Redo för vinter

Nu är jag redo för kylan. Förra veckan när jag och Anton var ute på årets första julklappsjakt köpte jag inte bara julklappar till nära och kära utan även en julklapp till mig själv, en riktigt fet vinterjacka. Just nu när vi bara har några få minusgrader ute så är jackan för varm för att användas men den kommer att vara helt underbart skön när den riktiga vinterkylan kommer på besök. För att komplettera min nya jacka så beställde jag ett par uggs nu ikväll. Mina första äkta uggs, äntligen!♥
 
 

“Dreams do come true, if only we wish hard enough. You can have anything in life if you will sacrifice everything else for it.” -Peter Pan

Måndag idag och en ovanligt bra start på veckan. Blev i princip klar med grupparbetet idag och kunde gå hem vid lunchtid. Passade på att utnyttja min lediga eftermiddag på bästa sätt så mötte upp min käraste inne i stan för att uträtta lite ärenden, åkte ut till coop för storhandling, hämtade ut ett paket och köpte mig äntligen en kupevärmare till bilen. Blev hämtmat till middag då ingen av oss kände att vi hade minsta lilla gnutta ork kvar till att fantisera ihop ett recept, tillaga mat eller ta itu med disken som uppstår vid matlagning. Kröp sedan ner i sängen för att låta maten smälta och där somnade vi båda två vilket resulterade i en pn på hela två timmar, välbehövligt och skönt!
 
Resten av kvällen har bestått av film tittande, en lång dusch, hårinpackning, ansiktsmask och rakning av mina två troll till ben ;)
 
Såg filmen Neverland som handlar om hur Peter Pan blir Peter Pan. Filmen överträffade mina förväntningar, trodde inte att den skulle vara såpass bra som den visade sig vara. Se den om ni inte har sett den och om ni har sett den, vad tyckte ni om den?

Sleeping is nice. You forget about everything for a little while.

Hemma hos oss har vi delat på en säng som är 120cm i bäddbredd i snart tre år, det har på många sätt varit mysigt att ligga så tätt intill varandra men så har det också varit inte allt för mysiga stunder då man inte kunnat vända sig utan att nästan knuffa ut den som ligger på andra sidan sängen eller de stunder på sommaren där sovrummet är stekhett och allt man vill är att slippa ligga och känna den andras kropp fastklistrad i ryggen. Men nu kommer det problemet förhoppningsvis att lösas, vi har nämligen gått och blivit med en säng som är hela 180cm i bäddbredd. Dock är det cirka tre veckors leveranstid så vi beräknar att ha sängen ståendes hemma i sovrummet den 11:e december, tror och hoppas att det kommer att vara värt varenda liten krona.
 
Det blev två resårmadrasser, en dubbel bäddmadrass, sängben och en vit huvudgavel (på bilden här ovan) från MIO, tror att det kommer att bli kanoners! Däremot så kommer ytan i sovrummet att krympa ganska rejält men det är det värt!

Falk-maraton

I söndags gav jag efter och började se Johan Falk filmerna, efter att jag ratat dem utan att ens ha sett dem. Tji fick mina förutfattade åsikter, såg fyra filmer i söndags och har blivit endel Johan Falk i veckan.

Efter en 2,5h lång promenad ute i kylan värmde vi upp oss i en varm dusch för att sedan mysa ner oss i soffan och se den senaste Falk-filmen, fyy fasen så spännande! Här hemma har vi dock olika tankar om vad dem ville förmedla tittarna med slutet av filmen. Kommer det fler Falk-filmer eller inte? Jag tror inte att det var den sista, hoppas iaf på att det kommer fler :)


Because you broke my heart.

Tentade av kursen om innovation och produktutveckling, flög ner till stockholm, kryssade med några brudar, kom hem till en ny kurs om marknadsföring och det är i princip vad jag sysslat med sen sist ni hörde ifrån mig.
 
Systeryster kom ner till Skellefteå i tisdags och sen dess har vi umgåtts hela dagarna, myselipys med lite systertid! Vi har sprungit runt på stan två dagar och fyndat lite smått och gott, bjudit Sandra och Jari på middag, kollat på några filmer, spelat skipoo, visat syster alla finurliga nyheter som finns i the sims3 (läs: jag har spelat..spelat..spelat. och spelat) och nu ligger vi i varsin del av soffan och kollar på breaking dawn part 1 då jag tidigare i veckan bokade biljetter till part2 som snart kommer på bio, awsome!
 
Lagade världens godaste kycklingsoppa i början av veckan, den nya smaken från Loka var hur god som helst, pluggat marknadsföring varje dag typ, en typisk frukost just nu då jag fått dille på att blanda päron och banan, mumsigt!

Life.

we hold on to things the tightest, when we are forced to let them go.
we always want things a certain way, when we know can’t be so.
dreams always last the longest, when they are furthest from our reach,
and the lessons we can learn the most from, are often the very ones we teach.
the grass is always the greenest, when it lies on the other side,
and the truths we preach to others are often those we can't abide.
we spend our time trying to see things, when perspective is one thing we lack,
and we never appreciate what we've got, until we can't get it back.
we expect the whole world to give us a break, and yet ironically we'll find,
that when others come asking us the same, we tell them they're out of their mind.
we tell everyone what's wrong with this world, and we do nothing to make it right.
we complain about families falling apart, and yet do nothing to keep them tight.
we preach about loving our neighbors, and we teach children right from wrong,
but we never set good examples for them, when real chances come along.
we complain about not having enough time in our lives, to do what we must do.
yet if we were given more hours in the day, we'd use up all that, too.
we desire to be close to all those we love, yet all to often look from afar,
and when it comes to the truth do we want to change, or remain forever as we are?

RSS 2.0