Snart Ryssland!

Igår var inte riktigt någon super höjdar dag, men senare på kvällen så började de kännas lite bättre.
Och idag har varit en helt vanlig neutral dag med bra känslor.
Varit på de sista rysslandsmötet idag, där bjöds det på super goda chokladbollar!
Och på Torsdag åker jag till Ryssland, spännande samtidigt som de är skrämmande
På torsdag blir jag även ett år äldre och då är bara ett år kvar tills några av livets mindre höjdpunkter!
Födelsedag utan tårta suger :(
Har även varit duktig och städat mitt rum och tvättat kläder idag.
Rensade också mitt skrivbord på datorn som var en big mess efter i söndags då jag lyckas fylla de mer än till max, för de går faktiskt ;D
Även börjat små fundera på vad jag ska packa ner i väskan som ska följa med mig till Ryssland.
Duktig tjej har jag varit idag, dock skulle jag även ha behövt göra lite läxor men dom kan jag göra imorgon så får jag vara duktig tjej imorgon också!

Feel a little

I torsdags, alltså den 26 mars kom Jens hem till mig.
Hans buss från Umeå kom fram lite före min buss från Haparanda.
(var på mässa i Haparanda under dagen).
Så Jens fick vänta själv en liten stund på busstationen.
Väl hemma hos mig åt vi middag för att sedan direkt efter låna ena bilen och åka iväg och bada.
Jens var söt och förstod inte riktigt hur våra digitala armband fungerade.. som nyckel till skåpen.. så jag som skyndade mig riktigt mycket för att han inte skulle behöva vänta hur länge som helst fick själv vänta ett tag, men de är första gången för alla någon gång :) Efter badet åkte vi till coop och köpte lite Tuttifrutti godis i olika smaker.

Extra jobbig Fredag morgon. När alarmet ringde så var min första tanken "nej aldrig, jag skolkar idag". Men nej, duktig som jag är så kliver jag upp ur sängen för att börja fixa och ordna inför skolan medan Jens drar täcket överhuvudet och fortsätter sova (även han väktes av mitt alarm). Jag var ovanligt snabb och när jag var färdig fixad upptäckte jag att de är 50 minuter kvar tills att skolan började så jag kryp ner under täcket tillsammans med Jens för att sova några minuter till. När de är dags att åka iväg till skolan så är jag lite små söt av mig och tycker att de ser ut som att Jens fryser så jag bäddar om han med en extra mys filt och rätar till kuddarna bakom huvudet för att sedan bege mig av till skolan.
Skoldagen innehöll två lektioner, datorkunskap och svenska så skjuts hem fick jag redan 10.10 för att sedan komma hem till en fortfarande sovande Jens. Så jag kryper ner i sängen för några fler minuters "kroppsvila". Jag somnar aldrig utan låg och höll om den lite smått halvdöda Jens ;D
Fredagen segar fram och närmare fem så är vi färdig fixade och Jens är redo för min första överraskning.. I bilen påväg ner mot stan berättar jag att jag bokat ett bord för två på hotell Valhall för pröva på att äta en Italienskbuffé. Buffén var inte riktitg vad jag förväntat mig, men super gott var de ändå :) Efterrätten impulshandlade vi innan vi åkte hem och hyrde en film.
Väl hemma satte vi igång och skapade en riktigt mumsig marängsviss som vi åt medans vi såg filmen som vi hade hyrt efter den filmen så såg vi även filmen Bolt.



På lördag åkte vi huvudsakligen till Haparanda för att Jens skulle få kolla på skor på skopunkten men det blev även ett besök till Torneå för att kolla runt i affärerna i Rajala. Jens inhandlade ett par nya fina sommar skor till sig själv och även jag fick av Jens, trotts att jag protesterade om att jag inte ville ha någon födelsedags present av han, så fick jag iaf världens sötaste högklackade skor. Så nu peppar jag Ryssland så jag får änvända mina nya kärlekar (skorna).  Senare på kvällen var de dags för överraskning två och tre. Klockan 18.00 var de dags för att se Kenny starfighter begins på bio (antagligen så var vi nog lite för gamla för såna filmer, eftersom att vi var dom äldsta inne i biografen, men sjuk humor som vi båda har så var den riktigt bra). Efter bion fördrev vi lite tid inne på coop och i gallerian för att sedan bowla under Earth Hour ;D Jens var super och fick massa strike och spare och vann! Väl hemma igen så tog vi lite glass/maränger/chokladsås som blivit över från gårdagen för att sedan kolla på filmen Familjen är värre.



Söndag är alltid en trist dag för de innebär oftast att någon av oss måste packa väskan och åka hem :(  Och idag var de Jens tur att packa väskan att åka hem. Något positvit var iaf att Jens, söt som han är, tog en lite senare buss så vi fick lite mer tid tillsammans. Planerar att jag direkt när jag kommer hem från Ryssland på söndag ska byta innehåll i min väska och på måndagen snöra mig på en buss ner till umeå för att bara spändera några få korta dagar innan mitt jobb på silja line börjar. Hellre lite tid än ingen tid alls!

När Jens fått mat i magen och klivit på bussen åker jag iväg till farmor för att hålla henne lite sällskap och hämta mitt nya objektiv. Hinner inte mycket mer än att komma hem och äta middag innan mamma drar med mig till mormor för att skriva ut några papper angånde att börja övningsköra plus hämta hem två övningskörningsmangneter. Så snart äre bara att ni passar er för jag ska ut i trafiken!

Efter Ryssland så ses vi igen för jag saknar dig redan! ;*

Kärleken till en säng

Vaknar strax före 05.00 i en halvt sittande ställning och en öppen bok i famnen och en tv som visar oth säsong 3 menyn.
Jag är helt varm pga att jag tydligen somnat och inte alls hunnit lätta på några kläder utan har leggins, sockar, mjukisbyxor, tjocksockar, underkläder, linne och hood på mig. Trotts att jag fortfarande var i nattmössan lyckades jag lyfta ner boken på golvet och få av mig ena ärmen av hooden och sen sockarna på ena foten samt börja skriva ett sms men länge än så lyckades jag inte utan somnade igen. Vaknade sen av ett sms som jag svarade på och somnade sedan om igen med mobilen i handen. Vaknade varje gång som jag fick ett sms, lyckades svara för att sedan somna igen. Närmare tio bestämde jag mig för att faktiskt kliva upp och gå på toa. Efter de så somnade jag igen för att sedan vakna och då sätta mig upp i sängen för att inte somna på nytt. Slog igång oth och hann kanske se 10 minuter så ringer Jens och berättar om sina möten på arbetsförmedlingen och jag får även hänga med i luren då han äter lunch. Kändes lite surt att Jens varit så duktigt och varit på möten och börjat äta lunch medans jag inte tagit mig över säng kanten. Efter ett någorlunda långt samtal ligger jag kvar ett tag i sängen för att sedan upptäcka att klockan närmar sig tolv och då samla krafterna och kliva upp ur sängen och ställa sig i duschen för att piggna till. Vem kunde ana att de kunde vara så skönt att vara ledig en Tisdag och så skönt att bara ligga kvar i den varma sängen halva dagen,  mitt i veckan medans alla andra klasser var i skolan? ;D

Heart to heart

let them say we are crazy
what do they know
put your arms around me baby
dont ever let go
let the world around us
just fall apart
baby we can make it if we're heart to heart



You're on my heart

Hela lördag natt bestod av dator och filmer, eller rättare sagt en film och massa avsnitt oth.
Och ja, jag erkänner, jag är super nörd i oth.
La mig stax före fem och klev upp halv åtta idag.
Väcktes av solen som sken rakt i mina ögon.
Orkade inte börja tjura och försöka somna om.
Klev upp och började stor städa mitt rum.
Nu är de super rent och jag känner mig riktigt duktig.
Kvällen har bestått av telefonsamtal med Sofia och msn.
Smått ovärd men ändå skön dag.


bam bam bam.
bam bam.
two hearts are beating. together.

Hojja.

Oro/panik bomb i magen som vägrar att släppa. Kan jag ha missat något så stort..


Hoping for the best but expecting the worst

Carro sov hos mig från igår till idag.
Dagens skola bestod av friluftsdag i slalombacken och jag bor ganska så nära så fick sova längre än vanligt. Och de bästa av allt var att de var riktigt skönt väder ute när vi vaknade. Vi promenerade dit och väl framme vid backen satte vi oss på en bänk i solen och satt där helt tysa och bara njöt av solen som värmde riktigt skönt ända tills att våra tår började frysa. "äsch" tänkte vi och försökte att fortsätta njuta av solen men de var svårt när tårna skrek så förbannat om värme. Så vi gav efter och gick in i skidstugan? eller vad man nu än ska kalla de. Satt där och såg hur alla började äta baguetter och dricka MER-festisar, vi blev hungriga och beslöt oss för att också hämta en baguett innan luchen skulle serveras (hamburagare). Då får vi även veta att inge mat är beställd till våran klass, mysigt eller vadå? Så vi njöt av solen en stund till men sen återvände vi hemåt för att laga mat hos mig. Vi åt och tyckte att vi inte alls behövde gå tillbaka utan la oss i min säng och kollade på film och efter de somnade vi båda två och sov i över en timme. Dock vaknade jag med jämna mellanrum av att mobilen vibrerade i handen, sms som jag så klart svarade på. Carro åkte hem med 14.30 bussen och tiden efter de suger så hårt så den är inte värd att nämna.

Don´t go wasting your emotion, lay all your love on me

Måste erkänna att jag tyckte att skolan var riktigt kul idag.
Vi fick rita söta monster hela morgonen och efter de fick vi klippa ljud.
Jag var riktigt bra på ljudklippning till skillnad från filmklippning.
Fick även veta att vi är lediga imorgon vilket förgyllde min dag.
Efter skolan var jag även en sväng med Carro på gymmet.
Dock inte så länge men de var iaf bättre än ingenting.
Efter gymmet kom farmor och plockade upp mig för att åka hem till henne och äta god middag.
När magen var mätt och lycklig gick vi på en långpromenad i ett riktigt bra tempo i det härliga vädret.
Sen blev de kaffe och äppelkaka, riktigt gott.
Blev sen hem skjutsad.
Har nyligen läst lite bloggar och plockat ihop de värsta på mitt rum.
Sitter och funderar över vad jag ska göra imorgon då jag faktiskt är ledig.
Funderar på att göra något riktigt nödvändigt så att jag kan känna mig duktig.
Föresten så ringde Jens igår kväll och vi hade ett relativt långt samtal om allt från vad han skulle klä ut sig till på peters fest till snuskiga och äckliga saker som hände på tv:n hemma hos Jens.
De äckliga var något om typ avföring? i munnen och spotta ut de, typ någonslags tävling?
Vet inte riktigt eftersom att jag blev så äcklad och la ifrån mig telefonen så att jag skulle slippa höra och känna kväljningarna i halsen, hujja!
Nu blire mera städa och sen vet jag inte, de är som sagt ingen skola imorgon så planerar att vara vaken länge för att sedan sova länge imorgon, skönt!


why do i feel so week when you are near me?

Måndag och skola.
Fick inte gjort något vettigt alls i skolan idag.
Hade lika gärna kunnat stanna hemma och sova.
Dock tog vi visum bilder i skolan idag till rysslandsresan.
Slår vad om att bilderna på mig blev skit dåliga.
Efter skolan så velade jag och Carro i över en timme på frågan vad vi skulle hitta på idag.
Vi kom fram till att vi inte skulle komma någonvart i funderingarna och var och en åkte hem till sig.
Väl hemma skulle jag vara duktigt och plugga.
Det gick inte alls.
Datorn laggar och vägra öppna alla skrivprogram så endast den engelska bokrecensionen gjordes klart.
Drog efter de iväg till sporthallen för att fota sportbilder.
Gick käpprätt åt helvette.
Efter några ytterst få bilder lägger batteriet av.
Grattis.
Så inte en enda lyckad bild.
Därför gick jag med bestämda steg mot mammas jobb för att berätta om min skitdag och få lite medlidande men icke.
Så jag vandrade iväg hemåt.
Väl hemma så duschade jag.
En lång skön och riktigt varm dusch.
De förtjänade jag.
Tänkte att jag skulle göra popcorn och kolla på film för att trösta mig lite men suget på popcorn finns inte alls.
Så jag skiter i dom onyttiga popcornen och tröstar mig med bara en film istället.
Och självklart så ska jag bädda ner mig i sängen tillsammans med mitt mjuka täcke medans jag ser film och bara mysa och ta de lugnt resten av kvällen.

Been running from this feeling for so long

Hemma igen efter en ganska så oplanerad resa ner till umeå.
Åkte på Fredag efter skolan och kom hem nu 22.00.

Så i Fredags var jag framme i Umeå runt 21 och klev för första gången av i Sävar och Jens kom och plockade upp mig.
Såg filmen Rallybrudar som var bra, dock missade jag lite i slutet för att jag somnade, som vanligt :P
På Lördag tog vi en sväng in till stan och lunchen åt vi på Max, länge sen för min del och gott var de.
Hittade inget nytt i stan, beror på att jag var ekonomisk och försökte att spara mina pengar till rysslandsresan den 2 april , ett lyckat försök tycker jag.
Senare på kvällen kollade vi på Melodifestivalen, själv gillar jag inte melodifestivlaen men personligen så tycker jag också att om någon måste vinna skiten så skulle Måns ha fått göra de, eller möjligt vis EMD som jag förövrigt inte tycker om i vanliga fall.
Efter de såg vi någon mys film som gick på tv som jag tyckte var helt okej.
Och nu till idag, Söndag.
Blev en lång morgon i sängen, orkade aldrig kliva upp riktigt.
Men fick iaf kläderna på oss och frukost i magen.
Jens kollade busstider åt mig och började sedan tjorva med bokning av flygbiljetter och letande efter boende i stockholm för en natt.
Jag som avgudar sängen somnade till typ två eller tre gånger och Jens som är så otroligt söt och förstående kittlade mig under fötterna tills att jag vaknade ;D
Blev lite MTV och andra musik kanalers tittande och sedan slitet fix för att åka in till ersboda och köpa mig en tidning till bussresan hem och Jens hittade sig skor och sockar på stadium.
Nu är jag hemma, är nyduschad och sitter och letar efter musik på youtube, börjar bli dags för mig att avrunda och se till att få borstat mina tänder och hoppa ner mellan lakanen och hoppas på en toppen vecka :)


Been running from this feeling for so long
Telling my heart I didn't need it
Pretending I was better off alone
But I know that it's just a lie
So afraid to take a chance again
So afraid of what I feel inside


Torsdag

Idag kom jag till skolan klockan åtta för att sedan komma på att jag har sovmorgon tills klockan 09.50.
Och inte nog med de så har vi inte heller någon svenska eller engelska bara matte sist på dagen.
Ovärt att sitta en heldag i skolan och vänta på matten så jag och Carro som båda kommit tidigt kom överrens om att skippa matten och spendera dagen tillsammans.
Så vi går ner på stan och köper fika som vi glatt trycker i oss.
Vi tar en lång promenad för att sedan sätta oss på en bänk och njuta av solen och prata en liten stund.
Sen blir klockan lunch dags och vi äter lunch.
Efter lunchen går vi hem till mig för att plocka ut lite saker ut min väska och fylla den med annat.
Vi planerade att ta halv tre bussen till töre och de var fortfarande timmar av väntan kvar så vi traskade in och våldgästade min vän Jonas.
Fast vi frågade först om de var okej.
Och som väntat så var Evelina och Daniel där också, därför som vi gick dit, för att prata lite med Evelina.
Sen tog vi bussen till töre och gick hem till Carro där hennes super söta lillebror höll oss sällskap en stund.
Sen gick vi strandpromenaden som ledde fram till ica och Carro köpte hårfärg.
Efter de så traskade vi hem till Jennifer och spenderade resterande tid innan de var dags för mig att åka hem till Kalix med 18.15 bussen.
Väl hemma tog jag en dusch för att sedan tvinga mig själv att göra klart ekonomi uppgiften.
Nu har jag stress packat och tre väskor står klara och jag ska förövrigt gå och borsta mina tänder nu för att sedan lägga mig och börja läsa den 4:e twilight boken som landade i min brevlåda i tisdags.

Godnatt!

Surt

44 pers läste min blogg igår, och inte en enda jävla kommentar, tråkiga människor är vad ni är.

Onsdag

Ledig idag.
Började morgonen med att se film och äta frukost i sängen.
Sen duschade jag och carro (inte samtidigt) fixade oss för att sedan gå till stan och kolla runt i affärer fram tills att Carro skulle ta bussen hem till Töre.
Då tog jag en liten promenad till farmors jobb och hälsade på en sväng.
Nu är jag hemma och har just designat johannas blogg.
Middagen var äcklig och jag är allmänt depp och gråtfärdig.
Varför vet jag inte men allt känns sjukt tungt.
Om de här slutar så illa som de kan göra så svär jag på att aldrig mer bli kär.
Ingen ska någonsin få komma nära igen.
Nej aldrig ska jag då öppna mig.
Aldrig ska jag göra mig sårbar igen.
Allt jag vill är att fixa allt de trasiga.
Jag älskar dig och jag är inte redo att ge upp ännu.
Allt jag hoppas på är att få kalla dig för min.
Allt jag önskar är en du.

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Tisdag

Nu är Carro här, wihi! :] Och jens har skaffat sig en blogg, tycker att ni ska ta er en titt, länk finns längre ner på sidan.

Nu har jag även en fråga vilka läser egentligen min blogg? :o 37 läsare idag hittills och jag har inte en aning om vem alla är.  Skulle vara kul att iaf veta vilka några är.


Sportlovet

Tänkte försöka göra en lite kortare sammanfattning av sportlovet, blir lite såhär i efterhand eftersom att jag inte alls spenderat många timmar hemma.
Fredag den 27 februari åkte jag till Jens i Umeå för att stanna ända tills tisdag. Vi hade de ärligt talat riktigt mys och det var verkligen underbart.  När jag kom fram plockade Jens upp mig i stan och jag gjorde han sällskap i dagens sista arbetstimmar. Fredag kväll blev det tacos till middag och film på Jens dator. På Lördag blev det shopping i umeåcentrum och middag på eurasia, kyckling med sötsursås, mumms! när man ätit så mycket så att magen svällde och man inte orkade mer åkte vi till godishuset för att köpa onyttigheter. Med en mättmage och godis i väskan åkte vi in till centrum igen för att se filmen i taket lyser stjärnorna på bio.  På Söndagen blev det något helt nytt för mig, shopping i en galleria som hetter Strömpilen, eller liknande om jag inte minns fel? Ganska nice. Och vi var även på D&D, där jag hittade kärlek, en tshirt med världens sötaste monster på! :) Måndag blev de umeåcentrum igen och tacobuffé till middag. Så innan jag lämnade umeå han jag få med mig tre nya tshirtar, skullcandy hörlurar, två filmer, ett bälte, örhängen och hårsnoddar.  Jens hittade också lite nya saker, bland annat en super snygg billabong hood :)



På tisdag vid sex tiden kom jag hem från Umeå och spenderade lite tid vid datorn medans tvättmaskinen gjorde jobbet. Eftersom att de är svårt att låta bli att pussa Jens så jag blev smittad med en jävla förkylning som vägrade att släppa, mitt eget fel. På onsdag morgon bytte jag väskans innehåll och åkte till Rovaniemi, Finland, för att spendera lite tid med farmor, faster, kusiner och syster, släkt alltså :) När vi kommer fram visar de sig att faster bakat tårta, inte för att någon fyller år eller liknade utan för att det är gott och för att vi skulle komma. Eftersom att inte bara jag var sjuk så blev det lite begränsat antal på saker som man kunde göra så farmor gav mig lite pengar så jag handlade lite nya kläder, smink och ett minneskort till kameran. Efter ett samtal hem till mamma för att berätta om vad jag hittat på Clas ohlssons beställde även min egen födelsedagspresent, ett Canon 18-200 mm objektiv. Lördagen blev det Bowling med farmor, faster, syster och en av dom tre kusinerna. Och jag åkte på stor stryk, farmor som aldrig tidigare hade bowlat visade sig vara en expert på strike och spare, så hon drog iväg med poängen redan från första början och förbi hennes poäng tog jag mig aldrig, jag förlorade :(  Jag ägnade mig även åt lite skolarbete och läste ut hela den 3:e twilight boken, Ljudet av ditt hjärta. Den visade sig vara precis lika bra som dom två böckerna innan om inte bättre så när jag kom hem igår (söndag) gick jag genast in på cdon.com för att klicka hem den 4:e twilight boken, Så länge vi andas, plus att jag passade på att boka Twilight filmen så när den släpps på dvd hamnar den i min postlåda också ;D



Med andra ord så fick lovet en riktigt super start och fortsatte vara riktigt bra trotts feber, halsbränna och en näsa full med snor. Nu kan jag även känna mig lite smått fattig eftersom att jag på något konstigt vänster lyckats göra mig av med en massa pengar :)



I mitt vinterland

Nu blir de ett riktigt kort inlägg för ungarna tjatar om att dom vill spela datorspel.
Just nu befinner jag mig i Finland, mera exakt så i Rovaniemi hos mina kusiner. Jag är sjukt och det känns förjävligt, halsen svider och dummar sig medans näsan är full med snor, nice va?
Trotts de så har jag varit på stan i några timmar idag för att sedan åka hem helt tom hänt.. letade efter Uggs men fanns ingenstans, eller jo i storlek 40-45, och riktigt så stora fötter har jag inte. Hade gärna hittat en 37 eller 38 : (
Pratade nyss med mamma i telefonen och berättade vad jag ville ha i födelsedags present eftersom att de är mindre än en månad kvar nu. Och vet ni? hon sa ja! Woho, så nu kommer jag få ett nytt objektiv till min kamera, så imorgon blire att följa med faster till jobbet och beställa hem ett Canon 17-200 mm objektiv :) GLAD TJEJ!

Ni får ett lite längre och mera välskrivet inlägg med bilder när jag kommer hem eller får mera datortid, nu blire tvspel och rostatbröd :]


RSS 2.0