every relationship is messed up, but what makes it perfect is if you still wanna be there when things really suck

.

Kommentarer
Postat av: Eja

Svar//

Annars hade det ju kunnat bli en ganska kul historia att berätta för barnbarnen. "Nu ska ni få höra om den gången jag spenderade en hel natt i ett offentligt kök. Naken!"

2011-10-05 @ 14:57:56
URL: http://lillskitrus.blogg.se/
Postat av: Eja

.. och som fortsättning på det jag var på väg att skriva innan jag som vanligt, (och väldigt mycket i misstag) råkar skicka iväg kommentaren innan den är färdigskriven.



Aa jo, bättre har man ju haft, men jag överlevde det också. Det som inte dödar det härdar liksom ;)



Jaja, på så vis. Det sög ju en aning.. eller ganska mycket om jag ska vara helt ärlig. Du får väl vinna en hög pengar på lotto eller nåt då. Det planerar jag att göra iallafall, fast det har väl gått så där måste jag erkänna. Men du kanske har större lycka än mig. Who knows?.. Eller ännu bättre, du kan leta upp en nyckelpiga och önska dig en hel hög pengar, eller fylla år och göra en önskning när du blåser ut ljusen, eller HITTA pengar på gatan. Bara så där liksom.. eller aa, det är kanske inte så bra och stabila idéer när det väl kommer till verkligheten. Men i huvudet lät det bra ;) Jag hoppas iallafall att det löser sig för dig i slutändan :)

2011-10-05 @ 15:11:08
URL: http://lillskitrus.blogg.se/
Postat av: Haidi Jakbsson

SVAR: tack så mkt :D

2011-10-06 @ 11:15:10
URL: http://haidisblog.se
Postat av: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

Svar: Hihi :) Allt är bra, dagarna går sjukt fort och snart är det jul känns det typ som haha! Själv? Kram

2011-10-06 @ 21:18:32
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Eja

Svar //

Haha, men fatta vilken uppmärksamhet du hade fått om du gått till skolan i handduk. Ganska kul xD



Ja va underbart, för han ville väl inte flytta ner dit först? Ska han också plugga då också, eller är det jobb som gäller? :)



Ja galet gott. Man ska egentligen ha en glassmaskin för bästa resultat men när man inte har en sån får man göra det bästa utav situationen. Ska dock köpa en så fort jag flyttat hemifrån :D Ice cream for the win!!

2011-10-06 @ 21:25:51
URL: http://lillskitrus.blogg.se/
Postat av: L.I.N.N.E.A ♥ Photography

Allt bra idag?:D



KRAM

2011-10-08 @ 10:03:56
URL: http://nexttotheblueeyes.blogg.se/
Postat av: josefin

allt bra med dej? :)

2011-10-08 @ 17:05:41
URL: http://josefiiinss.blogg.se/
Postat av: johanna

hej, jag skulle bli jätte glad om du skulle kunna skriva en "utmaning" till mej i min blogg! :)

Länk till inlägget: http://johannalives.blogg.se/2011/october/utmaningar.html

KRAM!

2011-10-09 @ 22:15:51
URL: http://johannalives.blogg.se/
Postat av: Eja

*Svar//*

Jaja, så det är bara temperaturen det hänger på. Mena självklart hade du gått till skolan i handduk om det varit 20 grader och strålande sol ;) haha



Det låter bra det. Då får ni ju bo tillsammans och träffas varje dag. Hur gammal är han förresten? Har aldrig riktigt förstått det. Och varför måste du flytta till Umeå om du vill läsa vidare? Finns det ingen fortsättningskurs där du är? :)



Jo, jag ska både plugga och jobba. Det hela är som ett program man anmäler sig till, och det finns lika olika varianter. Antingen kan man plugga tyska på heltid i ett år, eller så kan man gå bara några månader/veckor, eller så kan man också (som jag ska göra) plugga tyska och sen jobba. Då fungerar det som så att man börjar med att plugga språket, (kravet är minst åtta veckor), där man blir placerad i en grupp där alla är på ungefär samma nivå. (Man får ju söka oavsett om man har förkunskaper i tyska eller inte). Efter dessa åtta veckor, hjälper skolan till att ordna arbetsintervjuer som är individuellt anpassade. (dvs, hur pass bra man klarar av språket. Desto bättre man är, desto mer kvalificerade jobb kan man få.) De jobb som erbjuds då är väl i första hand i turistorter där det behövs extrapersonal under högsäsongerna. Exempelvis på restauranger, barer, skidorter, hotell, campingar mm. Sen vet jag inte om man kanske kan få en fast anställning efter högsäsongens slut, det beror väl lite på hur man har skött sig och vad de andra tycker om en. Men mitt mål är ju då att trivas där nere, och skaffa ett riktigt jobb på heltid så att jag kan flytta ner mer permanent och bygga upp ett liv :)

2011-10-09 @ 23:50:23
URL: http://lillskitrus.blogg.se/
Postat av: felicia -

ååh vilket gulligt utseende du har =)

2011-10-11 @ 19:24:20
URL: http://whofelicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0