Tävling

Jag är med och tävlar hos super duktiga Kan Dee.

Den här gången har hela 10 st chansen att vinna en tee' med motivet "my heart is not for sale" från hennes kandeeshop.

Var med och tävla du också!

 

Super fina tee's :]


kladdkaka och film

Historia uppgiften är klar och jag har mejlat den till min lärare. Kladdkakan är bakad och väntar på mig i vardagsrummet. Jag gjorde en ansiktsmask och jag är nyduschad.

Imorgon ska jag upp 04.00 och sen åka lastbil resten av dagen, fota och intervjua så jag har material tills på onsdag. Så ingen skola imorgon, blir jobb istället.

Nu: Kladdkaka med vaniljsås och film, Blades of glory :] Ibland gillar jag verkligen söndagar!

Min söndag

Jag såg på film till strax efter 04 inatt och klev upp runt 9 idag. Från klockan nio imorse med vissa avbrott för frukost, toaletten, byte av kläder, snabb håruppsättning, tvättning av ansikte, tandborstning och hämtning av vatten så har jag pluggat historia. Jag börjar faktiskt närma mig klar, men har lite små pill kvar vilket kan ta sin lilla stund det också. Men det grövre jobbet med historia uppgiften är klart. Tycker faktiskt att jag kan ta och känna mig lite duktigt iaf.

Syster och jag har just kommit överrens om att baka oss en kladdkaka lite senare och bjuda på den till efterrätt och det som blir över ska vi trycka i oss senare ikväll till en film. Skönt avslut på en söndag kväll måste jag faktiskt säga. Hade även några förhoppningar på att jag ska hinna med att gå en promenad (trots att det snöar konstant) och göra mig en ansiktsmask senare ikväll. Men vi får väl se vad tiden tillåter. Ibland kan man inte hinna med allt även om man verkligen vill. Prioritering. Läxor först och sen film mys med syster eftersom att jag nu lovat.

Lite nytt

Igår kväll var jag på gymmet och det var skönare än på väldigt länge. Nästan helt tomt och min ork var på topp. Men jag var åter igen väldigt dum som gick dit så tidigt efter febern och halsontet har inte ännu gått över. Nu har jag ingen röst, låter som en gammal kärring som snart ska avlida :( Blä.

Så idag var jag värd att sova ända tills att jag vaknar, vilket blev strax efter nio?!?! Mormor och morfar kom hit en stund efter att jag vaknat så åt frukost medan dom fikade och satt i köket och diskuterade lite olika saker med dom medan dom var här. Gjorde mig sen iordning och övningskörde till Risön där jag skulle träffa mina kusiner hos farmor. Käkade toast till lunch och sen drog hela patrasket iväg till haparanda och IKEA! Blev lite shopping.

Köpte monster lampa på IKEA! Så sjukt söt, kunde verkligen inte låtabli (A)


köpte 3 nya filmer på ica maxi


Hittade till min stora förvåning vanilla coke på ica maxi! :D



fick även mitt paket från dermosil


Köpte även värmeljus, sminkpads, godis samt en film åt Jens :) Lampan var helt klart dagens bästa köp. Känner mig super nöjd med den.

Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen kolla på någon av dom nya filmerna.



SERIÖST! JAG VANN!

Jag har förförsta gången i hela mitt liv vunnit en tävling hos Nevnarien :]

Det känns hur kul som helst att jag vann, himla vackra örhängen också! Känner mig helt sprallig och glad :] Hihih. Så skyndade mig att mejla iväg min mejladress eftersom att jag glömt det. Så nu är det bara att vänta på svar.

Åhhh, denna fredag kunde inte bli bättre. Detta gjorde min dag :]

Filminspelning

Sitter på skolan just nu och förbereder för filminspelning. Vi ska nämligen göra en musikvideo och nu börjar vi vara på G till att börja filma. När jag slutar idag är ännu helt oklart, vi skulle egentligen sluta elva idag men med tanke på att vi måste bli klara med inspelningen idag går jag säkert över till fyra.. hoppas att vi kan sluta tills halvfyra bussarna går hem.

Det är ju ändå fredag, jag är jätte sjuk i halsen fortfarande men äter medicin som "bedövar" halsen så det känns inte så förjävligt just nu. Tänkte iaf gå till gymmet och gå en lång promenad på löpbandet och lyfta lite vikter, dock ta det väldigt lungt och försiktigt.. men jag känner både behovet och lusten av att röra på mig lite :)

Blir förbi ica på hemvägen och köpa kiwi och andra goda frukter för ikväll blir det fruktsallad :)
27-30 minus grader här idag ;( Inte peppen! 


Grey's anatomy

Det är bara skit program på tv:n idag.. vilket gör mig lite sad för mitt utbud på filmer här hemma suger. Jag har sett allt jag äger och har typ 100000000 gånger för jag är en riktigt filmnörd om kvällarna. Så what to do? Jo jag gick in på tv.nu för att kolla dagens tv och ser att det faktiskt är Grey's anatomy på 5:an klockan 17.05, vilket gjorde mig på lite bättre humör.. det är ingen serie som jag följer direkt men jag har sett många avsnitt lite här och där. Borde faktiskt ta och klicka hem den första säsongen och därefter 2:a osv osv.. för det är faktiskt en serie som jag uppskattar!




Feber

Meningen var att jag skulle ha sovmorgon till 12.00 idag och att jag därefter skulle ha idrott och historia.. men så blev det inte.

Igår hade jag himla ont i halsen när jag skulle svälja mat och även vatten för den delen, men tänkte att det bara var tillfälligt. Så jag drog till gymet där jag stod och trampade på en crasstrainer i 45 minuter och styrketränade i 30-40 minuter.. när jag kom hem var halsen mer än dålig och middagen sved att trycka ner.

Nu är jag hemma med feber och halsont.. har sovit i flera flera timmar och nu är jag uppe en sväng för att kolla tv och läsa lite bloggar. Men mitt huvud känns så stort och tungt så jag tror att jag snart somnar igen. Sova bort febern är dagens planer!

Helgens shopping

Stor skjorta, gina tricot 199kr
Grå tshirt, gina tricot 149kr
Svart/blommig purse, gina tricot, 79kr




Helgens bästa fynd! En glittrigt röd sminkväska (jävligt ful enligt mig) från make up store.. eftersom att den är så jävla ful så kan man ju undra varför jag köpte den? Jo för att den var fylld med smink. Den innehöll, 2 st twinkle eyeshadow i färgen AMOUR, 2st glitter eyeliner i färgen GOLDIE (finns bara en på bilden för jag gav en till min faster) samt två st star lips i färgen HOLLYWOOD, allt detta köptes på kicks och gick på 120 kr! FYND!

Nagelfil med 6 funktioner, kicks, 50kr
Halsband, hm, 50kr




Nagellack, kicks, 50kr



Köpte även shampoo, balsam, deodorant, färgpennor och block :) Men inget av det kändes speciellt intressant så jag orkade inte ta någon bild på det ;D

Min söta lilla solstråle <3

Nu är jag hemma efter en väldigt skön och avslappnad helg. Däremot kan jag erkänna att jag är väldigt trött även om helgen har varit väldigt lugn. Jag har haft så sjukt svårt att somna dom senaste nätterna vilket är väldigt onice.

Hur som helst så har helgen varit bra och väldigt rolig och busig. Igår blev det shopping och samma sak idag på hemvägen, så lite nytt har jag fått med mig hem. Vi har sett på lite film och badat bastu samt ätit super gott kvällsfika (finsktbröd, sallad, ost, skinka, gurka, tomat.. YUMMI).

Idag på hemvägen mitt i shoppingen blev jag och farmor hungriga så vi åt på Rax (pizza buffé), pizzorna är lika tjocka och goda som på pizzahut och det bästa är att man kan smaka vilka pizzor man vill och äta precis hur mycket man vill. Fanns även lasagne, köttbullar och prinskorv samt någon soppa som man också fick äta ifrån. Jag som älskar lasagne kunde inte hålla mig ifrån den, himla tur de för den är den bästa lasagne jag någonsin ätit! :]

Min solstråle <3

Rovaniemi

Just nu befinner jag mig i Rovaniemi hos mina kusiner. Jag åkte hit direkt efter skolan, farmor kom och hämtade mig och nu är vi här. Resan var rätt chill men shit vad kallt det är ute nu igen! Burrrrrrrr. Typiskt att mina uggs har pajjat så jag har inte ens varma skor utan bara tunna tygskor av märket kawasaki :(

Annars så hade faster bakat en spiderman tårta som vi åt när vi kom fram, himla gott! Har även fått mig ett nytt akvarium av min kära faster, ett större och nyare så när jag kommer hem ska jag fixa det fint till mina fiskar.

Tidigare ikväll så gjorde vi även en beställning från dermosil (hudvård och sånt) och eftersom att min ekonomi verkligen inte är den bästa i dagens läge så behöver jag inget betala utan det gör faster och farmor (ibland är jag allt bortskämd). På beställningen fanns iaf min favorit handtvål till min toalett, shower cream som luktar blodapelsin samt body lotion med samma doft, ansiktsrengöring, body lotion med e-vitamin och "ansikts-skum" eller vad man ska kalla det. Hur bra produkter som helst iaf, får paketet nästa helg då kusinerna kommer till Kalix för att hälsa på :)

Nu ska min yngsta kusin, Jimi, ha datorn för att spela moppespel ;D

Ha en bra helg allihopa!


10 månader ♥

You give me more loving than I’ve ever had
Make me feel better when I’m feeling sad
Tell me I’m special even though I know I’m not
Make me feel good when I hurt so bad
Barely getting mad
I’m so glad I found you
I love being around you
You make it easy
Its as easy as 1-2-1-2-3-4
There’s only one thing to do
Three words for you
I love you ♥

 

 


Gratisbio.se

100% gratis shopping, fika, mat, bio eller tidningsprenumeration, kan de bli bättre? Allt du behöver göra är att bli medlem och klicka.



Är det verkligen så enkelt?

Ja, bli medlem på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780 och få hela 75 startpoäng. Du behöver 200 poäng för att få ditt första presentkort, och genom att värva en vän, en enda vän, så får du hela 200 poäng!! Alltså värvning av en vän=1 presentkort i någon av de 93 butiker som gratisbio erbjuder. Några exempel på butiker är gina tricot, H&M expert, din sko, body shop, cubus, bik bok, JC, MQ, team sportia, kicks, cdon.com, wayne's coffee, MAX och många många andra butiker.

Hur kan man annars samla poäng?
Genom bara några få klick, enkelt och snabbt. Handla online och få poäng, besök hemsidor (helt gratis), gör erbjudanden (helt gratis), skriv om gratis bio på bloggen (du kan få allt från 10-1000 poäng per inlägg), värva vänner, dela ut flyers osv.

Gratisbio har någonting för alla
Är du inte riktigt en shopping människa utan tar hellre en fika på stan med dina vänner så kan du välja ett presentkort på ditt favorit fik. Är du personen som gillar att äta ute så finns de presesentkort på just din favorit restaurang. Om du är personen som gillar att ha koll på allt som händer i kändisvärlden så passar kanske en gratis tidningsprenumeration bättre? Kanske föredrar du film på den vita duken, så vad sägs som gratis biobiljetter? Allt du behöver göra är att klicka. Det är enkelt, det går fort och det är roligt och du får ut så mycket utav de!

Så vad tänker du göra nu? bli medlem på gratisbio.se http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=175780

Sommarlängtan ♥

Sitter och klickar runt på olika hemsidor.. finns så grymt mycket fina sommarkläder och andra pylar som jag mer än gärna skulle klicka hem om det inte vore för att jag verkligen måste spara pengar tills jag åker till London. Men skulle någon ge mig det som finns på bilden här under skulle jag inte tacka nej (a).

Kan inte snön bara försvinna och låta solen och gräset titta fram. Jag vill ha sommar, färgglada kläder, bruna ben och en sandstrand :]

 


"It takes courage to grow up and become who you really are"

Dagens sista lektion pågår just nu. Ska skriva en argumenterande artikel och sen ska jag till gymmet och därefter ska jag simma med farmor. Det har ju gått himla bra på tränings- och motionsfronten nu dom senaste två veckorna så jag får inte börja lata igen.

Meningen var att jag på fredag skulle ha sovmorgon till tolv och sen rörligbild till klockan tre men vi har flyttat på lektionen så att den börjar åtta och slutar elva istället. Blir alltså att sluta tidigt på fredag plus att jag åker till Rovaniemi direkt efter skolan. Har planer på att använda mitt presentkort på gina tricot eftersom att jag bara kan använda det i finland, passa på när jag ändå är där. Har dessutom spanat in hur mycket snyggt som helst där plus att presentkortet ändå har ett ganska fint belopp, blir nog bra hur som helst. Hoppas även på att få en såndär klassisk fotosöndag som jag brukar ha när jag är där. Blir typ ända tillfället som jag känner att jag har tid för att leka och testa nya saker med kameran, men jag ska inte säga för mycket för det kan även bli så att jag sover bort halva dagen. Brukar ju bli så.


Över ett år gammal bild, jag är så jävla snygg! :] (ta det med en nypa salt). Anledningen till att denna bild åker upp här på bloggen är för att jag har mitt kära usb minne här och den innehåller massa gammal skit. Jag bjuder ju även sällan på bilder så here we go!


You are my heaven on earth

Imorse åkte Jens hem :( huvva. I natt måste jag sova ensam, något jag inte föredrar eller ser fram emot.

Annars så gick skoldagen ganska fort och ganska smärt fritt. Trots att jag insåg att jag har höga berg av saker som jag måste göra och ta tag i. Så idag när jag kom hem gjorde jag upp en brasa i kaminen för att få upp värmen i huset, tog mig en blodapelsin och ett glas vatten, placerade arslet framför datorn och tog tag i läxberget. Blev nyligen klar med en filmanalys och har även mejlat iväg den. Känns hur bra som helst att bli av med något. Så nu ska jag städa mitt rum, tända massa ljus, göra en kopp te, hämta en till blodapelsin<3, mysa ner mig i sängen och se filmen som jag hyrt idag (baksmällan).

Eftersom att jag motionerade varjedag förutom fredag förra veckan så förtjänar jag en sånhär dag. Plus att jag gick hem från skolan idag istället för att ta bussen.

Vad gör ni en måndag eftermiddag/kväll?

Mysiga söndag

I fredags byggde vi pussel och myste med film och godis. Igår var vi på gymmet och avslutade det hela med lite bubblande i bubbelpolen. Efter middagen igår skjutsade vi syster till en kompis och påväg hem svängde vi förbi stan och hyrde en film, knowing fick bli kvällens film.

Vanligtvis brukar ju mitt hjärta åka hem på söndag men han stannar faktiskt till imorgon eftersom att jag har sovmorgon <3 Så nu har vi just ätit middag och nu ska vi ta oss en promenad och hyra en till film :] Det är så härligt att vara kär ;*


Tänkte även bjuda på en låt:


Pussel

Den här veckan har jag tränat och pluggat i mängder. Jag har besökt gymmet minst en timme varje dag, gått minst 45 minuters promenad med mamma varje dag plus att jag har varit och simmat med farmor två gånger den här veckan och det är bara torsdag idag. Känner mig riktigt taggad. Dock så har det tyvärr inte blivit speciellt mycket tid över till datorn så bloggandet har blivit lite lidande.. speciellt när mormor lånade mig pussel (a) Jag har inte pusslat på flera år så det var så himla roligt när jag väl satte igång.

Har även idag kollat in hm:s vår nyheter och det kliar verkligen i shopping fingrarna men jag ska vänta.. det är ju london om cirka 3 månader och det känns mer värt att ha pengar då så "önskelistan" på hm.se blir bara större och större medan varukorgen är helt tom.

Nu är det dags för mig att ta bort det gamla nagellacket och måla dit lite nytt. Mina naglar ser förjävliga ut!

Så söta sälar och små gulliga isbjörnar :]


Tävling hos Sandra

 

Jag är med i en tävling hos Sandra där man kan vinna smink från make up store.


Du kan vinna allt detta:

ögonskuggan baby doll värde 135:-
mascaran max lashes black värde 160:-
concealern cover all mix värde 265:-

totalvärde 560:-

 

Hur härligt vore det inte att vinna allt detta?! Helt underbart pris ju! Jag har aldrig vunnit något annat än tröstpriser på grönalund så nu tycker jag att alla ni ska hålla tummarna så att jag vinner! Hihi :]





Back on track

Hela helgen gick ut på att beta av min gigantiska hög med läxor. Sög men nu är det bort gjort, finns dock en hel del annat att göra när det handlar om skolan.

Hur som helst så var det första dagen i skolan efter jullovet idag och jag måste väl säga att den var ganska lugn och skön för att vara en skoldag. Efterskolan blev det gym och när jag kom hem var jag så trött i mina ben så jag satte mig på golvet och började bygga ett 500 bitars pussel. När kanten/ramen på pusslet var klart ville mamma ha med mig ut på en promenad och självklart ställde jag upp. När jag kom hem efter pomenaden pusslade jag ännu mera, trodde klockan var typ nio och tänkte börja plugga, insåg att klockan var elva :o Så jag tänker inte plugga! Det gör jag imorgon efter skolan och gymmet. Måste även påminna mig själv om att inte röra pusslet förrens läxorna är klara! Att pussel ska vara så beroende framkallande visste jag inte.

Nu ska jag åter igen lova mig själv om att bli bättre på blogg fronten. Ett nytt löfte, ett nytt försök!

Jag är med och tävlar hos ohstlin

 

Jag tävlar om detta fina armband, så himla gulligt ♥

 

Länk till tävlingen


Söndagsmys!

Jens åkte hem igår med fem i ett bussen och därefter åkte jag iväg till farmor för att umgås med kusiner och faster som kommit till henne från Rovaniemi. Blev att jag stannade över natten. Eftersom att alla är så unga eller vuxna som lägger sig tidigt blev det jag och syster plus äldsta kusinen som kollade på Harry potter och fenixordern. Har som haft ett litet Harry Potter sug dom senaste dagarna när dom visat filmerna på tv:n. Så idag när jag var ute och övningskörde körde jag förbi ica för att köpa hem den senaste harry potter filmen (halvblodsprinsen). Så kvällen har spenderats i soffan tillsammans med en film, ett täcke, frukt och en kopp smultron te! Himla skön söndags kväll.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt för att övningsköra med mamma innan hon ska iväg till jobbet och efter det ska jag släpa mig iväg till gymmet. Är år och dagar sen jag var dit sist (känns det som iaf, syns gör det också om inte annat), så nu är det dags att ta tag i träningen.. börja det nya året på ett bra och hälsosamt sätt.


RSS 2.0