Sunday morning

Lugn och skön söndagsmorgon. Sitter på jobbet i mjukiskläder, äter lite russin och dricker varm choklad samt lyssnar på lugn och mysig musik.

Det ringer mer än igår känns det som. Men inte tillräckligt mycket för att det ska vara en stressig och hetsig dag. Det är nästan lite för lugnt kan jag tycka, men just nu känns det rätt skönt att det är så för jag är själv lite små trött.

Att göra klart svenskan står på schemat idag, det är allt jag tänker försöka orka med. Eller nja, en promenad och den där attans disken ska också göras med det gör sig nästan av sig själv.

Dagens låt:



Kommentarer
Postat av: Sara ~ Candis

SV. Men är inte ärren ifrån finnarna som Basiron tagit bort?? Har funderat på Clinique, men de är ju så förbannat dyrt. B-vitamin har jag också provat och de funkade inte :P blev liiiiiite bättre, men inte nämnvärt mycket.

2010-10-10 @ 12:31:12
URL: http://candis.se
Postat av: Johanna

sv: Åh, vad kul! Vad var det för slags butik du hittade dem i? Skulle vara kul att ha, haha, jag är en riktig muffinsformsamlare!

2010-10-10 @ 18:18:19
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: Anonym

coolt haha :D

2010-10-10 @ 19:44:37
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/
Postat av: Sara ~ Candis

SV. :) får nog ta och testa det hihi. Bara för att :D



Nej jag köpte på Hälsokost. Kört med Öljästtabletter och har även provat Great Earth Pantothenic Acid. Det är ju B5 vitaminet som är bra mot acne, så man lär ju prova nåt som innehåller mycket sånt. Det hjälpte lite så jag funderar på att börja med dom igen, någon av dom. Men de dumma är att man lär ju fortsätta äta det, för så fort man slutar med dom så kommer allting tillbaka!

2010-10-10 @ 20:03:53
URL: http://candis.se
Postat av: Eja

Svar:

Det skulle vara trevligt. Lördag skulle passa mej ganska bra :)

2010-10-10 @ 21:58:13
URL: http://lillskitrus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0