And I hope you are the one I share my life with and I'm praying you're the one I'Ve build my home with, I hope I love you all my life

Ringer lite på jobbet idag. Så sitter och lyssnar på musik medan jag gör adressändringar. Väldigt lugn och mysig söndag här på jobbet.

Ikväll är vi (anton & jag) bjudna hem till hans föräldrar på middag. Sen ska jag se om jag inte kan orka knyta på mig mina nya promenadskor och gå ut på en mellanlång sväng. Känner att jag skulle behöva röra på mig lite. Man sitter still så frutkansvärt länge här på jobbet.

Dagens låt får bli en gammal goding som jag glömt bort att den existerade. Visst är den mysig? så fruktansvärt fin och underbar text.






Kommentarer
Postat av: Eja

Svar:

Ja du, jag har all tid i värden känns det som samtidigt börjar jag fundera på om jag slösar bort den på fel saker. Jag vill ut i världen och upptäcka saker, fota en massa och leva livet, men istället sitter jag här, "instängd" i ett rum med en hög skoluppgifter som måste göras. Kräk Kan inte vänta på att få ta studenten och slippa allt detta. Inte förens då kan jag börja leva livet på riktigt och verkligen göra det jag vill :D

2010-09-26 @ 14:43:48
URL: http://lillskitrus.blogg.se/
Postat av: Fotograf Nathalie Agnekil

Då känner vi båda likadant, jag ska definitivt flytta dit så fort jag kan!

2010-09-26 @ 15:54:59
URL: http://softecho.blogg.se/
Postat av: Fotograf Nathalie Agnekil

Haha såg den andra kommentaren nu. Tack så mycket! Jag har storebror till din, alltså 450D. Den ger mig inte allt det jag vill få ut av den men den funkar tills vidare, det är ju absolut inget fel på den så vi hänger ihop ett tag till :)

2010-09-26 @ 15:57:25
URL: http://softecho.blogg.se/
Postat av: Johanna'

sv; med mig är det bra! :)

händer ikväll?

kram

2010-09-27 @ 15:43:28
URL: http://johannesoilir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0