Att köpa eller att inte köpa.. det är frågan

Nyligen hemkommen till Jens efter en låång dag på stan. Jens klippte och färgade håret, han köpte sig glasögon (dyyyyyyyrt, är verkligen tacksam över att mamma betalar mina!) och make up store ruinerade mig. Jag fattar inte att smink ska vara så himla dyrt. Egentligen köpte jag inte speciellt mycket men tre små burkar blev ändå till att kosta närmare 500 kr.

Vågade inte shoppa speciellt mycket mera eftersom att jag sitter i ett kval.. jag vill så gärna köpa mig en iPod och kan inte bestämma mig för om jag ska göra det eller icket :o Jobbigt val. Jag har alltid beslutsångest. Men jag behöver verkligen en iPod, är väldigt många månader sen som min MP4 gick sönder och sen dess har jag inte kunnat bära med mig musiken.. vilket suger. Trist att promenera själv utan musik, trist att åka buss utan musik, trist att vänta utan musik, trist att ta sig fram till skolan utan musik.. Dags att köpa sig en iPod?

Får se hur jag gör..


Kommentarer
Postat av: michelle

SV: har kollat på BouncE i globen och idag ska jag dansa :) vad ska du göra idag då? :)

2010-04-25 @ 14:18:02
URL: http://michellehh.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Heej!



Bli medlem på Gratiskläder som är 100% gratis såklart. Samla poäng byt sedan ut dom till checkar på Gina, H&M, JC och fler affärer!, enkelt sätt va?!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=191470

2010-04-25 @ 15:42:40
URL: http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/
Postat av: Cuongphan

Just do it! ;) Livet är ingenting utan musik (a) :)

2010-04-29 @ 22:40:47
URL: http://cuongphan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0