Don´t go wasting your emotion

One year now since I met you,
And I just can't forget about you.
You don't know what you do to me,
Oh you don't know what you're doing to me.
And baby I'm not lost,
I'm just a little confused on what to do.
And it's all on you


Give me one more chance to be near you

Dålig uppdatering, jag vet.

I fredags kom Sofia till Kalix och höll mig sällskap ända tills idag, måndag.
Vi har haft det ruskigt bra trotts att vi inte gjort något riktigt speciellt.
Fredag; Jag jobbade hela dagen på silja line och dagen gick så sjukt sakta, antagligen för att jag visste att när jag slutade jobbet så skulle vi hämta kenneths barn och sen släppa av dom hos oss för att sedan åka till haparanda och hämta Sofia. Jag och Sofia gjorde egentligen inte alls så mycket på fredag, vi rostade mackor och låg i min säng och kollade på filmen heartbreak hotell. Blev en tidigt kväll för att sedan orka med lördagens planer.
Lördag; Vi var duktiga och vaknade super tidigt för att duscha, fixa oss, få skjuts till busstationen för att sedan åka med 08.10 bussen till luleå för att äntligen få spendera lite pengar på oss själva. Sofia handlade betydligt mer, eller ja, kanske inte fler saker, men större saker och av mer värde, hon köpte typ byxor, hood, underkläder och jag minns inte vad mera, men något var de iaf. Själv köpte jag bara lite små plock för jag hittade inte riktigt något som jag verkligen ville ha så det blev fyra trosor, ansiktskräm och heroes box. När det väl blev dags för lunch så var det ganska så självklart vart vi skulle äta, dagobert, finns inte bättre, enligt mig och Sofia. Vi åkte hem med 16.35 bussen och väl hemma i Kalix kurrade magen på nytt, eller var vi egentligen bara sugna på något onyttigt och flottigt? Hur som helst så tog vi frassemat med oss hem och flottade. Efter maten värmde vi bastun för att sedan vaxa benen och sätta ansiktsmask och därefter gå in i bastun. Det gjorde faktiskt inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra att vaxa benen.
Söndag;
Sofia och jag kommer överrens om att vi är värda att få sova ut, men vaknar iaf strax efter nio. För att ta de riktigt lugnt vid datorn och sen locka mitt år med den nya prylen som jag fick i julklapp. Senare på kvällen åt vi grönsaker och dipp medans vi kollade på Twilight och Step up2, filmer som jag redan sett men inte Sofia. Sen var det dags att sova, Sofia skulle orka upp till bussen hem dagen efter och jag skulle orka upp till jobbet som för den delen snart är över. Bara måndag, tisdag och fredag sen slut och vila inför skolan som börjar nästa veckas onsdag.

Bitter dag.

Varför förstod jag inte att lycka är aldrig är långvarigt? Hur kan man vara så dum? För inte allt för länge sen så hade jag en vändpunkt i livet som riktigt kändes, då jag började fundera på riktigt och jag kom fram till saker åting och jag såg allting så positivt, jag var så säker på att ingenting skulle kunna putta ner mig, ingen och ingenting skulle kunna förstöra min lycka. Men lycka är aldrig lång varigt, lika fort som den kom så slogs den sönder. Jag förstår inte hur du kan behandla oss så olika och vara så elak, jag fattar inte vad jag har gjort, jag förtjänar inte din skit, kasta den på dig själv istället, okej? För vet du vad, din särbehandling och dina fördommar gör mig illa, dom river i mig och du sliter sönder mig, bit för bit.

Snart snart snart jul

Julen är snart här och jag längtar riktigt mycket. Jag var till luleå i lördags och handlade dom första julklapparna och det blev ganska så många men jag har fortfarande några kvar att inhandla innan den 24. Och att det har snöat enormt mycket har gjort julkänslan starkare och sånt tycker jag om :] Nu äre nog snart tillräckligt mycket snö för att ta fram snowboarden och lära sig att åka på nytt, är nog säkert två år sen som jag åkt, jag hade så mycket att göra förra vintern så jag han liksom aldrig med att dra iväg till backen. Men nu i vinter ska de allt bli ändring på de!

Inatt så klev jag upp strax före tre för att börja jobba, och jag blev klar 09.45. Det var mig ett jävla jobb och jag tror nog inte att jag orkar göra om de, för när jag väl kom hem igen så sov jag till halv fyra. Men jag har bett om att få byta distrikt till ett som ligger lite närmare hem så jag slipper springa fram och tillbaka så mycket och då sparar jag massa tid och kraft så jag tänker nog ändå inte sluta jobba helt för jag kan faktiskt behöva pengarna! Och nej, jag tjänar inte så mycket men de är några hundralappar extra i veckan iaf. Ikväll har jag också städat mitt rum vilket var välbehövligt. Och nu har jag stora planer på att kolla om jag kan hitta några nya avsnitt av gossip girl, var som ett tag sen som man såg det sist.

15 dagar kvar

Idag hade jag utvecklingssamtal och det  gick bara bra. Jag har en timme kvar i skolan och jag hade tänkt att jag skulle vara riktigt aktiv så att jag slipper göra så mycket hemma. Har tillräckligt med läxor som det är, två prov i veckan och sen tre inlämningsuppgifter nästa vecka + ett matte prov, känner inte minsta lilla pepp men jag antar att jag verkligen måste ta itu med lite av läxorna redan idag då jag kommer hem. Annars finns det inte minsta lilla möjligthet att jag ska hinna med att åka till luleå i helgen och det är nästan ett måste. Jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp och det är bara 15 dagara kvar tills julafton, jag kan riktigt känna stressen! Och imorgon har jag klipp tid men jag har faktiskt inte en aning om hur jag ska klippa mig, men det hinner jag fundera ut. Hoppas även på att jag ska hinna med att se dom två senaste avsnitten av one tree hill säsong 6 senare ikväll :)


Datorkunskap, idrott, so, umeå

Nu har jag datorkunskap och vi får göra precis vad vi vill idag, bara sitta om vi så vill. Efter datorkunskapen har jag idrott och efter idrotten är det lunch och sen är det 20 minuter so, och timmarna efter de så har jag tagit ledigt för att åka med 12.15 bussen till Umeå. Ganska nice dag, och som ett plus på allting så har jag kommit ihåg att packa med chokladbollarna som jag lovade att Jens skulle få. Snäll är jag. Dock är dom fortfarande hemma i frysen, men när Kenneth kommer för att hämta mig så tar han med dom, hoppas dom klarar bussresan bara, annars blire att kasta mina fina bakverk :( Förövrigt så klev jag upp vid fyra-halv fem idag, och jag känner mig ganska trött men det får jag ta igen på bussen, och nej jag brukar inte kliva upp så tidigt men jag hade lova mamma att städa mitt rum, och då skulle jag hålla de också så hon slipper göra de, jag vill inte att hon ska gräva runt bland mina saker.


Internet är tillbaka och det älskar jag!

Internet kom tillbaka idag = över glad Frida! :]

Förövrigt så har jag spänderat mycket tid vid datorn idag och jag har städat enhel del, men fortfarande finns det saker kvar att göra innan morgondagen. Imorgon äre bad på idrotten och jag är långt ifrån pepp, just nu är jag inne i en sjukt dålig period och ser ingenting positivt med mig själv så bad med skolan känns mindre bra, men jag ska göra de, tror jag. Annars går jag på gymmet, för de är kul och det är behövligt! Och jag har fortfarande inte packat väskan och jag har inte en aning om vad jag ska ta på mig imorgon :( Bläe. Men de löser nog sig för naken tänker jag inte gå, och inte i bikini heller!

Det kommer nog bli aningen mera uppdateringar här nu då jag har internet hemma igen :)

Kanske på Torsdag

Nu har jag väntat över en månad på mitt jävla internet som aldrig verkar komma :( Jag saknar de och jag vill ha de nu, nu nu. Men mest troligt så får jag tillbaka internet på Torsdag, men det är inte helt säkert men jag hoppas. 

För övrigt så träffade jag endel av släkten från Finland i lördags och jag fick choklad! Fast jag ska spara choklad kartongerna fram tills julafton, jag ska vara duktigt och hålla mig från att äta upp den. Annars så ägnade jag hela söndagen åt att komma film och skriva på min film analys, den ska vara klar i morgon och just nu så har jag 9 A4 skrivna, alltså lite mera än hälften gjort. BRABRA! Jag har även stora funderingar på att gå och klippa mig, jag behöver verkligen klippa upp håret igen så att det går att fixa det. Vet att det är rejält dålig uppdatering lite överallt men utan internet så äre svårt att uppdatera.

Åker till Umeå på fredag efter skolan. 

RSS 2.0