Jobbsöndag

Nu kommer ett till heltråkigt inlägg. Bara för att liksom.

Det händer inte allt för mycket i mitt liv just för tillfället. Meningen var att jag skulle ha varit ledig från jobbet i fredags men så blev det inte. Fick rycka in och jobba i hela två timmar, mer kunde jag inte då vi var bort bjudna på middag hos Antons vänner. Blev en helt underbart god middag, oxfilé och potatisgratäng samt förrätt. Mumma!

Meningen var att jag igår (lördag) skulle ha jobbat 10-14.00 men istället blev jag kvar på jobbet tills 16.30. Gårkvällen spenderades annars hos mormor och morfar och hemma hos mamma. Sålde lite New body. Blev även en rätt så tidig kväll... Justfan, jag spelade även lite wow igår :o Hehehe. På Antonsgubbe, jag dog förövrigt! Hehe.
Idag vaknade jag strax före åtta pigg och utvilad, gjorde anton sällskap vid frukostbordet och vinkade hejdå när han drog till jobbet strax före nio. Själv skulle jag inte ha börjat förren 12.30 idag men icke sa nicke, 09.34 ringer mobilen och 09.58 befinner jag mig på jobbet, åter igen för att göra några timmar extra.

Jobbar heltid hela nästa vecka, 7 dagar isträck. Dock bytte jag bort halva tisdagen så att jag får jobba ett halvpass före stängning, kan jag vara ledig med Anton underdagen och följa med honom till luleå och shoppa lite nya kläder. Blev iof massa nytt istockholm men inga byxor, ingen vinterjacka, inga snygga klackar och annat nödvändigt, får ta det nu på tisdag med andra ord.

Kommentarer
Postat av: H a i d i s -

SVAR: tack :D

2010-10-31 @ 16:32:38
URL: http://haidis.se
Postat av: Amanda

Sv: Jag tar från 350 kr för en hel design :) Du kan läsa mer i det här inlägget: http://ohstlin.blogg.se/2008/november/utkast-sadar-ja.html



Kram!

2010-11-01 @ 13:25:18
URL: http://ohstlin.se
Postat av: Anonym

Kolla gärna min bloppis : D!

2010-11-01 @ 14:59:31
URL: http://ewwica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0