Nothing is bigger than love

Hejsan svejsan!

Igår klev jag upp tidigt som tusan, 05.30, rena mardrömmen. Men enligt kalendern så skulle jag infinna mig i Luleå hos farbror doktorn klockan 11.00 så var bara att sätta sig på den tidiga bussen. Min motivation var dock att Anton också hade tid hos läkaren den dagen så vi hade bestämt oss för att träffas och pussas lite innan vi åkte hemåt. Blev dock mer än bara några få pussar då jag faktiskt just nu befinner mig hemma i Kalix.

Jag följde alltså hem med Anton istället för att sätta mig på bussen hem till Skeå. Meningen var dock att jag skulle ha åkt tillbaka hem i morse men efter att jag tänkt till så valde jag att stanna en natt till. Men imorgon finns inga sådana valmöjligheter. Bussen som lämnar Kalix 05.30 ska jag åka med till Piteå, har möte tillsammans med Elin (klasskamrat) och vårat mentorföretag och därefter ska vi fixa klart uppgiften som ska redovisas på fredag.

Annars så har jag haft en ren helvettes vecka förra veckan. Blev utelåst från mitt studentrum i endast en handduk (dörren gick i baklås) och min iPhone (2 månader gammal) valde att lägga av så jag fick köpa mig en billig skit mobil tills min iPhone kommer tillbaka från reparationen.

Nu blir det en 21 minutare i solariet i väntan på att Anton<3 ska komma hem från jobbet.
På återseende!
When you're far away
I miss you
But time won't heal the pain
when you're far away
I need you

Back to school

Ny skola och ny klass.
Idag var min första dag på Företagarprogrammet. Skoldagen bestod av en informationsträff och själva uppropet. Innan vi fick gå hem fick vi några minuter till att prata med alla i klassen och berätta lite om oss själva. Jag tror och hoppas verkligen på att jag valt rätt program och att jag kommer att trivas bra i den nya klassen.

Köpte även mina första böcker inför mina kurser som startar nästa vecka. Dyyyrt så hoppas verkligen att det är värt det. Nu ska jag stänga mina blå och sova. Det är en dag imorgon också, godnatt!♥

Belönade mig med en hemmagjord latte efter en tidig morgon promenad


Fazer café

Det fanns så många underbara och fina bakelser att välja på, beslutsångest! Men efter många om och men bestämde vi oss för en varsin fikabit och en paj att dela på. Det var minsann underbart för smaklökarna må jag säga! Toppar helt klart listan på favorit café. Lite tråkigt att bilderna inte blev speciellt bra på grund av ljuset inne på cafét men känner att jag bara måste visa er dessa delikatesser!

Om ni besöker Helsingfors så är Fazer café något som jag verkligen rekomenderar er att pröva på! Ni kommer inte att bli besvikna.


Min underbara bakelse. En marängmuffins med ett innehåll som bestod av färska rabarber och jordgubbar, mums!


Anton valde en lime/hallon tårtbit.


Pajen som vi delade på. Någon veggopaj av något slag, hur god som helst var den iaf!


Anton <3

Sealife

När vi ändå var i Helsingfors så passade vi på att besöka Sealife. Vi hade även turen att få gratisbiljetter genom jobbet.

Det var en verkligen en upplevelse. Alla söta, fulsöta, coola och färgstarka fiskar var så fruktansvärt fina att gå runt och titta på. Verkligen rogivande. Här kommer några bilder på några fiskar som jag lyckades fånga på bild trots alla omständigheter.
Min personliga favorit, sjöhäst! Dock hade jag aldrig kunnat tro att dem var så små!
Dem hade Pirates of the caribbean tema inne på Sealife


Bland det äckligaste jag har sätt, en jätte äcklig och vääääldigt stor krabba!


Världens finaste pojkvän <3

‘Cause we love happiness

Hejsan, det var ett tag sen sist nu igen.

Har haft en underbar Helsingfors semester tillsammans med hjärtat. Rihanna var precis som förväntat grym och lite därtill. Det var en riktigt show över det hela och det dåliga vädret valde att ge med sig lagomt till hennes framträdande. Vi fikade på Fazer café och tog oss en sväng in på Sealife för att se på alla underbart vackra varelser som finns där ute i världens alla hav. Vi hade mestadels tur med vädret och i stora drag så var det helt fantastiskt underbart, att bara vara och åka precis vart man vill. Precis när man vill.

För närvarande är jag Skellefteåbo. Planerar att vara det ett tag framöver. Har ganska nyligen (ca 20 minuter sen) fått igång mitt mobilabredband. Det var minst sagt ett krig. Ett besök till Teliabutiken i stan krävdes och flera timmars surande över att det inte funkar trots att dem i butiken sa att det skulle funka.

Imorgon planerar jag att jag ska göra mig en sväng in till centrum och se vad dem har att erbjuda. Skolan börjar på måndag och lite nytt till garderoben skulle vara kul.


RSS 2.0