My formula for living is quite simple. I get up in the morning and I go to bed at night. In between, I occupy myself as best I can.

Längesen som jag var såhär mör och seg i kropp och knopp. Eftersom att jag (mamma) bor en bit ifrån jobbet så har jag alltid en 35-45 minuters promenad att se fram emot varje dag till och från jobbet. Den där promenaden var dock inte ens att tänka på idag. Började kl.07.45 och vaknade 07.10, så redan här kan vi konstatera att det var ganska kört att hinna i tid till jobbet för min del. Hoppade i de kläder som låg närmast sängen och rusade ner för trappan med hårborsten i ena handen och tandborsten i andra handen, snörde ner massa bra att ha grejer i väskan och tog en gammal, väldigt liten cykel som stod i garaget. Kan säga att det var fruktansvärt obekvämt att cykla och ha knäna ovanför styret.. men i tid till jobbet kom jag även om jag just nu skämms över att se ut som "något som katten släpat hem".
 
Slutar klockan 12.00 och därefter ska jag köra mammsen till haparanda för att hämta lite mera byggvirke till deras utbyggnad på vårt uterum, inglasade veranda, eller vad man nu vill kalla de. Därefter blir det plattan i mattan och tillbaka till Kalix för middag och sedan mera jobb. Slutar alltså 22.00 idag.

Ta vara på varje minut. Stanna upp och se det fina i det enkla. Gör vardagen till glädje så blir livet en fest.

Morsning korsning, som den morgonpigga människa jag är (önskar att det var sant) har jag varit vaken sen 06.30 trots att jag inte börjar arbetet förrens 11.45. Har däremot inte riktigt tagit tillvara på min morgon och gjort massa nyttogrejer utan jag har njutit av varje vaken sekund och haft en riktig mysmorgon.
 
Började morgonen med en kort liten promenad hem, snörde mig i duschen, gjorde i ordning en mumsig frukost som jag tog med mig upp till rummet och åt i sängen framför datorn. Nu har jag precis satt på en panna kaffe och tänkte snart börja fixa mig och kanske krusa, eller locka håret, göra något roligt av det nu då jag för engångsskull inte behöver halvspringa till jobbet med andan i halsen eller med frukosten och tandborsten i handväskan för att jag inte hann med det hemma.
 
Äppelbitar, färska jordgubbar, kesella och proviva mango. Bilden är dock inte från idag men detta är precis vad min frukost innehöll, kanske en äppelbit mer eller mindre, vem håller koll på sånt? ;)

Don't make a girl fall for you, if you have no intention of catching her

Bild från i lördags.

Jobbat 07.45-16.15, hälsat på mormor och morfar, lagat middag, övningskört flera svängar och promenerat 1,8mil (tog typ 2,5h) är vad jag har sysselsatt mig med idag. Just nu ligger jag i sängen med datorn på magen och pustar ut. Imorgon är jag ledig från arbetet men kan inte checka ut från livet bara för det. Planerar att köra ännu mera bil, plugga teori, uträtta några ärenden på stan, fika med min faster och kusin som är i Kalix på besök samt hinna röra på flärret. Livet är på full rull just nu med andra ord.
 

a place called home

 
 
Denna väggdekor vill jag ha hemma i min lägenhet ♥
Måste erkänna att jag har lite hemlängtan ändå, även om jag har det väldigt bra hemma hos mamma så saknar jag min ljusa och fina lägenhet, mitt egna lilla krypin. Borta bra men hemma bäst!

Life is too important to be taken seriously

Legat i soffan hela dagen men på eftermiddagen lyckades jag dra mig upp ur soffan för ett snabbt besök på coop och därefter en lång promenad här på kvällskvisten. Nu har jag precis sett en spårad film på tvn tillsammans med min familj och nu väntar väl några timmars sömn.
 
Före jag avrundar så måste jag bara tillägga att gårkvällen var grym. Vaknade med ett leende på läpparna idag trots att det dunkade lite smått innanför pannbenen efter gårdagens alkoholintag.
 

Ett steg i taget

Min midsommar var väldigt lugn. Drack inte en droppe alkohol utan jobbade under dagen, gick en lång promenad på kvällen och spenderade sedan resten av kvällen framför tvn. Ikväll hade jag däremot inte tänkt sitta hemma och ha en lugn och skön kväll för mig själv utan det ser ut som att det blir middag hos några bekanta, utgång på vassholmen och massa annat skoj med världens bästa sällskap.

Har beställt hem en heldel kläder, skor, smink och annat grejs dem senaste veckorna men jag är urusel på att komma ihåg att visa allt jag köpt. Lovat mig själv att jag skall bli bättre på det, så here we go. Fick hem ett paket från Nelly i torsdags som bland annat innehöll dessa godingar, snygga eller hur?
 
 
Får se om dessa får hänga med ut ikväll eller om jag tar ett par andra skor eftersom att vi skall ut till en liten "ö" med gräs överallt. Får ogärna grönska på mina nya skor.

Midsommar

 
Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar och att solen lyser hos er också ♥

Kärlek till alla där ute ♥

Första inlägget med nya blogg.se, kan bli spännande och se hur det här slutar..
 
Till att börja med måste jag bara säga, wow! Hur har alla ni där ute hittat hit? Har haft betydligt fler läsare än vanligt den senaste veckan och hade massa nya kommentarer nu när jag loggade in. Jag som knappt bloggar ^^ Fick iaf ett litet rus och kände att det var dags för ännu en uppdatering om mitt super intressanta och händelserika liv (skämtåsido).

Så här kommer en liten update, i tisdags var jag på mitt första spinning/center pass på några månader, idag är det torsdag och jag har träningvärk i mage och ben som känns i varje skratt och varje steg jag tar. Super härligt!
 
Jobbar 16.00-23.00 idag så har haft en lång och härlig morgon med promenad, en lång dusch (hår inpackning, rakning av mina lurviga ben, ansiktsmask), tvättat, packat i och ur diskmaskinen och nu sveper jag en panna kaffe i sällskap av datorn. Ska snart ta mig i kragen och börja fixa mig lite så att jag hinner med en snabb sväng på stan före jag måste sätta kurs mot jobbet.
 
Klämmer in en liten fundering här på slutet; Varför måste vi ha så satans dåligt väder? Blåser ju så att man trillar av cykeln när man trampar iväg mot jobbet..

Rainy day

Vaknade upp till ett blött Kalix. Regnet bara vräker ner där ute så kan inte påstå att jag sörjer över att måsta tillbringa min dag på jobbet. Dessutom så brände jag mitt bröst (bröstkorgen typ) samt mina axlar igår i solen så är nog bra om huden får lite vila.

Annars så hade jag det aströöökigt igår. Klippte gräsmattan, städade övervåningen på mammas hus, läste ut en bok medan jag grillades i solstolen, pluggade teori i typ fyra timmar och överlevde på smoothie, frukt och en panna kaffe. Intressant eller hur? Tyckte så synd om mig själv i slutet av dagen så beställde hem ett par snygga shorts och rosa skor från nelly, vilket muntrade upp mig endel.

Nu är lunchrasten slut. Tillbaka till arbetet.

Wööörk

Två dagar på jobbet har passerat, tre ensamma nätter. Dagarna har gått otroligt fort och det är säkert därför som jag inte kan sova om nätterna. Känns som att dagarna inte räcker till. Sömn är tyvärr en bristvara just nu vilket känns i kroppen. Kliver upp 05.00 varje dag och somnar aldrig före 00.00.. Inte bra.

Nu ska jag stänga mina blå och koppla bort min hjärna så kroppen får lite vila före klockan ringer.


at the end of the day, i realize you're all i really want. when all the confusion clears and i think about my life, i can't think of anyone else i rather have next to me than you.

Klev upp tidigt och började dagen med en film så att jag hann piggna till lite, dock vet jag inte om jag blev så pigg av att ligga nerbäddad i soffan med en film, före dagens studier. Idag är sista dagen, sista gången jag pluggar inför en tenta för detta skolår. Kan inte beskriva hur underbart det känns. Sista jävla tentan. Imorgon har jag ett år på högskola i bagaget och är redo att rulla upp ärmarna för att återigen, för tredje gången eller vad?, ta tag i mitt körkort och jobba min sista sommar någonsin på silja line.

Just nu sitter jag och kollar igenom gamla bilder på min dator, planerar att på måndag ringa och boka en tid hos min frisör hemma i Kalix (vågar inte klippa håret hos någon annan, förutom min vän Sandra ;)) för lite slingor, eller kanske färg?, och klippning av en eventuell lugg? :o Vet inte alls vad jag vill göra med mitt hår. Men en förändring som syns ska det iaf bli. Ska forstätta grubbla på mina hårproblem ett tag till och sedan ska jag återgå till studierna.

Ha en bra torsdag!

respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy


Does it make you weak if you're needing someone?




RSS 2.0