
- Skriv till mig ATT du är med och tävlar, varför just DU ska vinna, och varför DU är/skulle vilja bli trogen kund hos Make Up store!, skriv även en direktlänk till tävlingsinlägget så jag kan kika in på er blogg!
 - Kopiera detta inlägg+bild, klistra in i din blogg/bilddagbok och skriv att du är med och tävlar om denna underbara doft hos mig (micromiss)!



Doftnoter:
Toppnoter: Bergamott, mandarin, fruktkocktail
Hjärtnoter: Jasmine, persika, sandalblomma
Basnoter: Patchouli, vanilj, sandalträ, Mysk, Amber


Tävlingen pågår till fredagen den 14 Augusti!
Lycka till!
Kom ihåg att det är hela 10 stycken vinnare!



Var med och tävla ni också! :]


Helgen i några få ord

Lördagen bestod av fotboll, riktigt roligt var det trotts att vi förlorade varenda match! Lagen vi mötte var Polisen, Brandmännen, Landstinget, Part AB och My life. Jag har fortfarande ont i kroppen och de syns att jag har spelat. Jag har två blå märken på vänster arm och ett blåmärke på höger arm, ett skrubbsår på höger knä, en blåsa på höger lilltå och ett stort äckligt varigt sår på vänster häl. Får duscha med en plastpåse på foten för annars svider det jävel. Men kul som fan var de ändå!



Hela går dagen var jag hos min farmor och åt glass, lekte med min kusin, tvättade farmors bil och annat roligt. Var även en riktigt het och skön värme igår under dagen sen igår kväll/natt spö regnade de och åskade som fan.



idag har jag tagit mig en rejäl sovmogon till 12.10, duschat, städat på mitt rum och hämtat posten. I postlådan väntade ett paket till mig, mina film boxar från cdon har kommit så nu är min kväll räddad, förhoppningsvis veckan också. Har ju lovat dåligt väder hela veckan och jag är nästan så gott som ensam hemma, alla jobbar hela dagarna och min syster är i Rovaniemi så de blir lätt ganska tråkigt. Imorgon har jag iaf planerat att jag ska vara med Johan när han har slutat jobba! Helt jätte nice för jag har inte sett den pojken sen veckan innan skolavslutningen.

(jätte fina mobil bilder, jag vet)

Så jävla less

Sist när min syster var i luleå skulle prångt köpa likadana jeans som mig (min syster är fyra år yngre).. nu kommer hon hem från rajala idag och har köpt precis likadana jeansleggins som jag har. De värsta av allt är att allt är i samma storlek så nu ser vi fan ingen som helst skillnad på kläderna.. och ju mer hon köper ju mindre kläder får jag i min garderob. Jag tänker inte ha likadana kläder som min fyra år yngre syster. Nej aldrig!

Cdon



På måndag eller tisdag, förhoppningsvis, så ligger dessa två boxar i min postlåda. Dom vet allt var min postlåda bor! Just nu har dom många fina erbjudanden samt frakt fritt tills på måndag på cdon.com, så passa på att ladda upp era film förråd nu mot höst och vinter!

Nu ska jag leta fram mina fotbollsskor och tränings prylar och cykla iväg till gymet för att lyfta lite vikter innan själva fotbollsträningen börjar. Är ju nu några månader sen jag spelade fotboll sist så ni får lov att hålla era tummar för mig!

När man talar om fotboll

Igår skrev jag om hur mycket jag saknar fotbollen och idag blir jag erbjuden att spela silja line cup med jobbet på lördag, inte illa. Fick erbjudandet redan förra veckan men var som osäker om jag ville spela, om jag ville tända lågan för sporten igen. Men när dom frågade idag igen så kunde jag bara inte säga nej, lusten tog över. Ikväll är de träning runt halv nio. Ska leta fram fotbollsskorna de första jag gör när jag kommer hem och sen ta bollen och börja tjuvträna lite :P Sen ska jag gå på gymet och där efter rakaspåret till träningen. Kommer bli en bra eftermiddag. 

Har nu även bestämt mig lite angående den här beställningen från CDON som jag tjatat om hela veckan. Ikväll ska jag beställa hem åtdeminstone en ny box, de förtjänar jag! :)

Två dagar kvar

Nu är de bara två dagar kvar av jobbandet sen får jag äntligen återgå till mitt sommarlov.

Idag har varit en väldigt bra dag trotts att ingeting speciellt har hänt. Jag vaknade av mig själv i morse, jag har varit på bra humör hela dagen. Efter jobbet åt jag middag och packade sen snabbt ihop mina träningskläder för jag hade världens träningslust. Valde att promenera till gymet trotts att mamma erbjöd mig skjuts, lite extra motion skadar aldrig! Påväg mot sporthallen bromsar en vespa in framför mig, visar sig vara Fanny, meningen var att vi skulle växla några få ord men några få ord han bli ett lite längre samtal. Hon hade på sig ASSI jackan och jävlarns vad jag kände saknad. Fattar inte att de ska vara så satans kul att springa och sparka på en boll, men gu så härligt de är! Jag älskar fotboll, jag saknar fotbollen.

Kollat två avsnitt oth sen jag kom hem och nu börjar klockan närma sig 22.00, vilket innebär sova om jag ska vakna på gott humör. Visst kan jag vara vaken längre men då blir de sjukt svårt att kliva upp ur sängen imorgon och många tankar som "visst hostar jag lite ", "jag mår lite dåligt", "kanske ska jag stanna hemma" snurra i hjärnan men de slutar ändå med att jag alltid kliver upp, för mitt samvete räcker inte längre. Jag kan inte ljuga och låtsas att jag är sjuk, jag kan inte ligga hemma i sängen en heldag och veta vilken summa pengar jag går miste om.


When you can live forever..
What do you live for?

Within reason - favourite sin

Efter allt mitt one tree hill tittande dom senaste kvällarna så har den här låten fastnat i min skalle


Gratisbio.se

100% gratis shopping, fika, mat, bio eller tidningsprenumeration, kan de bli bättre? Allt du behöver göra är att bli medlem och klicka.



Är det verkligen så enkelt?

Ja, bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 och få hela 75 startpoäng. Du behöver 200 poäng för att få ditt första presentkort, och genom att värva en vän, en enda vän, så får du hela 200 poäng!! Alltså värvning av en vän=1 presentkort i någon av de 93 butiker som gratisbio erbjuder. Några exempel på butiker är gina tricot, H&M expert, din sko, body shop, cubus, bik bok, JC, MQ, team sportia, kicks, cdon.com, wayne's coffee, MAX och många många andra butiker.

Hur kan man annars samla poäng?
Genom bara några få klick, enkelt och snabbt. Handla online och få poäng, besök hemsidor (helt gratis), gör erbjudanden (helt gratis), skriv om gratis bio på bloggen (du kan få allt från 10-1000 poäng per inlägg), värva vänner, dela ut flyers osv.

Gratisbio har någonting för alla
Är du inte riktigt en shopping människa utan tar hellre en fika på stan med dina vänner så kan du välja ett presentkort på ditt favorit fik. Är du personen som gillar att äta ute så finns de presesentkort på just din favorit restaurang. Om du är personen som gillar att ha koll på allt som händer i kändisvärlden så passar kanske en gratis tidningsprenumeration bättre? Kanske föredrar du film på den vita duken, så vad sägs som gratis biobiljetter? Allt du behöver göra är att klicka. Det är enkelt, det går fort och det är roligt och du får ut så mycket utav de!

Så vad tänker du göra nu? bli medlem på gratisbio.se http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 

Snart sommarlov igen

Nu är det bara fyra dagar kvar av mitt jobb på silja line. Om fyra dagar återgår jag till mitt sommarlov, till mina två resterande veckor, underbart att få sova igen!

Idag var verkligen en tung dag på jobbet. Dels för att jag la mig försent och var as trött imorse, inte ens en kall dusch kunde pigga upp mig. Sen för att jag åter igen glömde lunchen hemma så jag var vrål hungrig plus att jag hade världens huvudverk hela dagen.

Var verkligen skönt att komma hem idag. De enda som jag har gjort sen jag kommit hem har varit att kolla på oth, avsnitt efter avsnitt. Riktigt skönt att bara ta de lugnt hela eftermiddagen. Nu ska jag hämta mig lite juice för att sen krypa ner under täcket och kolla film.

Piteå havsbad



I fredags efter jobbet skjutsade farmor mig till gymet. Blev inte en så jätte lång sväng, men jag hann iaf med att springa av mig lite samt lyfta lite vikter innan de var dags att duscha av sig och börja promenera mot stan för att möta Jens på busstationen. Väl hemma lagades de mat. Jag lagade kyckling och nudel soppa, vilket jag personligen tycker är jätte gott och de såg ut som att Jens gillade mitt val av mat också? :P Efter maten fyllde vi en skål med godis, ett fat med systers födelsedagsfika och tog täcket och kuddarna från min säng och la oss i soffan för tv tittande och tv spelande. Precis som vanligt så vinner Jens över mig i tvspel, men de är väl så de ska vara, att killen vinner över tjejen, right? :P

Lördagen blev en rätt tidig morgon. Blev precis som planerat en resa till Piteå för shopping och bad. Piteå har dock ett ganska litet centrum så blev inte speciellt mycket handlat. Jag köpte mig en kabel till min dator samt underkläder. Sen blev de massa badande på Piteå havsbad. Första gången som Jens var dit och för mig var de flera år sen sist. Självklart så vågar jag fortfarande inte åka "pottan/toaletten". Åkte den då jag var mindre och fick världens blåmärke i nacken och vill helst inte göra om samma tabbe igen. Men Jens åkte den och gillade verkligen den "stupade delen", då röret heltplötsligt går rakt ner och man får en jävla fart. Efter allt badande, rutchkaneåkande och bubblande i bubbelpoolen var vi båda riktigt trötta och väldigt hungriga men bestämde oss för att vänta med att äta tills vi kom hem. Vi överlevde hemresan trotts våra tomma magar och lagade oss tacos direkt vi kom hem. Resten av kvällen bestod av godis ätande och tvtittande. För ovanligheternasskull *not* somnade jag i soffan men vaknade sen och drog med mig Jens till sängen för att sova.

Idag åkte Jens hem med 12.55 bussen och jag tog mig en runda på stan, hittade ingenting, jag bor ju som sagt i lilla Kalix. Begav mig hem och la mig i solstolen ihopp om att bättra på min icke existerande bränna, men andra ord, skaffa mig lite färg. Låg och pressade i lite över 2 timmar och helt plötsligt försvann den 30 grader varma solen bakom ett gäng moln. "ahapp, den kommer nog snart tillbaka" tänkte jag, men ack så fel jag hade. Istället så blev jag helt sjöblöd av hårda, piskande regndroppar. Det började ösregna och solen samt värmen har inte riktigt hittat tillbaka efter regnet. Så nu sitter jag här med mina nya mjukisar som mamma kom hem med från Umeå och har stora planer på att kolla några avsnitt oth. Jag sitter även och funderar på om jag skulle göra mig en liten beställning från cdon, jag skulle verkligen behöva fylla på mitt film förråd nu inför vinterns alla mysiga filmkvällar!

Förövrigt så ser jag inte fram emot att sova ensam igen, så mysigt att sova i en varm och öppen famn.

RSS 2.0