Mobilblogg: En heldag i Luleå med mamma

Klev upp med tuppen för att göra mig i ordning för en dag med min fina mamma. Som planerat åkte vi till Luleå på present jakt, äntligen färdig med alla födelsedagspresenter förutom mammas då jag inte vill att hon ska vara med när den köps. Plus att jag har lite ide torka när det kommer till hennes present.

Fick även med mig lite saker till mig själv också, såklart. Blev en ny jacka (ett riktigt fynd!!), ett par jeans och en ny halsduk då jag glömde halsduken (som jag köpte i skeå i måndags) på IKEA igår :/ det var verkligen den perfekta halsduken så var tvungen att köpa en ny!

Nu måste jag sova, anton sussar redan så sött här bredvid, imorgon ska jag plugga hela dagen. Konstigt nog så längtar jag efter att få göra lite nytta. Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Maria

2011-10-28 @ 14:24:14
URL: http://photographybyristo.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.se

Svar: Okej, jag har typ inte gjort något annat än att jobba. Nu ser jag fram emot min vinterresa till Mauritius om knappt en månad. Ska du resa bort något i vinter nu? Kramar!

2011-11-05 @ 02:34:30
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: p h o t o g r a p h y b y siri

cool header!

2011-11-05 @ 16:17:38
URL: http://shal.blogg.se/
Postat av: Sara ~ Candis

SV. Åhh nu blir jag också sugen :D god dämit haha, men har redan druckit två stooora muggar idag, enough haha.



Det är de bästa jag gjort :D kommer ta ett tag innan jag färgar någon annan färg. Men de tog ju år innan jag faktiskt vågade också :))) tack <3

2011-11-07 @ 18:49:29
URL: http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0